10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7581 a valve nem adott ki semmi hl1 map forrást, így 0ról kell megépíteniük az összeset (majdnem 100 pálya !), az összes modellt, animációt, scriptelt eseményt, bossokat, azok viselkedését megírni + lesz új saját szerzésű zene meg ki tudja mi. hl1 a leghosszabb fps-ek közé tartozik, sok a munka. persze 4+ év alatt már meg lehetett volna csinálni, de csak 1 mod. a cs mint multi mod 4 "üres" pályával meg 10 fegyverrel készült fél évig. -
#7580 2012 nyara :DDDDDDDD -
#7579 Akkor csipádat mosd ki, és menny vissza megnézni a képeket! Sokkal részletesebb minden, mint a HL1-ben volt! Ha csak elég lenne lecserélni, akkor az a HL1:Source lenne extra textúra packkal -
#7578 de bazz mi tart ennyi ideig? van egy adott motor amire rá kell tenniük elég csak a hl pályákat meg skineket lecserélni és kész (kis túlzással) -
#7577 hát igen, valve time xD -
#7576 Black Mesa megjelenés - 2010? 2011? Mi a helyzet 2012-vel?
Kiált a nyilvánosság elé a Black Mesa: Source team egyik képviselője és elárulta a nagyérdeműnek, hogy a Half-Life első részének átdolgozása valamikor 2009 végén lesz elérhető. Mindez a Screen Play-nek adott interjúban hangzott el nemrég. Amennyiben a Black Mesa: Source fejlesztői is a Valve-hoz hasonló hozzáállással kezelik az ilyen kijelentéseket, akkor a 2009 év vége akár 2012 nyarát is jelentheti. Mindenesetre tény, hogy a modifikáció már jó ideje készül, és valószínűtlen az idei elkészülte.
Forrás: Voodoo Extreme
-
#7575 Én is szurkolok nekik -
#7574 most látam épp a neten, már 1 millióan nézték azóta, ami azért nem kis mennyiség.
rohadt jó amúgy, ahhoz képest hogy amatőrök készítették. kis finomítások még és még jobb lesz, na hajrá(Y) -
#7573 hát igen, azért látszik hogy van benne munka, de ha még 1-2 hetet rááldoznak, mégjobb.
de ha a Valve beszált, talán egy film is lehetne
amug ynem is lenne rossz ha megfilmesítenék, úgy mint az első rész kiegjeit. ugyanazon események, csak más szemszögből. mivel a hl2 kiegjei ugye az epizódok:D -
#7572 igen, de ha belveszed hogy mennyi időjükbe került (ergo mondjuk mennyit nem tudtak dolgozni a munkahelyükön) úgy már nyomban megugrik a kltség. mert ugye az idő pénz. amúgy nem rossz, de sztem inkább 2-3 részt kellet volna összekapcsolniuk, mert így elég rövidke volt. -
#7571 csináltam már ilyet, szakdogám erről szólt, bocs:(
egyáltalán nem fikáztam, csak leírtam pár bakit: meglönek valakit, hátából kifröccsen vér, de elől semmi nem látszik. -
#7570 110-120k lehet az az 500 dollár? Egy filmhez mennyi az a pénz? Semmi -
#7569 omfg kurva jó! -
Csak77 #7568 Milyen baki? Mi lenne, nem csak nagypofiznál, hanem mondjuk csinálnál egy ilyet? Eddig megnéze a videót közel 600.000 ember, ebből te vagy az egyetlen aki fikázta, és aki, természetesen jobbat tudna csinálni... -
#7567 mi került ez 500 dolcsiba?
néhány diszlet álarc, kék háttér, és ennyi.
bár nemtudom azok a vonatok nem néznek ki rosszul.
de azért bár baki befigyel amire figyelhettek volna:P
de amugy nem rossz.
itt is lehetne ilyet csinálni ha BC engedné hogy forgassunk odabent:D -
Csak77 #7566 Nagyon durva ez a videó! Azt írja slashfilm, hogy az első rész 500dollár volt, és miután elküldték Valve-nak, a többi részekbe már beszáltak ők is! Uhh, milyen fasza filmet lehetne már ebből csinálni, csak Gordont ne mutassák soha, vagy csak azt, hogy elfut valahol mint az Opposing Force-ban!!!!!!! -
#7565 City* -
#7564 Escape from Citz 17-Part van -
#7563 láttam legalábbis speedrun-ban hogy gravity gunnal szedett tárgyal betuszkolja a liftbe vagy tovább valahova
itt 5:35-től nézd -
#7562 lol -
#7561 http://cdgalaxis.hu/PC/14965/halflife-2-episode-pack.html -
#7560 nincs vmi peccs erre? -
#7559 XD -
-
#7557 lökdösd a liftbe vagy mittomén -
#7556 már vagy 3szor megpróbáltam de csak nem megy tovább. :s
tényleg semmi megoldás? nem akarom az egész chaptert átugrani... -
#7555 játékhoz magyarítás fel és aztán stem hungarian reg file ha nem indul el azzal hogy platform error vagy valami ilyesmi az azt jelenti hogy rosszul tetted fel a magyarítást -
#7554 kezd előlről a chaptert.
Am vannak beépített bugok a chetek miatt hogy egy ponton nem tudsz továbbmenni és ezek sajna előjönnek néha csalás nélkül is :S -
BobaFett #7553 Huu, ez enyiböl igy nem megy. kicsit részletesebben tudnál segíteni ?
Anyit már próbáltam regedittel átirni az englisht hungarianra de akkor elsem indult a játék. -
#7552 ep2 Our Mutual Fiend című részében, még az elején mikor találkozunk Vance papával, és bekísérne a liftbe, megáll az előretartott kezével és beakad. elkezd rappelni az öreg :DD Alyx meg bárgyú mosollyal néz rám.
tudom hogy talán a leghíresebbek a lift bugok a hl2ben, de erre mi a megoldás? -
#7551 vagyis steam magyarítás akkor is kell ha nincs fen stema -
#7550 kell lennie egy reg fájlnak ami a steamet állítja magyarra na az kell neked -
BobaFett #7549 Sziasztok!
Szeretném feltenni a magyarítást, vagy a HL2- ultimate editionhoz, vagy a külön lévő NONESTEAM verziokhoz.
Első esetben nem történik semmi (a steamapps könyvtárba próbáltam másolni).
nonesteam -nél megtaláltam, hol vannak ezek a nyelvi fileok (hl2\resource), de hiába másolom be a magyart, szintén nem történik semmi.
Valahogy paraméterezni kéne, hogy a magyarul induljon ? (hiszen van ott gyárilag sokféle, német, francia, stb, de azokat se tudom menüböl kiválasztani)
Plz. segítsetek. -
#7548 jah. az elsőn felröhögtem -
#7547 ezek marha nagyok :D
Your face. Your ass. What's the difference?
What are you waiting for? Christmas?
Die, you son of a bitch!
-
#7546 kösz :D -
#7545 itt -
#7544 xD
nem tudsz a duke nukem 3D-hez olyan oldalt ahol le vannak írva a szövegei amit szokott tolni? :D -
#7543 nekem most a shadow warrior van fent a gépen végignyomtam megint -
#7542 az lehet de én a HL elötti FPS-re gondoltam :D