Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kéne leugatni csak segítséget kértem de ha arra nem vagytok képesek hogy válaszoljatok rendesen akkor inkébb megkérdezem rendes emberektõl!<#ejnye1>#ejnye1>
Destiny. The design is clearly ancient.
köcce a válaszokat
Azon a helyen ahol van 4 kis bázis és 4 sugár megy rajtuk keresztûl, köztük minirepülõvel tudsz közlekedni.
Itt ha minden kapcsolót benyomtál és még sem tudod mit kell tenni, akkor a következõ a dolgod:
Lõdd ki a kis bázisok közepében lévõ rést és szedd ki belõlük a téglákat (minirepcsivel)!
Kérek egy bünti pontot mert nem olvastam végig aFAKKOT
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Elöre is köszönöm mindenki segitségét!!!<#worship>#worship><#worship>#worship>
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
PSN ID.: Beegabor
ezen a helyen vok, a repulos szarok halottak, utana meg nem tortenik semmi es menni se tudok sehova, visszafele se.
Next PC upgrade: 2022
nem a Complex hanem az Ascent a következö pálya😄(vagy nem...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>??egyre hülyébb vok<#idiota>#idiota>)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
el kell=le kell
lepülö=repülö 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
szerintem lehet hogy már túl fáradt voltam !!!
Next PC upgrade: 2022
akinek kell wdoo-ra regkód (szombat 8:14 -ig érvényes), az küldjön egy privit First come first serve...
PSN ID.: Beegabor
De majd ha lesz hozzá kedvem újrakezdem azt a pályarészt...