Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
szerintem se hergeld öket,nem tetszik oké tudomásul vettük szia...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
jóvan, fistin te mehetsz innen, nem vagyunk kíváncsiak asszem a véleményeidre.....<#gunyos1><#ejnye1>
NeoMaN
Mehetsz CS-zni...
<#mf2><#integet2><#lama>

NeoMaN
ha nem tetszik akkor:
<#wave>

zsakosfrodo2
<#banplz><#lama><#lama><#taps><#lama><#lama><#banplz>

fistin
nem, anélkül kritizálom, hogy azt sem tudom mirõl van szó<#banplz>

berlinboy6329
Ja, az jó.A forgatós. >😉

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsakosfrodo2
Azt az 5 pályát... Letöltötted egyátalán, hogy ilyeneket kérdezel?<#wilting>

fistin
és azon mit nem lehet kitolni? :F

mucsácsó
jhaoksa 😊
Tatyla
semmi gond,ha trágár törlöm a hozzászolását,a többi a modik dolga ha ugy látják...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mucsácsó
Tatyla, ha gondolod, és lehet ilyet, akkor segítek valahogy a moderálásban, vagy az ilyenekben, nemtom hogy ez megvalósítható lenne-e?<#zavart2><#confused>
ZakRob
De kultúráltan is el lehet mondani, ha valami nem tetszik.

MSI K8N Neo4-F,A64 3000+@2,25GHz,2X512MB,7600GST,X-Fi XtremeMusic+HD555

a demora gondolt wazze!!!<#mf1><#hehe><#action><#eplus2>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

fistin
mit vigyek végig, mikor még meg sem jelent? <#idiota>

Tatyla
srácok a jövöben ebben a topikban a PC vs Konzol témát kérem mellözni!
muszály voltam kicsit takaritani...

Zsir a game! Picit elszórakoztam nyerõgépnél, kinyertem belõle valamivel több mint 500 milliót😄
mucsácsó
najha.........
meghogy a SiN Episodesra hogy verték a fejlesztõk: ez biza 9, értitek, 9 epizódból fog állni...aztán csak 5 lett...aztán mikor a Valve bejelentette, hogy csak 3 részes lesz a HL2 Episodes, akkor egybõl lépett a Ritual és kijelentette hogy 3 lesz a SiN Episodes is...persze szerintem ebben közrejátszott az a szidalmazás, kritika, amit kaphattak azért a rakát szar, játéknak nem nagyon nevezhetõ dologért...nem is bánom hogy 3 részes, hál Istennek... (mármint a SiN)

és ez így van, amibõl sok rész van, ott abban látszik, hogy nagyon szar a game, és mindig próbálják a fejlesztõk valahogy egy újabb résszel a nép szívébe belopni magukat, de nem igazán sikerül...
a nagyágyúk 1-2, maximális esetben 3 részesek általában, persze kivételek itt is vannak, amibõl vagy több/kevesebb van.
NeoMaN
hát egen, sajna ez a tendencia....
Nevetséges folytatások, némelyik már a 7. résznl jár LOL.

mucsácsó
mi az hogy hónapokat? éveket inkább nem? 😞
Mr Bishop
Na, írtam egy nyálas<#finom> levelet a Prey készítõinek, mert be kellett vallanom, hogy igenis becsüljem meg a félévente megjelenõ, valamire is méltó játékokat.
Szerintem jó<#eljen>, és biztos, hogy majd ezután megint hónapokat kell várni<#hehe>, hogy megjelenjen valami ütõs<#szomoru1>.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Azt a CDgalaxis újságában már 10 ezer-ért (lehet)kapni.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

kisfigi
Aha tényleg rohadtul hasonlít!Én is észre vettem!

Destiny. The design is clearly ancient.

