3581
-
#2812 a prey se nehéz mégis ha visszaolvasol akkor elképesztő kérdések vannak :P
érdekes rajtam kívül még több 10 emberke vitte végig kérdés nélkül....
na mind1 ez van
és azért pont a crysisnek mert a srác logójában a crysis volt :) -
#2811 az elsö részéből itélve ez is henti lesz sztem:) csak az új engine-t reprezentálja majd szvsz -
#2810 Miért pont a Crysisnek?olyan nehéz lesz az?még csak 1 halom videó meg kép van. -
#2809 söt a full prey-nek se :p -
#2808 átmész lélekkel felnézel és gravitációt váltasz :P
neki se állj a crysisnek ha ennyire megakadsz ebben a gaméban :) -
#2807 -
#2806 ITT
EZ A JÓ -
#2805 -
#2804 http://kepup.extra.hu/?prey1.jpg
VALAKI SEGÍTSEN!!
Nemtom hogy itt mit kell csinálni -
csimpok #2803 A demóban a possession részben (ahol a gravitációt kell változtatni) mit kell csinálni? -
#2802 -
#2801 Rendben, banner link átalakítva! -
#2800 Üdvözletem!
Erről a linkről töltsétek le:
http://gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=72
Ha a belinkelt EXE-t fájlt szeditek lem, azt nem tudjuk nyomon követni.
/pl.: hogy hányan töltötték le eddig./ -
#2799 Van egy rész amikor egy mélyedésben először jönnek rakétavetős póklények ,elméletileg akkor kapnád meg a rakétavetőtt de ott nem tod felvenni csak egy szobával arréb ott hever a földön . -
strebacom #2798 Na végre MAGYARUL.......KIRÁLY.......
Köszönet a Gamehunternek és hála... -
#2797 egyéb eltérés, különbség? =/ -
#2796 Nem olyan nehéz .Én már végigvittem cherokeen. A legnagyobb nehezítés az hogy nincsenek gyógyítók egyáltalán. A nyálkás géppuskát nem a minotaurusz főenemy dobja ha nem egy szobával arréb van hogy ne legyen olyan egyszerű legyőzni stb. -
#2795 -
#2794 gondolom semmi jó nem lehet ha már a számitógépes nöi hang is azt mondja hogy még nincs vége még csak most kezdödik !!!! amúgy én eddig a legtöbbet azt a 3 az egyben puskát használtam amibe jég tüz és villám skullók mennek bele !!!
csak nem ezek az istenverte keeperek fognak jönni ?? mert ha igen akkor lesz szivás rendesen !!!! -
#2793 Szerintem még 2 pálya. És hidd el nekem kb 2-3 óra volt még. Mert nem kapkodtam el -
#2792 már csak egy pálya ????
na ne már ilyen hamar vége lett volna hát akkor eléggé rövidre sikeredett !!!
mennyivel nehezebb a Cherokee fokozat ??? -
#2791 Messze vagyok még a végétől ??? Hány pálya van még hátra ?? gondolom innentől kezdve már csak nehezebb lesz ??
Most jön még csak a java. És fogsz szívni vele rendesen. Nem akarok lelőni semmit... neked majd kell nem is akármiket -
veri5 #2790 még asszem 1 pálya! -
nagyon király a magyarositás na meg a FAQ is !!!!!!!
jelenleg a Keepernél vagyok amikor harcolni kell vele és szörnyeket idéz meg !!!!!
Messze vagyok még a végétől ??? Hány pálya van még hátra ?? gondolom innentől kezdve már csak nehezebb lesz ?? -
#2788 Tess a magyarosítás. -
#2787 Jut eszembe, milyen példák voltak? -
#2786 Vagy esetleg per pixel motion blur. meg hasonlók. És akkor 30 FPS-el is elégedett leszel mert 60 FPS sem fog sokkal több infót hordozni a mozgásról. -
#2785 Hol?
-
lokko #2784 Az fps-ről annyit hogy valóban a 24 a bűvös szám, de csak abban az esetben ha a képek magukban egyenként is hordoznak a mozgásokról információt, lásd azt a természetes effektet hogy mit látsz ha gyorsan forgó ventillátorlapátot nézel ... nagy elmosódott izét ... hasonló elmosódásokat látunk a gyorsan mozgó tárgyak esetében is, és ez erősen befolyásolja a folyamatos mozgás élényét ... szal lehetsz akár 30 fps-en is de ha gyorsan rázod a fejed a játékban bizony szana szét tud esni a kép, és ezen csak még több fps segíthet, vagy mozásexponálási effektek engine szintű bevetése ... amire már volt pár gagyi példa -
#2783 THX a Magyarítást!
Nagyon ott van! -
neptum #2782 köszi most már megy nekem mindig újra és újra tölöte eé mégyegyszervery very big THX -
#2781 Menj a letöltésekre az oldalon, és onnan indítsd el a letöltést, a topic-ba belinkelt cím valamiért nálam sem működik. -
neptum #2780 ki probáltam másikal de semmi be is vagyok regelve de semmi :( -
#2779 Regisztralas nelkul is le lehet tolteni. -
veri5 #2778 Bekéne regisztrálni! -
#2777 Pedig jo a letoltes, most neztem.Probald meg masik bongeszovel. -
neptum #2776 nekem nem akarja letölteni a magyarositást mindig újra és újra betölti az oldalt és kész ennyi mit tehetek?????????? -
#2775 Hát, még az elején amikor nem volt meg a szellemjárás skill, keves hp-m volt és az egyik kutya nekem ugrott... Jah és persze Cherokee módban :p -
#2774 na de azt hogyan? :D
-------------------------------
jó lett a FAQ, köszi még1x :)
-
#2773 Képzeljétek, sikerült úgy meghalnom a játék elején, hogy a load képernyőn kellett betöltenem az állást...