Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Gondolom nem eredeti a game. Vagy igen? Nekem WoW-nál volt dettó ugyanilyen hibám és egy gép újraindítás megoldotta.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Helló
Van egy problémám az episode 2-ben.
Miután a guardian üldöz az alagutakban, van egy olyan rész ahol be kell menni egy nyílásba és ott leesek. Amikor megyek elõre egyszercsak kiírja ezt a hibaüzenetet:

Van valami megoldás erre?
Már installáltam újra a játékot és kezdtem elõrõl is és egy másik gépen is kipróbáltam. Ugyan ez volt a hiba.

"Everything that happens, happens for a reason"

jozing
grebber: van egy half-life: source nevezetû adaptáció, de siralmas lett. egyedül pár modell meg technikai dolog fejlõdött, de alapjaiba véve ugyanaz. sztem a HDPack szebbé varázsolja, mint ha source lenne.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

lololol

Are you staying quiet on Episode 3 until after Left 4 Dead comes out?
Absolutely. We'll probably be making some new announcements at the end of this year or early next year.

http://www.oxm.co.uk/article.php?id=5479

grebber
Hát ha más nincs akkor ez lesz az 😄

Next PC upgrade: 2022

Seth
A Black Mesa Source-ra gondolsz? Az még sajna nem és ki tudja valaha megjelenik e

PSN ID.: Beegabor

grebber
Megjelent már a Half Life 1 felújított verziója?

Next PC upgrade: 2022

janos666
Isten tudja, nemrég rengeteget kinlódtam egy imike2000 féle magyarosítás telepítõvel, mert vistán nem akart lefutni, és titkosítva voltak benne a fileok, nehogy már kiszedjem kézzel...
TSL16b
ellophatták és átírhatták aztán felnyomták valahova...

<#wow1><#miaz><#wow3> Hát olyat már csakugyan miért tennének...? <#vigyor5>

janos666
Rendben mester, nem is a te kõtáblába vésett pontjaidra értettem, csak úgy általában, hogy ne úgy álljon hozzá egy "olvass_el.txt" filehoz mintha azon kívül nem lenne élet. Honnan tudjam épp a te honosításotok használja-e? Mert csináltak mások is hl2 fordítást, meg ellophatták és átírhatták aztán felnyomták valahova... 😊
poppe
nincs még 😞

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

janos666
Van már valami sejthetõ idõpont az Ep3-ra? Azt reméltem a Left4Death-al egyidõbe jön mint az Ep2 a Portal-al. (de lehet a portal 2-vel jön inkább...)
jozing
figyi,e bbe az obsidian-modba hogyan lehet lehozni gyári pályákat? nem pedig a beépített fanmade szarokat, mert azok élvezhetetlenek. némelyik olyan bugos... elõre is köszi.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Imáim meghallgatásra kerültek, s mostmár elérhetõ az õsistenklasszikus Opposing Force-hoz is a COOP kampány mód 2.0-ás mûködõ verziója ezen a linken

Kipróbáltuk, elég frankón hasít, csak a skillt le kell venni 1-re.

TSL16b
De szentírás a readme, <#buck> mert benne van az is, hogy "1. szint: Csak a szinkronfeliratok (cc_lang)", ez pont az, amit itt leírtál. A teljes magyarítást egyébként az egységsugarú felhasználók miatt "erõltetjük", aki meg már meghaladta azt a szintet, az tudja, hogy tovább is lehet olvasni. És nem esik kétségbe akkor sem, amikor kiderül, hogy olyan változatú emulátora van, ami nem hagyja átállítani a feliratok nyelvét a konzolban, hanem megy, és letölt egy rendeset.

jozing
nekem nem kell HL1 csak HL2õk. köszi a modot.

