Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello Mindenki!
A kerdesem a kovetkezo,hl2 jatek,a media marktban vettem,nem a narancs szinu!Telepites az interneten keresztul(steam).Vegeredmeny:nem tudok a jatekal jattszani,csak ha van internet kapscolat!Seitseg!Mit kell tennem,hogy net nelkul is jatszhasak?Segitsegetek elore is koszonom!
berczely
Hát nem pont ezt csináltam de sikerül sima minden!Kössz!

janos666
Rakj fel minden updatet ami winupdaten van (kivéve a nyelvi csomagokat), pluszba keress rá microsoft.com letöltéseinél "virtual address" és találsz egy ilyen updatet (az elsõ kidobott találat az x86-os, a második x64-es Vistáé), aztán ha ottvagy futtasd le a directx webupdatet, majd rakd fel a legújabb nvidia driver, indítsd újra a gépet és menni fog. 😄
berczely
Hát nekem Vista alatt az istennek se akar kisimulni a HL2!<#shakehead>Control Panelben próbáltam állítani de semmi eredménye!

janos666
Fél perc se volt találni egy torrentet, mást meg ne várj: Hl2:EP2 Complete OST by TPB
kérlek az én kérdésemre is válaszoljatok ha tudtok!! sajna a gép nem keni a játékot de a zenék nagyon jók...
janos666
A hl2 videók legjobb jelenetei is kimaradtak a Hl2-bõl, ez nem újdonság...
Biztos lesz, csak azt mondták, hogy most jó sokáig vissza fognak tartani minden infot.

Gondolom azért, mert amik kijöttek trailerek az EP2-rõl, azokhoz a végén sok köze nem volt a végleges játéknak 😊
offkorz
köztudott hogy lesz,és azis hogy készül,azt hogy mikor jelenik meg nemtudjuk.

janos666
Lehet már tudni hogy lesz-e Episode 3 és ha igen kb. mikorra tervezik?
ugyanis nekem csak a zenék kellenének...<#nevetes1><#conf>
ja ez NEM vareztéma (remélem)
hy! nem tudtok olyan oldalt ahol ingyér letölthetem az ep 2 offical soundtracket?<#worship>
Crazyn
Húú gyerekek de nem ilyen véget vártam ehhez az ep2-höz. Gonoszan hamar vége lett ott, ahol egyáltalán nem számítottam rá. Na majd ep3 folytköv.

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Törölt felhasználó
Hali, az episode 2-ben, a lakatlan házban vagyok, a combine katonákat kiiktattam, maradt egy pár hunter, de azokat csak az egyik ablakból tudom kilõni, de mindig jön egy új. a házból csak a kocsihoz tudok kimenni, ami két energiamezõ között van. hogyan tovább?
davidka003
De a steamen nincs hozzá crack.<#vigyor3>

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kifli
a megoldás hogy felmész steamre és letöltöd onnan 😊
davidka003
Már rég van hozzá javított crack.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hy
Lehet voltmár ez a kérdés, de most nincs kedvem visszaolvasni 200 oldalt. Van valami megoldás a rózsaszín textúrák orvoslására?
berczely
ahhha sikerült...játékban kikapcs cc-ben bekapcs 16x-re olyan sima minden mint a babapopsi<#idiota>

RelakS
Azért, mert NVidia kártyád van, és az nem ismeri a 6x módot. Válaszd a 4x-et, vagy erõszakold meg NV Control Panel-bõl

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

berczely
milyen cucc?Leszedtem legújabb NV drivert control paneles (Vista van fent) Overclocking?Az nem a kártyáthúzza?Kicsit noob vagyok sorry!<#vigyor3>Ja meg kicsit off!<#vigyor3>

Van az a cucc, ami unlockolja a Control Panelben az overclockingot, ahhoz jár ez, ilyen kis tálcára ülõ ikon, amire kattintva megnyílik egy menü sok opcióval.
berczely
NVTray ezmi?

A 6x-os mód nem mûködik rendesen. Szerintem kapcsold ki a játékban, és NVTray-el írd felül, azzal én olyat is rá tudok erõltetni bármire, amit nem is igazán tud a VGA-m.

A HDR belevarázslásához meg az idõt kéne elõrevarázsolni kicsit, ugyanis egyelõre nem lehet, de ígérnek egy update-et hozzá, ami frissíti az új engine-re a mapokat meg HDR-esre, csak eredetileg azt ígérték, hogy az Orange Box megjelenésével egy idõben jön ki, aztán meg azóta húzogatják az idõt, azt mondják mindig 1 hónap azt nem történik semmi.
berczely
Hali!

