3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• mucsácsó
    Nah emberek, itt a FAQ, még nem végleges állapot, helyesírási hibák lehet találhatók benne....

holnappá varázsolásban icewolf segít majd nekünk, elvileg holnap/holnapután meglesz...szal ez nagyjából a FAQ szövege:
    http://users.atw.hu/hijack/preyfaq.txt

mondjátok, hogy mehet-e FAQ-nak, ha nem, akkor felőlem csinálhat más is :D
    meg sztem elviselhető lett azért :P
  • Tatyla
    tegnap este elakadtam én is,de gondolkoztam most hazaértem és meg is csinálltam,a titok a 3 dimenzióban gondolkozás...
  • neptum
    köszi nagyon
  • t0Mi
    Nah én ottjárok h belementem valami kockába, mondta is a csávó h
    Now what?
  • mucsácsó
    -Letöltöd, kicsomagolod, berakod DAEMON-TOOLS-ba.
    -Megnyitod a Total Commandert.
    -Megkeresed C:\WINDOWS\system32\drivers\etc mappában a hosts fájlt! (ne ijedj meg,

ennek nincsen kiterjesztése.)
    -Rákattintasz 1x, és F4-et nyomsz, és a következő kép alapján beírod ezt a sort a

ez localhost alá:
    127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
    [http://users.atw.hu/hijack/hosts.JPG]
    -Ha ezzel megvagy, indíthatod a játékot, ha indításkor kérdezi a tűzfalad, hogy

tilsta-e le, letilthatja akár, ez nem fontos.
    -Játék indításakor kéri majd a serialt, mely a következő:
    2222222222222222-09
    -És játszhatsz is :)

---------------------------------
    Fact:
    ezt írtam a készülő FAQ-ba, ami minnyá kész :D
    legalábbis csak az írás, honlapként majd icewolf teszi fel, már lehet holnap!
  • neptum
    1444 valaki ??????????????
  • Rage47
    tudsz képet adni?
  • szaharin
    Meg mindig szakadeknal vagyok;( nincsott semmi kapcsolo meg semmi:S valaki aki jol emlekszik ra segithetne..:(
  • greenwar
    ahol le lehet szállni a paddal szemben gömbféle közepén lődd ki a xarokat és ahol 3 kék kör világít azoakt kúzd ki

lol kezd érdekes lenni a történet :)
  • Rage47
    jah szét kell löni az üveget, aztán huzni
    én is köröztem párat, aztán agyatlanul kezdtem löni minden kis xarra, aztán megláttam h kitört ott az üveg:)
  • Newfronter
    Köszi szépen! Akkor ez az elrejtett kis okosság! :)
  • grebber
    Kihuzni? Én szimpáln szétlőttem őket de igy semmi!
  • Rage47
  • greenwar
    Regnekírtam az előzőt az infokért meg örök hálám :)
  • greenwar
    lol ennyire erővel godmodban is tolhatnád...
  • Newfronter

Ezen a helyen? Mert én itt ilyen bigyuszokat nem találtam. :S
  • neptum
    hogy kell elinditani mert nekem amikor kéri a CDkeyt beírom de nem fogadja el :(
  • Rage47
    nem baj h nincs halál, nem kell állandóan quick save-t nyomogatnom:) nekem nagyon tetszik ez:)
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vegyétek kis az irányitóköpontok közepéböl vonósugárral a téglatest alakú energiabigyuszt.
  • Lyan Kyj
    Eddig sokkal jobban lekötött, mint a doom3, hl2, q4 és tsaik...nem találtam monotonnak, mindig tudott újat mutatni..A WalkPad-ek pedig egyszerűen zseniálisak, észben kell tartani, mi hol van, mégha fordul is a világ, különben hamar leszedhetnek. Nem tudom, negatív, vagy inkább pozitív érdem, hogy "halál" nincs a játékban, de amúgy sem éreztem nehéznek.

