Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket. Így 10-óra után már nem igazán fog az agyam. Majd ha van rá igény írok egy jobbat a hétvégére (sûrû lesz a hetem).

zsakosfrodo2
Sztem negyon öteletes lett, perszehogy jobb mint az enyém! Grat!

SZilaJMaGGoT
Nekem teccett... ^^

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Magiszter
lehet izzítani a <#lama> ikonokat <#nyes>

Magiszter
kihagytam egy versszakot:

A Prey név megint szép lesz,
Méltó régi nagy híréhez;
Mit rákentek a szenylapok,
Lemossuk a gyalázatot!
A 3d realms-ra esküszünk! Esküszünk!
Hogy Prey nélkül mi megveszünk.

Magiszter
Tessék itt is egy vers (nem kell a fikázás):

Talpra 3d realms, mív a haza
Ide a Prey-t, most vagy soha
Indiánok legyünk, vagy Arabok?(<#idiota>)
Itt az idõ válasszatok!

Arabok voltunk mostanáig
Kárhozottak Doom3-aink
Kik szabadon Prey-t, programoztak.
Szolga gépen, nem dolgoznak

Sehonnani bitang cracker
ki most ha kell fizetni nem mer
kinek nagyobb a pénz értéke
Mint a Prey becsülete

Fényesebb a Doomnál a Prey
Jobban kell neki hely
De mi mégis Doom-ot toltunk
Ide veled régi voltunk

Hol a procik dorombolnak
Tuningolva high-end modra
Álló imádság mellet
mondják el: Szent Prey-nek

<#banplz>

SZilaJMaGGoT
prey, prey now baby, prey your life was just a dream....

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

zsakosfrodo2
Már viccelni sem lehet, mert lehurrgoják az embert... -.- 😄

zsakosfrodo2
Jóvanna, félreirtam, mondom hogy ÁTKÖLTÖTTEM!!! 😄

Rage47
milyen teleportot? játékot akarsz késziteni , vagy miért érdekel ennyire?😊) quake 1-ben is volt már teleport😊)
Magiszter
egyszerre<#vigyor>

Magiszter
Jaja. Én sem vagyok ám normális, de legalább nem tagadom mint azt mások teszik.<#lama><#idiota><#mf1>

És még mindig nem mondta meg senki hogy hogy csinálták a teleportot a játékban!!!!<#violent><#boxer><#idiota>

Tatyla
igaz,én...<#ticking>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
<#help><#banplz>
zsakosfrodo2
Most mért? Azért mert átköltöttem egy dalt mert unatkoztam? Vannak nálam betegebb emberek is... Nem is egy. (persze nem itt, mert itt még nam tudok olyat mondani <#idiota>)

Csibe001
Te egy picit beteg vagy, nem?? <#confused>

zsakosfrodo2
Ja, és untakoztam.

zsakosfrodo2
<#idiota><#idiota><#idiota>
Jöjj el kedves PREYapó,
minden gyermek várva vár,
vidám ének hangja száll,
van zsákjába minden jó,
piros zacskó, telepórt,
Jöjj el kedves PREYapó,
hiszen VÁRUNK MÁR!
<#idiota><#idiota><#idiota>

(Elnézést kérek, de nem jutott eszembe az eredeti dal, ezért egy kicsit átköltöttem, minden szemszögbõl)

Rage47
😄D
Tatyla
inkább már ez elvetemültség,tudod "azonnal akarom,vagy bántani fogok valakit" kategória...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Rage47
enyém?😄kösz😊
reaper4
kira a logód <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Rage47
látom hangolódsz a játékra<#wink>
Tatyla
nyugalom,a hosszú élet ritka...

reaper4
de volt 😛 nyugodtan példálózhatsz is

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ez mire jó hogy tele zagyváljátok ezt a topicot mindenféle ide nem illõ olyan dolgokkal amira a kutya se kíváncsi meg kanyarba nem függ össze a Prey-el!!!!!??hm???Dante 3 jobb lenne ha nem az elõzõ évekkel foglalkoznál hanem a jelenbe élnél és akkor rájönnél hogy az elmúlt években nem volt ekkora pangás nyáron a játék piacon mint most!!!!!!<#boxer>
dante3
Legalább jól is lakom,egy kis halászlé jól jön,imádom!
Majd viszek paprikát meg sót!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Rage47
ha jól tudom a balcsi is kezd forró lenni:/
dante3
Na most látom csak:új banner!
Királyság,már csak 13 nap! Pont akkor leszek szabin egy hétig amikor kijön!
Párom nem nagyon örül neki!<#hehe>
Sebaj azért a balcsit sem hagyom ki!

"Devergo05" Tavaly is uez volt nyáron:játékpangás,de jött az õsz és még be sem fejeztünk egy gamet már kint volt a következõ!
Emlékszem több játékba is belekezdtem és megzavarodtam,mert mindegyiknek más volt az irányítása és tuti összekevertem!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

artschi
a mocskos készítõk el merészeltek menni nyaralni, mi? Hogy pusztulnának meg... szerintem is menj ki inkább strandra, ott rontsd a levegõt, ne itt...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Prey Limitált Változat - Ajándék babával 😊
<2006. június 27. @ 08:30 - Berkenye>

Bár a szemfülesek már felfigyelhettek rá, csak most vált hivatalossá, hogy a Prey július 10-én két változatban jelenik meg. Az alap mellett lesz egy gyûjtõknek szánt kiadása is, amelyhez ajándékba adnak két, a játékban megtalálható karakterfigurát.

