Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Ez poennak nagyon rossz. Ne fesd az ordogot a falra!
Magiszter
Rendben.<#wave>

Visszakanyarodva a Prey-re:
Ma jelent meg a Prey. Szerintetek milyen játék lesz?<#nyes><#nyes><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>
Jah hogy már mindenki végigvitte vagy esetleg már majdnem? Azt a betyár mindenit a sok kalózmásolatot letöltõ bûnözõnek!!! Már hívom is a BSA-t!
<#phone><#nezze>
<#banplz>

grebber
Más game-el nincs bajon csak nekem szembetûnõen fos az esés és kész ezzel én le is zártam!

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
<#mf1>
Tudod mit? Menjünk végig az összes topikon és offoljuk szét hogy milyen szar az esés a DMOMM-ben <#eplus2>

grebber
Egyátalán nem rossz a hangulatom és nem szóltam le mindent csak it ketten ugy reagáltak egy hsz-ra ahogy pedig csak egy véleményt mondtak.
A Dark Messiah meg tényleg fos az esés 😄

Magiszter
Ha rossz a hangulatod nem kell minden fórumban leszolni mindent és mindenkit<#eljen>

Promi
Nem lett itt senki leszolva, csak 1 viszonyitasi kerdes lett bedobva.
grebber
Haggyátok már mit kell leszólni attól még hogy neki nem tetszik ottvan sokmillió ember akinek igen.

Promi
"Megnyitott témák:
2002. 03. 28. - Hidden & Dangerous Deluxe"

Mert ez jobb?<#hehe>
Magiszter
Akkor én csak azért tudtam végig vinni mert szeretek "madzsongozni"? És általános 4.-ben 2. helyezett lettem a sakkversenyen? Tudtam hogy még sokra vihetem ezt a mérhetetlen tudást és logikai késségemet.<#lama><#idiota>

A rejtvényekre kb 2-3 perc alatt rá lehet jönni. Könyörgöm emberek és emberszerû képzõdmények gondolkodjatok. Használjátok a kicsi fejeteket. és ne."õõõõõ nincs híd. mit tegyek, jaj istenem mit tegyek?! vááááááá" és rohanni fel az elsõ fórumra hogy "segítség segítség ezt a xar játékot nem lehet végigvinni." ugyanis ha körbeforgatjátok virtuális buksitokat esetleg még a gombokkal odébb is lépdeltek akkor biztosan lesz valami ami segít továbbjutni ja és a lélekvándorlást is használjátok nagy sûrûn.

grebber
Egyszerû?Milyen legyen egy FPS.

Tatyla
ok,köszönjük...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szasz gamerek!

Én se akarok letörni prey rajongókat de ez 1 mûagyag játék. Megyünk a szép pályán, lõdözünk azt látunk mindenféle izét.Kész. Kicsit egyszerû.
tugyiti
az alap fegyverbe mindig lesz lõszer
szóval azzal midig meg tudod oldani
olyannal már találkoztatok hgoy nem lett pirosra leechelve a fegyer és olyan pontra jutok ahonnét már nincs visszaút, viszont tovább csak egy gravitációváltoztatással lehetne menni, de mivel nem tûzgolyója hanem fagyasztása van elakadok ?

tugyiti
jó szótá testvér 😄 !!!!!!
hykao
Hát az, hogy 10 éves a projekt, nem azt jelenti, hogy 10 éven keresztül foglalkoztak vele. Felmerült a dolog anno, aztán bekerült a mélyhûtõbe...majd gondoltak egyet, és sok év után felmelegítették...az már más kérdés, hogy a "melegítés" kissé "langyira" sikeredett...
Legalábbis ami jó buli lett volna 10 éve, az ma már szvsz nem olyan korszakalkotó.
Mellesleg az eredeti koncepció kicsit más volt, emlékeim szerint.
No de sebaj! A 3DRealms megint kiadott valamit a kezei közül másnak...de nekem a dolog valahogy csak nem akar többnek tûnni, mint egy komolyabb Doom3 mod...mint ahogy a HL2 - SIN Episodes kapcsán is erõs volt ez az érzésem...
Már csak az a kérdés, hogy mi a jó nyavaját csinálnak Georgie Porky-ék valójában, ha már jópár éve csak akkor lesz valami az ötleteikbõl, ha kiadják másnak a fejlesztést...lehet ideje lenne kiadni a Duke Nukem Forevert is másnak...de könyörgöm, ne csak egy nyúlfarknyi Doom3 mod legyen! 😊
tugyiti
Hi all!!
Na szóval hogy egy kicsit le törjek minden prey rajongót 😄DD
a game faja meg ûber jó meg szép meg minden csak egy gondom van vele:rövid
Én személy szerint egy 10 éves project-tõl többet vártam volna.
na mind1
sehová sem tartozik, egyetlen topicban sem, de most látom csak véletlenül hogy én vagyok az ultimate végsõ hozzászóló a játékok topicocban. (témák, keresés a lapon: steweee😊))

bocs az offért, lehet a játék hatására én is kezdem felfedezni magamban az erõt 😊)

multi megy tort verzioval? nalam servert sem keres

Kmarha
ehh 😊 látom tele van a forum "most hova" "itt mit csináljak" .. "hjaj elakadtam" jellegü hozzászólásokkal.

