63
  • FTeR
    valszág komplett gép cserére gondolt a srác...
    xp-t csak alaplap cserénél kell újra rakni, mert aztat nem szereti. de nagyon gík felhasználók egy ügyes file törléssel még ezt is kiküszöbölhetik.
    vinyó cserénél elég csak átmásolni rá ;)
  • PityBull
    "azt várják, hogy az újítás révén lelassíthatják az Internet Explorer lassú, de biztos térvesztését."

Ez most komoly??? Ettől fog megállni a IE térvesztése?

• Axon
    Nem a "más"-al van probléma, csak az "ilyen"-el...
  • CAD
    A legtobben meg pont leszarjak ki talalta ki... ott hasznalja ahol jolesik.
  • Zoldalma
    Ugyanez a masik oldalon is megvan. Mihelyst valaki megjegyzi h ez v az nem tetszik a microsoft reszerol egybol jottok vagy 100an aztan LOL kereteben megjegyzitek hogy miert kell szegeny microsoftot szidni.
  • h4x0r
    Eleg szar a Windows, ha minden hardvercserenel ujra kell telepiteni. Persze ha winyocsere, akkor ertem :-)
  • mrzool
    Szóval ha vkinek más véleménye van, már egyből "a mikrofos jólfizetett sajtóreferensévé" válik. Nos, ez is egy hozzáállás, no comment...
  • Axon
    ....a mikrofos jólfizetett sajtóreferensét hallották....
  • dez
    Az a lol, ahogy kiforgatod a történetet. Nem az a baj, hogy beleteszik. Hanem az, hogy csak most, és hogy ettől még nem lesz ez a csúcs.

Ahhoz csak gratulálni tudok, hogy te beéred az IE igencsak szegényes szolgáltatásaival. De persze olyan emberek is vannak, akik önként élnek kenyéren és vizen, és naponta vesszőzik is magukat. :p
  • droland
    Érdekes a történet!

Anno mindenki kiabálta szlées mellel, hogy az MS milyen köcsög, hogy nem bír fülest rakni a böngészőbe. Most hogy raknának bele, mindenki kiabál, hogy MINEK? SZAR AZ EGÉSZ! így meg úgy pont, pont, pont... És megint kilyukadunk ott, ahová szoktunk, hogy ha nincs az a baj, ha van az a baj...

EZ MEGINT ANNYIRA NAGYON LOL

UI: A füles böngészés megoldása nem is olyan egyszerű, gondoljunk a nem rég megjelent biztonsági résre, amikor arról volt szó, hogy a füles böngészőket érintette a dolog. No most akkor hogy is van ez? Nem is kell feltennünk ezt a kérdést, meg van rá a válasz: sikerült mindenkinek el*a*znia..

UI2: Világ életemben IE-t használtam. Most is (xp sp2), és ha azt mondom, hogy eddig ahányszor ujratelepítettem az xp-t, az mindig hardver csere miatt volt elhiszitek?

Érdekes dolgok ezek, valakinek ez sz*r, valakiknek, sokaknak is valamiért nem jó, valami gond van. Gondolkodom azon, hogy nekem, és más többnek is valamiért nem...

Érdekes...

"anyámtyúkját. EZ senkinek nem kell-"

Erről beszéltem! Amíg nem volt széles mellel ordibálta, hogy MIÉRT NINCS! Mennyire bénák, meg gagyik, most hogy lenne, most már ez a baj. Nem érdekes egy kicsit, hogy az MS bármit is csinál - teszi vagy nem teszi - amíg világ a világ és amíg lesz MS teljesen mindegy NEM LESZ JÓ ÚGY SEM

Érdekes...
  • galocza
    meg vagyok hatva...
    a normál warez user operát használ, a normál normál user mozillát, az ie fanatukus meg ie2t, maxthont, anyámtyúkját.
    EZ senkinek nem kell.
  • Sil78
    Egyébként ez elég LOL, nem is olyan régen még meg voltak róla győződve, hogy a felhasználók nem igénylik a füles böngészést...
  • Sil78
    A Maxthon az IE motorját használja (ami ugye elég messze van a pöpectől). Gecko motor a Mozillában meg a Firefoxban van pl.
  • Zozo76
    Minden bongeszo tudja mar, de ok meg dolgoznak a megvalositason. :)
  • shabba
    "Amúgy melyik böngésző találta ki?"

Passz, de én 2001 év eleje óta használtam NetCaptor-t ami egy IE addon felület és az már akkor fülesen kezelte az IE-t. Ahogy nézem a program historyját 1999 novembertől indult a fejlesztés és a kezdetekről írják hogy benne van.
  • LiDoCaiN
    opera for ever :D
  • smv
    Jellemző. Mások kitalálták, M$ lenyúlja, és a sok lamauser csak azt látja, hogy hű de fasza, mit tud az IE, majd ránéz egy Operára szt csodálkozik, h nimá ez a szar meg ellopta. Persze ez főként a tizen 2-3-4-5 éves korosztáj, vagy az a valódi lamauser titkárnőalkat... De attól még mibe, hogy M$ levédeti a füles böngészést? Amúgy melyik böngésző találta ki?
    Pedig M$ elég rég már, de azt nyilatkozta, hogy a füles böngészés biztonsági kockázatokat rejt magában... De lusta vok hozzá SG url-t keresni.

Mondjuk, én személy szerint csatlakoznék #2 véleményéhez. Opera mellett mehet a rákba...
  • gz8
    A maxthon gecko motorral is teljesen pöpec, az ie lasztiba se rúghat mellette.
  • tomo
    ezzel a funkcioval ujabb biztonsagi reseket epitenek be bongeszojukbe.

"nem akarok , lyukkal bongeszni, es virustanyaval levelezni" - ahogy az egyszeri mondta.
  • dez
    Mintha ez valami hihetetlen programozási bravúr lenne... Csak szándék kérdése, meg hogy milyen magasról tesznek arra, mit szeretnének a felhasználók. Nya, akkor most neki lehet állni a rahedli egyéb funkciónak.
  • arty
    hehe, mehetnek a sunyiba az opera vagy a firefox mellett .... :D
  • Killgore
    msn toolbar suxx!