3581
-
FLeK0 #1540 Ez azért bukás-függő is. -
miki90 #1539 te már végig is vitted? -
#1538 Ezt nem lehet, mert a demo le van korlátozva. Nem lehet modolni. -
#1537 számomra te vagy az elsö aki elárulta -
greenwar #1536 pontosan
ha végeztem preyel kipróbálom hogy a fullból átteni a multi mapoakt és játékmódoakt a demoba és akkor akinek még megvan az a cucc az demon keresztül tudja tolni a többi mapot is :) -
#1535 Az király és már tuti nem kell rá várni ennyi idöd mint erre:D -
#1534 Remélem nem én leszek az első, aki lerántja a leplet.
-
#1533 nem kell ehhez doom 3-as progi, a pk4 fájlokat egy sima winrar kicsmagolja:P -
#1532 Az egér érzékenység az optionson belül a game option fül alatt a feel-ben van, aki nem találta volna meg eddig. -
greenwar #1531 én csak mondom hogy nem doom3 motor és érveltem bakker .... -
#1530 de ez most valakit érdekel szerinted? -
greenwar #1529 nem biztos hogy doom3 motor csak mert a dooom3as progid ki tudta csomagolni?
ennyi erővel a cod2 is q3 engine, ennyi a hasonlóság a doom3 és prey motor közt a doom3 alapjaire építkezik vagy hasonló a felépjtés (pl a pakokba teszi a játék nagy részét ez ID-s szokás megnézed q3 d3 q3motoros gémek cod2 stb szóval... riddick meg nem doom3 mmotoros... -
#1528 Hány pályás a game? Mert a mappája nem árulta el. -
#1527 jah, nem ez az 1. game.. -
strebacom #1526 Köszi a segitséget, mindenkinek, akkor ezekszerint másnak is 60Hz alapból, mert a gameben nem lehet állítani! -
#1525 a Resolutions pályára épp most léptem be,de remélem még van böven hátra kihivás... -
#1524 én is ezt tettem.. -
#1523 Ha van tűzfal, és le is tiltható a Prey program nethozzáférése, akkor nem kell azt a host-ot módosítani...
A grafikai motorral kapcsolatban... Biztos, hogy Doom3-as enginet használ, mert egy Doom3-hoz készült pk4 kibontót ehhez tudtam használni, mivel kerestem egy zenét, amit a játék elején hallottam [Dont fear the reaper :)] -
greenwar #1522 mért ez prey topic? azt hittem Zámbó Dzsimi emlékfórum -
greenwar #1521 :DDDDDDDDD_DDDDDDDDDDDDDDD -
#1520 már megjelent? kösz, megyek is tölteni -
#1519 :DDD -
#1518 -
#1517 csá bocs hogy warez de valaki játszik ezzel a fasjtával?
Prey-CloneDVD-MDAtje. -
#1516 Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe.
Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab -
#1515 refreshforce nevü progi segit a Hz-en.
egér érzékenyéséget nem lehet állitani a játékban?? -
strebacom #1514 Sziasztok::Hogy lehetne állítani az egér érzékenységet és azt, hogy a képernyöfrissités ne 60Hz legyen a játék alatt?? -
#1513 nyird ki az ellenfelet, majd menj vissza, ahonnan jöttél -
greenwar #1512 de :D csak a drivers almappában van egy etc mapp ;)
amúgy ott vok ahol egy kis bolygó van lehet rajta holdraszállásosat játszani:D de merre tovább? -
#1511 csak azért írtam, mert system32-ben semmiylen etc mappa nincs:) -
#1510 Drájvörz foldör tú?Áj donnó disz.Szenk jú. -
#1509 vindóz/szisztömszörtitú/drájvörz/éjtíszí mappa:) -
#1508 Oké,kötőjelet azért kérdeztem,mert PoP3-nál azt írták hogy nem kell de nekem kjellel is Lfogadta. -
Richard90 #1507 pontosan
nem kell kötőjel, mert már ott van
ennyi -
#1506 Na, help vki! Van még fél h a gém lejöveteléig.
Mit is kell csinálni?
Leszedem,fealpakolom,de el ne indítsam,menjek el a winóz/szisztemharminckettő/éjtíszí mappápa,és ott a host fájlt jobb klikk társítás-> jeddzettömb és írjam legalulra ezt:
127.0.0.1 preymaster.humanhead.com
Aztán szév.
Ha kéri a szídí kejt,akkor 16X2-09(Kötőjel kell?)
Aztán pléj.
Ennyi? -
greenwar #1505 én csak akkor nézem meg ha szólnak h van vmi a végén pl fear:D
amit mondtam opengl meg a két motor az nem tuti csak 96%:D -
#1504 amikor közel mentek a p**a ajtókhoz elég durva hangja van...
-
#1503 én mindig megnézem a credits-t...:) -
#1502 A FAQ-ban a 7. pontban a Riddick:EFFB az EFBB,mert Escape From Butchers' Bay. -
Newfronter #1501 Említették, hogy a credits-es részt nézd végig, mert lesz valami utána. Jó ha ezt is figyelembe vesszük! :)