3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Örm
    Hello!
    A Facing the enemy nevű pályán vagyok. Ott mit kell csinálni amikor egy keeper egy burokban van fent és lent meg özönlenek a különböző szörnyek? Mindig elfogy a lőszerem és a keeperhez hozzá sem értem.
  • tugyiti
    #3199 valaki?

• DnP
    :) koccc.. meglett... most epp a center of gravity palyan vagyok...papa
  • csgj
    el kell juttatni a világító négyzetet az úton a végéig, úgy hogy lövöd a körbelsejű négyzeteket
  • Aspyrin
    Faq :)
  • FLeK0
    picit nézz körbe, nem nehéz rájönni a működésére.
  • armageddon666
    EZT MÉG HÁNYSZOR ÍRJUK LE??????!!!!4 keress rá hogy hiperkocka -.-
  • DnP
    fck.. csak linket akartam :)
  • DnP
    Belulrol:

Kivulrol:

Koszike!
  • DnP
    "Régeben igértem hogy ha meg jelenik a Magyar Top 10 eladás lista meg mondom hogy hányadik a Prey meg mondom sehol sincs a magyarok nem veték eltünt a sülyesztőbe" na ezt megeccer :) mert ennek ugy semmi ertelme ahogy van.. pedig nekifutottam keccer is.. omg.. legalabb alapfokon tudnank irni.. leccci
  • Aspyrin
    Dögunalmas? Lol.
  • Aspyrin
    Esetleg egy kép?
  • grebber
    Ez a game minden volt csak nem unalmas! De ki hogy érzi.
  • DnP
    Noh egy kis helpet kernek en is hatha valaki tud segijjjeni. Bejutottam egy nagy barlangszeru "ize"be a jatek szerintem vege fele. Itt sok kicsi kockabol osszeallt egy nagyob "kocka" amibe bele tudok esni egy portalon keresztul, de onnan ki mar nem tudok jutni.. a doboz mond a 6 belso falan van gravity changer, de hiaba potyogok barhova semmit sem tudok csinalni.. ez egyok oldalahz csatlakozik egy varazsszonyeg.. de nem tudok kilepni a kockabol... help!!!!
  • neptum
    Régeben igértem hogy ha meg jelenik a Magyar Top 10 eladás lista meg mondom hogy hányadik a Prey meg mondom sehol sincs a magyarok nem veték eltünt a sülyesztőbe.
    "Prey nagyon gyorsan eltűnt a süllyesztőben. Persze csorognak úgy heti tízezrével az eladások, de ugye kutyából nem lesz szalonna, ahogy a Human Head-ből sem lesz soha kiváló fejlesztő, ha továbbra is dögunalmas játékokkal bombázzák a piacot."
  • flame ghost
    Elolvastad a feltételek h milyen gép kell hozzá?Lehet h nem bírja a géped...
  • markszasza
    HI!
    Elindítom a gémet,beírom a kódot és lefagy a gépem.
    Vki segítsen! PLS

előre is thx
  • Aspyrin
    Háj, ha még nem késő tudok segíteni. Miután bekapcsolgatod mindhárom "izét" és aktiválódik az ernyő a felső részükből előkerül egy pajzs szerű valami amit szét kell lőnöd, majd a mögötte található elemet ki kell húznod mind a háromból és leáll a venti.
  • tugyiti
    sziasztok x64-es telepitésről tud valaki v.mit ?
  • technodome
    köszi
  • saxicola
    http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/prey
    itt minden problémádra megtalálod a választ.
    A Prey király de sajnos nem túl hosszú.
    92%
  • Hellsing47
    olvass F.A.Q.-ot...=///
  • technodome
    hali. Elakadtam a játékban. Az ősi faj episodban vagyok. bejutottam egy kerek arénába ahol 4oldalt van egy energiagenyó ami nyomja az energiát a felette lévő ventillátorba. 4-ből 3 nyomja ezerrel de a negyedik nem. Semmilyen ajtón nem tudok se ki se bemenni. Ilyenkor mi van? ha vki tudja mondja már el. Képet azért nem teszek be mert fogalmam sincs h hogy kell. előre is köszi
  • Aspyrin
    Egy ketrecből lepottyanva egy nagydarab csúnya monsztát kell kicsinálnom. Csak arra lennék kíváncsi kb. hány százalékánál tartok a játéknak?
  • Gunner
    chipset: megt'od mien alaplapod van, felkeresed annak honlapját és letöltöd az alaplapodhoz a legfrissebb chipset drivert
    video: megnézed mien videókarid van, felkeresed honlap, letöltöd legfrissebb drivert, elötte persze letörlöd a fennlévő drivert
    audio: ugyanaz mint a chipset
    directx: elvileg dvd/cd-n is rajtavan DirectX 9.0c, onnan felrakod
  • Mattheus66
    azt hol lehet? XD
  • ollie
    frissítsd a köv drivereket:
    chipset, video, audio

valamint a directx-et is
  • Richard90
    fentvan a legfrissebb driver? mert talán az okozhatja a gondot, hogy nincs fenta legújabb catalyst driver
  • Mattheus66
    még minimum grafin is··
  • Mattheus66
    Hi all. Nem tudjátok mért van az hogy lemegy 2 FPS-re a game, mert a gépem ilyen: ic 2100mhz, ati r x1600pro (256),786mb ram. előre is köszi
  • Rage47
    aham
    vmelyik game nem birja, el sem indul, (pl. BF2) ha be van kapcsolva, olyankor defaultra vissza kell állitani
  • scorpeeon
    ez a progi hogy működik amúgy? Simán kiteszem az asztalra a ReForce.exe-t, elindítom, apply, és működik mindig?
  • scorpeeon
    Egyik helyen vérrel van felírva a falra v. plafonra ahogy emlékszem...
  • David0311
    Nem engedi feltölteni mert nagyobb mint 20 Kbyte.
  • moralosan
    Nesze neked kereső...
  • Promi #3182
    Talan ha beraknal 1 kepet (ahol el akadtal) hamarabb kapnal segitseget.
  • David0311
    Egyik szám sem jó!
    És ha átmegyek szellem módba nem látok számokat 1ik táblán sem. :S
    Meg tudnád mondani pontosabban meik táblán van?
  • HF
    A játékban három ilyen alkalom van.
    Ha az első, akkor asszem 2724 de lehet 2823 is, de nem bizti . Nem emléxem jól, de az egyik táblán ki van írva, amit szellemmódból lehet elérni.Annak a táblának mindenképp a közelben kell lennie. Sok sikert
  • David0311
    Hello!
    Elakadtam a játékba valaki segítsen!
    Szóval van 1 ajtó amihez számkódot kell megadni hogy kinyíljon.
    Ezt a kódot nem találom sehol!Valaki adja meg pls vagy mondja el hol találom meg!!!
  • Aspyrin
    Köszi mindenkinek.
    Grebber: