Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
A helyedben végigtolnám a demot, elõször énis azthittem h nem az igazi, de kurva yo..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Mr_no_NaMe
Nah elindítottam....
Hát az a helyzet, hogy nagyon gány...Az eleje teccik mikor a kocsmában vagy de mikor jönnek az ufók...Quake4 beütés Doom3 ellenfelek Hl fegyverek (hasonlítanak)
Azt hittem, hogy mehetsz aztán bármikor járhatsz a falon meg ilyenek. Már le is töröltem.
Magiszter
Köszönöm<#worship><#whatever>

zsakosfrodo2
Jó lett a v2 <#idiota>

Magiszter
Te jó ég. Már három Topikban adok helpet. Bár szoknom kell az ilyet ha Rendinfós akarok lenni <#wow3>

Meleg van!!! <#ejnye1><#phone><#alien>=E.T. telefon haza <#idiota>

Magiszter
Tiltsd le az alaplapi kártyát bioszban meg eszközkezelõben és úgy próbáld. elméletileg akkor ha az a gond menni kellene. ha nem akkor még agyalok.

Mr_no_NaMe
Akkor ezekszerint ez lesz a gond...én legalábbis nagyon remélem mer itt elolvastam 3-4 oldalt és már égek annyira jáccani akarok vele 😊
Magiszter
Ez lett volna a következõ kérdésem <#vigyor><#idiota>

Magiszter
Hmm<#fejvakaras>
Kidob asztalra... Tálcán nincs kint a játék? Vagy a taskmanagerben(mi az magyarul?<#idiota>)?
Nos talán az is lehet hogy ATI-kra nem optimalizálták még elégg. Vagy egyzserûen csak az oprendszered kapott idegbajt. És az alapján amit elmondtál eddig ez a legvalószínûbb. Mióta van fent az oprendszered a gépen? Nincs vírusod, vagy spyware-ed?
de még agyalok hogy mi lehet a gond. addig próbálj meg válaszolni<#nyes><#eljen>

Mr_no_NaMe
Ahaam kicsit visszaolvastam és lehet a hangkártya a baj. Nekem is NVIDIA intergrált hangkarim van. Mondjuk letöröltem a Preyt most megint leszedem aztán kipróbálom frissített cuccossal.
Mr_no_NaMe
Mondtam volna többet is ha lett volna...Akkor részletesen:
Klikkelek, fekete képernyõ (néha szürke) így marad 1-2 másodpercig aztán asztalra kidob mint macsekot szarni 😊
Amd Atlon XP 3000+
1,5 giga ram
Ati x800 GTO, legújabb catalyst.
Hát gyerekek, láttam én már labdán pöttyöt de ez nem volt semmi. Olyat, hogy az egyik "teleportdobozkapuban" gugolva megcélzom a saját seggem, belelövök és sérülök olyan még nem volt. Lõttem én már hátba magam Quake 3-ban ugrás közben, de az nem ugyanaz. EZ A GAME OTT VAN. Egynlõre ennyit most megyek eszek egy kis nyugtatót az tán JÁCCOM VELE MÉÉÉÉG!
Magiszter
oh. kihagytam: ...Driverek;OPRendszer típusa;...

Magiszter
Te! Kír valamit? Sípol? Zúg-Búg? Vagy mit csinál? ("egyszer csak kiírt valmit! Mit tegyek?" - haver telefonon) Ettõl tudok a falnak menni.
Tudsz pontosítani?
Mert: Lehet windows, lehet Vga kari, lehet vga driver, lehet driver ütközés, lehet játékhiba, lehet valami futó alkalmazás...
Pontos hibabejelentési útmutató:
Név;Probléma;Esetleges hibaüzenetek;Konfiguráció;Driverek;Probálkozások a megoldásra.

Ha ezeket leírod biztosan tudunk valamit segíteni<#vigyor><#eljen>

Magiszter
Nekem se engedélyezte eddig. Talán majd hetedikre elvégre az mesebeli szám <#nevetes1>

Mr_no_NaMe
Miért nem indul nekem a demo? Elindítom fekete képernyõ aztán kidob az asztalra.
_Atti_
cherokee módban lehet játszani amugy? nekem nem engedélyezte sima végigvitel után..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Magiszter
A zenét nem is figyeltem, pedig már 6x vittem végig<#idiota> Majd ma este megskubizom 7-edjére.<#eljen>

Próbáltátok már végigvinni csõkulcsal? Na az az igazi Hard fokozat (Heavy-advenced-hyper-super-csillagharcos fokozat /szabadon haver után=Doom3-at, kézzel-pisztojal végigvitte<#guluszem1>/)

berlinboy6329
A menû mjuzikja odab*sz nagyon.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Rage47
s a zenék is nagyszerüek, tiszta filmes feeling az elején
Eagle16
Nah végigvittem...a demót és nagyon királyság!!!!!!nem tudtam mellõle felállni,hihetetlen rég láttam ilyet...ennyi újítás meg minden...hát ez kész,remélem kiadják minnél hamarabb<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Magiszter
<#idiota>Szerintem kiesnék a székbõl a röhögéstõl, Szerintem<#awink>

_Atti_:Volt egy panel amikor a nagyfatert kinyírták és átmentél a portálon, és azon éppen a bolygó bekebelezését,terraformálását magyarázta a kompjúter. Nem hiszem hogy a "gömbõc" tudatos lény volna. Mivel ez a faj biológiai alapú technológiát használ, ezért a nagy gömbõc is csak egy hajó, mint a hogy a fegyverek is fegyverek. Szóval szerintem ezek a lényk járják az univerzumot ilyen terraformáló hajókkal, ellopják a lakosokat és üzemanyagként, valamint szolgaként használják, majd az adott bolygót átalakítják a sajátukká.
Nekem így elsõ blikre a "BioBorg" szó jut eszembe. Aki Star Treket néz(ett) az tudja mirõl beszélek. (aki meg nem:"Mi a Borg vagyunk. Engedje le a pajzsot és adja át a hajóját. Biológiai és technológiai sajátosságait a mienkbe olvasztjuk. Minden ellenállás hasztalan!" - szabad fordítás angolról).

