3581
-
#2892 1 gigát?! De dúrva. Nem kérdezte meg uninstallkor hogy esetleg a savegames-eket is akarod-e törölni? -
#2891 uninstall után c:\doku-ban hagyott 1 giga (!) mentést a drága, tessék odafigyelni -
#2890 Én meg elakadtam az Arx Fatalis-ban. Fel akartam menni egy lépcsőn de sikerűlt a textúrája mögé beesnem. Na az elakadás, mert nem tudtam kimenni onnan. Aztán tölthettem vissza 3 pályával azelőtti mentést. Kicsit voltam csak ideges. -
#2889 nagyszerű ... :) -
#2888 már ketten látjuk így:) -
#2887 jahjó...peace...
csak én meg aszittem hogy ez ilyen hiperpoénbombának szántad :)
de egyébként igazad van, de ők asszem ilyenek is, hiszen akárhol látom őket, minden gameben valahol segítség kell, elakadnak...egy szintig ez okés, nade...azért már hogy minden gameben elakadjanak...akkor ezeknek télleg nem való a játék...szvsz arra jó a game, hogy minnél többet szenvedjünk vele, minél jobban idegesítsen, küszködjünk, hogy igen is sikerüljön..na meg persze jókat szórakozzunk...nem csítelni, meg ilyenek, meg 60x segítséget kérni..így semmi értelme =/
de kövezzetek meg, lehet csak én látom így dolgokat... -
#2886 Sry csak tele van a topik olyan emberekkel akik képtelenek egy picit is gondolkodni és ha elakadnak 2 mpre akkor egyből szúrják is a képet. :) -
#2885 de kurva vicces valaki... -
#2884 ELAKADTAMM!!! nézzéteeeek!!!
ittt!!! segííccseteekekééákákkl!!4
nagyonnehéz nemtudok rájönni túlságosan megerölteti azagyam!!!!44 -
Richard90 #2883 sztem nem így néz ki... csak valami hiba lehet a képlopóval
vagy probálta a painttal zsugorítani, utána meg újra megnyagyobbította (nemek is volt már ilyen) -
Richard90 #2882 cherokee-n csak az eleje a nehezebb, amíg nincs ilyen sprituális erőd... utána meg az lehet az idegesítő, hogy egy csomószor meg fogsz halni -
#2881 az egész játék könnyű legalábbis nem cherokee-n :) -
#2880 omg...
ez milyen konfigon fut igy? -
Lyan Kyj #2879 ezt én úgy szedtem le, hogy észre sem vettem, hogy leesett a fegyója:) -
#2878 Dehogynem csak nem kell a lövései elé állni ! -
Ezt nem könnyű! -
#2876 Köszi, mindent próbáltam, csak a exoban azt a rohadt vonósugarat nem... -
#2875 amúgy oda kell repülni azzal a kis géppel mindegyikhez és kiszedni azt ami az áramot adja.ilyen kis doboz.a géppel lehet kiemelni.kikell lőni a rácsot látszani fog.és utána kiszedni a dobozt... -
#2874 te mivel játszol?PIXEL-el?:D -
Itt hogy lehet továbbmenni? Teljesen leblokkoltam. -
megvan a megoldás müködik !!!! akinek fekete képernyővel lép ki a
progi inditásnál az töltse le ezt a progit és menni fog
OpenALwEAX
innen
-
#2871 ugyse :C
demá feltünt egykét demo problem forumtéma a neten csak semmi használhatot nem irnak :C -
#2870 Talán hülyeség, de a hangkártyád hardveres gyorsítása hogy áll? Ha fullon van, vedd le minimálisra és indítsd el. -
#2869 demo is fekete képernyő azt kilép :C -
#2868 azzal se :c
most leveszem a demot kiprobálom az fut -e :C -
#2867 akkor .exe kompatibilitásának állítása?
először próbáld 98/ME-re, aztán Win2000-re...
ha ígysem, akkor nemtudom tényleg mi lehet a probléma :( :( -
#2866 sajna ezsem mukodik :C -
neptum #2865 jólene mi elkezden neked valami " hé te a kód a fölödn van a kódot ha nem tudnád elólvasni xxxx" ilyesmit nyómni vagy káromkodásal azt már nem írom -
#2864 kipróbáltam a játék azon részét még tegnap este aminél az ajtón van vérrel írva a számkód. Hát levettem mindent low-ra meg no-ra meg ilyenek és nem lehet kiolvasni mi van oda freccsennve
Kellene a madárkába építeni egy hangos felolvasás modult is, és minden szöveget hangosan felolvasna amit "lát". -
#2863 ASUS, de attól még nForce chipsetes lehet...nézd meg a dobozát...
na próba az én módszeremet, sztem jónak kell lennie :) -
#2862 kiprobáltam minden csomag letörlése után de semmi :C hát nemigaz hogy
csak nekem nem indul sztem össszes feltételnek megfelel a gépem má 2 féle tört
verziot kiprobáltam :( -
rage at work #2861 Ne tegyél fel semmilyen codec csomagot. Összeakadhat miatta elég sok minden.
-
#2860 jah, a demo-val simán lehet multizni :) -
#2859 kösz -
#2858 asszem nem nekem asus -
#2857 nForce chipsetes az alapod? ha igen, akkor itt a gond, ezt tedd:
nForce Audio Driver 4.62
ezt a drivert tedd fel, akinek hasonló problemja volt, annak mind megoldotta :)
sok szerencsét :) -
#2856 vedd meg, az a legbiztosabb
máshogy elég macerás sztem -
#2855 hogy kell multizni?
nekem valahogy nem sikerült... -
neptum #2854 olyan mint amikor beszúrták a képet nincs sok kedvem elmondani mi ált rajta és elvesztete a varázsát a játék -
#2853 nekem nemmegy a game :C
-6600 gt 3 ghz cpu 1gb ram
-sp2 csomag
minden codec csomag kiprobálva
fekete képernyő azt kilép :C mét?