Tehát plusz tíz dollárért (amerikai viszonyok szerint, ha itthon megjelenik, lehet, hogy ennél nagyobb különbségre számíthatunk) megkapjuk a játék DVD-s változatát, egy koncepciós rajzokkal tarkított könyvecskét, két apró fémfigurát (ha elõrendeled, hármat), s mindezt egy szép fémdobozban. Alig várjuk!

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Tatyla
jaj nehogy már átcsusszunk egy oldalt...

Rage47
nekem is szokott vmelyik
ProGabe
😄DDDDDDD<#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zsakosfrodo2
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

zsakosfrodo2
Jé most frissítettem és már nem zenél... <#wow2>

zsakosfrodo2
Most rosszul hallok, vagy télleg zenél a Fórum? <#idiota>

Magiszter
<#lama><#lama><#lama>Huzatot hol lehet kapni?<#idiota><#idiota><#idiota>
Ja nem jó! Anyám mindig azt mondja vigyázz nehogy huzatot kapj<#banplz>

Amúgy ha rárakom a házat akkor az már nem számítógép hanem kohó. És kb 10s alatt elkezd leolvadni a ház a géprõl a kábelek összefolynak a panelek megolvadnak és egy vörösen lüktetõ masszává vállik az egész (így lesz az integrált számítógép<#idiota><#idiota>). Egyszóval: túlmelegszik és leáll 10s alatt. Szóval jobb ha kintvan a szabadban és úgy okádja a meleget.

miért.. ha rajta van akkor van benne huzat ? <#idiota><#idiota>

NeoMaN
Ha leveszed a ház oldalát, akkor még melegebb lesz, mert nincs benne huzat...

Magiszter
A ház oldalai eddig szerintem összesen 1x ha voltak fent vagy 1 órán át míg költöztünk<#nyes> Amúgy a szobámban van 42-44 fok napközben, a prociventi meg már a 4. életéve felé vánszorog és már történt vele 1-2 dolog. Úgyhogy erre mondják "már ideje volt elromlania".<#idiota> Ja amúgy hozzá teszem hogy gyári hûtõ, tehát nem vártam tõle zalman-ék féle teljesítményt.<#hehe>

Devergo: próbáltad már a hl ep1-et pajszerral végigvinni? nekem 3 nap volt, de így is csaltam mert néh eldurrant az agyam és elõkaptam a "tankelhárító pisztolyt" is. Ja meg néha az "atomgránátot" is.(általam fabrikált modok)
<#banplz>

Csibe001
Sztem te vagy nevetséges...

scorpeeon
Nah, volt szerencsém most kényelmesen 1-1 és negyed óra alatt kényelmesen kijátszanom a demót... Eleinte azon lepõdtem meg, hogy nagyon jó a grafikája, és tökéletesen elfut a gépemen, ami igen ritka a mai játékoknál. Lassan fel is tûnt, hogy ez bizony Doom 3 motor. Már régebben is mondták, hogy a Doom 3 motorja nem akármilyen, a HL2nél is szebb. Ezt akkor még nemigazán vettem részre, de ebben a játékban bizony nagyokat néztem, ilyen szép dolgok bizony nincsenek a HL2ben, ez a grafika oda**sz hogy finoman fejezzem ki magam! A játékélmény meg egyszerûen hihetetlen! Sztem game még nem részesített ilyen játékéményben, mint ez a játék, egyszerûen eszméletlen! Nagyon frankón emgcsinálták! Ez a játék mindenben ott van! Életem eddigi legjobb demójával játszottam!

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ja és fejezd be ezt a stílust... ha nagyon unatkozol menj ki a stardra vagy mittudomén

loool
optimalizálatlan szarság 😄😄😄
öcséém te el vagy tévedve...
nagyon is jól fut a játék... csak elõbb fel kellene rakni a patcheket meg a legújabb drivert + nem ártana levenni a maxi grafikáról a játékot
nekem simán fut

Mit kezdjek a Half Life 2 Ep1-el??????Olyan rövid nyúlfarknyi hogy nevetséges!!!!A Hitman 4 meg egy optimalizálatlan szarság!!!!!!!!!!!!!<#violent><#violent><#violent>
Rage47
sztem meg minden évben kicsit pangás van nyáron. azonban most itt volt a Hitman 4, és HL2 Ep1, amik igencsak ütös game-k sztem
De eddig nem volt ez<#violent>Tavaly is meg az elõtt is folyamatosan nyomták ki az új cuccokat!!!
Rage47
elmentek nyáriszünetre a készitök😊
Áááá ez úgy rühellem hogy mostanában olyan játékokat raknak fel a torrent oldalakra amik fabatkát se érnek,idegesítõek vagy régi kövületeket raknak fel ismét!Nem értem mi van most hogy kb 2 hónapja képtelenek megjelentetni egy normális értékelhetõ játékot!!!A Prey megjelenéséig punnyadás van vagy mi?Mert már nagyon kezd elegem lenni ebbõl hogy semmi értelmes játék!!!<#boxer><#boxer><#boxer>