Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
360 fok. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

janos666
Jajj, ezzel az új engine update utáni FOV állítással tökre összekavartak.
Eddig naívan azt hittem hogy azért is kérdezi meg 4:3-as, 16:10-es, vagy 16:9-es monitorom van-e, hogy automatikusan beállítja a FOV-ot is.
De most látom nem, mert az új csúszka minimuma volt eddig alapbeállítás.
Egy 16:10-es 22"-os 1920x1200-as monitorhoz milyen FOV illik?
artschiatwork
jó játékot 😊

megyek vissza a játékhoz sziasztok

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

kösz a segítséget sikerült megcsinálnom, <#wink> és már egy jó darabig eljutottam most a zombiknál tartok.
egyébként az episode3 megjelenése mikorra várható?

artschi
a gravigunnal egyet elkapsz, odaviszed Alyx-nek, aki átbütyköli és bedobhatod a stalkerekhez.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

sziasztok, lenne egy kérdésem,
episode 1 : elsõ akadálynál mit kell csinálni azoknál a robbanó labdáknál?

Narxis
<#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

janos666
Az nem az Ep3, hanem a Hl3 - EpiZilla 3. <#fogmosas>
😄

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
Olvass vissza és látsz majd egy képet az Ep 3-ról.

janos666
Hmm. Ezt se hittem volna, de ma sikerült épp DVD5 méretbe (4,33Gb lett) csomagolnom a 3db hl2 részt (alap+ep1+ep2 üzemkész steamemuval, magyarosítással együtt). Örömömben még torrentre is kiraktam egy ISO-ban. <#vigyor2>

Amúgy van már bármi pletyka az ep3-ról?
RelakS
jobb és bal oldalt rohangálnak energiagömbök, neked meg van super gravity gun-od.

nah, érted már? :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
Ott lógnak azok a szarok,azokat hozzávagdosod

PSN ID.: Beegabor

overlocker
HELP ELAKADTAM az alap HL2 végén vok de kifogott rajtam ez a nagy köcsög csak gravity gunon van és nmtom hogy nyirjam ki

<#merges2>

Rip
Tényleg, simán bele tudom képzelni, hogy csak egy fénykép lett szétfotosopplva 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

TSL16b
Lehetne ilyen webes szolgáltatást is indítani HL3izer néven, feltöltesz egy fotót, és ráad három effektstílust. Legalább ne csak egy darab fotót használtak volna ehhez a gyenge átveréshez.

Rip
Azért volt felháborodva, mert az elõzõ 7 kommentben volt a link az adott cikkhez, ahonnan a képek vannak.
(És ha már cikket idézel, illik egy forrást megemlíteni.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Snexi
Lol.Tökre látszik hogy fake.Egy sima fotót megphotoshoppoltak hogy a víz úgy tünjön mintha egy ultrabrutál grafikás játék lenne.Nézzétek csak meg a képek bal felsõ sarkait.Azért itt még nem tartunk hogy így nézzen ki

hajjaj de messze lesz ez még.... 10-12 év 😄😄😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Én nyugodt vagyok, de ööö...<#fejvakaras>

Nyugi, nyugi, nyugi...
És te ki a PI... vagy hogy egy nyilvános fórumon igy beszélsz, vagy tán akarsz egy pár<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>-t, mert az könnyen kaphatsz....vagy tán bann-t...
Csak finoman ha kérhetlek...<#ejnye1><#ejnye1>

offkorz
most mia picsáért raktad ide be?elég volt linkben is ez a fake szar -.-

Megérkeztek az elsõ, elvi szinten a legendás Half-Life sorozat harmadik epizódjának technológiai bemutatójából származó képek, melyeken - hogyha igaziak - beigazolódni látszik az, hogy a Valve srácai tényleg a fotó realisztikus grafikára gyúrnak. Mindenesetre, szerény véleményem szerint, még ha csak egy tech demóról is van szó, de eltúlozták a bloom effektet. Hogyha ténylegesen a Half-Life 3 szerepel a képeken, akkor remélhetõleg a Valve hamarosan hivatalos bejelentést tesz a dologról....

Ééén már nagyon várom...<#zavart1><#zavart1>

azaz.... 😄

Blekk Síp
"Végre megjelent a HL3... INSTALLÁLOM." 😄

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Installálom 😛

offkorz
tuti fake :-|

grebber
Fogalmam sincs lehet nem is lesz olyan.

Next PC upgrade: 2022

Seth
elõbb lássuk az episode 3-at 😄
HL3 mikorra várható, 2015? 😊

PSN ID.: Beegabor

Blekk Síp
Érdekes, mert régebben úgy volt, hogy a HL2 után jön a 3 epizód a HL3 HELYETT.
Most meg akkor úgy állna a dolog, hogy az epizódokon kívül még HL3 is lesz? Én ennek örülnék. :]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

grebber

Next PC upgrade: 2022

Blekk Síp
Half.Life.2.Episode.Two-Unleashed

Ezzel megy.

TSL16b
Detonation változattal asszem még senkinek sem sikerült ezt megoldani, csak egy tisztességes változat beszerzését tudom javasolni. Ha az nem megy, esetleg próbáld meg kibontani a hangokat a GCF-bõl, vagy a SteamEmu.ini-t jól beállítani (de ez Detonationnel elég reménytelen). Keresgélj a fórumokon sokszor volt már szó errõl, hátha valakinek sikerült megoldani. Néha eredetivel is elõjön ez a hiba.

Jim Morrison
Ne nézd õt😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

üdv..ráraktam a magyar feliratot,,errre lett is felirat mágyárba,,csak a szájmozgás és a párbeszédek hangjai tüntek el .😮O...
ennyi bajom már rég volt játékkkal....most akkor mi csinájjak hogy maradjon a magyar felirat..de a párbeszédek is jöjjenek vissza...és nem mozog a kicsi alyx szája!!!már frusztrál
Rip
1.) Vedd meg eredetiben.
2.) Alul a keresõbe írd be a kulcsszót (mountappfilesystem), ki volt tárgyalva korábban.

mitõl írja ezt amikor elindítom a játékot mountappfilesystem()failed pedig már megcsináltam a parancsikont az asztalon és utána írtam azt a szót is
nem tudná valaki megmondani hogy mit csináljak a mappán kívül lévõ fajlokkal
nem tudná valaki megmondani hogy a mappán lévõ fájlokkal mit csináljak?
Rip
Achievement.

tonyr
HLP !!!
a hl2ep2-ben ha belerakom a végén a raksiba a törpét (amit az egész game alatt cipeltem) akkor mi lezs extra ???

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

wóóó megvann..csak ez kellet hozzá.

Üdv az oranges episode 2 werzsönt hogy afenébe kell magyarítani??...addig nem akarom elekzdeni a gamét...leszedtem ami a magyarítás portálon fenn van,,de az nem mûxik..reg fáljt hozzá adtam,,mást nemigen tudok csinálni mivel a steam kliens fenn sincs a gépen...

Narxis
lál

overlocker
MÜKSZIK NMTOM MI VOLTA HIBA

Narxis
Lehet router a ludas.

overlocker
Voszont routerrel van megosztva a net az jelet valamit?? de ezt csak mátol csinálta eddig semmi nm volt....