3581
-
#1420 Doom3 messze izgalmasabb és parásabb, valamint story szempontból is ütősebb, mint ez...
Na, jó, inkább meg se szólalok inkább -
#1419 amit az űrhajóban lehet hallani -
#1418 én végighallgattam a földi rádiók adását is, az is nagyon tetszett:) -
#1417 Dúm3 meg kvéknégy a mész-ősz kategória, ez egy kicsit más felfogásban készült játék, bár tény, hogy itt is menni kell és ölni, elég gyakran! :) -
#1416 Na jó, hát HL2 nekem is a top, de ez a játék is kiemelkedik a többi közül! Azért az is milyen feelinges, amikor az utasszálító repülőgép húz el elötted! És azért van némi újítás is, például a fegyverek, illetve hogy nem írja ki mindig, hogy "game over", hanem elmhetsz vadászni indiánföldre, és utána újra vissza! Pedig egyszerűbb lett volna a készítőknek a gémóver-es verzió, de mégsem azt választották! És még itt van a szellemes dolog, illetve a gravitáció és dimenzióváltás is, mind2 nagyon "szellemes" szerintem! -
greenwar #1415 szerintem teljesen egyszinten van a doom3-q4 mezőnnyel
doom3 az kihívás meg ott a szotri meg a horror és az tényleg az q4 az darálás de annak is megvan a hangulata:) és ennek is mind3 telejsen más stílus szerintem -
#1414 HL2 azért más... az nekem is top
de ez még mindig jobban tetszik mint a doom3 ill. Q4 -
greenwar #1413 demoban én is elvoltam velük de szeritnem ez nem igényesség, beszkennelnek bár borítót lerippelnek pár régi zenét egy embernek egy fél délelött
igen az valóban igaz hogy nicnsenek benne bugok de pont azt nem érzem hogy lenne ,,lelke" ellenben a hl2vel nem igazán tudsaz azonosulni a főhőssel:D
hl2 nálam még mindig TOP 1 -
#1412 pontosan
egy vén róka
de azért hozzáteszem, hangulatos a cucc -
#1411 Azért mindig meglátszik egy játékon, hogy mennyire vették komolyan a fejlesztők, a jó játékoknak van lelkük. Az igényesség abból áll, hogy egyrészt nincsenek benne bugok (én még nem találkoztam), másrészt nagyon aprólékosan ki van dolgozva az egész, odafigyeltek a részletekre a fejlesztők. (Az elején csak a zenegépet ha megfigyeled például, tele van mindenféle zenével, ritmusra villog, és minden albumnak külön borítót is beraktak, pedig igazából semmi jelentősége az egésznek. De ez csak egy példa volt a sok közül.) -
#1410 Ez inkább a mai teenager korosztálynak nagy durranás, a vén rókák ásítozva, unatkoznak... -
#1409 zsakosfrodo2 - koszi, hogy szoltal Normálisan nem tudtam, nem ugy mint a Barom #1247! -
greenwar #1408 edios mi az igényes? első látszatra igen talán a fegyverek, meg a beszólások, néha bedobnak egy két fasza helyszínre ami igen ez tényleg valami de utána vissza a quake bio-metál világába... -
#1407 Tényleg nagyon igényesen megvan csinálva! Pedig ritkán mondok ilyet egy játékra. -
#1406 Megprobálhatom remélem lesz valami :( -
#1405 biztosak -
Lyan Kyj #1404 Bár csak nemsokkal vok a minotaurus-féle első boss után, de eddig nagyon úgy tűnik számomra, hogy az Év Játéka díjat nálam ez a játék kapja. Pazar...mást nem tok mondani... -
greenwar #1403 grebber reinstall? -
miki90 #1402 csumi all!
ebben biztosak voktok h a full version??
