10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7501 inkább istennek :D
amúgy a usegomb + előre + ugrálás + egy darabka valamivel hogyan lehet repülni? -
#7500 Pro-nak kell lenni. -
#7499 imádom hogy hardon csal a játék. nagyon faja, tényleg. gyakorlatilag néhány jelenet lehetetlen:
entlangement: első turretes rész. van 80hp-m meg 30 suit-om. bejön a csóka, belelövök nindzsa reflexszel a pofájába 3 cm-erről duplasotit, nem hal meg. az én hp-m meg valahol már 40-környékén mozog. de nem adom fel, kemény legény vagyok! jön a köv, hasába magnum. meg se kottyan neki - halott vagyok... és így kéne kibírnom amíg a turretek bekapcsolnak meg alyx felszabadít? és mindezt úgy hogy nem két irányból támadnak! az abalkon dobálnak be granyót meg hasonlók... sok nehéz játékot láttam, CSS_be hoztam le 5v1-et, HALO-t vittem legendaryn, de ez kikészít. ez csalás, hogy nem hat rájuk semmi, az rpg-t kivéve (néha annyira felhúztam az agyam, hogy rpg-vel lövöldöztem...)
ez non-szensz, hogy 10ik nekifutásra se sikerül. ez nem kihívó, hanem idegelő... -
#7498 áh, én emlékszem, volt egy cd, volt rajta vagy 4 tört játék, egyik egy hl mappába volt, elinditottam, nem tudtam miaz,, new game, megyek a függővasuton, megy a hangosbeszélő, blabla,,, kijutok, laborba mászkálok, késsőbb be a nagy terembe, robbanás, ricsaj, majd be szartam:DDDD -
#7497 jó sok bugot ismer :D most megint kedvet kaptam a émhez. főleg CSS. HL2-őt is tolnám, de nincs türelmem szinglizni -
#7496 -
#7495 http://video.google.com/videoplay?docid=-7597745302270855580&sourceid=docidfeed&hl=en tud a srác egy két trükköt :O -
sz4bee #7494 Az már menthetetlen ha nem tudom az email cimem se és a felhasználonevemet se csak a seria számot?Valaki járt már igy?:) -
#7493 már láttam, de sztem egész prő :D
http://www.youtube.com/watch?v=sxLPnMrEvkM <- amikor ezt halottam a játékban és a TV-ben megjelent a G-Man, azthittem le esek a székről... a legjobb játék... -
#7492 Ez komoly :D -
#7491 Az első pl rajta van a Half Life cd-n is :] -
#7490 Nekem kellenek ezek a zenék (a hl2 zenéi) csak nem igy egybe ahogy vannak hanem külön külön. Valaki nemtudja honnan tudnám megszerezni őket?ezek -
#7489 Bárcsak már arról beszélhetnénk XD -
#7488 Jah igen megtaláltam a megfelelő hsz-t... bocs fáradt vagyok és unatkozok... XD -
#7487 Nemtom mért gondoltam h EP3-ról van szó... XD Most akkor BM:Source-ról van szó vagy miről?? :D -
#7486 De ezt nem a Valve csinálja -
#7485 Valve amúgy sem arról híres, hogy gyorsan kiadná a dolgait... de legalább amit kiadnak az minőség... szerintem! :D -
#7484 Tudod te mi munka lehet vele? Nem áll sajna a hátuk mögött 50 fős csapat -
#7483 mér? Valahol levan írva hogy mióta csinálják és hogy holtartanak? Hol? -
#7482 de a half life 2 source motorja megy alatta. -
#7481 kár hogy sose lesz kész az eddigi tempójuk alapján -
#7480 Nemtudom hogy milyen motorral van de azt tudom hogy nem a half-life 2 motorja de ha ez kész lesz nagyot fog ütni mint régen a sima half life ezzel a kinézettel nagyszám lesz -
