3581
-
már telepítem!
-
Ömmm, itt mit kell csinálni? :D
Szellem módban ugye át tudok menni a szakadék felett, de a túloldalon egy zárt ajtó fogad. A szemben lévő "grav.átfordítót" pedig hiába lövöm, nem történik sömi. :| -
Newfronter #1378 Kép (285.5 KB)
Kép (327.4 KB)
Kép (277.8 KB)
Kép (394.0 KB)
Képek a helyről... -
Newfronter #1377 Most nézem az egy másik hely, én attól már rég túl vagyok, nézzétek meg a #1336 -os hozzászólást. Na ott az én bajom. Pedig nem vagyok elakadós típus de nem jöttem ár mit kell csinálni. -
Newfronter #1376 Köszi! Meglessük! -
Na nekem egyenlőre ennyi volt a Prey :(
Kiléptem mondom ebédelek.Visszalépek resume game kékhalál mondom fasza sikerül összekaparni a gépet megint inditom töltök be egy másik állást tölt egyszercsak visszakur a game menüjébe töltök be másikat megint kékhalál :(
Asszem hanyagolom inkább mielőtt szétbassza az egész gépet! -
nm:) -
greenwar #1373 ohh man THX:D:D -
Mért lenne az max 6-7 óra játékídöre számithatsz. -
nem bugos, továbbjutottam -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megoldás:
szállj fel a repcsivel, majd a ventillátor melletti résznél van egy platform, ahol vannak nagyob alkatrészek. azokat a vonósugárral rakd arrébb, majd menj be az ajtón. -
greenwar #1369 jah lol most veszem észre a banneren:) -
greenwar #1368 "na vegignyomtam, nem rovid de annyira nem is hosszu
vege fele kezd sablonos, nehol uncsi lenni, de osszessegeben nemrossz, aki vegigvitte, varja meg amig lemegy a credits :)"
Kusi ennyit írt le -
Newfronter #1367 Mint itt a bannerben bal oldalt, úgy néz ki. -
greenwar #1366 ha nem lenne bugos akkor végigtolnám... egy ember írta csak le hogy végigtolta kamu is lehet... -
greenwar #1365 igen, de nem egyhelyben áll a levegőben lebeg és a fejét így hátrahajtja kezeit széttárja:D képzeld el :) -
tök poén ahogy a bannerban megy a visszaszámláló. egyesek meg már majdnem végignyomták :D -
tök poén ahogy a bannerban megy a visszaszámláló. egyesek meg már majdnem végignyomták :D -
Crazy Mate #1362 És ha kilépek a testemből akkor kívülről látom a karaktert? -
Te lépsz ki a testedből!A fátyólút meg pl van előtted szakadék szellemként lesz út ami fátyolhoz hasonlít! -
Crazy Mate #1360 Milyen spirituális erők vannak benne? -
Crazy Mate #1359 Milyen szellem van benne?MIlyen fátyolút?Nem sokat tudok róla,de biztos érdekes játék. -
Ez mondjuk elég hasznos lehet, úgyhogy kifejtem:
Fogod, elmész a ...\prey\base könyvtárba, és megnyitotd a preyconfig.cfg filet.
Itt megkeresed a következő sorokat:
seta r_customHeight "1050" ez legyen a kívánt felbontás magassága
seta r_customWidth "1680" ez legyen a kívánt felbontás szélessége
seta r_mode "-1"
seta r_aspectRatio "2" ha minden igaz: 0 = 4:3, 1 = 16:9 és 2 = 16:10
Ennyi. A játékban még a neked szimpatikus FOV-ot állísd be a g_fov parancsal és kész.
Mondjuk egy vicc, hogy képtelenek egy normális options-t összehozni.... -
greenwar #1357 írtam neki PM-et de még nem írt vissza -
tényleg, akkor lehet h igazt mondott:) -
greenwar #1355 hát feltöltő neki már 3 órakor meglehetett a játék:D 15-órától hajnali 2ig11 óra ha csak 8-9 órát totla akkor lehetséges :) -
greenwar #1354 mind1 csak mondtam, az lol egyetlen reményünk akoska, :D már rég aludtam:D -
ennyi idö alatt kitolta?:) -
greenwar #1352 amúgy ami a 1258-as képen van az nem ismerős nekem, én még ott voka hol középen egy nagy torony kicsit jobra egy ilyen valami folyik át a nagy termen aminek hús fala van középen egy torony 3 szintel 2. szinről indulnak azok a ,,hajók" -
sorry, esküszöm nem tudtam, egyik haverom írta nekem tegnap msn-en...log van, ha nem hinnéd :D szal onnan kopiztam, gőzőm nem volt hogy honnan van....sry télleg
-
greenwar #1350 bug? bithun egy feltöltő azt mondta ma hajnali 1:50kor hogy kitolta lehet hogy kamuzott? -
én is ugyanott vok. fps-ben talán elöször akadtam el:)) -
greenwar #1348 mucsácsó lol endlessről idézel? én tettem fel oda és be is warnoltak először:D hogy mien nfo-t tettem mellé, linkeltem adminnak hogy nforce-n is ezvan és levette a warnom (akoska) -
greenwar #1347 én még lézerkapcsolókig se jutottam valaki okítson már kia kkor hogy is állunk? -
sztem ez ugyanez a probléma :S :S
na meg ez is :SS
lehet, hogy ez egy "globális" bug? csak nem értem, mert 1 helyen már végig is tolták.... -
#1313 - Ráadásul olvasd el ezt... Ő a tipikus NO COMMENT ember :) -
#1329 sztem erre :)
semmi baj...csak én sem értettelek elsőre ^^ -
greenwar #1343 eladkadtam már egy órája nem tok továbbmenni amikor repülni lehet ott a nagy torony, 3. emelettel egyszintel bementem nagy ventillátor meletti ajtón kiirtok mindenkit fel a falon és ott elakadok az ablaknál azt a cuccot kinyitom de mere tovább a megnyiló átjára visszadob kicsit előre... -
jah de én meg nem erre akartam válaszolni..de már nem is látom amire válaszolni akartam..mind1:) -
:/ és ezt miért kell közzé tenni? ha kicsit olvasnál, mindeki leírta hogy FULL, MEGY, SEMMI BAJA.