Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na kaptam ma egy blackboxot a vgamhoz, ezt is felteszem majd, mivel episode 2 feltételeztwem hogy van 1 is. a történetetük, miatt érdemes bezserezni az episode1-et is? a multija milyen?
Én hazárdjátékos lennék ha azt mondanám bennelesz az a rész ami már évek óta készvan nekik. Inkább tippelnék arra hogy most már véletlen se fojuk látni azokat a részeket, mint ahogy számtalan dolgot számûztek a hasonló régi tervek közül. (Az a profi gyilkosnõ assasin meg a hidra szörnyemény is egész jól kész volt aztán sehol se használták - igen nemrég nosztalgiáztam a régi betából, rengeteg szarság kimaradt a hl2-bõl ami nagyjából már kész is volt csak rövidebb lett a játék és nem kellettek sehova...)
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
de nem tuti lehet episode 1 volt, kár hogy nem emlékszem...
Yo, Bitch!
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egyáltalán minek kell tölteni is valamit mikor telepítünk???
ASUS LGA775 Intel P4 3.4GHz DDR2 2G 800Mhz nVidia GeForce 8600GT 512MB 160GB SATA
lent vagyok a barlangba vagy mi akar az lenni!
ott megszerzi ez a mony azt a világító micsodát,utána lift fel...töltés következik!no utána viszont nem tudok semerre sem menni mert mintha egy kútban lennék!semmire nem reagál!vmi trük vagy ilyesmi!
vagy lehet hogy BUG ???
zene egyenlő élet
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
cc_lang "hungarian"
Ajánlom még a figyelmes visszaolvasást, 20 hozzászóláson belül volt szó a régebbi magyarításcsomagok lelõhelyérõl.
Nekem ilyen a The Orange Box telepitve.
még régebben vki írta h a steamet offline is lehet helyezni...
errõl érdeklõdnék mivel szeretnénk egy orange boxot és a steam jobb enne offline úgy mond.
úgy tudom van több módja is lehetõleg minél többet szeretnék tudni h biztos mennyen!
elõre kössz!
RESPECT!
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Amúgy nekem eddig soha semmi bajom nem volt eredeti Steames játékkal, úgyhogy valószínûleg mûködni fog az eredeti.
A többieknek (ha Valve-ék tényleg megint keresztbetettek a magyarításnak, és emiatt nem megy a játék) csak a nyelv visszaállítását (pl. "English"-re) tudom javasolni.
godolom ati kártyátok van...
Esemény naplóban gondolom ott van az ati2matag error ja nekm azt írja asszem hogy invaild crt type vagy valami ilyesmi 😞
Egyébként ezt a steam kérdést sem értem. Mert pl. az Episode one-nál nem kellett ezzel variálni, ott megy.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
még régebben vki írta h a steamet offline is lehet helyezni...
errõl érdeklõdnék mivel szeretnénk egy orange boxot és a steam jobb enne offline úgy mond.
úgy tudom van több módja is lehetõleg minél többet szeretnék tudni h biztos mennyen!
elõre kössz!
RESPECT!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Kérek valakit, hogy segítsen nekem. Az lenne a problémám a sima HL2-vel, hogy minden loadingnál kidob a játékból de csak annyit ír, hogy a HL2 leállt és elnézést a kellemetlenségért.
Köszi!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az EP1-nél ott tartok, hogy 'kijukattam' a nagy átlátszó gömbnél és nem tudom hogyan tovább. Ha nagyon szûkszavú voltam képet is felrakok ha akarjátok.😊 <#help>#help><#help>#help><#help>#help>