3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• Rage47
    én pl. nem tudom úgy élvezni a játékot, ha elöre megmondják mi történik. pl. h mennyi pálya van... mert akkor tudom, h jajj ez lesz a vége stb..
  • Magiszter
    Nem tettél roszsat. Csak már az x-edik "mennyi van még hátra" HSZ-t olvasom és kicsit bepöccentem. Sajnálom ha megbántottalak, nem személyes.
    "Maga nem kedvel engem én sem kedvelem magát, ne vegye a szivére nem szemlyes. Senkit sem kedvelek." House M.D.

bocsi az offért

I
  • wesker24
    na végre nekem is sikerült végigvinni a játékot az In to the Hive pálya az nagyon durva volt mert ott olyan sok Keeper volt hogy csak na de szerencsére a 3 az egyben fegyverrel szépen nyirogattam őket habár volt egy negyedik skulló is amelyik folyamatosan narancsárgán tüzelt na az nagyon király volt és mikor már az utolsó pályán voltam a főeelenség kinyirása sem volt olyan nehéz voltak nála sokkal nehezebb főszörnyek is. megnéztem a credits után a videót is és várom majd a folytatást is !!!
  • bauer15
    helo van hozzá végigjátszás?amikor belépek a játékba nem mindig fogadja el a jelszót mitől lehet?
  • A tumi
    Azért bátorkodtam megkérdezni mert úgy gondolom azért vannak a fórumok,hogy megbeszéljék az emberek a játékkal vagy bármi mással kapcsolatos gondjukat.
    Bocsánat ha valami rosszat tettem.....
  • Magiszter
    Igen sok van.

Nem tudom miért kérdezi meg valaki hogy még mennyi van hátra. ha látja a stáblistát akkor már nincs sok (csak 1 pálya van utána). Ne ezzel legyen tele a fórum kérlek szépen titeket. Köszönöm.
  • A tumi
    Hello
    Most járok az "Áldozatok" pálya legelején,amikor is egy iskolabuszból jönnek kifelé a kislány,kisfiú szellemek.
    Sok pálya van még hátra,kb hol járhatok?
    Kosy
  • Rage47
    faq-ban a megoldás :) asszem a vége felé le van irva.
  • ESRZ
    NA Re!
    Ahogy sejtettem... multkor az télleg skript hiba volt... úgyhogy.... (nem adta be azt a hidat szellem módba...) (újratöltöttem az egész pályát, aztán utána már szépen sorba csináltam mindent aztána akkor hirtelen minden jó lett)
    De mostmeg siekrült megen elakadnakni...
    Itt van pár kép.. aki ezen túljutott egyből megmondja mivan--- de én lepasszolom... már próbálkoztam ezzel is elget :D
    Egy
    Ketttőő
    Hálrom :D
  • Glasses
    Akkor még egy kérdés a meteor hullás pályán amikor van a gömb amibe megy bele a nyalább sugár én pedig egy ürhajóba vagyok ott merre kell menni tovább ?
    Lelehet szállni a tetején és anyi meg lentebb kilehet nyitni egy kaput és utána merre?
  • Treblakos
    vagy van az én módszerem ,hogy a fegyvertöltőre esel visszaforduláskor :)
    és onnan a kockára ugrasz :)
  • Fido4life
    Hát ez se az én játékom, az biztos...
  • Glasses
    Thx közbe én is rájöttem a lépcső megoldásra!
  • neptum
    az biztos szinte akor legaláb 10-100szor meg kérdezték
  • Faki
    Gravitáció megfordít - kisebb kocka a továbbvezető nyílás alá görgetés - megvárni a garvitácó helyreállását - kockára ráugorva továbhaladni.
    Lépcsőt is csinálhatsz 2 kockából, de nekem 1-el is sikerült...
  • neptum
    a két kockát el kel vini egy "lyúkhoz" fel az elsőre fel a másodikra és kész
  • Faki
    Anál rész? Mondjuk volt pár :)
  • Glasses
    A hiperkockás rész után nem sokára ven egy újabb pálya amin elakadttam van 2 kocka egy tér elválasztó és egy kapcsoló ami a szobát fejjel lefelé forgatja a tovább menett pedig a fal közepén de sehogyse tudom megcsinálni,hogy oda esek mi a megoldás aki már végig vitte plz segitsen?
  • neptum
    most mér ha nem birták spoilerbe teni akor mért ne olvastam volna el
  • neptum
    ase rossz meg oldás csak ha neki esel egy 5 kilos kalapácsal de mindegy vagy vissza ki kalapálod:D
  • Magiszter
    még jó hogy sokat agyaltál rajta mire rájöttél
  • Magiszter
    Hallottál már a páncélajtóról? Na azt verheted ameddig cska akarod. Úgyis neked fog jobban fájni
  • neptum
    én anál a résznél azért nem akadtam el mert annyi al felírták és elolvastam hogy már tudtam :D
  • Magiszter
  • neptum
    ennyi erőből kell elen mindig egy új ajtó amivan azt meg szétverheted ideges vagy egy jó mód
  • mucsácsó
    jó, gondoltam Tatyla hogy te szólni fogsz :D
    eskü, az a FAQ miatt volt, meg még akkor el sem kezdtem én a játékot, mikor azt kérdeztem :D
    csak annyian írták, én meg féltem hogy ott bugzik a game, és nem lehet tovább vinni =/
  • reaper4
    lool :DDD
  • Magiszter
    Vagy egy másik mondás. Ha látsz egy ajtót dörönbölj, aztán rugjad hogy kinyiljon, vállal neki, És miután már fáj minden porcikád látod a feliratot: "Kifele nyílik" és jé kinyílt.
  • neptum
    téleg a második fegyyver töltödik egy ideig :D észről vissza az erőhőz:D
  • Magiszter
    Ezért lövök a második fegyverrel. az visszatölt meg amúgy is minden sarok után van egy rahedli utánpótlás hozzá.
  • neptum
    :D:D:D:D:D:D:D:D:D
  • reaper4
    csak ha nem marad lőszer későbbre az gáz lehet :D
  • Magiszter
    Tudod. Töbnet erővel, meg még erővel, aztán ha nincs már szufla jöhet ez ész is. És voálá...
  • neptum
    jó taktika :D
  • reaper4
    érdekes taktika :)
  • Magiszter
    Én is ha megakadtam egy résznél kilőttem egy tárat a második fegyverből a madárkára és fél percre rá már rá is jöttem mit kell tenni. Jó tanács használjátok
  • Tatyla
    nanemongyadmá...
  • mucsácsó
    énis úgy vittem végig, hogy sehol sem akadtam el, még ott annál a The old tribes pályán sem :D
  • Yetyhunter
    engem a reloaded-es is kidob indítás után az asztalra. nem fogok ezzel jáccani?
  • reaper4
    azt mondod olyan lesz mint a far cry? sajnálnám :(. és érdekes h hiába mutattak 1 fasza tech játékot senki nem vette meg a motort (nem is értem) sajna.
    biztos drágán adják :D