3581
-
#1340 nem ezt ugattam?
'hát persze, a hibák ugyanúgy benne lesznek...GOLD-ról van az összes lemez a világon..." (szal goldról van másolva...) -
#1339 a gold az végleges változat:D azért gold..azt sokszorosítják -
#1338 Hivatalosan még egy hét ?
Akkor ez biztos valami kamu game .
Le se töltöm. -
#1337 Mi volt a megoldás? -
Newfronter #1336 Egy kicsit elakadtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elakadtam. Ott vagyok, ahol van 4 irányítóközpont, közöttük a kis űrhajóval tudsz közlekedni, felülről áramlik be a gáz, de az nem veszélyes. Lézersugarakt lő ki a 4 kis központ felfele, de az egyik meg van hibásodva, de ott nem tudok semmit sem csinálni, a szellemmel fátyolutat sem találok. Mit kell tennem? -
#1335 én még csak most töltöm sajna,de nemsokára lennt van.addig is unatkoztam és csináltam egy userbart:
-
#1334 hát persze, a hibák ugyanúgy benne lesznek...GOLD-ról van az összes lemez a világon... -
#1333 Egyenlőre semmi fagyás nincs elmondom csak halkan ha leszik másik verzió semmivel sem lesz jobb ennél ugyhogy nemkell parázni! -
#1332 még szerencse h a Q4-t nem toltam végig(uncsi volt) csak a doom3-at, ami elég régen volt:) -
RolEnD #1331 Sorrow - nál a pont! -
sorrow #1330
A játék tele van nagyszerű ötletekkel de a textúrák miatt egy Quake 4 klón
de sajnos teljesen.
én szivesen végignyomtam a Quake 4-et és ezt is végig fogom.
de akkor is...! nem ártott volna e téren is néhány eredet ötlet. -
#1329 Nha, énis éjszaka nekiestem, télleg jobbat állított be, mint a DEMO, meg talán jobban is megy, ha lehet ilyent mondani :) nem vittem el sokáig, hát éjszaka nem sok kedvem volt vele játszani...nade:
Egy ilyent hallottam a játékról, bocs ha írták ide is, de nem láttam.
"Már kiderült, hogy ez nem a rendes verzió.
Egyesek szerint a Tritonról leszedhető Preloaded változat, míg mások szerint béta rengeteg hibával. Illetve csak kevesebb hiba, de az nagyon súlyos: lefagyás, leállás.
Az egyetlen ember aki most segíthet, az akoska.
A legfrissebb fejlemények szerint az MDAtje maga mondta, hogy ez a múlt hónap 29-én kiadott arany lemezről készült másolat. Sok hibával, melyek csak a végleges verzióban lesznek javítva, de minden benne van.
Azonban úgy tűnik a dolog, hogy mindenkinél jelentkezik valahol a fagyás. Valakinek a legelején kilép, valakinek csak a nyolcadik pályán. Sok sikert mindenkinek!!!"
Hát én nem tudom, aki elvitte kicsit tovább, az írjon hogy erről mi a helyzet, én még a 2. pályán vagyok egyenlőre
Egyébként az tuti, hogy Gold-on van, meg pre-loadból nem lehet csinálni ilyen telepítős változatot...meg mellesleg ami hibák a Gold-ban vannak, azok a fullban is ott lesznek.... -
#1328 Magyarul a c:\Windows\system32\drivers\etc ben van egy host file. Egy sima host file. Elinditod a Total Commandert es megkeresed. Ramesz es megnyomod a F4 -et. Ekkor ez jelenik meg :
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.
#
# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each
# entry should be kept on an individual line. The IP address should
# be placed in the first column followed by the corresponding host name.
# The IP address and the host name should be separated by at least one
# space.
#
# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual
# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.
#
# For example:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server
# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host
127.0.0.1 localhost
Na ekkor neked a "127.0.0.1 localhost" ala be kell irnod a "127.0.0.1 preymaster.humanhead.com" es kesz is vagy. Kimented a File Save opcioval es elinditod a jatekot. Ha Zone Alarm progid van akkor ENGEDELYEZNI KELL a prey.exe -et mert akkor nem indul el. Amikor keri a serialt ird be 16 darabb 2 -est es a vegere 09.
Nekem igy megy es naon utos gama :D
-
RolEnD #1327 Meglepődés alatt az újdonság varázsának a kopását értettem. Attól még, hogy új ötlet nem biztos, hogy jó, ha csak erről szól a játék és lépteN nyomoN ebbe botlunk. Ennyi. -
#1326 Nem is azé vannak a plafonos dolgok meg a portálok hogy te léptem nyomom meglepödj ezek a továbjutáshoz szükségesek ennyi!
Új ötlet és kész! -
RolEnD #1325 Na, hogy az idétlen kommenteken kívül is legyen valami...
SZVSZ a játék maga jó, én 10 - ből talááááán egy 6.5 - öt adnék rá, max. ha jó napom van, 7 - et. Egyrészt annyira hűdeqrvasok újítás nincs. Falon, plafonon mászkálás okés, új, de a 25ezredik után már nem biztos, hogy meg tud lepni. Ugyan így a portálos, idősíkos átjárók, a testből kilépésről meg nem is szólva. Aki többet játszott vele 10 percnél az tudja miről beszélek.
