Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
jóa nicked. <#eljen><#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

" JÚÚÚJ BUZI VAGY!" (?)<#hehe><#hehe><#hehe><#worship><#worship>

kifli
pfujj perverzek vagytok egy ilyen játékból ilyet csinálni...
cs-be sokkal viccesebb mert ott buzulás van<#hehe>

AZT MONDTAM VICCESEBB NEM AZT HOGY JOBB!! MOST NEM KELL HOGY JÚÚÚJ BUZI VAGY!
Narxis
😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nagyon jó szaglászik az öreg róka.....<#hehe><#hehe>

chopin42
Volt ott ennyi...rámrobbantak egy párszor! 😄 Nem gyõztem elugrálni...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

jozing
nekem mintha az a rész nem tartalmazott volna ennyi hordót. de lehet h csak felrobbantak... akkor is, aze nyém sokkal üresebbnek hatott.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

gabber_saviola
köszi mindenkinek már megtaláltam, gúgli a barátom <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
sziasztok. segítsetek már nekem, mert elakadtam 😞

itt mi a rákot kell csinálni? (C3 Route Kanal)

köszönöm szépen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

kifli
mintha annyit kene nezni ateljes kepernyon az arcat az uj modelleknek sokkal inkabb 3ds az rca az elso eleg rajzolt
gabber_saviola
szebb volt az eredeti Alyx <#sir>

BiG G
azért ez erõs tulzás, de tényleg szebb volt az eredeti.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

offkorz
Alyx gusztustalan lett😞

RelakS
Jah, az új Alyx mintha tizenhúsz évvel öregebb lenne...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jozing
jaja, alyx siralmas, fények jók, tectúrák mások (de nem jobbak)

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

akyyy
jé hisz ezzel is tudok jáccani😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Én is így vagyok vele.

chopin42
Csatlakozozm, Alyx nagyon csúnya, + szerintem a HL2 garfikája elég jó még ma is

Seth
Hát itt a fórumon belül sokszor lett ez már tárgyalva. Nekem az Alyx modell nagyon csúnyának fest, az eredeti aranyosabb

PSN ID.: Beegabor

artschiatwork
elég korrektül néz ki ezzel az új cuccal.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

TSL16b
Ha kell hozzá a magyarítás, akkor egy frissen letöltöttel próbálkozz (ugyanis valamit variáltak a menüben, amitõl a régi változat néhol ilyesmi hibát okozott).

hogyan kell berakni modot mert amikor berakok egy modot ide : c:\Kryss\Játékok\Half-Life 2\SteamApps\SourceMods nem ismeri fel.mit kell csinálni?

kifli
háát meglehet hogy a steam magyarra van állítva szedd le magyaritsok.hu-ról a steam magyaritását vagy egy steames játékét és futtatsd az andol.reg et
akad itt olyan ember aki szivesen segitene egy hl2 mod elkészítésében (source mod)? Játékkészitési tapasztalat elõny.Ha érdekel valakit privi me!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

jozing
mondom, nekem is van 5/1x ilyen de csak a ravenholmi résznél randomba ilyesmi üzenetem, de egy gém restart meg szokta oldani... lehet h hibásak a memória moduljaid, vagy a vinyó azon része, ahol a virtuális memória van

Facek
általában ilyenkor egy windows reinstall segíteni szokott
Vagy nem jó verziót szereztél meg. 😄 De viccet félretéve nem tudok segíteni sajnos..

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Narxis
Az, hogy nem vetted meg.

Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy amikor indítom az episod 2-õt akkor valamilyen memóriacímre hivatkozik. Mi lehet a probléma?
Sziasztok. elindítom az episode2-öt és ez a hibaüzenet jelenik meg. Mit tegyek?

.hl2.exe-alkalmazáshiba
A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.
ok
Rip
Ha alapból nincs, létre kell neki hozni.
Nálam így néz ki:

C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\felhasznalonev\counter-strike source\cstrike\models

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kifli
amit letöltöttem ahoz nem volt readme és nincs models mappám ahova be kéne másolnom. De majd ma este megnézem hogy is tudom.
Rip
Szerintem erre a CS topikban rögtön tudnak válaszolni.
Amúgy általában, ha letöltesz valamit (modell, hang, stb), van mellékelve readme file, ahová le van írva, mit hová kell másolgatni.
A játék nagy file-jaihoz nem kell nyúlni, nem kell semmi kiegészítõ progi, csak be kell másolni a megfelelõ mappába, és a játék fel fogja ismerni.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

kifli
köszi a segítséget megnézem
Simaji
Cewa.

Ha jól emlékszek akkor a Steam-es játékok nem csak simán mappákba tárolják a cuccaikat hanem valami spéci (tömörített?) fájlba van minden cucc benne. Kell hozzá ez a progi: http://nemesis.thewavelength.net/index.php?p=26. Azt hiszem ez menteni is tudja a módosításokat.

De emellett ha jól tudom van olyan is, hogy a játék egy mappában tárolja a fájlokat. Ez valahogy így mûködik:

Pl.: \steamapps\\\ és ebbe a mappába kellenek azok a dolgok amiket a megadott játékhoz hozzá akarsz adni. Tehát ha pl. a CS-hez akarsz hozzá adni cuccokat akkor ide megint a mappa kell és abba mehetnek a models és egyéb mappák.

Remélem, hogy érthetõen sikerült leírnom. :S Ha valami nem világos nyugodtan keress meg levélbe!

Bye!

Bye!

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

kifli
Bocsi tudom off de lenne egy kérdésem. És mivál más topik nem nagyon megy amibe steames gamérol lehet kérdezni ezért ide írom.
Hogy tudok modelleket berakni steames cs-be? egy pár fegyvert akarok lecserélni havernál törtbe simán tudtam de steambe nem megy nem találom a models mappát. PLs help!!
Olvasd el FAQ

saxicola
Helló!

A 3850-es videókarihoz megkaptam a Black Box-ot. De a Steam a következõ hibát írja ki:ERROR Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll
Nem tudjátok mi lehet a gond?

www.gportal.hu/bioshock

Depridol
köszi megtaláltam és nem torrent!
íme a direktlink
HL2😮FFSHORE

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Torrent sajnos, és nincs reg ja és orosz, de keress rá:
HalfLife2 Offshore

Depridol
linkt pls!😄

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Ime:

Találtam egy orosz HL2-t OFFSHORE cimen, mindjárt képek!!!

jozing
nem tudjátok, hogy van-e magyar HL2(DM) klán? és ha igen melyek ezek/mik az elérhetõségeik?

jozing
RMarvin: azóta megnéztem a kódjait és mivel általában én vagyok a host konzolba beírom. nekem ilyen garázs nem jelent meg soha.

A "mod options"-ben kijelölöd a neked meglévõ játékokat, majd újraindítod a modot. A Create servernél pedig ráböksz a "map_select" pályára és máris egy nagy teremben találod magad, ahol körbe vagy véve megszámozott garázsajtókkal. Mindegyik garázsajtó mögött egy-egy fejezet van, csak szét kell ütni a garázsajtót (Ez sajnos elég hosszú ideig is el tud tartani)

jozing
érdekes, nekem Hl2-ben mikor father grigroi odaadta a shotit, midng kilpett egy ugyanilyen üzenettel (más volt a szám), elõször arra gondoltam h a memó hibás (új volt a gép, monnyuk még most is az), de aztán egynkorábbi mentésrõl jó volt. valszeg vmi kód szétcsúszot. ha eredeti a game, akkor maximum egy win reinstall lesz/email a tech supportnak

Már újraindítást is próbáltam.

"Everything that happens, happens for a reason"