Füles böngészés az Internet Explorerben még a nyár előtt
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg vagyok hatva...
a normál warez user operát használ, a normál normál user mozillát, az ie fanatukus meg ie2t, maxthont, anyámtyúkját.
EZ senkinek nem kell.
a normál warez user operát használ, a normál normál user mozillát, az ie fanatukus meg ie2t, maxthont, anyámtyúkját.
EZ senkinek nem kell.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Egyébként ez elég LOL, nem is olyan régen még meg voltak róla gyõzõdve, hogy a felhasználók nem igénylik a füles böngészést...
These are my friends, see how they glisten...
A Maxthon az IE motorját használja (ami ugye elég messze van a pöpectõl). Gecko motor a Mozillában meg a Firefoxban van pl.
These are my friends, see how they glisten...
Minden bongeszo tudja mar, de ok meg dolgoznak a megvalositason. 😊
"Amúgy melyik böngészõ találta ki?"
Passz, de én 2001 év eleje óta használtam NetCaptor-t ami egy IE addon felület és az már akkor fülesen kezelte az IE-t. Ahogy nézem a program historyját 1999 novembertõl indult a fejlesztés és a kezdetekrõl írják hogy benne van.
Passz, de én 2001 év eleje óta használtam NetCaptor-t ami egy IE addon felület és az már akkor fülesen kezelte az IE-t. Ahogy nézem a program historyját 1999 novembertõl indult a fejlesztés és a kezdetekrõl írják hogy benne van.
opera for ever 😄
Jellemzõ. Mások kitalálták, M$ lenyúlja, és a sok lamauser csak azt látja, hogy hû de fasza, mit tud az IE, majd ránéz egy Operára szt csodálkozik, h nimá ez a szar meg ellopta. Persze ez fõként a tizen 2-3-4-5 éves korosztáj, vagy az a valódi lamauser titkárnõalkat... De attól még mibe, hogy M$ levédeti a füles böngészést? Amúgy melyik böngészõ találta ki?
Pedig M$ elég rég már, de azt nyilatkozta, hogy a füles böngészés biztonsági kockázatokat rejt magában... De lusta vok hozzá SG url-t keresni.
Mondjuk, én személy szerint csatlakoznék #2 véleményéhez. Opera mellett mehet a rákba...
Pedig M$ elég rég már, de azt nyilatkozta, hogy a füles böngészés biztonsági kockázatokat rejt magában... De lusta vok hozzá SG url-t keresni.
Mondjuk, én személy szerint csatlakoznék #2 véleményéhez. Opera mellett mehet a rákba...
Starcraft + Diablo III - esemve
A maxthon gecko motorral is teljesen pöpec, az ie lasztiba se rúghat mellette. <#papakacsint>#papakacsint>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
ezzel a funkcioval ujabb biztonsagi reseket epitenek be bongeszojukbe.
"nem akarok , lyukkal bongeszni, es virustanyaval levelezni" - ahogy az egyszeri mondta.
"nem akarok , lyukkal bongeszni, es virustanyaval levelezni" - ahogy az egyszeri mondta.
Mintha ez valami hihetetlen programozási bravúr lenne... Csak szándék kérdése, meg hogy milyen magasról tesznek arra, mit szeretnének a felhasználók. Nya, akkor most neki lehet állni a rahedli egyéb funkciónak.
← ElőzőOldal 2 / 2