10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7461 ilyen fundolog steamen tudod megvenni. A source motoros játékok pályá lesznek benn meg fegyói karakterei ez egy ilyen funolós dolog... -
#7460 Öcsém ez marhaállat! Aki szereti a sima half-life-t az örülni fog ennek. Én örülök neki nagyon álat. -
#7459 Ezen az oldalon csak videók vannak amikből csak arra jöttem rá hogy ez valami szerkesztő "szerűség" De nemírja pontosan amire én kiváncsi vagyok. Pl. mi kell hozzá, honnan lehet letölteni, hogyan kell feltenni, hova kell feltenni, a hl2 kell hozzá vagy az episod 1-2, vagy mindegyik vagy a team fortres? Ezekről szó sincs. Ha valaki tudna erről nekem beszélni valamit nagyon megköszönném -
#7458 Én se hotmail-en. -
#7457 én gmail-en nem törlöm ki a levelet, ennyi -
#7456 igen, de én nem nyotattam ki :S a digitális adatok meg ugye nem örök érvényűek. nem vesztem el,de akkor is, ha mégus elveszne akkor megmondják hogy cseszhetem az orangeboxomat meg a CSS-met, mert nem nyomtattam ki? nekem ez nem tetszik...
asszem most minden eddiginél jobban fogok vigyázni. -
#7455 hát a valve az adatokat elküldi az emailed-re, meg mindig felajánlja a kinyomtatását minden tranzakció végén -
#7454 Miért nem fer? Mi lenne az egész értelme, ha a kódot annál az accountnál használhatnád, amelyiknél akarnád?
Írsz a valvénak, hogy ez meg az van, itt a cd-kód, mikor vetted, stb, és talán átvezetik az új acc-odra
Szerintem a FAQ-jukban, vagy valahol a steampowered fórumon van erre okosság -
#7453 Azért ne sírj. :D -
#7452 ITT olvass utánna a garry's modnak. -
#7451 Akkor inkáb hagyom neméri meg ennyit szenvedni vele. Nemértem mértnemlehetne csak simán feltelepíteni egyet és máris mehet a játék...De mi az a GARRY'S MOD tudja valaki? -
xido #7450 az van,hogy a cinematic mod-nak több változata volt...és az alant leírt sorrendben kell leszedni őket (közel 8giga) és telepíteni őket -
#7449 nekem az már fene se tudja hol van :S ez azért nem fair. és ha közben e-mailemet tölik/azt is foglalják? max megadom majd nevem, lakhelyem kártyaszám meg ilyenek.
persze nem vesztem el és akkor kérdés rövidre zárva! -
#7448 nekem az már fene se tudja hol van :S ez azért nem fair. és ha közben e-mailemet tölik/azt is foglalják? max megadom majd nevem, lakhelyem kártyaszám meg ilyenek. -
#7447 A fenébe ebből nemértek semmit -
xido #7446 kell a cinematic mod v9.0 base...aztán a v9.0 hd pack...majd a v9.5
mindegyik rar-ban vagy zip-ben van,belül mappák mellett ott az exe..csak simán kattinst rá,majd kicsomagolja magát a helyére és külön ikonokat csinál a start menüdbe,tehát külön tudod futtatni a moddolt és akár külön az original verziót...az original mentések nem kompatibilisek a moddolt verzióval -
#7445 mi a fene ez a GARRY'S MOD?
Ilyen furcsaságok vannak benne. De a kérdésem még mindíg érvényes [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1114102147&no=7442]#7442[/URL] -
#7444 De muszáj nekem...játszanom...kell...a...half...lifeal...most szal hogyan kell? :D -
#7443 :DDDDD Ne sírj. -
#7442 hogykell felrakni a cinematics módot és fentvan mintegyik rész a gépen(hl2,hl2ep1,hl2ep2) És a cimenaticsban egy intall exe van. Na azt azt hova telepítsem? Mert feltettem csak ugy valahova de nem lett más a játék. Segítsetek mert má mindjárt sirok -
sectorgasa #7441 Vagy csinálni.
