Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Eddig naívan azt hittem hogy azért is kérdezi meg 4:3-as, 16:10-es, vagy 16:9-es monitorom van-e, hogy automatikusan beállítja a FOV-ot is.
De most látom nem, mert az új csúszka minimuma volt eddig alapbeállítás.
Egy 16:10-es 22"-os 1920x1200-as monitorhoz milyen FOV illik?
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
egyébként az episode3 megjelenése mikorra várható?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
episode 1 : elsõ akadálynál mit kell csinálni azoknál a robbanó labdáknál?
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy van már bármi pletyka az ep3-ról?
nah, érted már? :]
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
(És ha már cikket idézel, illik egy forrást megemlíteni.)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Csak finoman ha kérhetlek...<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Megérkeztek az elsõ, elvi szinten a legendás Half-Life sorozat harmadik epizódjának technológiai bemutatójából származó képek, melyeken - hogyha igaziak - beigazolódni látszik az, hogy a Valve srácai tényleg a fotó realisztikus grafikára gyúrnak. Mindenesetre, szerény véleményem szerint, még ha csak egy tech demóról is van szó, de eltúlozták a bloom effektet. Hogyha ténylegesen a Half-Life 3 szerepel a képeken, akkor remélhetõleg a Valve hamarosan hivatalos bejelentést tesz a dologról....
Ééén már nagyon várom...<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Most meg akkor úgy állna a dolog, hogy az epizódokon kívül még HL3 is lesz? Én ennek örülnék. :]
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Next PC upgrade: 2022
Ezzel megy.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ennyi bajom már rég volt játékkkal....most akkor mi csinájjak hogy maradjon a magyar felirat..de a párbeszédek is jöjjenek vissza...és nem mozog a kicsi alyx szája!!!már frusztrál
2.) Alul a keresõbe írd be a kulcsszót (mountappfilesystem), ki volt tárgyalva korábban.
a hl2ep2-ben ha belerakom a végén a raksiba a törpét (amit az egész game alatt cipeltem) akkor mi lezs extra ???
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol