10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7541 egérrel vittem -
#7540 Chasm. Imádtam! -
#7539 94-es -
#7538 Az a Quake előtt jelent meg? Mert tudtommal a kvakk-ban suhogott először igazán a kéz ... feltéve, hogy a Casm (? valami orosz játék) később jelent meg
Egyébként Duke-ot is egész jól lehet egérrel tolni, de arra az Unreal alatt szoktam rá :] ... asszem O_o -
#7537 Ha jól emlékszem a System SHock 1 volt az első igazán "arra nézek az egérrel amerre akarok" típusú game.Lehajolás, ugrás, kilesés oldalirányba, minden volt benne -
#7536 Neem. Wolf3D, Doom, Duke3D, Rise of the Triad, Heretic, Hexen, stb. mind DOS-os volt. Egérnek még nyoma sem volt PC-n. 4 kurzor, Shift Ctrl, Alt, Space:) -
#7535 nekem megvan szinkronosan úgyis rohadtjó :D -
#7534 istenem ezzel mennyit toltam anno :D amúgy ehhez nem tud valaki valami oldalt ahol le vannak írva a szövegei amit tolni szokott? :D
pl.: What r u waiting fo'? Christmas?
Die Bitch!
I'm gonna kick ur ass!
-
#7533 ezt most nem egészen értettem... amikor nem volt egér az 64-95 előtt volt. MO-on akkor a gép még luxuscikk volt. a C64-en meg minden joystickkal ment.... sztem az FPS-ek megjelenése és az egér majdnem együtt érkezett. vagy nem? -
#7532 lol -
#7531 Phantom Slayer (TRS 1982)
Wolfenstein 3D (1992 PC)
És még volt egy C64-es a Wolf előtt aminek a címe nem ugrik be.
-
#7530 Duke Nukem 3D -
#7529 /me dob egy követ
-
#7528 [én speciel nem vagyok Half Life fan, még végig sem vittet..(a többiek meg ne kövezzenek meg emiatt)] -
#7527 Jó csaj. -
#7526 naés? voltak FPS játékok még a HL 1 előtt ahol még nem voolt egér, ott még nyilakkal kellet menni...
báár sokan itt azt hiszik a hl 2 van csak, előtte meg nem volt még élet se. -
#7525 ha új fülben nyitod meg, akkor már az is látszik -
#7524 ja de :D -
#7523 nemláccik a kép :S
-
(remélem így jó) -
#7521 Már régóta megvan, gondoltam megosztom veletek, de nagy valószínűséggel már ismeritek. (remélem sikerül)
(A játék miatt is remélem, hogy kicsit sem OFF) -
#7520 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=775632 -
strebacom #7519 Közben találtam és megy is, de ha van valami jó oldal akkor jöhet... -
strebacom #7518 A HL2-höz hol lehet sok-sok singleplayer mapot találni és föleg hogyan kell azt elindítani...valaki lenne oly rendes és leirná nekem...
Köszi szépen!! -
#7517 Ugyanmár nemlenne annak akkora gépigénye. Vannak manapság játékok amik nagyonszépek mégis jólfutnak. -
#7516 ja csak közbe az emberek gépein leesen az FPS 10 környékére. biztos sokan örülnének neki -
#7515 Milyen szép lenne a halflife állandóan mozgó árnyékokkal alone in the dark5höz hasonló shadertechnológiával és olyan szép vízzel ami szépen hullámzik hogyha belesétálunk.:D Ráadásnak ha lenéznénk talán Gordon lábát és árnyékát is lehetne látni :D az nagyot ütne még a crysisre is :P -
Hydroceph #7514 azzal nincs gond, de dx9ben a textura meg minden szar megeszi gépet, hdrel nem lenne gond, de total mas ep2 dx9ben mint ep1...
-
#7513 Miért ne akarhatna?? Nekem RADEON 9550-em van és támogatja a HDR-t. -
Hydroceph #7512 Hát mindegy.
Első pályán kapok egy memoria errort, patchelés utan is, keresgéltem kicsit és láttam hogy elég sok embernek van ilyen gondja, de igazi megoldással nem nagyon találkoztam, mindig ugyanott van a gond. elso pályán amikor Alyx az apjaval meg kleinerrel beszel, és a doki a codeokrol beszel amit citadellbol szedtunk ep1ben vagy vmi ilyesmi..
consoleban error, ilyesmi;
No caption found for 'ceiling_tile.scraperough'
'
-
#7511 ep2 grafikája sokkal szebb. amúgy a DX8-as víz z valami hányadék. DX9 sokkal szebb. ep1 egy régebbi motor, tehát ep2-ben tényleg nem kéne erőltetned a hdr-t ezzel a karesszal, hacsak nem képregényt akarsz (bár úgy tovább tart a gém ;) -
Hydroceph #7510 miért ne? támogatja, episode one 1024ben minden maxon kiveve shadow meg reflections, es gyonyoruen futott, akkor ez a fos ep2 miért nem hajlando?
consoleban atnyomtam dx9re, iszonyat gusztustalanul néz ki, dx8ban sokkal szebb,csak kurva hdr nincs.. nemtom miért de ti biztos...
nem lehet vhogy dx8ban eroltetni consoleban? -
#7509 azzal ne akarj hdrt d: -
Hydroceph #7508 ja, 9600os atim van, tomtom régi fos, de ez van -
Hydroceph #7507 Hali, miért nem tudok ingame directxet valtani ep2ben? hogy tudom megoldani? hiaba nyomom be hdr pl, semmi, meleltte van bloom, bepipálom apply de semmi, azt irja hogy hardware dx 8.1 software dx 9.0..nem tudok valtoztatni..
most oltam végig ep1et kb fél oraja, nem akarok nekiallni hdr nelkul, beleszerettem. Ha valaki tudja, hogy mivan, legyen szives jelezze! -
#7506 most hallgatom az ep2 soundtrack-jét. baszki, nem is emlékeztem rá hogy ennek a játéknak ennyire jó zenéje lenne! :o (Y) -
#7505 * server.dll-t másolom -
#7504 Megvan a megoldás!!. A GCFScape nevezetű progival megnyitom a garrysmod content.gcf-et(GMOD 10) abból kimásolom a bin mappában található dll-t a c:\Program Files\Steam\steamapps\SourceMods\gmod9\bin\ -be és kész. -
#7503 fúúúú. most megfogtál. tedd vissza angolra a steamet, ez az első. második, ez nekem valami memória/lapozófájl címnek tűnik... sajnos nem tudok segíteni. -
#7502 Sziasztok lenne egy nagyon nagy problémám. Amikor a GMOD 9.0.4-et elakarom indítani steamen, akkor a betöltő képernyőnél kidob ezzel a hiba üzenettel. „MountFilesystem( 241 ) failed: SteamMountFilesystem(3192,241,0x1763fc74=,0x1764fd 74) failed with error 5: No Steam Content Servers are available.”. Hogy lehet ezt a hibát megoldani? Próbáltam feltenni a kérdést a topikjában de, ott nem kaptam választ.