Mert lehet 2 szer regisztráltam.
A fene milyen rég volt.
Már nem emlékszek. -
sectorgasa #7440 Ja igen.
Mikor a steam-et újra felraktam lekérdeztem mi a nevem és csináltam új jelszót is.
Tehát biztos ez volt a nevem.
Nem lehet véletlenül 2 account szerezni egy mail címre? -
#7439 email amire regisztráltál
vagy fejből -
sectorgasa #7438 Háááát... most megfogtál!
Mivel már elég rég volt ez a telepítési herce hurca, ezért lehet ez már másik steam.
Na de, hogyan tudhatom ezt meg? -
#7437 Nem lehet, hogy másik steam accra már regisztráltad korábban?
Ugyanarra a steamaccountra jelentkezz be, ami a win reinstall előtt volt. -
sectorgasa #7436 A steam-en a my game-s fülnél nincs semmi csak ez:
You currently have not yet added any games to your list. Click here to browse games, game demos, movies and more.
De alul van két fülecske.
1. Add non-steam game.. és 2. Activate a product on steam...
A másodikra kattintva azt írja:
To register your product with steam, enter the product code distributed with a retail CD/DVD or other steam product key here.
Click 'Next' to contine.
Nextre kattintva olvasható egy szerződés és az I Agree-re kattintva megint kéri a Product kódot amit szintén nem fogad el.
Segítsetek kérlek!!! -
#7435 höhö akkor szerverek se lesznek és épp az adja a játékok lényegét -
#7434 Srácok leszedtem azt a cinematics módot és fentvan mintegyik rész a gépen(hl2,hl2ep1,hl2ep2) És a cimenaticsban egy intall exe van. Na azt azt hova telepítsem? Mert feltettem csak ugy valahova de nem lett más a játék. Segítsetek. -
#7433 E-mailben kaptál egy igazolást ha megvetted, pl. azzal. -
#7432 valve se lesz örökké -
#7431 tranzakció igazolással. Nekem mindegyik internetről van, az jó dolog a steamnél hogy bármikor bármeddig bárhonnan letölthetőek a játékok :) -
#7430 tényleg, ha valakinek nem dobozos verzója van az hogy tudja igazolni? persze vigyázok rá, de kíváncsiságból? kártyaszám? -
#7429 Ne használd a CD key-t, viszont tartsd meg, ha ellopják az accountod azzal tudod igazolni. Csak lépj be Steamen azzal a névvel, jelszóval amivel korábban játszottál és ahogy írták előttem a My Games szekcióban találod a játékod. Jobb klikk rá és Launch game vagy ha nincs feltelepítve akkor Install és letölti. -
#7428 Csak szimplán jelentkezz be a steam accountodra, a játék ott lesz a My Games fülön (azt hiszem, ez a neve).
Nem kell még1x beírni a CD-KEY-t. -
sectorgasa #7427 Ezt hogyan lehet megcsinálni?
Én úgy tettem fel először, hogy reggeltem a steam-en. Betettem a HL2 orange box 1-es lemezét és install. Ekkor kérte a product kódot. Beírtam és rendben volt. De most beírom megint és kiírja, hogy használva van.
Akkor el tudnátok magyarázni részletesen, hogy mit is tudok akkor tenni az érdekében, hogy játszhassak már a kedvenc játékommal?
Ezer köszönet a segítségért mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#7426 ok thx -
#7425 az hang beállításoknál kell a feliratot bekapcsolni, nem kell semmit sem konzolba írni -
#7424 mit kell konzolba beírni hl-be hogy legyen felirat? -
#7423 Nem kell újra használnod a kódot, belépsz a felhasználóneveddel és a jelszavaddal és letöltöd, azzal, hogy felhasználtad a kódot, az accountodhoz lett "kapcsolva" a játék, bármikor, bárhol letöltheted ha van az adott gépen Steam. Ha letöltötted akkor ki is írhatod és legközelebbi újratelepítésnél nem kell szenvedni semmivel. -
#7422 A régi user accountodat használod?