Lényeg, nekem bejött!
  • grebber
    Hehe én is it vagyok a négy lézercsiknál :D Lehet ezért béta mert innen nincs tovább

• [NST]Cifu
    Nevezd át hosts.txt-vé (ehhez a kiterjetész elrejtését ki kell kapcsolni), egyszerű notepaddal írd bele amit kell, majd mentés, és végül nevezd vissza kiterjesztés nélküli "hosts"-á.
  • dscholtz
    Valaki segítsen plz! Sehogy sem tudom beírni a "hosts" file-ba azt a bizonyos szöveget. Illetve be tudom írni, de mikor el akarom menteni akkor szól hogy "a filet nem lehet létrehozni". Pedig nem írásvédett vagy vmi.
    Vmi tipp esetleg?
  • greenwar
    senki nem ír semmit biztso még nem tartanak ott :S
  • Newfronter
    Én is ott vagyok elakadva és senki sem írt eddig megoldást.
  • greenwar
    amikor repkedni kell? és már midnen kapcsolót átnyomtam de semmi?

vki pls 1336? nagy tér négy lézer megy egy ventillátorhoz ottmit csináljak?
  • Csuhai G
    :DD
  • Kandurex
    -Keress reset gombot!
  • edios
    Egyébként pedig nem nehéz a játék!

Aki elakad, 3 aranyszabály:
    -Keress szellem-csillagot!
    -Keress dimenziókaput!
    -Keress gravitáció-kapcsolót!

• Newfronter
    Pedig azon a részen átmentem, de nem valami jó a memóriám. :S Valami dobozon is átugrottam azthiszem. De ha jól tudom van egy hosszúkás cső a plafonon ha felnézel, és azon belül egy gravitációs gomb.
  • Csibe001
    Nem igényesség?Akkor nálad mi az igényesség?Komolyan nem értem hiszen szépen van textúrázva a játék, hangulatos s az apró részletekre is odafigyeltek s sztem ettől igényes egy játék!Ráadásul még humor is van benne.S hogy annyira sokat nem beszél emberünk engem az sem zavar, pont eleget mondd így is, repkednek a Fuck-ok. :)
    Sztem jó kis játék ez.Mérföldekkel jobb a Q4-nél, iszonyat rosszul van optimalizálva az.Ez meg megkockáztatom hogy szebb annál s gyönyörűen fut nálam.
  • t0Mi
    Nincsen gravitációs gomb.. 1 ajtó van, de ugye azon szellem formában nemtok átmenni.. akartam képet linkelni, de kepfeltoltes-ről nem lehet..
  • szaharin
    van 1 resz, ahol kozepen van 1 szakadek, hogylehet atjutni a tuloldalrA?:S
  • greenwar
    wedge 31 nem vagyok hl2 fanatikus, scak nagyon bejött a játé világa a játékmenet stb, de különbőzőek vagyunk van akinek ez van akinek más tetszik
  • Newfronter
    A szellemel ha átmész feletted nincs egy gravitációs gomb? Azt lődd meg a szellemmel.
  • greenwar
    igen vannak benne erdeti 5letek, de monoton unalmas, de a multija demoban nagyon hangulatos hogy a ,,plafonon" futóra kell lőni meg a szellem mód

de bakker én még egyszer nem töltöttem vissza állást meghalsz szellemföld kipróbáltam ha egyhelyben álllok nem csináloks emmit akkor is visszakerülök 10mp-el korábbra és tessék ennyi így semmi kihívás nicns a játékban, eltévedni nagyon nem lehet mert általában egy irány van, max az olyan helyeken ahol az az egy irány nicnsen meg, mert semerre sem tudsz menni, és itt nicnsenek fejtörők sem, ami ugyancsak ottvolt a hl2ben...

mind1 az én elvárásaim voltak biztosan túl nagyok...:S
  • wedge31
    Na én meg a hl2-töl voltam kiakadva,hogy az ember kilométereket autozott egy kihalt dögunalmas terepen.Izlések és pofonok,egyébként már vártam mikor jön egy fanatikus és kezdi megint agyon fényezni freeman dokit.
  • t0Mi
    Hát emberek énis elakadtam.. bementem 1 terembe, elöl szakadék, ha átmegyek szellembe akkor van balra felfelé 1 fátyolút, de ha azon felmegyek semmi sincs ott..
  • Kandurex
    Egyébként tetszettek a videók, ahogy egy Boing utasszállító repeked, meg úgy az egész jó ötletnek indult, de a demó rácáfolt, hogy egy alapvetően jónak induló játékból is lehet...hm..valami más...
  • Sheke
    sztem nem mer rosszul gondolkocc a q4 doom3=jövőháború,míg a prey akár lehet a közeljövő is kituggya holnap a wcn ülsz osz felszív vmi:Dattó hogy jövősek a fegverek a jelenbe jáccodik csak az ufók sokkal fejlettebek ezért láccik jövőnek