Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kinyitottam a panelt,elõttem világitós bogarak balra az elsõ töltény,de az ajto nem nyilik?
Magiszter
remélem érthetõ.

Magiszter
Sorban:
Hjkjj:
Hátad mögött panel megnyomod elõre továbbmész
Aghalott:
Visszamész balra fent végony energiamezõ szellemalakben felugrálsz csövekre fent lesz egy panel rajta a kód. Várd meg míg a madár lefordítja.

Agy Halott
HELP!

Magiszter
Tõle jobbra lesz egy panel. Megnyomod és megszûnik az erõtér onnan meg lábalhatsz tovább.
Már ha itt tartasz. De demóban úgy emléxem hogy itt taliztunk elõször portállal.

Magiszter
Magyaritást már valaki idedobhatná. Lexarom a feliratokat. akinek nagyon kellenek azoknak majd késõbb ha kész. De a szöveget már kiadhatnátok. sajnos angolul lassabban olvasok így nem mindig tudtam elolvasni a szöveget. Így meg gyakran nem értettem mindent. Szóval a szövegmagyaritás jó úgy ahogy most van. Dobjátok piacra Plííííz!!!

képet esetleg mert igy nem tom :(

Én már a demo verzióban elakadtam a sárga körnél (v átjáró) itt nem tom mit kell csinálni ,ha valaki tudja segítsen
ezt mind le értékelem amit montál akor szerinted nem jó a game ez az elsõ fikázás a gaméval kacsolatosan
Na nekikezdtem én is hát elég érdekes egy valami...Kinézetre jó meg minden csaképp a Doom3 meg a Quake 4 is pont ilyen metálszürke sötét volt végig mint ez. Szellemtest meg ez az összevissza forgatás ha belelövök a 4es fegyóval ami új ötlet csak mondjuk elégge funkcionálisak. Az meg ,hogy nem lehet meghalni mert lenyilazol pár ilyen repülõ izét pirosat vagy kéket egy fps-ben nem meghalni? Mondjuk miután a szörnyek nagyrésze is olyan színû mint a háttér ezért nem nagy baj mert lehetne nyomkodni a quick loadot sûrûn persze én nem vagyok nagy Fps fun de amilyen jól indult az eleje most így egy kicsit kezd ellaposodni még most vettem fel az 5ös fegyvert szóval mindent összevetve szerintem a Far Cryt meg sem közelíti...
Nálatok nem volt kakajó az iskolában? :)

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

akor sok lene a munkája:D
:D:):D
Rage47
[ baxxus ez már nem az elsõ töled, megfigyeltem:DDD lehetnél az SG helyesírási szakértöje:D vmi kis jellel a neved mellett:) ]
kösz idáig jó napom volt de semmi baj
Ez így nem egészen igaz, csak ez az "stratégijai" nagyon súlyos volt :].

De ne offoljunk.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

végülis idág az iteni írásomban ez az egyetlen hiba
Tudod jól jön, ha az ember tud helyesen írni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

jó van na látom ide nyelvtan tanárok járnak ?
"Stratégiai", nem kell J.

...úristen...

nem lene rossz stratégiaji játékban azt választani indián vagy ürlények :)
Rage47
s akkor egy stratégiai játék lenne a folytatás?:))) mert akkor te csak irányitanál:))
Treblakos
ááá :) direkt utálom a creditseket és nyomtam az esc-et :(
most akkor nyirhatom ki megint õket ,mert meg akarom nézni :D

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

gondolom nem nézted végig

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

A credits végén ;)

Treblakos
ez hol van?
nekem ilyen nem volt,csak kinyírtam mindenkit,aztán az öregékkel beszéltem a szellemvilágban,majd jött a credits

nézz le a földre...oda van irva vérrel...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

"Nigger"t szerintem sürgõsen vedd ki a szókincsedbõl :|.
- négert is, mert az helytelen.

Egyébként sem "nigger", hanem indián.

Sliders
Hali!

Lenne egy kérdésem. A Jin nevû pályán vagyok. Valami observation level 2 is ki van írva. Azonnal a pálya elején van egy ilyen kód kérõ bizé. De sehol nem találok a pályán számokat ami az ajtót nyitná, a szellem emberkével kell odáig átmenni, kérlek segítsetek. Ezer thnx

sztem ezt a még a készitök se tudják..<#hehe>

majd 10en vhány év mulva megtudjuk <#idiota><#hehe><#hehe>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

armageddon666
elmondja a csaj... nem jegyeztem meg szal most nmetom elmondani.
amugy igen. uj bolygo. prey2. nemtom mirõl szol...

@

én is végigtoltam!!!
szégyenteljes 6óra 16perc alatt..kicsit elmaradtam az 5órás végigjátszások mellett xD =/

szenvedtem mint atom az utolso pályán:D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Bence94
hello most vittem végig.lenne egykét kérdésem.na az hogy újra itthon vagyok aztán késõbb megjelenik a nigger csaj aztán beszél és megjelenik egy portál kapu azt mondja mennyek be megyek aztán azt írja prey continue vagy mi és kész.ez most azt jelenti elmegyünk egy újabb bolygóra?meg akkor folytatódik még?és ha folytatódna akkor mirõl szólna?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Treblakos
Na dicskeszem én is végig toltam kb 5 óra alatt :)
Kár hogy a végén nem lehet a hatalmat választani,lehetne akár a folytatás :)
Összegségben jó játék ,csak rövid,de nagyon látványos és élvezetes.

Kmarha
csak az a gond hogy már 1 hete, másfél hete (?) ezen áll a project.. de hát csak kibodják már lassan. (mondjuk nincs nagyon olyan szöveg a játékban amit nehéz lenne megérteni egy alap angol tudással :P)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Hamarosan, már csak a tesztelés és a lektorálás van hátra:P
Amúgy INNEN VETTEM az infót!

berlinboy6329
milióféle változatal a gémre céloztam.Így Fél 2 fele meg 1 16h-s út után az ember már nem nagyon tud írni,meg semmit sem. :)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Na,6 nap után újra itthon.Látom még a magyarítás most sinics még k9int ellenben millióféle változattal,meg crackel.Mikorra várható a HUNosítás?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

mucsácsó
jahhh...hogy a taknyozó...
Faki
Leköveted a két sugárnyalábot és kilövöd az energiacellákat, aztán örülsz.

mucsácsó
ezt te hol láttad? :D
vagy mirõl beszélsz? :)
kép van errõl a valamirõl? :D
warass
Az "unknown weapont" ami a két sugárnyaláb között lebeg,
meg lehet szerezni valahogy?

kackac xD
ahol az a hülye picsa van a sokszögben.(félig ember) vagymi. na :DDD:A

http://thenamelessphoto.com/

NeoMaN
Õõõõ, valószinûleg lõni az enmy-t.

uccsó mapon mit kell csinálni?<#zavart1>

http://thenamelessphoto.com/

Nem tudjátok vannak-e (lesznek-e) tört multis szerverek?
és ha igen akkor mûködni fog a legelsõ verzióval (ahol egy fájlt kellett átírni, host)?

Sziasztok!
Akinek a Prey-CLONECD 3cd-s verzio van meg akkor a Preyv1.0NoCDFixedexeEng-2.rar http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=Preyv1.0NoCDFixedexeEng-2.rar -ez kell.
üdv !thx!
mucsácsó
...na még jó hogy ez eszembejutot :)
Naxos
óóóójeeee:) veri tenksz. ez volt a probléma.