mer egyik oldalon azt láttam h most elötölthetö a game -
greenwar #1401 nagyon nem lehet élvezni szerintem a quake4ben több volt a sztori ott legalább voolt mindig objective csapat néha mondtam vmit itt emg csak egyedül megyek
amúgy azon a helyen nicsn visszaút se midnen kapcsolót átkapcsoltam szóval tanácstalan vagyomk már 30p ott bojongok:S
sajna Prey nem oylan mint hl2, hl2 ott le lehet lassítani gigyelni az apróságokra szoti stb de itt nem anygon amig még kicsi plusz azok a beszólásai, de ultoljára a bossfightnál halottam beszélni, jah meg akkor amikor az alagútban kiértünk az űrbe a repülő cuccal... -
#1400 És más (gépigényes) játéknál nem csinál ilyet? Mert ez olyankor jöhet elő, amikor pl vmelyik hűtés gyengélkedik(pl alaplapi, v neadjisten proci), v vinyód gyengélkedik, nekem akkor is gyakori volt kékhalál!
Ha lefuttacc a gépeden egy 3dmarkot v everestet és nincs ilyen, akkor marad a szoftverhiba.. -
Newfronter #1399 Hidd el élvezzük, csak most úgy akadtunk el, hogy arra nem jövünk rá és még nem érkezett rá megoldás. Vagy valamit jól eldugtak a fejlesztők... de már nem élvezzük, kiver az ideg miatta. -
#1398 Srácok, ha elakadtok gondolkodjatok már egy kicsit, biztosan rájöttök előbb-utóbb a megoldásra ,ne egyből kérdezzetek! Hova siettek, élvezzétek a játékot, ne azon legyetek, hogy minél hamarabb végig vigyétek? -
#1397 sajna igen -
#1396 #1375 eddig ügytünik csak nekem van ilyen bajom -
#1395 és tényleg!de tudod rohadt ideges vagyok mert nagyon vártam ezt a játékot!
szerk:átírtam a hostban és sikerült köszi! -
Newfronter #1394 Kép (193.9 KB)
És a hosts nevű fájl. Ja és mivel már kiment a játék a netre így észrevették hogy warez verziód van, tehát uninstallálnod kel la játékot szőröstűl-bőröstűl és telepítsd fel újra, de ezt először csináld meg, mert észreveszik a warez verziód. -
#1393 jújj....de te mit módosítottál??? nem lmhosts.sam....
hanem a hosts FÁJL! semmi kiterjesztése nincsen...
szal akkor most prey uninstall-reinstall, és eképp módosítsd play előtt a hosts fájlt:
-
#1392 Ez az lmhost, neked a host fájl kell! -
greenwar #1391 te a megfelelő könyvtár megfelelő host fileját nyitottad meg mert nekem iylen sok kis cuc nem volt benne ellenőrizd le nfo alapján az elérési utat.. -
#1390 lécci segítsetek!nem fogadja el a cd keyt!pedig végignyomkodom a sort 2-sel és a végén 09 de mégse jó.talán nem jó helyre írtam a host fájlban valamit?
??? -
greenwar #1389 csak a kezeid:D
én is ott akadtam el ahol fronter #1336
4 cucc adja a lézert a felső ventillátornak 4 kis cuc van midnegyik kapja a lézert de a 4ből csak 3 küldi tovább a ventillátornak, nagy helyiség, hús fallal lehet repkedni azzal a kis cuccal vki esetleg help?:D -
Newfronter #1388 De nem a szellem, hanem úgy látod magad ha kilépsz a testedből. A szellemet nem látod. -
#1387 sry! -
Crazy Mate #1386 Na de bal oldalon tök úgy néz ki,mint egy sima ember... -
Newfronter #1385 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen azaz csak ezt SPOILER-ben kellene. :S -
#1384 Nemtom biztosan h jóra gondolok, de a túloldalon van egy sötét lyuk a plafonon, érdemes felnézni -
Newfronter #1383 Én ott lőttem a grav fordítót és sikerült, a szellemnek a nyilával is lehet lőni persze. -
#1382 Na jó, inkább nem b@szom szét a fórumot :D -
#1381 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hülye béka!!!
http://img98.imageshack.us/img98/7047/prey9hd.jpg