Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kerdesem a kovetkezo,hl2 jatek,a media marktban vettem,nem a narancs szinu!Telepites az interneten keresztul(steam).Vegeredmeny:nem tudok a jatekal jattszani,csak ha van internet kapscolat!Seitseg!Mit kell tennem,hogy net nelkul is jatszhasak?Segitsegetek elore is koszonom!
Gondolom azért, mert amik kijöttek trailerek az EP2-rõl, azokhoz a végén sok köze nem volt a végleges játéknak 😊
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet voltmár ez a kérdés, de most nincs kedvem visszaolvasni 200 oldalt. Van valami megoldás a rózsaszín textúrák orvoslására?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A HDR belevarázslásához meg az idõt kéne elõrevarázsolni kicsit, ugyanis egyelõre nem lehet, de ígérnek egy update-et hozzá, ami frissíti az új engine-re a mapokat meg HDR-esre, csak eredetileg azt ígérték, hogy az Orange Box megjelenésével egy idõben jön ki, aztán meg azóta húzogatják az idõt, azt mondják mindig 1 hónap azt nem történik semmi.
Miért van az hogy felteszem a Half-Life 2-t és 6x élsimításra beállítom minden maximumra és tök rece minden!Control Panel-ban is próbáltam feltenni magasabbra az álsimítást de semmi haszna!Ja és HDR-t lehet valahogy varázsolni a játékba?
Amúgy van ott valahol egy láda, amiben van végtelen mennyiségû.
Hogy kell kevés lõszerrel megölni a stridert az episode 1 végén?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Bár a lézer-átnemugráláson a magyarítás sem segít... <#hehe>#hehe>
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A Half-Life 2 "Follow Freeman" részénél "elakadtam". A piros lézeres generátor-teremben úgy akartam kijátszani a lézert, hogy fogtam a falról egy képet gravygunnal, és az ajtón kívülrõl belehajítottam a lézer sugarába (tudom, át kellett volna ugrálni õket). Ajtó bezárul (én kint) robbanás odabent...ezután soha nem lehet bejutni?<#nemtudom>#nemtudom>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De amúgy szerintem nem ellenõrzi a VGA-t, úgyhogy elõtte szerintem próbáld meg, hogy simán odaadod, max nem fogadja el a steam, de nem hiszem, hogy a kódot érvényteleníti.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Nekem olyan problémám lenne hogy a source engines játékok nem indulnak 😞.
Pedig nem egy helyre vannak te lepítve. A cs:sorce és a hl2 ep1-az steames és nem indulnak. ezért leszedtem egy olyan aminek az a neve hogy gerry's mod (nem steamról csak próbának) és az sem indul ugyan az a hiba miatt. Mindhárom játék source motoros. Bejön abetöltõképernyõ a menü elött és a hibaüzenet a következõ:
1. Engine error
platform error: module failed to initialize
ok
2.hl2.exe-alkalmazáshiba
A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.
ok
Na valaki segítsen pls!!!
Ja és ha számít hogy azóta nem megy mióta elkezdtem letölteni a hl2-t és 66%-nál rákattintottam véletlen és elkezdte behozni a menüt aztán ezzel a hibaüzivel kilépett.
- már az 1. lépésnél elakad (legyen szó warez installálásról vagy, hogy mit kell csinálni/merre kell menni
- nem képes visszaolvasni
- azt várja, hogy ha beírja a kérdését (amit már lehet, hogy elõtte 2-3 hozzászólással megválaszolt, csak õ nem képes visszalapozni), 1 percen belül mindenki válaszol rá
- ha meg nem segít neki senki 1 percen belül/szólnak neki, hogy olvasson vissza, el kezdi jártatni a száját, hogy miért vagyunk ilyen bunkók/köcsögök...
- a bannerben benne van, hogy a "warez kérdések kerülendõk!..."
Lehet nyitni a Saját fórumokban HL warez topik-ot és ott ezeket ki is lehet tárgyalni.
A megvétellel az a helyzet, pl. csomó helyen olvastam, hogy karácsonyra/szülinapra/stb. az Orange Box-ot kérték, aztán így megkapták eredetiben.
Még vmi: nem csak ez a topik foglalkozik Mo-n Half-Life és társai programokkal, szét lehet nézni máshol is warez ügyben.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A Valve is kapkodhatná magát az episodokkal és nem lenne gond
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
"hisz azok jönnek mennek és 3 éven belül semmit sem érnek majd"
Ez szerintem hülyeség, egy jó játék mindig jó játék marad, amit szívesen vesze elõ az ember.
" hûû de menõ leszek a Half-Life-ommal 😊 "
A HL-al nem menõnek kell lenni, hanem játszani vele, és élvezni...
"Egy HL2-ért dolgozok mondjuk 1 hétig és játszok vele 5 órát."
Mondjuk a HL2 nem a legjobb példa, mert millió ingyenes mod létezik hozzá, ami kicsit megfejelheti a játékkal eltöltött idõt.
Egyébként értem amit mondasz, és a legtöbb játéknál sajnos tényleg így van manapság.
peace
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ez mondjuk igaz, hogy túl sok volt a warez kérdés. És néha túlságosan is lusták az emberek, hogy visszaolvassanak. Én legalábbis értettem a 30$ poént. Csak mostanában ez a megnyílvánulásod sok volt.