Ok. Köszi, kipróbálom így.

janos666
Igen, mert a readme nem szentírás. Nem muszály magyrosítani a steamet is. Hagyod a francba a leírást, minden filet átpakolsz a játék mappályába, elindítod konzollal és utánnra beírod neki hogy cc_lang "hungaria" és máris magyarok a feliratok. Épp csak a menü szövegei nem (emiatt erpltetik a steam honosítását is mellé). Viszont modokban jöhetnek olyan szövegek amik nem voltak benne az alapjátékban, azok nem lesznek így magyarok. Sõtt, össze-vissza szövegek jöhetnek ki. (bár a cinematic mod nekem mûködött így)
Számomra a steam-es magyarításoknál van egy kis gond, amit nem tudok megoldani. A probléma a következõ: ahhoz, hogy az egyes játékokat magyarul lehessen játszani, mindenképpen magyarítani kell (de szép szó...) a steam-et is. Viszont így már nem indíthatóak el az egyes modok. Van erre valami használható megoldás?

Hát, ha nem akarsz a HL1-el játszani hálóban, akkor nem kell.

Mellesleg szokott a steam olyat csinálni, hogy feltüntet 1-2 játékot pre-download complete (vagy valami ilyesmi) megnevezéssel és már csak ki kéne fizetni és mehet is a játék. Ez a helyzet annyiban jó, hogy gyakorlatilag a kész program lent van már a gépeden, csak nem engedi elindítani. De ez nem zárja ki azt, hogy más programból be tudd hívni a letöltött játék tartalmát (pl pályák...stb.) Konkrétan: ez esetben elindítod a modot, kipipálod a HL Source-t és be tudod hívni a pályákat.

Ha pedig nincs ebben a státuszban, akkor még nyugodtan játszhatod a HL2-t, EP1-et és EP2-õt hálóban, csak pipáld ki õket a mod settingsben, majd indítsd újra mindenképp a modot.

jozing
RMarvin: igenm, az porange box és a steamem legálisan van meg (nem retail verzió, hanem digitális disztribúció. egy VISA kártyáról vettem steamen keresztül). a HL2DM pedig az nvidia kártyámhoz járt bónuszként.

haélf-life1 és sorce nincs meg, az kell hozzá?

Attól függ, mit értesz "sima" verzió alatt. Mivel multijátékról van szó, ezért mindenképp eredeti steam-es verzió kell, s meg kell lennie a Half-Life 2 Deathmatch-nek is természetesen. A mod indításakor a "mod options"-ben be lehet jelölni, hogy mi minden van még feltelepítve a HL2 összetevõi közül (HL2, EP1, EP2, HLS...stb.). És igen, ingyenes!

A mod linkje itt van

Az egyéb összetevõk (HL1 fegyverek, Gordon modell) címeit majd este felvarázsolom a szükséges jótanácsokkal, mert azok könyvtárstruktúrái nem a legfrankóbbak, ezért a beillesztéskor egy kicsit oda kell figyelni ahhoz, hogy mûködõképesek is legyenek.

jozing
RMarvin: sima HL2-vel és episode-okkal is megy? és ingyenes? ha igen akkor légyszi dobj egy linket!

viszont nekem is van egy modom amire tegnap este bukkantam rá! half-life2: wars. RTS szinten, source motorral (kell a source SDK base és a source SDK base orange box is!), ugyanazaokkal a mkodelekkel és hangokkal mint a játékban, csak RTS-ként. sajnos még 0.5-ös verzió van csak, amiben vannak bugok, de a lapon az áll, hogy dolgoznak új pályákon, egységeken, opciókon és rengeteg bug-fixen. a mod teljesen inygenes! link: http://hl2wars.hlrse.net/

és sztem mindenki ismeri, de azért ide rakom: http://half-life.wikia.com/wiki/Main_Page

Félig ide vágó téma, hogy 1-2 hete megjelent az Obsidian Conflict mod 1.3-as (és azóta már az 1.31-es) verziója, aminek hála lehet végre Cooperative modban tolni a HL2-t, az EP1-et és EP2-t. S ami a lényeg: 10 év elteltével végre lehet a HL1 Source-os verzióját is kultúrált módon Cooperative modban tolni!!!