Miért van az hogy felteszem a Half-Life 2-t és 6x élsimításra beállítom minden maximumra és tök rece minden!Control Panel-ban is próbáltam feltenni magasabbra az álsimítást de semmi haszna!Ja és HDR-t lehet valahogy varázsolni a játékba?

davidka003
Valahol van egy létra. Arra mássz fel és lesz ott vagy 20 rakéta.

give ammo_rockets <#hehe>

Amúgy van ott valahol egy láda, amiben van végtelen mennyiségû.
Törölt felhasználó
jó, de csak két lõszerem van, az meg kevés neki
davidka003
Rakétavetõvel kell lõni.

Törölt felhasználó
Hali.
Hogy kell kevés lõszerrel megölni a stridert az episode 1 végén?
Narxis
Na végig vittem, eszem megáll mekkora sztorija, hangula van a játéknak.Az elején amikor a föld alatt kell menni, barlangokban, az eléggé frusztráló, de utána, fõleg a bázison már nagyon felpörögnek az események.A vége elég szomorú, de szinte éreztem, hogy ez lesz.Nagyon várom a 3. részt.Meg fogom venni Steamen, mert ez a játék maximálisan megéri a pénzét.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Proview
Jó, tudom...kezdjem elölrõl a freemanes részt a helyes megoldás birtokában...de egy 10 centis fémajtó akadályoz meg abban , hogy meglássam a történet "végét", mert nem úgy kezdtem neki? 😄

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

TSL16b
De már nem sokáig. <#crazya>

Bár a lézer-átnemugráláson a magyarítás sem segít... <#hehe>

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Proview
Üdv!
A Half-Life 2 "Follow Freeman" részénél "elakadtam". A piros lézeres generátor-teremben úgy akartam kijátszani a lézert, hogy fogtam a falról egy képet gravygunnal, és az ajtón kívülrõl belehajítottam a lézer sugarába (tudom, át kellett volna ugrálni õket). Ajtó bezárul (én kint) robbanás odabent...ezután soha nem lehet bejutni?<#nemtudom>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

RelakS
lehet, aktiválni kellett volna elõször a black box-odat, utána az orange box gift-eket meg biztonsággal el tudtad volna ajándékozni :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Narxis
Én úgy tudom ne ellenõriz VGA-t, csak "simán" aktiválja a kódot.De nyilván az aktiválás az õ accával kell csinálni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hát ezt nem tudom. Viszont ha eléggé megbíztok egymásban, akkor kérd el az accountját, jelentkezz be vele a te gépeden, és regisztráld be neki a kódot.
De amúgy szerintem nem ellenõrzi a VGA-t, úgyhogy elõtte szerintem próbáld meg, hogy simán odaadod, max nem fogadja el a steam, de nem hiszem, hogy a kódot érvényteleníti.
quack
kaptam egy ilyen Black box-ot a vga-mhoz, de nekem már van orange boxom, ezért el szeretném ajándékozni, viszont akinek adnám annak nvidia kártyája van. emiatt szopó?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Facek
Windows reinstall
kifli
Na mostmár csak a hl2 nem indul ezzel a problémával 😞
Pedig pont most akartam végigtolni.
kifli
Csoki
Nekem olyan problémám lenne hogy a source engines játékok nem indulnak 😞.
Pedig nem egy helyre vannak te lepítve. A cs:sorce és a hl2 ep1-az steames és nem indulnak. ezért leszedtem egy olyan aminek az a neve hogy gerry's mod (nem steamról csak próbának) és az sem indul ugyan az a hiba miatt. Mindhárom játék source motoros. Bejön abetöltõképernyõ a menü elött és a hibaüzenet a következõ:
1. Engine error
platform error: module failed to initialize
ok

2.hl2.exe-alkalmazáshiba
A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.
ok

Na valaki segítsen pls!!!
Ja és ha számít hogy azóta nem megy mióta elkezdtem letölteni a hl2-t és 66%-nál rákattintottam véletlen és elkezdte behozni a menüt aztán ezzel a hibaüzivel kilépett.
artschiatwork
Az még hagyján, hogy letöltötted a warezt, te legalább végig tudtad vinni ezzel a verzióval. Csak a sok okos kommentvadász:

- már az 1. lépésnél elakad (legyen szó warez installálásról vagy, hogy mit kell csinálni/merre kell menni
- nem képes visszaolvasni
- azt várja, hogy ha beírja a kérdését (amit már lehet, hogy elõtte 2-3 hozzászólással megválaszolt, csak õ nem képes visszalapozni), 1 percen belül mindenki válaszol rá
- ha meg nem segít neki senki 1 percen belül/szólnak neki, hogy olvasson vissza, el kezdi jártatni a száját, hogy miért vagyunk ilyen bunkók/köcsögök...
- a bannerben benne van, hogy a "warez kérdések kerülendõk!..."