sz4bee #7479 Köszi ezt nem néztem.Mondták hogy lehet ilyet de eszembe se jutott, hogy itt megnézzem. -
#7478 steambe belépésnél van elfelejtett jelszó gomb, ott lehet cdkulcs alapján is lekérni adatokat, viszont a régi email címed meg kell hogy legyen ehhez. -
#7477 nos, a hiba az én készülékemben van Nem te, hanem xido írta, amire válaszoltam XD -
sz4bee #7476 Olvasgattam a Steam honlapján, hogy ilyen esetekbe mit kell tenni, de elég bonyolult meg hosszadalmas lenne.Képet küldeni a seria számrol...stb.Lehet még eszembe jut majd probálgatom a lehetöségeket ha nem segit megnézem mien akciok vannak. -
#7475 jólértelmezem hogy ez az 1 source motorral? -
#7474 Szerintem nem, mondjuk lenne esély ha tudnád az e-mail címet és/vagy felhasználónevet ami az accounthoz tartozik, akkor írhatnál a Steames srácoknak és lehet segítenének. -
sz4bee #7473 Nem világos mert ez nem válasz a kérdésemre. A kérdésem: Szoval a kérdésem, hogy van egy eredeti Half-Life 2 játékom csak elfelejtettem a felhasználonevemet amivel aktiváltam a HL2 seria számát.Meg lehet-e oldani hogy a szeria számot ujra tudjam aktiválni más felhasználoval vagy a seria szám alapján megtudni a felhasználonevem amit elfelejtettem -
#7472 Olvasd inkább ebben a sorrendben:
#7466 -> #7470
Remélem, így már világos :D -
sz4bee #7471 Ne haragudj de nem értem a válaszod.Szoval a kérdésem, hogy van egy eredeti Half-Life 2 játékom csak elfelejtettem a felhasználonevemet amivel aktiváltam a HL2 seria számát.Meg lehet-e oldani hogy a szeria számot ujra tudjam aktiválni más felhasználoval vagy a seria szám alapján megtudni a felhasználonevem amit elfelejtettem. -
#7470 Hááát... Mikor annak idején a HL1-ben bezártak a terembe, és az a szar kezdett felrobbanni, én próbáltam mindent nyomni, csak engedjenek már ki! Utána annyira leforrázva mászkáltam a folyosókon, mint azóta sem!
sz4bee: szerintem nyugodtan told végig! A HL1:Source kicsit szebben néz ki, mint az eredeti, de egész élvezhető szerintem -
sz4bee #7469 A seria szám alapján meg lehet tudni az elfelejtett felhasználonevet és annak jelszavát?Mert van egy HL2 amit még régen vettem és elfelejtettem a felhasználonevemet, szeretnék ujra játszani vele. -
#7468 nem sértődünk meg... sztem HL2 fényévekkel eredetibb mint HL1. és nem a grafikára értem, hanem a hangulatra és sztorira. nekem a sorrend amikkel toltam (a legjobbal kezdek):
HL2
EP2
HL1
Ep1 -
sz4bee #7467 Köszi már megoldottam csak az enyémbe nem volt olyan txt. -
xido #7466 hát..én hl2-vel kezdtem...pár napja olvastam el az előzmény történetet..aztán kerestem a hl1-et,de vessétek rám a követ,már nem volt szívem hozzá,annyival..régebbi a kinézete...na majd ezzel,ha kész lesz:) -
xido #7465 magyaritasok.hu-ra felmész,leszeded a fordítást,a benne levő txt alapján belerakod a játék mappájába és kész:) -
#7464 Ja, egy jó ideje már heggesztik a srácok -
sz4bee #7463 A magyar feliratot, hogy tudom elövarázsolni a HL2-be?Utánazégettem, de nem igazán sikerült.Valaki aki ért hozzá légyen szives irja le nekem hogy kell megcsinálni a magyar feliratot. -
#7462 hát... kösz.