3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Rage47
    huha, 100 fokos?:)) nekem 33 a windozos abit progi szerint
    a ház oldalát levetted amúgy? nyáron mindig leveszem:)
  • Magiszter
    Nekem 3,2intel,gf6600gt,1giga DDR400: minden maxon=néha röcög egy kicsit, minden min=száll mint a madár, minden medium=mintha minden maxon lenne

Csak most nem tudok jáccani mert ha a procim átlépte a 100fokos álomhatárt(kb 1perc a duplaklikk után) akkor kikapcsolja magát (még szerencse). Most hűtőt veszek 5-8k-ért
  • DJviolin
    Nem volt homályos.
  • Tatyla
    256mb ráadásul sdram még az xp-hez is gyenge...
  • Chipii
    A 256mega ram olyan szinten visszafogja a gépedet, hogy bármit csinálhatsz a videobeállitásokkal, nem fog változni a sebesség. A video is elég gyenguc, de ha nem akarsz sokat rákölteni, akkor beleveszel legalább egy 256os memóriamodult, és elég sokat dobsz vele a géped teljesitményén (nem csak prey, úgy általában)
  • berlinboy6329
    Hát ja.Én is olyan játékot várok,ahol reális a nézelődés.PL.:ha ülsz,akkor nem látszik semmit acsak az üres szék alattd :) Meg ha mést ritkán némely gémben láccik a lábad,de 1ébként nem nagyon rakják bele azt se.Meg ha célzol a fegyverrel,akkor a teste köezépre húzza a pityutr,ami nem tetszik,inkább hajtsa rá a fejét ,meg sík egyenesen áll és mellette fogja a pityut,az lenne jó,he oldalAÍazva menn kicsit mint a való életben.Én játékoknál nagyon élesszemű vok,ha van benne ami nem tetszik leanyázom.Minden kis hibát meglátok,ami nem tetszik. :)
  • Rage47
    miért esett rosszul?:D
    most játszottam FEAR-rel, s abban azt tetszik, h látszik a lábad/tested, és lehet a fegyvereddel közelharcot vívni. kár h ebben nincs ilyen
  • loga
    Azert az rosszul esett, hogy némelyik portálon nem lehet oda-vissza mászkálni. Hanem bezarult mogottem.
  • Tatyla
    ez még csak a mézesmadzag volt...
  • macesz
    DJviolin!!!!!
    Neked nem volt homályos a kép a preyben ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Nekem az fx5600-al
  • loga
    Szasztok!

Vegegtoltam ketszer a demot nekem tetszik.
    En csak tuzet meg jeget tudtam szivni bele...volt mas is a demoban?
    Elegge konnyu volt vegigtolni felelmetesebbre szamitottam de lehet azert mert nappal volt :)
  • DJviolin
    Sziasztok!

Nekem szaggat.

P4 1,7Ghz, 256mb SD Ram, Geforce FX5200 128mb 64bit

Ami nem is csoda. Ezen a konfigon ugyanúgy átlagban 10 fps-t megy mint a Doom3. Ami viszont érdekes, hogy a bump maps, specular, és a shadows kapcsolgatása nem eredményez különösebb teljesítménynövekedést, vagy csökkenést. Lehet hogy kikapcsolt állapotban is számolja a háttérben?
  • grebber
    OFF:

Remélem az Enemy Territory Quake Wars is hasonlóképpen lesz optimalizálva bár kétlem :(
  • Rage47
    khm, asszem elég lesz:D
  • berlinboy6329
    Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős-gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-ilyenkorpapirzacsitelővevős+ néha sűrűn még testből szellemként kiszállos halálból visszatérős szerintem. (v2.002) :: Haladunk.Ki tud több oldalt írni? :)
  • grebber
    Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős-gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-ilyenkorpapirzacsitelővevős+ néha sűrűn még testből szellemként kiszállos szerintem. (v2.001) :D
  • berlinboy6329
    Loál xDD
  • zsakosfrodo2
    Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős-gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-ilyenkorpapirzacsitelővevős. Szerintem. (v2.0) :D
  • berlinboy6329
    Meg a papírzacsit ha netán hányni kéne,szerintem.
  • ProGabe #915
    Kihagytad a gravitációvalbeszédítős-portálokkalszórakozós-t,szerintem
  • Rage47
    lol:D
  • zsakosfrodo2
    Indiánosűrlényes-csajtésvilágotmegmentős. Szerintem.
  • Rage47
    meg vannak trailerek itt az oldal alján
  • Rage47
    FPS
    doom3 motor van felturbózva, javitva
    a demo letölthetö innen
  • Crazy Mate
    Ez miről szól?Milyen játék?Kicsit tudatlan vagyok,nem sok mindent hallottam a játékról...
  • berlinboy6329
    Nekem is nagyjából u.e a konfigom. :).A minibolygónál halál van, de én 1024-ben tolom.A max alatt vok kicsivel én 40-50FPS lazán megvan.
  • EmThor
    titan quest, guild wars alapból támogatja... itt egyik cfg file.t kell asszem buzerálni
  • Promi #907
    Azert eldocog mi?
  • Tatyla
    1280x1024 minden full kivéve Vsync:off...
  • zsakosfrodo2
    amd 2600+
    Ati 9600 pro/256Mb
    1 Gb ram
    800x600 (nem mertem feljebb vinni :D), és szintén akadásmentes, kicsit a high alatt.
    (Pl.: nincs max antialising, meg az a szűrő sicns [nem jut eszembe a neve :D])
  • Tatyla
    jaja HL2 filing mint a torony amikor megnyilnak az ablakok a hologram bolygónál,tiszta citadella...
    kiváncsi vagyok mi vár ott ránk,ja amugy most toltam végig a demot hetedszer...
    [betegesen megkattant]
  • Promi #903
    "msi 6600 256mb, celeron 2500"

Ez a baj, tul karcsu gep.
  • Rage47
    nincs melege a gépednek esetleg?
  • szucsy89
    nah nekem :msi 6600 256mb, celeron 2500, 1,5 gb ram és mondom néha minden minimumon játszhatatlanul szaggat a demó... mi lehet a baj?
  • grebber
    Lábléc konfig és minden max 1024x768 néha néha beakad picit de nem zavaró.
  • Rage47
    amd 3000+
    gef6600GT
    1G ram
    high, 1024x768, akadásmentes
  • szucsy89
    geforce 4-gyel????nekem 6600-on minden min. beszaggat amikor 2 vagy többen vannak a közelemben..amúgy tényleg kinek milyen gépen futott és hogy?
  • Rage47
    más játékoknál nem okoz gondot az ilyen monitor?
  • EmThor
    annyi a baj, hogy ws (widescreen) lcd-re meg kell hekkelni egy kicsit mer alaból nem támogatja :/
  • Rage47
    kösz a gratulációkat:))
    HL 2 feeling azért lehet sztem, mert ott is hasonló "kabinokban" szállítottak City 17-ben a toronyban. Fahrenheit nekem eszembe sem jutott a demo közben:D
    Az biztos h számomra egyedi feelingje van, jól ki van találva a környezet. Bár néha a Doom3 eszembe jut(pl kapcsolóknál, zenegépnél)