Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi
Most ma a f bajotok van ??
Nem kéne leugatni csak segítséget kértem de ha arra nem vagytok képesek hogy válaszoljatok rendesen akkor inkébb megkérdezem rendes emberektõl!<#ejnye1>

Destiny. The design is clearly ancient.

mucsácsó
még jó hogy ezt beleírtuk ^^
itt elég sokan elakadtak 😄
amúgy honosításról valami infótok?
na vissza PREY😊
köcce a válaszokat

1. Elakadtam a 'The Old Tribes' nevû pályán, ahol a jármûvel kell valamit csinálnom!
Azon a helyen ahol van 4 kis bázis és 4 sugár megy rajtuk keresztûl, köztük minirepülõvel tudsz közlekedni.
Itt ha minden kapcsolót benyomtál és még sem tudod mit kell tenni, akkor a következõ a dolgod:

Lõdd ki a kis bázisok közepében lévõ rést és szedd ki belõlük a téglákat (minirepcsivel)!

Kérek egy bünti pontot mert nem olvastam végig aFAKKOT

Faki
Van ott 3 mûködö "táp"(1 döglött), azokból jobb klikkel ki lehet szedni az aksikat, (ha elég közel vagy) és elötte kinyotottad a védõrácsot vagy mit. Ezek mind a leszállóhelyeknél vannak.

F.A.Q-ba a válasz
Igen Tisztelt Fórumozó Társak!!Már milliónyi gamét végigtoltam,láttam zombit,szörnyet,katonát,ajtót,rejtvényt stb..DE!!Valaki monyggya mán meg,hogy a Pi[$@ba lehet azon a részen átmenni amikor bemegyek az exoskeletonnal egy olyan "terembe" ahol felül van egy ventilátor körben pedig 4 leszállóhely a skeletonnak.Ezekrõl a helyekrõl táplálják a ventilátort.Mit csinázzak????

Agy Halott
#2533 - vki tudna megoldással szolgálni? pls...
Szerintem csak poénnak szánta 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Sziasztok, szeretnék egy pár fps értéket, hogy ugy általánosan kinek hogy fut a játék, mert most egy tesztet készitek a PREY/VGA-ról és ezért kellene a segitség mindenkitöl, aki olvassa ezt a fórumot, és persze nem lusta egy két szóval többet irni a szövege után...pl: 7900GT 78fps,stb .....

Elöre is köszönöm mindenki segitségét!!!<#worship><#worship>

grebber
Löni ne löjjünk helyetted vagy az már megy ?

Next PC upgrade: 2022

wesker24
ez nagyon jó volt moralosan
wesker24
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Lõdd le a madarat!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kisfigi

Itt mi a f kell csinálni??<#idiota>

Destiny. The design is clearly ancient.

beamkiller
nah vegre😄, visszamentem AutoSAvet es igy mar ment. beakadt😄 nah😄 biztos tul gyorsan gyilkolasztam es nem tudott reagalni😄

mér a vége felé amikor beszélgetek Tommy nyomtamta káromkodást
Magiszter
akarom mondani kvikszévet tölts vissza. csak kicsit érdekesen fogalmazódott meg a mondatja.

Magiszter
Biztosan megsértetted valamivel<#idiota>kérj bocsánatot. vagy néz körül lehet az egyik npc beakadt valahova. vagy nyomj egy kvikszévet.<#idiota>

Seth
akkor ez most bugzik, mert miután leölted a robotokat, beszél hozzád az a csaj, aztán nyílik egy teleport

PSN ID.: Beegabor

mászkáj egy kicsit 😊 vele beszélt azonal
beamkiller
de nem beszel velem es kapu sincs <#zavart2>

azt kell csinálni amit leírtak neked legyílkolod a repülõ izékat a "banya" elkezd veled beszélni és nyit egy kaput és kész
Rage47
erre emléxek kicsit. ugorj le vagy ilyesmi... nézz jobban körül😊
beamkiller

ezen a helyen vok, a repulos szarok halottak, utana meg nem tortenik semmi es menni se tudok sehova, visszafele se.

grebber
Amugy mi az a Boost efekt vagy mi a szösz ami a benchmarkban is van de csak a fullban használható?

faxért nem lehet modositani =DD

nem a Complex hanem az Ascent a következö pálya😄(vagy nem...<#idiota><#idiota><#idiota>??egyre hülyébb vok<#idiota>)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

nah..látszik tudok irni xDD

el kell=le kell
lepülö=repülö 😄

csak el kell löni az összes ilyen lepülö bisz-baszt...majd megnyilik egy (asszem) kék átjáró..és vége a pályának..de nem biztos...köv. pálya a The Complex én is most ott járok😄

wesker24
köszi majd megnézem !!!!!
Kmarha
lenéztél már a kódot kérõ vacaknál a földre?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

beamkiller
csak mert nem tok tovabbmenni azon az istenverte palyan, kimasztam egy kivezeto csovon, latom az urt leugrok egy terasz felesegre jonnek repulo ellensegek, aztan nem tortenik semmi.Menni emg nem tudok sehova

wesker24
azt hiszem az a pálya jön ahol most én tartok az a Jen nevû pálya ha jól tudom
beamkiller
a Hidden Agenda utan milyen nevu palya jon??

wesker24
nekem most le ne kapjátok a fejem de a Jen nevû pályán vagyok megint valamilyen kód kellene az ajtóhoz kerestem mindenhol szellem alakban is de nem találtam ...

szerintem lehet hogy már túl fáradt voltam !!!
Magiszter
két õ. Kérlek ne köss bele a kifejezési stílusomba... mert abba nem lehet<#mf1>

"kett-õ"?

Magiszter
Azért kiváncsi lennék mennyi különbség van a 2-õ között. Mert szerintem kb... semmi?<#fejvakaras>

grebber
Hivatalos fórumon megkéne kérdezni mit várnak a 8 nappal a bolti verzió elõtti warez verzió kijövetelével kapcsolatban 😄

Seth
kis off (meg warez is^^)

akinek kell wdoo-ra regkód (szombat 8:14 -ig érvényes), az küldjön egy privit First come first serve...

PSN ID.: Beegabor

beamkiller
jaja a repulok jottek, de szellemanyo meg atjaro nincsen.

beamkiller
jah igaz. Csak eloszor kepfeltoltesre raktam de onnan nem engedett linkelni aztan imageshackre onnan meg azt irja 😄.

Promi
Ha jol emlekszem itt legyaktam par repulo ellent, majd "szellem anyo" dumalt kicsit aztan megnyilt 1 atjaro.
Promi
Biztosabb ha a galeriadba rakod fel.
beamkiller
http://i102.photobucket.com/albums/m107/beamkiller/shot00001.jpgelakadás helyszine

beamkiller

remelem ez mar megy

Magiszter
ezt próbáld meg mégegyszer<#fejvakaras>

beamkiller

en itt akadtam el, kerlek segitsetek.

Magiszter
<#kuss><#rinya>

Hát nemtom... noclip el átmentem azon az egész részen... fogalmam nincs mit mondtatok hogy merre hogyan... de ez inkább valami brutal szkript hibának tûnt...
De majd ha lesz hozzá kedvem újrakezdem azt a pályarészt...