3581
-
#2772 F.A.Q. Frissítve! -
bongo1 #2771 Muhaha :D ez a magyarositás nagyon bejött nekem :D (www.gamestar.hu) iszonyat -
#2770 Nos én is azt mondom hogy ha non-stop gémezel FöPöSö-t akkor látod ha hírtelen drasztikus változásokon megy át negatív értékben az FPS szám. De ha folyamatosan játszol 30-al aztán folyamatosan játszol 70-el (1-2 nap szünet után) akkor a szemed ("agyad") elszokik és nem látsz különbséget.
Jó persze multinál kell a sok FPS ezt aláírom főleg ha heccsátokra nyomulsz. De egy szingliplájernél elég a 30. Főleg ha láma gépe van valakinek
De szerintem hanyagoljuk a témát, akinek sok az FPS-e valszeg soka a pénze. Szóval ez ugyan olyan mintha aztat mondanád hogy "gazdag vagyok hódoljatok" (de honnan szerezzek hódot?!)
Lehet sejteni hogy mikor lesz már meg a 2. része a játéknak? -
#2769 szedem énis -
#2768 Én mé villágéletzemben nem játszottam 60FPS körüli gémmel,révén hogy radeon 9600-om van és nem szeretek kockák ellen harcolni,ezért 1024-nél és med grafnál lejjebb soha nem veszek semmit.
Egyetlen gém ami menne,az a Devil May Cry 3,de az is sz@r mert akad mint a fos,30FPSnél nem több a legkiseb viszont 18,és Radeon 9250-en tökéletesen fut.Miért lehet ez? -
#2767 Hát fps-re én is azt mondom ,hogy 60 körüli már jó.
Mert akadhatnak egyéb dolgok ami miatt visszaeshet a gép egy kicsit,és jó ha akkor sem laggolsz.És tényleg észre venni a különbséget a 70 ,és a 30 fps között :)
-
#2766 mostmár működik és sikerült leszednem... :) -
#2765 ugyanez van nálam is meg havernál is.. ha hirtelen leesik 30fps-t akkor az látszik. szal... -
#2764 ja és bevagyok jelentkezve -
#2763 nálam is!:( -
#2762 lehet hogy balfék vagyok
gamehunter
letöltések
Prey Pc
katt
érvénytelen link -
#2761 érvénytelen a link! -
#2760 Ezért nem húzták meg csak az alsó vonalat, ami 20 fps. A Szem 20 fps körül már folyamatosnak látja a mozgó képek sorát, ennél több fps pedig csak a folyamatosság biztonságát nyújtja. -
#2759 THX & RESPESCT! -
Harrower #2758 Hali. FPS-re visszatérve. Én tetü sokat játszottam Q2-vel annak idején és azt figyeltük meg, hogy igen tudjuk, hogy 24 körüli framet tud másodpercenként felfogni az emberi szem, de ugyanakkor érzékeli a különbséget (különösen, ha piszkos sokat ülsz a gép előtt fps játékkal) a 30-40-70 fps között. A 70 fps az a mennyiség, aminél multiban már tényleg 100%-ot tudsz nyújtani, addig a gyors mozgásoknál és forgásoknál elveszik valami a látványból és nehezebb célozni.
Tisztelettel -
#2757 Lehet hogy az effektív változást észreveszed ha 3 órán át játszol és hírtelen lecsökken. De nyugodtan lehet góglit használni. Tudományos tény hogy az emberi szem számára a 25-30 FPS az már teljesen egybefüggő mozgásnak hat.
Amúgy szerintem a hiba a te készülékedben van. De amúgy a szinkronvibrácó is okozhatja hogy láttad a változást. Mert ugyebár a monitor 60Hz-en vibrálódzik a játék meg 40 FPS-en vibrálódzik és lehet hogy ezt láttad. Ahogy a két frekvencia "ütközik". De utánanézek ha gondolod -
Richard90 #2756 ja és köszi szépen a magyarosítást...
