10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• jozing
    inkább istennek :D

amúgy a usegomb + előre + ugrálás + egy darabka valamivel hogyan lehet repülni?
  • Narxis
    Pro-nak kell lenni.
  • jozing
    imádom hogy hardon csal a játék. nagyon faja, tényleg. gyakorlatilag néhány jelenet lehetetlen:
    entlangement: első turretes rész. van 80hp-m meg 30 suit-om. bejön a csóka, belelövök nindzsa reflexszel a pofájába 3 cm-erről duplasotit, nem hal meg. az én hp-m meg valahol már 40-környékén mozog. de nem adom fel, kemény legény vagyok! jön a köv, hasába magnum. meg se kottyan neki - halott vagyok... és így kéne kibírnom amíg a turretek bekapcsolnak meg alyx felszabadít? és mindezt úgy hogy nem két irányból támadnak! az abalkon dobálnak be granyót meg hasonlók... sok nehéz játékot láttam, CSS_be hoztam le 5v1-et, HALO-t vittem legendaryn, de ez kikészít. ez csalás, hogy nem hat rájuk semmi, az rpg-t kivéve (néha annyira felhúztam az agyam, hogy rpg-vel lövöldöztem...)

ez non-szensz, hogy 10ik nekifutásra se sikerül. ez nem kihívó, hanem idegelő...
  • akyyy
    áh, én emlékszem, volt egy cd, volt rajta vagy 4 tört játék, egyik egy hl mappába volt, elinditottam, nem tudtam miaz,, new game, megyek a függővasuton, megy a hangosbeszélő, blabla,,, kijutok, laborba mászkálok, késsőbb be a nagy terembe, robbanás, ricsaj, majd be szartam:DDDD
  • jozing
    jó sok bugot ismer :D most megint kedvet kaptam a émhez. főleg CSS. HL2-őt is tolnám, de nincs türelmem szinglizni
  • artschi
  • jozing
    http://video.google.com/videoplay?docid=-7597745302270855580&sourceid=docidfeed&hl=en tud a srác egy két trükköt :O
  • sz4bee
    Az már menthetetlen ha nem tudom az email cimem se és a felhasználonevemet se csak a seria számot?Valaki járt már igy?:)
  • jozing
    már láttam, de sztem egész prő :D

http://www.youtube.com/watch?v=sxLPnMrEvkM <- amikor ezt halottam a játékban és a TV-ben megjelent a G-Man, azthittem le esek a székről... a legjobb játék...
  • KaszaN
    Ez komoly :D
  • RelakS
    Az első pl rajta van a Half Life cd-n is :]
  • KaszaN
    Nekem kellenek ezek a zenék (a hl2 zenéi) csak nem igy egybe ahogy vannak hanem külön külön. Valaki nemtudja honnan tudnám megszerezni őket?ezek
  • Seth
    Bárcsak már arról beszélhetnénk XD
  • SZilaJMaGGoT
    Jah igen megtaláltam a megfelelő hsz-t... bocs fáradt vagyok és unatkozok... XD
  • SZilaJMaGGoT
    Nemtom mért gondoltam h EP3-ról van szó... XD Most akkor BM:Source-ról van szó vagy miről?? :D
  • Seth
    De ezt nem a Valve csinálja
  • SZilaJMaGGoT
    Valve amúgy sem arról híres, hogy gyorsan kiadná a dolgait... de legalább amit kiadnak az minőség... szerintem! :D
  • Seth
    Tudod te mi munka lehet vele? Nem áll sajna a hátuk mögött 50 fős csapat
  • KaszaN
    mér? Valahol levan írva hogy mióta csinálják és hogy holtartanak? Hol?
  • Bence94
    de a half life 2 source motorja megy alatta.
  • zomgzerg
    kár hogy sose lesz kész az eddigi tempójuk alapján
  • KaszaN
    Nemtudom hogy milyen motorral van de azt tudom hogy nem a half-life 2 motorja de ha ez kész lesz nagyot fog ütni mint régen a sima half life ezzel a kinézettel nagyszám lesz
  • sz4bee
    Köszi ezt nem néztem.Mondták hogy lehet ilyet de eszembe se jutott, hogy itt megnézzem.
  • zomgzerg
    steambe belépésnél van elfelejtett jelszó gomb, ott lehet cdkulcs alapján is lekérni adatokat, viszont a régi email címed meg kell hogy legyen ehhez.
  • RelakS
    nos, a hiba az én készülékemben van Nem te, hanem xido írta, amire válaszoltam XD
  • sz4bee
    Olvasgattam a Steam honlapján, hogy ilyen esetekbe mit kell tenni, de elég bonyolult meg hosszadalmas lenne.Képet küldeni a seria számrol...stb.Lehet még eszembe jut majd probálgatom a lehetöségeket ha nem segit megnézem mien akciok vannak.
  • kifli
    jólértelmezem hogy ez az 1 source motorral?
  • Narxis
    Szerintem nem, mondjuk lenne esély ha tudnád az e-mail címet és/vagy felhasználónevet ami az accounthoz tartozik, akkor írhatnál a Steames srácoknak és lehet segítenének.
  • sz4bee
    Nem világos mert ez nem válasz a kérdésemre. A kérdésem: Szoval a kérdésem, hogy van egy eredeti Half-Life 2 játékom csak elfelejtettem a felhasználonevemet amivel aktiváltam a HL2 seria számát.Meg lehet-e oldani hogy a szeria számot ujra tudjam aktiválni más felhasználoval vagy a seria szám alapján megtudni a felhasználonevem amit elfelejtettem
  • RelakS
    Olvasd inkább ebben a sorrendben:
    #7466 -> #7470

