10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• zomgzerg
    a valve nem adott ki semmi hl1 map forrást, így 0ról kell megépíteniük az összeset (majdnem 100 pálya !), az összes modellt, animációt, scriptelt eseményt, bossokat, azok viselkedését megírni + lesz új saját szerzésű zene meg ki tudja mi. hl1 a leghosszabb fps-ek közé tartozik, sok a munka. persze 4+ év alatt már meg lehetett volna csinálni, de csak 1 mod. a cs mint multi mod 4 "üres" pályával meg 10 fegyverrel készült fél évig.
  • PJack
    2012 nyara :DDDDDDDD
  • RelakS
    Akkor csipádat mosd ki, és menny vissza megnézni a képeket! Sokkal részletesebb minden, mint a HL1-ben volt! Ha csak elég lenne lecserélni, akkor az a HL1:Source lenne extra textúra packkal
  • kifli
    de bazz mi tart ennyi ideig? van egy adott motor amire rá kell tenniük elég csak a hl pályákat meg skineket lecserélni és kész (kis túlzással)
  • Aquir
    hát igen, valve time xD
  • grebber
    Black Mesa megjelenés - 2010? 2011? Mi a helyzet 2012-vel?

Kiált a nyilvánosság elé a Black Mesa: Source team egyik képviselője és elárulta a nagyérdeműnek, hogy a Half-Life első részének átdolgozása valamikor 2009 végén lesz elérhető. Mindez a Screen Play-nek adott interjúban hangzott el nemrég. Amennyiben a Black Mesa: Source fejlesztői is a Valve-hoz hasonló hozzáállással kezelik az ilyen kijelentéseket, akkor a 2009 év vége akár 2012 nyarát is jelentheti. Mindenesetre tény, hogy a modifikáció már jó ideje készül, és valószínűtlen az idei elkészülte.

Forrás: Voodoo Extreme
  • Jim Morrison
    Én is szurkolok nekik
  • PJack
    most látam épp a neten, már 1 millióan nézték azóta, ami azért nem kis mennyiség.
    rohadt jó amúgy, ahhoz képest hogy amatőrök készítették. kis finomítások még és még jobb lesz, na hajrá(Y)
  • akyyy
    hát igen, azért látszik hogy van benne munka, de ha még 1-2 hetet rááldoznak, mégjobb.
    de ha a Valve beszált, talán egy film is lehetne

amug ynem is lenne rossz ha megfilmesítenék, úgy mint az első rész kiegjeit. ugyanazon események, csak más szemszögből. mivel a hl2 kiegjei ugye az epizódok:D
  • jozing
    igen, de ha belveszed hogy mennyi időjükbe került (ergo mondjuk mennyit nem tudtak dolgozni a munkahelyükön) úgy már nyomban megugrik a kltség. mert ugye az idő pénz. amúgy nem rossz, de sztem inkább 2-3 részt kellet volna összekapcsolniuk, mert így elég rövidke volt.
  • akyyy
    csináltam már ilyet, szakdogám erről szólt, bocs:(

egyáltalán nem fikáztam, csak leírtam pár bakit: meglönek valakit, hátából kifröccsen vér, de elől semmi nem látszik.
  • Seth
    110-120k lehet az az 500 dollár? Egy filmhez mennyi az a pénz? Semmi
  • Narxis
    omfg kurva jó!
  • Csak77
    Milyen baki? Mi lenne, nem csak nagypofiznál, hanem mondjuk csinálnál egy ilyet? Eddig megnéze a videót közel 600.000 ember, ebből te vagy az egyetlen aki fikázta, és aki, természetesen jobbat tudna csinálni...
  • akyyy
    mi került ez 500 dolcsiba?

néhány diszlet álarc, kék háttér, és ennyi.
    bár nemtudom azok a vonatok nem néznek ki rosszul.
    de azért bár baki befigyel amire figyelhettek volna:P
    de amugy nem rossz.
    itt is lehetne ilyet csinálni ha BC engedné hogy forgassunk odabent:D
  • Csak77
    Nagyon durva ez a videó! Azt írja slashfilm, hogy az első rész 500dollár volt, és miután elküldték Valve-nak, a többi részekbe már beszáltak ők is! Uhh, milyen fasza filmet lehetne már ebből csinálni, csak Gordont ne mutassák soha, vagy csak azt, hogy elfut valahol mint az Opposing Force-ban!!!!!!!
  • Jim Morrison
    City*
  • Jim Morrison
    Escape from Citz 17-Part van
  • Aquir
    láttam legalábbis speedrun-ban hogy gravity gunnal szedett tárgyal betuszkolja a liftbe vagy tovább valahova

itt 5:35-től nézd
  • Narxis
    lol
  • zomgzerg
    http://cdgalaxis.hu/PC/14965/halflife-2-episode-pack.html
  • PJack
    nincs vmi peccs erre?
  • Narxis
    XD
  • PJack

• Aquir
    lökdösd a liftbe vagy mittomén
  • PJack
    már vagy 3szor megpróbáltam de csak nem megy tovább. :s
    tényleg semmi megoldás? nem akarom az egész chaptert átugrani...
  • kifli
    játékhoz magyarítás fel és aztán stem hungarian reg file ha nem indul el azzal hogy platform error vagy valami ilyesmi az azt jelenti hogy rosszul tetted fel a magyarítást
  • kifli
    kezd előlről a chaptert.
    Am vannak beépített bugok a chetek miatt hogy egy ponton nem tudsz továbbmenni és ezek sajna előjönnek néha csalás nélkül is :S
  • BobaFett
    Huu, ez enyiböl igy nem megy. kicsit részletesebben tudnál segíteni ?
    Anyit már próbáltam regedittel átirni az englisht hungarianra de akkor elsem indult a játék.
  • PJack
    ep2 Our Mutual Fiend című részében, még az elején mikor találkozunk Vance papával, és bekísérne a liftbe, megáll az előretartott kezével és beakad. elkezd rappelni az öreg :DD Alyx meg bárgyú mosollyal néz rám.
    tudom hogy talán a leghíresebbek a lift bugok a hl2ben, de erre mi a megoldás?
  • kifli
    vagyis steam magyarítás akkor is kell ha nincs fen stema
  • kifli
    kell lennie egy reg fájlnak ami a steamet állítja magyarra na az kell neked
  • BobaFett
    Sziasztok!

Szeretném feltenni a magyarítást, vagy a HL2- ultimate editionhoz, vagy a külön lévő NONESTEAM verziokhoz.
    Első esetben nem történik semmi (a steamapps könyvtárba próbáltam másolni).
    nonesteam -nél megtaláltam, hol vannak ezek a nyelvi fileok (hl2\resource), de hiába másolom be a magyart, szintén nem történik semmi.
    Valahogy paraméterezni kéne, hogy a magyarul induljon ? (hiszen van ott gyárilag sokféle, német, francia, stb, de azokat se tudom menüböl kiválasztani)

Plz. segítsetek.
  • Aquir
    jah. az elsőn felröhögtem
  • Shifter
    ezek marha nagyok :D

Your face. Your ass. What's the difference?
    What are you waiting for? Christmas?
    Die, you son of a bitch!
  • Shifter
    kösz :D
  • Aquir
    itt
  • Shifter
    xD

nem tudsz a duke nukem 3D-hez olyan oldalt ahol le vannak írva a szövegei amit szokott tolni? :D
  • Aquir
    nekem most a shadow warrior van fent a gépen végignyomtam megint
  • Shifter
    az lehet de én a HL elötti FPS-re gondoltam :D