GRATULA -
Richard90 #2755 nem tom de én észreveszem ha pl a cod2-ben 77-ről 40-re leesik az fps...
lehet hogy az én szemem még érzékenyebb (főleg a távcsövesnél mikor rázoomolok) -
#2754 Áldásom rád! Köszönöm szépen ezt a kiválló magyaritást. Reggel belenéztem és... nem is fordítottam annyira félre magamnak
1000 köszönet -
#2753 Amúgy elárulok egy nagy titkot. a 25 képkoca per másodperc-et az emberi szem már teljesen egybefüggő mozgásnak látja. Ezért vannak általában a filmek 25-30FPS-el felvéve. a 30 csak azért mert van akinek felfokozottabb a képi érzékelése és enyhe vibrálást, egyenletlenséget lát 25-nél (sajna én is). Éppen ezért ha egy játék nálam már 30 FPS-t megy akkor az nagyjónak számít és az okulláris orgazmus állapotába kerülök. Szóval a 74FPS igen csak jónak számít csak felesleges. Mert a szemed úgysem "látná" a különbséget a 30 és a 75 között.
De ha neked meg az okoz orgazmust hogy beírod hogy 74 FPS-el megy a játék nálad és a többik meg elájúlnak akkor tessék: AZtaaaaa de kemény csávó vagy. 74FPS aztaaaaa. Todmit? Megszoborlak a hősök terén. Aztaaaa 74 FPS.... -
#2752 Én is tenx. -
#2751 nem :( :D -
Hellsing47 #2750 130FPS jó???
2000*1980-as (xD) felbontásban??
minden maxra huzva?? -
#2749 köszönjük a nép nevében a magyarítást! -
#2748 Figy. Nyugodjál már LE.
CSAK megkérdzetem valamit.
AZT A 7 meg a 8 százát! -
Richard90 #2747 öcsém te tényleg ennyi re hülye vagy vagy csak tetteted.... gondold már végig... 75FPS!!!!!
szánalom a köbön amit te itt csinálsz
más örülne ha szépen futna te meg itt aggódsz egy két fps-en...
amúgy kevés.. nem jó... vegyél új kártyát
(de fel bírnak húzni ilyen hozzászólásokkal) -
#2746 Ehh.. Hogy én ezt már hányszor elmondtam..
Kíváncsi volnék mire jutnának 1esek ha nekik kéne megkeresni a gép árát.. (ahogy én is teszem) -
rage at work #2745 Akkor a válasz : Igen, jó. -
#2744 Nem. -
rage at work #2743 Szaggat ? -
#2742 Most akkor jó vagy nemjó a 74FPS??? -
#2741 Előbb még 73 volt :)
Meghúztad a karit ,vagy addig ütötted amíg jobb nem lett?
Egyébként nem értem az embereket,akik az fpseikre verik, ahoz nem kell semilyen tudás, "csak" pénz.
Na most egy 15 éves srác,aki egy gépet nem tudna összerakni, az ugye arra veri otthon ,hogy apuci megvette neki a 300k-sgépet és hú de jó, mert övé a legjobb.
Egyébként ha azt mondom ,hogy jó ,akkor befejezed? -
#2740 Most nem menősködésként de a 74-75 FPS jó? -
#2739 ok koszi megprobálom megkeresni... -
#2738 áááá, köszi, erre várok már mióta :D
asszem akkor be is rakjuk a FAQ-ba ;)
csak 1 a gáz, mondom majd felrakom, ha lesz magyarítás, letöröltem ma délután, erre most itt van :D telepíthetek...de sebaj :P -
Lyan Kyj #2737 grat és thx -
#2736 Van egy jóhírem számotokra:
Elkészült a PREY Magyarítása
Innen le is tölthetitek... -
#2735 Na, ma este én is a végére értem. Szerintem, kifejezetten érdekes játék volt, őszintén én sokkal kevesebbet (huszadrangú klón) vártam tőle. Ehhez képest tényleg ötletes volt itt-ott, néhány jópofa logikai fejtörővel, és remekül optimalizált, látványos grafikával.
Én nem vagyok egy nagy gamer, egy-két helyen meg is akadtam, de azért csak sikerült mindig rájönni a továbbjutás nyitjára, illetve, volt ahol kicsit megálltam nézelődni is néhány szebben sikerült helyen.
Így összességében nekem 10 óra 2 perc volt a tiszta teljes játékidő.
Jó játék volt, ilyesmi jöhet még :) -
#2734 Azt nem is néztem ,hogy kisebb amásik doboz.
Kösz, akkor unicum vok :) -
#2733 2 doboz van, egy oldalra tolod őket, lépcsőt építessz