Lehet nyitni a Saját fórumokban HL warez topik-ot és ott ezeket ki is lehet tárgyalni.

A megvétellel az a helyzet, pl. csomó helyen olvastam, hogy karácsonyra/szülinapra/stb. az Orange Box-ot kérték, aztán így megkapták eredetiben.

Még vmi: nem csak ez a topik foglalkozik Mo-n Half-Life és társai programokkal, szét lehet nézni máshol is warez ügyben.

MaSzKa
FPS-es-be elakadni 😄 vitz röhögök mint állat ezen

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Crazyn
A játékidõvel mondjuk én is igy vagyok az FPSekkel. A morrowindot és az oblivion mondjuk megvettem mert azoknak alapbol hosszu a jatékideje és nemkevés mod van hozza.
A Valve is kapkodhatná magát az episodokkal és nem lenne gond

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Chamelia
Hát kösz a közhelyes bölcsességeket 😊 de akkor sem fogom megvenni. Letöltöttem, mûködött, végigment, szép volt jó volt ennyi. Episode 3-ig biztos nem játszok már HL-t!

Rip
Egy kis pontosítás: 9000Ft (+egy kis adó) és 5 játék.

"hisz azok jönnek mennek és 3 éven belül semmit sem érnek majd"
Ez szerintem hülyeség, egy jó játék mindig jó játék marad, amit szívesen vesze elõ az ember.

" hûû de menõ leszek a Half-Life-ommal 😊 "
A HL-al nem menõnek kell lenni, hanem játszani vele, és élvezni...

"Egy HL2-ért dolgozok mondjuk 1 hétig és játszok vele 5 órát."
Mondjuk a HL2 nem a legjobb példa, mert millió ingyenes mod létezik hozzá, ami kicsit megfejelheti a játékkal eltöltött idõt.
Egyébként értem amit mondasz, és a legtöbb játéknál sajnos tényleg így van manapság.

peace

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Chamelia
Bár egyetértek az elõttem szólókkal, de ugyanakkor abban is (mert azt is mondták), hogy jól csinálsz mindent, csak a pénz kérdés már kissé az agyadra ment. Na és a legfontosabb dolog: KI VÁRJA EL, hogy segíts a warezosoknak? KI? Olvastad Fillmore-t? Ha nem tudsz segíteni akkor maradj csendben, sokszor bölcsebb dolog! Ami a megjelenést illeti abban viszont igazad van, de ezt senki nem is vitatja. Csak arról van szó, hogy a "vedd meg és jó lesz" válasz nem válasz! Ez nem természetes Dodo55, hogy mindenki szalad 12000 FT-al a kezében csak azért, mert szeretne kipróbálni egy játékot. Nem mindenki ragad a gépéhez és nem mindenki gyûjti a játékokat, hisz azok jönnek mennek és 3 éven belül semmit sem érnek majd, hisz ha már most ilyen Crysis és Bioshock félék léteznek, akkor hûû de menõ leszek a Half-Life-ommal 😊 Én szintén úgy vagyok vele: Egy HL2-ért dolgozok mondjuk 1 hétig és játszok vele 5 órát. Ez szerinted reális? Inkább letöltöm ingyen sok mással együtt. (netért nem kell fizetni)

laca133
"Az meg a másik dolog, hogy a játék megjelenésekor itt lévõ fórumozók egyikének sem volt baja azzal, ahogy csináltam a dolgokat. Persze akkor durvább volt a helyzet, 80 hozzászólásból 50 warez volt, és ráadásul ugyanazt kérdezték, volt aki megkérdezte azt újra, amit elõtte 1 hozzászólással válaszoltak meg... És ugye akkor mindenki a játékról szeretett volna beszélni, nem arról, hogy valaki szarul tömörítette ki a cuccot, és mindenféle hülye hibát ír neki, úgyhogy elvárták, hogy a játékról szóljon a topic, ne a warez verzió bugjairól."

Ez mondjuk igaz, hogy túl sok volt a warez kérdés. És néha túlságosan is lusták az emberek, hogy visszaolvassanak. Én legalábbis értettem a 30$ poént. Csak mostanában ez a megnyílvánulásod sok volt.