Grafikáról pedig annyit, hogy ezt már láttuk. CSak nem így hívták. Tudom, hogy hülyén hangzik, mert Doom engine, de ha leülök elé, teljesen olyan érzésem van, mintha a Quake 4,5 - el nyomnám. Ez elég negatív szerintem, így 2006 derekán. (bár a homokosoknak lehet, hogy bejön a sok segg**k szerű átjáró) Ettől függetlenül persze szép, és nagyon jól megy, ahogy olvastam mindenkinek. Szóval ez azért egy jó pont. Másik pozitív dolog, az cserokicsávó baszólásai. Érződik a Duke - os srácok keze munkája a cuccon, ez is feldobja a játékot. Így, első blikkre ennyi.
Csak, hogy legyen a játékról szóló Komment is. Ha valaki nem értené, erről szól egy fórum... -
#1324 Na tapasztalat:
A menübe nekem minden van: Update Modes meg egyszóval minden
Maga a játék elég fullnak néz ki
Egyenlőre ennyi... -
#1323 Igen, mert a majom nem írta az nfo-ba, hogy a host file-t kell szerkeszteni, csak annyit, hogy az etc könyvtárba írjuk be a file-ba, de melyikbe? LOL
Egyébként a Doom3-ban is volt ilyen trükk már. -
#1322 Nemkell semmi progi hozzá nfo-ban leirt dolgot kell megcsinálni és megy! -
#1321 widescreen lcd-vel rendelkező uraknak, beállítás: kattok -
#1320 sziasztok láttam megjelent a játék és ez crack-es vagy kell vmi progi vagy ilyesmi? -
#1319 Légyszives mellözzük már az ilyen kommenteket kérdezzed meg a torretn topikba de ne legyen már warez tényleg! -
#1318 Hú b******meg mekkorát fogok most ordítani:szal,már lejött 55% és beállítottam 1 u.o nevű fájlt narancssárga kör volt mellette(Bitcomet)és a százalék ment fel 100ig,aztán beállt 5,4-re és Lkezdte tölteni 3-mal(k***a***t).Aztán megállítom,letörlöm fálostul mindenestül indítiom az 55%-osat elmegyek netezgetni,visszanézek és 0.1%-nál jár.Most kezdhetem előröl,amihez hozzá se nyúltam? -
Santata #1317 Probléma megoldva... Hangkártya driver frissítés kellett... Na installom megint a teljeset -
#1316 Ez 1 fos.Annyian szedik,estére beállítottam,leszedett 20%-ot.K****a****kat,a leechelők nem töltenek felfele?Most úgy felb***tt ez a s***.Nincs vmi f***normális hely ahonnan le tom kapni? -
#1315 Csak meg kéne fogni oldalt a görgőt és lehúzni az aljára és lesz kép. -
#1314 Ezek akkor mik???Talán renderelt képek?? O_o #1258, #1239
Amúgy másfél giga CSOMAGOLVA.
De nyugodtan várd meg a másik verziót. -
#1313 Hát... nem tudom.. nem igazán bízom ebben a változatban !
Ha még ki sem adták hivatalosan, akkor ezek honnét a nyavalyából szedték elő, ráadásul zavar a kisebb mérete is, holott ekkora game-nek minimum 4 gigát képzeltem... Nem is értem igazán. De az én bajom, várok még egy hetet.
Mellesleg még senki nem küldött in-game képeket. -
Richard90 #1312 na az egy jó tanács... próbáld meg letörölni a codec csomagot
helyette ajánlom a k-lite codec packot -
Santata #1311 Demót leszedtem felkentem indítottam és tapasztalat ugyanaz... Bejön szürke kép majd kiken az asztalra boldogan... Konfigom: Amd Athlon XP 2400+ , Ati Radeon 9600 Pro, 512 MB DDR RAM, a legújabb omega driver van fenn directx is... Nem tom zavarhatja-e de fenn van az ace mega codec pack... Tipp? -
#1310 Mijaza total commander? én olyat nem használok, azt honnan tudom letölteni, jaj istenem de láma vagyok
[a következő kérdés] -
#1309 AKI NEM ÉRTENÉ!
ÍGY KELL INDÍTANI: Telepítés után az első indítás előtt:
A c:windows/system32/drivers/etc könyvtárban a host fájlt Total Commander - F4 szerkesztés és írd be a végére egy üres sorba:
127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
Remélem,többen nem kérdezik,hogy hogyan kell!
Sok szerencsét!
-
#1308 nem tud vki jó kis tapétát? -
Santata #1307 Direkt nem próbáltam hogy csak teljessel játszak de most cibálom épp a demot hogy az megy-e... -
#1306 Demo ment? -
Santata #1305 Beírtam a hostba indítás előtt... De mikor indítanám a játékot még mindig hibát észlel és leáll... Driver a legújabb... DirectX is... Mi a hiba? -
#1304 Hehe, szia Sheltem!! :)
Nem jáccottad a demot??Sztem jó kis game ez, jól van optimalizálva s elsőre mindenképpen izgalmas lesz. :) -
#1303 Na.
Warez kérdéseken kívül írna valaki értelmes(ha van itt) arrólis, hogy milyen a játék ?
-
#1302 #1252 -
hitch #1301 go to your c:windows/system32/drivers/etc and add this to the file
127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
Addig ertem hogy a driverig mit kell de mi ez 127.0.0.1 preymaster.humanhead.com????????????????
VALAKI PLZ HELP?????