3581
-
Remélem a vége olyan folytatásgyanus lesz mert ebből eltunék viselni még1 részt. Prey 2 -Avagy a cseroki indián visszatámad :D -
[nehezen állja meg, hogy ne szólaljon meg, és "dícsérje" a játékot]
-
Tudom de nekem nem nagyon megy ,mert beteg ember vagyok elvette a prey az eszem :D -
Newfronter #1497 Akkor végre tisztázódott. :) Hát igen nagy a hasonlóság... -
greenwar #1496 Starbreeze motorja ami a riddick-et hajtja és a doom3 azthiszem mind2 OpenGL-re van írva :) -
Lyan Kyj #1495 Az a lényege, hogy úgy kell forgatni, hogy minden kéken behálózott részen át folyasd át a fényt:) -
Na most vagyok a HIPERkockában :D és :( nemtok kijönni lol összevisza forgatom de semmi :D nagyon cool a verda akarom mondani a game!!! 
-
na végre:D -
szaharin #1492 Jolvan nagynehezen sikerult:D -
szaharin #1491 Rage47 tesemtudsz segiteni nekem?:( -
Evans #1490 miért lenne moddolt?
nem d3engine, bár sokan keverik vele a jellegzetes bump+per-pixel lighting miatt.
Tény, a technologia hasonlo, de messze nem olyan kifinomult, mint a d3engine esetében. -
:DD -
psssssssszztt
ez titkos információ!
-
Ez miért Spoiler ?
:-) -
Newfronter #1486 OFF!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A nem rég kiadott ID Software Doom 3 grafikai motorjához hasonló motort láthatunk. Az igazság az, hogy eleinte azt hittem én is, hogy a Doom 3 motort használja a játék, de miután utánanéztem kiderült, hogy a Starbreeze saját fejlesztésű motorjáról van szó ( bár ennek ellenére előfordulhat , hogy van némi köze a Doom 3 motorhoz is).
Érdekes, de valószínű hogy egy erősen moddolt doom 3 engine, én már nem tudom.
ON -
Evans #1485 Pedig nem :)
Semmi köze a Doom 3 motorhoz... -
Szerkesszetek köré valami web lapot, aztán megy a bannerba.. -
Köszönjük mucsácsónak a FAQ-ot !
-
szaharin #1482 tudom van atjaro..atis megyek rajta, es utanna mivan:D atmegyek a tuloldalra nincsott semmi.nemtudok ott semmitsem csinalni.
mikozben megyek at a hidon kozben az a madar raszall valami tablara, es megvaltozik a szoveg:D -
miféle szakadékon? a képen van egy szakadék, de van egy átjáró is! -
szaharin #1480 nemhiszem el, csomo ember mar tovabbjutott mint en, de senki sem kepes valaszolni nekem, hogy hogyan lehet utljutni azon a szakadekon:(egyszeruen sehogy sem sikerul:( -
megnézem... -
van egy gravi járda ami ki van kapcsolva igaz?
namármost a tested hagyd ott át a nyálkahidon,ajtókon át mig egy kapcsolóhoz nem érsz,bekapcs testedbe vissza és járdára fel... -
de hol? -
fátyoluton át kapcsoló és járda... -
kéne egy kis help!
na egy olyan részen vagyok hogy kijövök egy ajtón és előttem van egy nagy szakadék,van egy fátyolút azon átmegyek de semmi.
KÉPZ:
-
pedig de :)
Doom 3, csak az is tovább fejlesztett, de annyiban igazad van, hogy nem Doom 3 engine már a neve... -
Hellsing47 #1473 király!!:) -
Evans #1472 a Riddick nem Doom 3 motort használ -
akkor annak örülök, ha jó lesz, nem potyára dolgozgattam legalább :D -
..:: FAQ ::..
hangsúlyozom, nem végleges :) -
igen jó
-
nagyon... -
Newfronter #1467 Igen így van. Ez már bele is került a FAQ-ba.
Mucsácsó jó lesz az!
-
Richard90 #1466 átmész, felnézel, fellősz, a csávóval átmész
ennyi -
Richard90 #1465 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
na annál az energiacellás résznél:
1. hatástalanítod a pajzsot
2. megnyomsz egy gombot a cellánél és kinyilik a cellatartó
3. szétlövöd a cella előtti részt
3. a repülővel kihúzod az energiacellákat
4. ha az összenél megcsináltad irány felfele -
ott a nyálkás hid átmész,és ott lesz valahol a megoldás,majd vissza a testedbe... -
Ez nagyon durva game
De ennek a játéknak mi az értelme?
-
szaharin #1462
Itt az a szakadek, hogyankell atjutni a tuloldalra? -
sziasztok !
Jó a game ?