Ellentétben az eddigi próbálkozásokkal (Svencoop, Synergy) a pályák között oda-vissza is lehet simán közlekedni, mint single playerben. Ráadásul egy kis partizánkodással és kutakodással sikerült fellelnem a filefronton a HL1 fegyvereinek nagy részét illetve egy profi Gordon Freeman modelt. Ezek körültekintõ beillesztése után nem gyenge játékélményben lehet része annak, aki színvonalas nosztalgiázásra készül. Helyenként igencsak keresgéltem az államat az asztal alatt... Meggyõzésként majd szúrok be 1-2 képet is, ha hazaértem.

<#eljen><#hehe>

Narxis
<#wow1>

Seth
Nem , ez már a HL5 lesz -_-

Ez gondolom a HL3-ról szól..igaz?<#fejvakaras>

laca133
Ojjé... A videó elég beteg!!!<#idiota> Garry MOD foreva!!<#hehe>
chopin42
Ez az<#taps> elég beteg

Seth

Narxis
<#eljen>

Qwerty4
23 hónap elteltével ma újból elõveszem az Ep1-t.<#smile>
Anno nem durrant nálam nagyot, de most talán jobban is fogom élvezni.Az alapjáték újrajátszása is frenetikus élmény volt, talán még jobb is, mint elsõre.<#hawaii>

Qwerty4

Half-Life 2: Episode Three <#idiota>
chopin42
ÖÖÖ ahoz valami olyasmit kell, h a portál mappájába másolod a hl2 pályákat...Pontosan nemtom sajna...

igen lehet!😄

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

EnZsolt
Szerintem nem lehet olyat. Vagy igen? 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

jah télleg nem tud valaki adni nekem egy olyan irományt hogy a portal fegyverét hogy kell berakni a hl2be kipróbálnám ha lehet magyart!...elõre is köszönöm!

én simán a parancsikonba szoktam megadni külön egy console parancsot...eddig ment😄

Ui:.köszönöm!

Rip
Steamben jobb klikk a játék nevén, Properties, General fül, Set launch options, és ide beírni:

-console

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

miért is?😄 nekem az episode 2höz kéne console😄

Nkrissz
Team Fortress 2-zé

Sziasztok!Orange Boxom van,és nem tudom elõhívni az Episode 2-nél a console-t...a Boxból csak az EP2õt meg a Portalt tettem fel...Mit tegyek?

TSL16b
"Platform error" lehet pl. attól is, hogy olyan nyelvre van állítva a Steam, amelyiknek nem találja a nyelvi fájljait (pl. magyarra, ami nem hivatalos nyelv).

Colton
Császtok!

Van Egy Kis Gond a Half-Life 2-vel az EP1-vel és az EP2-vel

A Half Life 2-nél az a próbléma hogy Mindig amikor megjelenik egy LOADING... Felirat akkor Fogja magát és Kidob egy hiba üzenettel melynek ez a neve: EnginError

Az EP1-nél Ahogy elinditom a menünél Ugyan ez csak ott valami Platform Error van!

És Végül az EP2-nél Ugyan az Mint az EP1-nél!

MIt Tegyek? Segitsetek!

Ja és Eredeti Orange Box ban vannak!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

SötétBarom
Oh hai!

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nohab
Bzmeg, én még nem játszottam az EP 2-vel 😄 Többet ne mond el!
jozing
az igazi rajongók megveszik. ahogy énis. ha nem lenne hardcore HL2-es mag akkro régen csõdbe ment volna a VALVe. de sok embernek ingyen van a játék, és nem fogja fel, h ha egyszer ltölti, és másodszor is, akkor nem lesz harmadszor...

chopin42
Az a baj hogy a T. fejlesztök DIREKT kinyirták Elit, mikor elmnodta volna ki ez a barom...Nembaj, üztlet az üzlet, a folytatás fogy majd mint a cukor, a rajongók ugyis megszerzik...valahogy...