SötétBarom
Az mondjuk nem lenne rossz humor ha találkoznánk egy elrabolt Vortingauttal..
<#alien2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

_Atti_
hát én azt vettem le hogy ez a gömböc vagy mi ez önmagában egy lény, ami járja a világûrt és mindenféle népekbõl ejt foglyokat,használ tápláléként..szal nem hiszem hogy van bolygója..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Rage47
vagy ez lesz a 2. részben
Rage47
gondoltam ki kéne irtani Gordon Freeman módra az ellenfeleket mindörökre, mégpedig a bolygón😊
Magiszter
Ja és ráadásnak még az 1000-edik hsz-t is átléptük.

Rage, a kérdésedre válasz: Majd kiderül. Az idegenek hajója neked nem elég? Bár biztosan lesz benne némi változatosság, elvégre ha folyton ugyanaz: falak,csövek gravjárda, gravmódosító, monszták, sipákoló csaj, akkor biztos hogy hogy átírom Petõfi Sándor: A Természet vadvirága címû mûvét is.<#eplus2><#fejvakaras>

Rage47
<#vigyor3><#nevetes1>
Magiszter
Hát ha már van PreyNemzeti Dal is hozzá szerinted milyen lesz?<#nyes><#hehe><#eplus2><#lama><#idiota>

Rage47
király game lesz.
jó játék lesz?
Magiszter
Köszi mindenkinek<#worship> (ezt amúgy tegnap este olyan 12-1 körül követtem el.)

Magiszter
Ezek után mondja azt valaki hogy a Számítógépes Játékok rossz hatással vannak az emberre!<#nyes>

(zárójelben megjegyzem hogy dalszövegírója vagyok egy most alakuló zenekarnak)

Petõfi Sándor (tm) RUUUULZ <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
nagyon jó lett a Prey vers <#eplus2><#vigyor2>Tetszett<#taps>
Rage47
amúgy nem tudjátok, h lehet-e majd a földönkivüliek bolygóján is harcolni?
Rage47
prey kihozta belöle 2. Petõfit^^
Kandurex
<#wilting><#help><#wilting>

😄D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

<#worship>Ámen tesó!!!Ámen<#hehe><#idiota><#idiota><#idiota><#taps><#banplz>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Magiszter
Ahogy mondtam itt a v2.0-ás változata a PreyNemzeti Dal-nak akit érdekel:PreyNemzeti Dal

Azért várok véleményeket Privátban (az anyázást mellékeljétek)

SötétBarom
zOMG..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Magiszter
javítás:
Rate=Rage

Magiszter
Hát ez jellemzõ a magyar társadalomra. Aki megpróbál kreatív lenni és újításokat hozni azt rögtön elnyomják. Ezért nem lett a magyar nagyhatalom<#hehe>
És a Nemztei Dalra különben sincs licensz. Hogy is nézne ki: Petõfi Sándor(tm): Nemzeti Dal(r)<#idiota>
De ha valaki ennyire hazafias az becsülendõ, de túlzásokban sem kell esni. Az új nem feltétlen rossz. És lehet hogy aki ma csak nemzeti dalokat költ át, holnap már feltalálja a rák ellenszerét, vagy a vizzel mûködõ P4-est, ammin elfut minen játék full grafon<#vigyor><#lama><#idiota>
Így hát kijelentem: "Talpra magyar hí, a haza!<...>" Újítások! Az meg a másik hogy a mai világban (sajnos) már az is tisztelendõ dolog hogy valaki tudja a Nemzeti Dalt, és ha már az original verziót nem is ismeri hát ismerje meg az átköltöttet és talán ennek hatására elkezd mûvelõdni. (ismerek olyat aki a komolyzenével elõszõr villanyos gitárra átírt változatában találkozott, most meg mozart-ot meg Brahms-t halgat).
Egy szónak is 100 a vége. Újítás! Reformáció! Szabadság! Ezért kûzdöttek már annyiszor, és ezért vagyunk még mindig Szabad Magyar Nemzet. És ha olyanok mit Kandurex és Rate, vissza fogták volna a 48-asokat akkor még mindig csak elnyomásban élnénk.
Ezért du. belinkelem a PreyNemzeti Dal 2.0-ás változatát. Forradalom! Forradalom! Foradalom!<#idiota>

Kandurex
<#hehe>

Rage47
sárgát nekik<#hehe>
Kandurex
Na, azért a 3. számú nemzeti imánkat ilyen célre nem illdomos felhasználni!

<#ejnye1><#ejnye1>

Fent van a teljes verziós Prey<#nevetes1>
scorpeeon
Hát te egy állat vagy! 😄 (ezt pozitív értelemben mondom)
Még 13 nap és 17 perc 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

GeneralsHungary
Üdvözletem! Akit érdekel, a Prey magyarítása az elérhetõ szövegek alapján jelenleg 42%-nál tart. A játékban a szövegek mellett a feliratozás is magyar nyelven lesz olvasható. Megjelenésig szeretném ha végeznénk a szövegek 100%-áva. 13 nap múlva kiderül, milyen módosítások történtek a teljes verzióban.

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

zsakosfrodo2
Persze hogy nincs, mért lenne. Télleg teccet <#idiota><#idiota><#taps>

Magiszter
"...perszehogy jobb mint az enyém! Grat!"

Azért nincs harag? <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#idiota>