Remélem, így már világos :D
  • sz4bee
    Ne haragudj de nem értem a válaszod.Szoval a kérdésem, hogy van egy eredeti Half-Life 2 játékom csak elfelejtettem a felhasználonevemet amivel aktiváltam a HL2 seria számát.Meg lehet-e oldani hogy a szeria számot ujra tudjam aktiválni más felhasználoval vagy a seria szám alapján megtudni a felhasználonevem amit elfelejtettem.
  • RelakS
    Hááát... Mikor annak idején a HL1-ben bezártak a terembe, és az a szar kezdett felrobbanni, én próbáltam mindent nyomni, csak engedjenek már ki! Utána annyira leforrázva mászkáltam a folyosókon, mint azóta sem!

sz4bee: szerintem nyugodtan told végig! A HL1:Source kicsit szebben néz ki, mint az eredeti, de egész élvezhető szerintem
  • sz4bee
    A seria szám alapján meg lehet tudni az elfelejtett felhasználonevet és annak jelszavát?Mert van egy HL2 amit még régen vettem és elfelejtettem a felhasználonevemet, szeretnék ujra játszani vele.
  • jozing
    nem sértődünk meg... sztem HL2 fényévekkel eredetibb mint HL1. és nem a grafikára értem, hanem a hangulatra és sztorira. nekem a sorrend amikkel toltam (a legjobbal kezdek):
    HL2
    EP2
    HL1
    Ep1
  • sz4bee
    Köszi már megoldottam csak az enyémbe nem volt olyan txt.
  • xido
    hát..én hl2-vel kezdtem...pár napja olvastam el az előzmény történetet..aztán kerestem a hl1-et,de vessétek rám a követ,már nem volt szívem hozzá,annyival..régebbi a kinézete...na majd ezzel,ha kész lesz:)
  • xido
    magyaritasok.hu-ra felmész,leszeded a fordítást,a benne levő txt alapján belerakod a játék mappájába és kész:)
  • RelakS
    Ja, egy jó ideje már heggesztik a srácok
  • sz4bee
    A magyar feliratot, hogy tudom elövarázsolni a HL2-be?Utánazégettem, de nem igazán sikerült.Valaki aki ért hozzá légyen szives irja le nekem hogy kell megcsinálni a magyar feliratot.
  • jozing
    hát... kösz.