Azért gratulálok ezen forumozó játékostársaknak. 😊 Egy szimpla fps, mindenfajta logikai rejtvényt nélkülözõ game. Max azzal kell törödni hogy most ide forduljak vagy oda. FElmenjek-e vagy oldalra.

És elakadnak. De nem elég hogy elakadnak, egy-két helyen én is megálltam nézelödni hogy mit is kell csinálni. De ha kellett rá fél óra, hát rászántam fél órát mire végre megtaláltam azt az aprocska lyukat. De ahelyet hogy rájönnétek, feljöttök és megkérdezitek.

Ti egy komolyabb játéknak neki mertek állni?

Bocsi a személyeskedésért, de ezt komolyan kérdezem!!!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

icewolf
ilyet kihírezni...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Halfer
jah csak ez ekkora szenzáció? <#wave><#wave><#wave>

artschi
jah, van 1-2 helyszín, ahol vannak 😄

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

mucsácsó
EZT NÉZZÉTEK MEG!!!!!

aztarohadt 😄DD
ezt meg kell néznetek!!!! 😄
ja igen..need szolt...rosszra klikkeltem lol xD

ahol fent voltál toronyban...ott vissza az átjáron..és ott keress egy másik ajtot..és akkor oda jukadsz ki...kilépsz a testedböl..átmész a tuloldalra lélekmodban és bekapcsolod azt a szart!!
majd vissza szálsz a testedbe és ami ott van melletted kapcsolo azt is bekapcsolod..majd átgyalogolsz a falon...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Higany
Egy kérdésem lenne! A végén hogy kell kinyírni a csajszit a forgó cuccba? THX elõre is!

Ez nekem szólt? Hol a fákkba megyek át? -)))
Vót abba több hiba is nem az a lényeg...
5ik képre válaszolva...szállj ki a testedböl..és ott lesz egy fátyolut(vagy mi xD)a másik oldalra..ott bekapcsolod a wallwalk-ot..és átmész szépen...nemtom mi ebben olyan bonyolult..

"belõlrõl"

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Na figy csináltam még képeket is.
Némelyikre írtam kommentet is hogy mi merre meg hol akkor már tuti beugrik ha láttad, vagy esetleg MÁSNAK.
Szal itt vannak a linkek:
Elsõ
Második
Harmadik
Negyedik
Ötödik
Magiszter
lemaradt: mert gyors volt a felirat és angolul lassabban olvasok

Magiszter
Apropó. Van már magyaritás valahol ezen a bolygón? mert azért az angol tudásom mellett is voltak olyanok hogy foggalmam sincs mi történt <#rinya>

armageddon666
nemhiszem hogy spoiler ezért nem rakom tagek közé:

tök jó mikor megjegyzi a kézre hogy kezd szaga lenni XD

@

Agy Halott
nahh, most akkor vissza kell fordulni, vagy elhagytam?
Agy Halott
áááá még sztem ott nem járok, azé' kossz
dante3
Pedig az kell! Odaállsz a leolvasóhoz és nem veszi elõ,akkor valahol elhagytad!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Nem arra kell menni. Fordulj meg, lépcsõn le és asszem lesz ott egy alacsony átjáró.
Agy Halott

nahh a "SECOND CHANCES" pályán vok és jon két kétlábú szucspula azokat elintézem, majd a képen lathato izét is kinyírom, de nem tom merre tovább! Nincs idegen kéz!
Magiszter
Húúú de ismerõs ez a pálya. írhatnál róla valamit hátha úgy jobban beugrik.
Szerintem ez az ahol mindenfele ilyen gravity padló van keresztûl kasúl és ezeken monszták portálódnak elõ. de nem ugrik be hogy pontosan mit is kell itt csinálni és hogy merre. De megnézem hátha van mentésem onnan és akkor megmondom. de már csak max holnap 😄 addig meg próbálkozz császkálni minden fele.

Kicsit szarul sikerült linkelni, jobb gomb kép megjelenítésével meg lehet azért nézni.
Nya hali all, ittis..
Elakadtam sajna... kéne egy kis help mit kéne tenni...
Rakok be képet hogy hol...
Köszi elõre is.
Magiszter
Én is így jöttem rá LOL!!! XD

armageddon666
én csak annyit forogtam hogy voltam minden oldalon és észrevettem a kék cuccot XD utána ment XD ha elõbb észreveszem a kék vmit egybõl meglett volna 😄

@

Magiszter
Arra mire én rájöttem. forogtam vagy 3 percig <#vigyor>

Amúgy aki végigvitte már, megvárta a stáblistát? Mert utána is történnek érdekes dolgok meg egyhe utalások a folytatásra ("Prey will Continue").

Pretorian
Kösz mindenkinek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

wazz..még én sem járok ott...de annyiszor kérdezzték már hogy megjegyeztem..ugy forgasd a kockát hogy az a kék fény végigmenjen az átlátszó részeken!!!

Tatyla
folyasd végig a fényt a szabad területen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Pretorian
Sálom. Tudna vki segíteni? Ott vagyok, amikor "beesek" egy kockába (nem jut eszembe a pálya neve, sry), és egy gravitációs tökölés segítségével kéne kijutnom belõle, de bárhogy forgatom a kockát, egyszerûen nem sikerül. Help plz. Köxie.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?