10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#7662 ennek még az anyja sem érti a szavát szerintem ..... XD -
#7661 nem tudsz privibe valami megbízhato torrentet? :D olyasmi kéne amibe benne van a HL2 + ez a mod -
#7660 ?
mi van?
én csak felajánlott neki hogy csinálok képet van hozzá firefox plugin ami az egész oldlaról egy kattintás alatt csinál képet és feltölti:S -
strebacom #7659 Na most az miééert baj, ha rajzonak a gyerekek, mikor te is az vagy.....egy icike bébi...nagy szájal....sorry....te nem voltál americába wazeeee.... -
#7658 kép jó? -
#7657 :DDDDD újreg vagy -
#7656 mondom ACCOT te szerencsétlen
Az új regisztrálók számára ez a fórum a regisztrációtól számítva 3 hónapig zártkörű.
.. -
strebacom #7655 Hát nálam ez már sértés ne itt baszarincsatok köcsögök, ez a topic szent....vagy törölve lesztek... -
#7654 örömmel... [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1164911251]http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1164911251 - #6729-től[/URL] -
#7653 adsz accot is hozzá? -
#7652 nézz már át a gumiba mindenki rajtad nevet milyen hsz-ket írsz. -
strebacom #7651 -
#7650 a HL2 őt muszáj leszedni hozzá? -
strebacom #7649 Söt van ujabb Day5...ez is egy mod...vááááá -
strebacom #7648 Made in russian.....torrent... -
#7647 ezt honnan töltöm le? -
#7646 Ehhez a modhoz muszáj mindet leszedni? -
strebacom #7645 Nem rossz most toltam végig.... -
#7644 Ez jónak igérkezik. -
strebacom #7643 Egy újabb mód orosz barátainktól:
-
#7642 nincs értelme a beszélgetésünk és a half-lifeok szempontjából annak amit írsz. hl2 fut natívan 64 biten, ep1/2 nem fut, ergo nem valószínű, hogy #7634 problémája ebből adódna - én ennyit írtam. ebben nincs semmi hülyeség, csak tények. -
Csak77 #7641 Gondolom nem értetted meg amit írtam, mi? -
#7640 -
Csak77 #7639 "ep2nek nincs is 64 bites változata"
Miért lenne már? :D 64bit oprendszerek előnye, hogy kezelik a 4gb-nál több memóriát, és a többmagos procikat... Ha valami progi mellé oda van írva, hogy 64bit, akkor erre gondolj! Ja, amúgy meg, hülyeségeket pedig ne beszélj! -
#7638 Gugliztam az ügyben és azt írták, hogy kényszeríteni kell, hogy 32bitben fusson, Tulajdonságok fülnél valamit a végére kell írni vagy mi, mindjárt kipróbálom. -
#7637 attól függ mivel, MMO-khoz hasonló nagy memória igényű játékoknál lehet értelme.
a sima hl2nek + lost coastnak van külön 64 bites változata, de azon kívül hogy tavaly hónapokon át nem lehetett elindítani egy steam bug miatt nem hiszem hogy nagy előnyökkel járna :)
az egyetlen amire emlékszem hogy tényleg hozott volna vmi változást az a far cry 1hez adott 64es patch volt, amiben növelték a látótávolságot meg a textúrák részletességét. -
#7636 Akkor mindegy, hogy 32 vagy 64biten gamélok? -
#7635 ep2nek nincs is 64 bites változata, valami más lesz a gond. -
#7634 Há jah. XD
Btw. 64biten másnál is gányul megy a HL2 Ep2? Nálam 32biten tükörsimán ment, de amióta 64bites Vistat használok azóta olyan grafikai bugok vannak, hogy pl. az első pályán szinte az egész textúra hiányzik, vagy amikor megyek ki a barlangból akkor a kinti területen nagy fehérség van, ha kimegyek arra a helyre ahol nem rajzolja ki a textúrát akkor jó esetben megjelnik hirtelen, de van amikor gyaloglok a nagy semmiben és a karaktereket se látni. A játék eredeti, a drivereim frissek, a Windows naprakész, minden frissítés fent van, DirectX is. -
#7633 nem, elutazhatunk amerikába és elvehetjük a készítőltől a játékot, és ha jól elbújunk talán végigjátszhatjuk azt az 5 órát mielőtt börtönbe zárnak -
#7632 Akkor most egy évig várunk amíg kijön az ep3?XD -
#7631 Maradj már! már játszottam velük rég :P -
#7630 Majd ha jön a Ep 3. -
#7629 Mivan itt má senkit se érdekel a HL??? Olyan kihalt lett a fórum. -
Dodo55 #7628 Elhárítva -
#7627 -
#7626 -
chooselee #7624 Kissé leegyszerűsítheti a játékmenetet. Portal átjáró nyit,de a gránát, majd átjáró zár. :) -
#7623 nem kerestem rá, annyira nem érdekel, gondoltam csak beírom mint érdekesség :) -
#7622 a beta nevében az első 2 szó a kulcs. google it motherfucker