3581
-
#934 huha, 100 fokos?:)) nekem 33 a windozos abit progi szerint
a ház oldalát levetted amúgy? nyáron mindig leveszem:)
-
#933 Nekem 3,2intel,gf6600gt,1giga DDR400: minden maxon=néha röcög egy kicsit, minden min=száll mint a madár, minden medium=mintha minden maxon lenne
Csak most nem tudok jáccani mert ha a procim átlépte a 100fokos álomhatárt(kb 1perc a duplaklikk után) akkor kikapcsolja magát (még szerencse). Most hűtőt veszek 5-8k-ért -
DJviolin #932 Nem volt homályos. -
#931 256mb ráadásul sdram még az xp-hez is gyenge... -
Chipii #930 A 256mega ram olyan szinten visszafogja a gépedet, hogy bármit csinálhatsz a videobeállitásokkal, nem fog változni a sebesség. A video is elég gyenguc, de ha nem akarsz sokat rákölteni, akkor beleveszel legalább egy 256os memóriamodult, és elég sokat dobsz vele a géped teljesitményén (nem csak prey, úgy általában) -
#929 Hát ja.Én is olyan játékot várok,ahol reális a nézelődés.PL.:ha ülsz,akkor nem látszik semmit acsak az üres szék alattd :) Meg ha mést ritkán némely gémben láccik a lábad,de 1ébként nem nagyon rakják bele azt se.Meg ha célzol a fegyverrel,akkor a teste köezépre húzza a pityutr,ami nem tetszik,inkább hajtsa rá a fejét ,meg sík egyenesen áll és mellette fogja a pityut,az lenne jó,he oldalAÍazva menn kicsit mint a való életben.Én játékoknál nagyon élesszemű vok,ha van benne ami nem tetszik leanyázom.Minden kis hibát meglátok,ami nem tetszik. :) -
#928 miért esett rosszul?:D
most játszottam FEAR-rel, s abban azt tetszik, h látszik a lábad/tested, és lehet a fegyvereddel közelharcot vívni. kár h ebben nincs ilyen -
loga #927 Azert az rosszul esett, hogy némelyik portálon nem lehet oda-vissza mászkálni. Hanem bezarult mogottem. -
#926 ez még csak a mézesmadzag volt... -
#925 DJviolin!!!!!
Neked nem volt homályos a kép a preyben ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nekem az fx5600-al -
loga #924 Szasztok!
Vegegtoltam ketszer a demot nekem tetszik.
En csak tuzet meg jeget tudtam szivni bele...volt mas is a demoban?
Elegge konnyu volt vegigtolni felelmetesebbre szamitottam de lehet azert mert nappal volt :) -
DJviolin #923 Sziasztok!
Nekem szaggat.
P4 1,7Ghz, 256mb SD Ram, Geforce FX5200 128mb 64bit
Ami nem is csoda. Ezen a konfigon ugyanúgy átlagban 10 fps-t megy mint a Doom3. Ami viszont érdekes, hogy a bump maps, specular, és a shadows kapcsolgatása nem eredményez különösebb teljesítménynövekedést, vagy csökkenést. Lehet hogy kikapcsolt állapotban is számolja a háttérben? -
#922 OFF:
Remélem az Enemy Territory Quake Wars is hasonlóképpen lesz optimalizálva bár kétlem :( -
#921 khm, asszem elég lesz:D -
#920 Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős-gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-ilyenkorpapirzacsitelővevős+ néha sűrűn még testből szellemként kiszállos halálból visszatérős szerintem. (v2.002) :: Haladunk.Ki tud több oldalt írni? :) -
#919 Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős-gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-ilyenkorpapirzacsitelővevős+ néha sűrűn még testből szellemként kiszállos szerintem. (v2.001) :D -
#918 Loál xDD -
#917 Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős-gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-ilyenkorpapirzacsitelővevős. Szerintem. (v2.0) :D -
#916 Meg a papírzacsit ha netán hányni kéne,szerintem. -
#915 Kihagytad a gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-t,szerintem -
#914 lol:D -
#913 Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős. Szerintem. -
#912 meg vannak trailerek itt az oldal alján -
#911 FPS
doom3 motor van felturbózva, javitva
a demo letölthetö innen
-
Crazy Mate #910 Ez miről szól?Milyen játék?Kicsit tudatlan vagyok,nem sok mindent hallottam a játékról... -
#909 Nekem is nagyjából u.e a konfigom. :).A minibolygónál halál van, de én 1024-ben tolom.A max alatt vok kicsivel én 40-50FPS lazán megvan. -
#908 titan quest, guild wars alapból támogatja... itt egyik cfg file.t kell asszem buzerálni -
#907 Azert eldocog mi? -
#906 1280x1024 minden full kivéve Vsync:off... -
#905 amd 2600+
Ati 9600 pro/256Mb
1 Gb ram
800x600 (nem mertem feljebb vinni :D), és szintén akadásmentes, kicsit a high alatt.
(Pl.: nincs max antialising, meg az a szűrő sicns [nem jut eszembe a neve :D]) -
#904 jaja HL2 filing mint a torony amikor megnyilnak az ablakok a hologram bolygónál,tiszta citadella...
kiváncsi vagyok mi vár ott ránk,ja amugy most toltam végig a demot hetedszer...
[betegesen megkattant] -
#903 "msi 6600 256mb, celeron 2500"
Ez a baj, tul karcsu gep. -
#902 nincs melege a gépednek esetleg? -
#901 nah nekem :msi 6600 256mb, celeron 2500, 1,5 gb ram és mondom néha minden minimumon játszhatatlanul szaggat a demó... mi lehet a baj? -
#900 Lábléc konfig és minden max 1024x768 néha néha beakad picit de nem zavaró. -
#899 amd 3000+
gef6600GT
1G ram
high, 1024x768, akadásmentes -
#898 geforce 4-gyel????nekem 6600-on minden min. beszaggat amikor 2 vagy többen vannak a közelemben..amúgy tényleg kinek milyen gépen futott és hogy? -
#897 más játékoknál nem okoz gondot az ilyen monitor? -
#896 annyi a baj, hogy ws (widescreen) lcd-re meg kell hekkelni egy kicsit mer alaból nem támogatja :/ -
#895 kösz a gratulációkat:))
HL 2 feeling azért lehet sztem, mert ott is hasonló "kabinokban" szállítottak City 17-ben a toronyban. Fahrenheit nekem eszembe sem jutott a demo közben:D
Az biztos h számomra egyedi feelingje van, jól ki van találva a környezet. Bár néha a Doom3 eszembe jut(pl kapcsolóknál, zenegépnél)