Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hjkjj:
Hátad mögött panel megnyomod elõre továbbmész
Aghalott:
Visszamész balra fent végony energiamezõ szellemalakben felugrálsz csövekre fent lesz egy panel rajta a kód. Várd meg míg a madár lefordítja.
Már ha itt tartasz. De demóban úgy emléxem hogy itt taliztunk elõször portállal.
Én már a demo verzióban elakadtam a sárga körnél (v átjáró) itt nem tom mit kell csinálni ,ha valaki tudja segítsen
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
De ne offoljunk.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
most akkor nyirhatom ki megint õket ,mert meg akarom nézni :D
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nekem ilyen nem volt,csak kinyírtam mindenkit,aztán az öregékkel beszéltem a szellemvilágban,majd jött a credits
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
- négert is, mert az helytelen.
Egyébként sem "nigger", hanem indián.
Lenne egy kérdésem. A Jin nevû pályán vagyok. Valami observation level 2 is ki van írva. Azonnal a pálya elején van egy ilyen kód kérõ bizé. De sehol nem találok a pályán számokat ami az ajtót nyitná, a szellem emberkével kell odáig átmenni, kérlek segítsetek. Ezer thnx
majd 10en vhány év mulva megtudjuk <#idiota>#idiota><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy igen. uj bolygo. prey2. nemtom mirõl szol...
@
szégyenteljes 6óra 16perc alatt..kicsit elmaradtam az 5órás végigjátszások mellett xD =/
szenvedtem mint atom az utolso pályán:D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Kár hogy a végén nem lehet a hatalmat választani,lehetne akár a folytatás :)
Összegségben jó játék ,csak rövid,de nagyon látványos és élvezetes.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy INNEN VETTEM az infót!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ahol az a hülye picsa van a sokszögben.(félig ember) vagymi. na :DDD:A
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
és ha igen akkor mûködni fog a legelsõ verzióval (ahol egy fájlt kellett átírni, host)?
Akinek a Prey-CLONECD 3cd-s verzio van meg akkor a Preyv1.0NoCDFixedexeEng-2.rar
üdv !thx!