3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• reaper4
    a prey se nehéz mégis ha visszaolvasol akkor elképesztő kérdések vannak :P
    érdekes rajtam kívül még több 10 emberke vitte végig kérdés nélkül....
    na mind1 ez van

és azért pont a crysisnek mert a srác logójában a crysis volt :)
  • Rage47
    az elsö részéből itélve ez is henti lesz sztem:) csak az új engine-t reprezentálja majd szvsz
  • berlinboy6329
    Miért pont a Crysisnek?olyan nehéz lesz az?még csak 1 halom videó meg kép van.
  • Rage47
    söt a full prey-nek se :p
  • reaper4
    átmész lélekkel felnézel és gravitációt váltasz :P

neki se állj a crysisnek ha ennyire megakadsz ebben a gaméban :)
  • macesz
  • macesz
    ITT
    EZ A JÓ
  • macesz
  • macesz
    http://kepup.extra.hu/?prey1.jpg

VALAKI SEGÍTSEN!!
    Nemtom hogy itt mit kell csinálni
  • csimpok
    A demóban a possession részben (ahol a gravitációt kell változtatni) mit kell csinálni?
  • macesz
  • Kandurex
    Rendben, banner link átalakítva!
  • GeneralsHungary
    Üdvözletem!

Erről a linkről töltsétek le:

http://gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=72

Ha a belinkelt EXE-t fájlt szeditek lem, azt nem tudjuk nyomon követni.
    /pl.: hogy hányan töltötték le eddig./
  • reger
    Van egy rész amikor egy mélyedésben először jönnek rakétavetős póklények ,elméletileg akkor kapnád meg a rakétavetőtt de ott nem tod felvenni csak egy szobával arréb ott hever a földön .
  • strebacom
    Na végre MAGYARUL.......KIRÁLY.......

Köszönet a Gamehunternek és hála...
  • mucsácsó
    egyéb eltérés, különbség? =/
  • reger
    Nem olyan nehéz .Én már végigvittem cherokeen. A legnagyobb nehezítés az hogy nincsenek gyógyítók egyáltalán. A nyálkás géppuskát nem a minotaurusz főenemy dobja ha nem egy szobával arréb van hogy ne legyen olyan egyszerű legyőzni stb.
  • Magiszter
  • wesker24
    gondolom semmi jó nem lehet ha már a számitógépes nöi hang is azt mondja hogy még nincs vége még csak most kezdödik !!!! amúgy én eddig a legtöbbet azt a 3 az egyben puskát használtam amibe jég tüz és villám skullók mennek bele !!!

csak nem ezek az istenverte keeperek fognak jönni ?? mert ha igen akkor lesz szivás rendesen !!!!
  • Magiszter
    Szerintem még 2 pálya. És hidd el nekem kb 2-3 óra volt még. Mert nem kapkodtam el
  • wesker24
    már csak egy pálya ????

na ne már ilyen hamar vége lett volna hát akkor eléggé rövidre sikeredett !!!

mennyivel nehezebb a Cherokee fokozat ???
  • Magiszter
    Messze vagyok még a végétől ??? Hány pálya van még hátra ?? gondolom innentől kezdve már csak nehezebb lesz ??

Most jön még csak a java. És fogsz szívni vele rendesen. Nem akarok lelőni semmit... neked majd kell nem is akármiket
  • veri5
    még asszem 1 pálya!
  • wesker24

nagyon király a magyarositás na meg a FAQ is !!!!!!!

jelenleg a Keepernél vagyok amikor harcolni kell vele és szörnyeket idéz meg !!!!!

Messze vagyok még a végétől ??? Hány pálya van még hátra ?? gondolom innentől kezdve már csak nehezebb lesz ??
  • MerlinW
    Tess a magyarosítás.
  • Magiszter
    Jut eszembe, milyen példák voltak?
  • Magiszter
    Vagy esetleg per pixel motion blur. meg hasonlók. És akkor 30 FPS-el is elégedett leszel mert 60 FPS sem fog sokkal több infót hordozni a mozgásról.
  • Magiszter
    Hol?

• lokko
    Az fps-ről annyit hogy valóban a 24 a bűvös szám, de csak abban az esetben ha a képek magukban egyenként is hordoznak a mozgásokról információt, lásd azt a természetes effektet hogy mit látsz ha gyorsan forgó ventillátorlapátot nézel ... nagy elmosódott izét ... hasonló elmosódásokat látunk a gyorsan mozgó tárgyak esetében is, és ez erősen befolyásolja a folyamatos mozgás élényét ... szal lehetsz akár 30 fps-en is de ha gyorsan rázod a fejed a játékban bizony szana szét tud esni a kép, és ezen csak még több fps segíthet, vagy mozásexponálási effektek engine szintű bevetése ... amire már volt pár gagyi példa
  • kisfigi
    THX a Magyarítást!
    Nagyon ott van!
  • neptum
    köszi most már megy nekem mindig újra és újra tölöte eé mégyegyszervery very big THX
  • ZakRob
    Menj a letöltésekre az oldalon, és onnan indítsd el a letöltést, a topic-ba belinkelt cím valamiért nálam sem működik.
  • neptum
    ki probáltam másikal de semmi be is vagyok regelve de semmi :(
  • Promi #2779
    Regisztralas nelkul is le lehet tolteni.
  • veri5
    Bekéne regisztrálni!
  • Promi #2777
    Pedig jo a letoltes, most neztem.Probald meg masik bongeszovel.
  • neptum
    nekem nem akarja letölteni a magyarositást mindig újra és újra betölti az oldalt és kész ennyi mit tehetek??????????
  • icewolf
    Hát, még az elején amikor nem volt meg a szellemjárás skill, keves hp-m volt és az egyik kutya nekem ugrott... Jah és persze Cherokee módban :p
  • mucsácsó
    na de azt hogyan? :D

-------------------------------
    jó lett a FAQ, köszi még1x :)
  • icewolf
    Képzeljétek, sikerült úgy meghalnom a játék elején, hogy a load képernyőn kellett betöltenem az állást...