Amúgy az "alap" gépfegyver mozgása, hangja, talán még kinézete is szerintem eléggé hasonlít a Q4-es alapfegyverre.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

mucsácsó
hmmm....ezt nem tudom, én elõször én egy idegennek láttam, aki a mi pártunkon áll...úgy alaposan egyszer sem tudtam megnézni, pedig végigtoltam 2x is azt a pályát...de végigülis most így végiggondolom, akkor lehet télleg indián volt...szerintem erre is kapunk választ, majd a full verzióban.
mucsácsó
jó, én nem is neked mondtam moralosan, hanem úgy mindenkinek 😊
mucsácsó
és a PC vs. konzol dolgot sem itt kéne megvitatni, ez is igaz...fõleg hogy ez a game PC-re van, és kész...najó X360...dehát...az talán más...nade mindegy...
mellesleg énis azt a hitet "vallom", hogy a konzol egy szarrakat...de én mégsem itt nyilvánítom ki, meg úgy nem is nagyon szoktam sehol, max néha...
#763 - szerintetek?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nekem tetszik a játék, nem arról van szó.

mucsácsó
Najó, de skacok fejezzétek már be a vitát sztem :S
Nehogy már ennek a játéknak is a topicja ellaposodjon...de nem igaz, mindig van valami...egyik topicban dõl a warez oldalak reklámozása, máshol a: hogy indíccsam el mert nemtudom segíccsetek már lécci!! ... legalább ennek a játéknak 0legyen már normális :S jó, persze nem mindenkinek tetszik, és ez így is van rendjén, de azért itt nem kell geciskedni azokkal akiknek tetszik, de azokkal sem akinek nem...akinek tetszik az úgy is itt van a topicban, azoknak örülünk, de az ilyeneknek akik csak folyton szidalmazzák a játékot...na ezek húzzanak innen, már bocs...akinek nem tetszik, akkor elmondja egyszer a véleményét, és viszont látásra, vagy pedig viselkedjen normálisan...
lehet csak én vagyok a hülye, akkor szóljatok ha nincs igazam...
peace
Milyen elõzmény?

reaper4
meg volt az elõzménye 😛

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Nem mondtál újat, de no problem <#idiota>.

Amúgy ez nem vita volt, hanem egy felelõtlen, bunkó kijelentés berlinboy részérõl.

artschi
Skacok, erre a vitára van egy másik topik, itt...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Azért, mert bunkó, mindjárt konzolbuzi?

#797: Ezt meg hogy kell érteni?

köszönöm, valószínûleg a fáradtság miatt nem ment elsõre(04:20-kor keltem, plusz 12óra grafikázás...😞()

NeoMaN
lol

zsakosfrodo2
Ahol a golyó jár felfelé, vsak nézz a fejed fölé és megtudod, hogy merre tovább <#nyes><#wink>

Glpetyus

Hmmm,ez nekem "kissé" már túl sci-fi-s,de ennek ellenére tetszik a demó :o
Különösebb "áttörés" nem lesz,de biztos király lesz (ha nem lesznek unalmasak a pályák egy idõ után,-bár én attól tartok,hogy igen)
Jó gém.

[HUN]PAStheLoD
oh, nálad azért mégis többet :S

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Csibe001
DE primitív vagy már ne is haragudj...gondolom nem tudtad végigvinni s ezért írsz ilyeneket...pff

GeneralsHungary
A plafononmászkálós rész a legjobb a játékban, vagy hogy is fejezzem ki magam másképp, nem vagy eléggé "földhöz-ragadt". Amúgy a lélekes rész is jó, csak ügyesen kell nyilazni, meg hamar vége.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Hihetetlen bonyolult.

Menny elõre leesel nézz fel lõjj.

a nagy teremben, ahol középen egy "golyó" jár felfelé, mi a teendõ??
volt bent 4idegen, végeztem velük, aztán passz....<#confused>

berlinboy6329
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Én meg a multi mapoktól akarok taccsolni.Nagyn émelyítõek némely részek.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

zsakosfrodo2
Én is eléggé rosszul érzetem magam annál a résznél, ahol a platformok meglövésével váltott helyet emberünk. Juj....<#vigyor2>

dante3
Hát ezaz!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Tatyla
miért,melyik volt a plafon?

dante3
Hát ha lehetett én kihagytam a plafonon mászkálást!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Miért van az,hogy csak 4 játékost enged?