10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Jim Morrison
    Igen emlékszem rá, csak ez most alapból? (nem próbáltam ki)
  • chooselee
    Nem tudom,de volt olyan mod amivel Hl-t meg portal-t lehetett kombinálni az általad említett módon.
    Gamestar
  • Narxis
    lol
  • Aquir
    mert szerinted én miről beszéltem? Ugyanerről. azt mondtam hogy ez érdekes, de nem is tudom melyikből tanulod meg előbb :)
  • KaszaN
    Nem én igazából arragondoltam hogy nekem van hozzá magyarításom csak nemtudom hogytegyem rá :S amúgy nem kevés szöveg van benne
  • kifli
    én nem találom :(
  • Aquir
    volt oldal ahol le volt ilyesmi írva mit hogy és hl2-be portalfegyverrel gyakod a dolgokat
  • Aquir
    igazából ez érdekes lehet (ugye sok angol szó van a menüben), de nem tom hogy ha van e magyar tutorial is belőle, vagyis hogy melyikből tanulod meg előbb :)
  • Jim Morrison
    Pontosabban EP2
  • Jim Morrison
    Van egy beta a steamben. HL2\Portal a neve. ez lehetővé teszi, hogy portalokat nyissunk az HL-ben???
  • KaszaN
    Sikerült megszereznem a Garry's Mod-ot :P nagyon tetszik meg minden de én gyorsabban akarom megtanulni a kezelését. Ezért leszedtem a magyarítások.hu-ról a magyarosítását. De nemtudom hogya fenébe tegyem rá a magyarítást :S Sehogyse jövök rá. Valaki tudna segíteni?
  • Narxis
    Ez zsír! Nagyon omgwtf jól megcsinálták.
  • chooselee
    Sok energia van benne az biztos. Lehet meg is kellett kenni egy pár hájas segget... :P De eszméletlen hangulatos, mint az előző ilyen videó.
  • kifli
    gondolom hogy nem volt egyszerű megszervezni+megcsinálni, buszba kocsikba és utcába nem is kötöttem bele
  • akyyy
    de a sok kocsi, meg egy modern busz, sehol egy ember. azért ez vagy két-három utca biztosan. itthon hol engedné a borsodvolán... talán egy szétszakadó ikaruszt adna:D
  • kifli
    földhözvágot mobil...
    valszeg egy szar mobil volt és már nem működött, osztálytársam is vágta földhöz már nokijjját és semmi baja ;)
    táskát meg egy párat telepakolsz és kész
  • KaszaN
    Ja, én is csodálkoztam hogy ennyit megengetek nekik, cuccok, táskák, autók még egy busz is, meg egy földhözvágott mobil. Szerintem költhettek rá egy "kevés" pézt.
  • akyyy
    ja ez jó:D de nem hinném hogy köze lenne a HL-hez. (mármint a valvenak. valami filmes pályázatra csinálhatták, mint én az időzónát:D de amugy jó, főleg ahogy lezárhatták a környéket a forgatásra:O
  • KaszaN
    Egyébként van ez a Cinematic 6 kint ezt honnantudom leszedni találtam egy oldalt aholvan letöltés szó de az oldal nemjön ott be. Remélem olyan amihez elég a sima hl2-is.
  • KaszaN
    Öregem ez nagyon álat lett fú bárcsak csinálnának már egy igazi half life filmet :D
  • Aquir
    jóas
  • Jim Morrison
    Marha jóóó
  • Seth
    ez nagyon tetszik, grat a készítőknek
  • PJack
    Mi van a dobozban?
  • KaszaN
    Hi. Utánanéztem ennek a HL Black Mesa-nak, és ez jóval szebb mint az alap hl2 grafihája! Nagyon tuti lesz :D remélem hama kész lesz és télleg nem 2012re készül el :S
  • lacccci
    Köszi, megpróbáltam, semmi eredmény... :-/
    A memóriákkal semmi gond. Még várok, hátha van valakinek megoldása,
    ha nem lesz --> gyalulás köv.
  • jozing
    nincs. de te próbáld meg egy régebbi mentésről - új fejezet kezdéssel. nekem ravenholmnál fagyott ki mindig mikor megkaptam a shotit de egy régebbi mentés megoldotta. ha így se akkor vagy XP hiba vagy memóriamodul hiba (ezt megtudod nézni ha pár óráig futtatod boot lemezről/USB kulcsról a memtest +86 progit. ha több modulod van egyesével próbáld!)
  • lacccci
    Itt a kép a hibáról
  • lacccci
    Help plíz!
    HL2 Ep2 a This Vortal Coil végefelé, ahol menekülni kell a szörny elől és leesek egy alsó alagútba, elindulok, majd lefagy memóriahibával:

Esetel van vkinek egy mentése ez után?
  • Jim Morrison
    off?:
    akinek van Wii-je is
  • ffxi
    Értem, köszi!
  • xido
    mint a chat-ek esetében...nem igazolta vissza,ha ismerősnek vetted fel,vagy törölt a kapcsolatai közül..ilyesmi
  • ffxi
    OFF
    Steam téma:
    Ez mit jelent?
    "xy is ignoring you"
  • zomgzerg
    úgy tervezik azt ahogy az opposing force sourceot :)
    úgy indult ez az egész hogy egy folyamatos fejlesztés lesz és a hl1 engineről is bármi áthozható, aztán a legújabb enginnel szinten tartható lesz, aztán lófasz. vagy körülményes lett megoldani, vagy nem lenne elég pénzük belőle, de jól eltusolódott az egész.
  • Dodo55
    Körülnéztem most EP3 ügyben, semmi új hír nincs még, de azt feltételezik, hogy az év vége felé fog megjelenni.

Meg még annyit tudtam meg, hogy a Valve továbbra is tervezi az első és második generációs Source Engines játékok átportolását, vélhetően már a negyedik generációs(L4D) Source Enginere, de ez ügyben sincs még időpont.
  • xido
    én még ebben is benne lennék,hogy megvegyem hivatalosan,lehetetlennek se tartanám a valve-tól a támogatást,úgy rémlik a Portal is házi barkácsnak indult,csak aztán láttak benne fantáziát..
  • zeli
    Elkezdtem előröl játszani a Half-life 2-vel. Azóta végigtoltam a HL2-t, és a két epizódot. Nagyon várom már a harmadik részt, hihetetlen jó ez a játék. Annyira hangulatos, legjobb FPS!!:)
    Csak nagyon remélem az Episode 3 futni fog a gépen.
  • tonyr #7584
    pedig ingyé lesz szerintem hisz ez 1 mod...
    vagy a valve felkarolja és gyorsabban készlesz ill pénzért lesz kaphato...
  • Csak77
    Valve soha nem fogja engedni, hogy megjelenjen a játék! Főleg nem ingyenesen.
  • akyyy
    és az csak multi, itt meg ugye single, scriptekkel, mi-vel , AI, vel, szal huh:S

és ep3-ról valami info nincs?:P