Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
cs-be sokkal viccesebb mert ott buzulás van<#hehe>#hehe>
AZT MONDTAM VICCESEBB NEM AZT HOGY JOBB!! MOST NEM KELL HOGY JÚÚÚJ BUZI VAGY!
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
itt mi a rákot kell csinálni? (C3 Route Kanal)
köszönöm szépen
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
PSN ID.: Beegabor
http://logout.hu/iras/half-life_2_grafikai_verfrissites.html
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
.hl2.exe-alkalmazáshiba
A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".
A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.
ok
Nálam így néz ki:
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\felhasznalonev\counter-strike source\cstrike\models
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Amúgy általában, ha letöltesz valamit (modell, hang, stb), van mellékelve readme file, ahová le van írva, mit hová kell másolgatni.
A játék nagy file-jaihoz nem kell nyúlni, nem kell semmi kiegészítõ progi, csak be kell másolni a megfelelõ mappába, és a játék fel fogja ismerni.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Ha jól emlékszek akkor a Steam-es játékok nem csak simán mappákba tárolják a cuccaikat hanem valami spéci (tömörített?) fájlba van minden cucc benne. Kell hozzá ez a progi: http://nemesis.thewavelength.net/index.php?p=26. Azt hiszem ez menteni is tudja a módosításokat.
De emellett ha jól tudom van olyan is, hogy a játék egy mappában tárolja a fájlokat. Ez valahogy így mûködik:
Pl.:
Remélem, hogy érthetõen sikerült leírnom. :S Ha valami nem világos nyugodtan keress meg levélbe!
Bye!
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Hogy tudok modelleket berakni steames cs-be? egy pár fegyvert akarok lecserélni havernál törtbe simán tudtam de steambe nem megy nem találom a models mappát. PLs help!!
A 3850-es videókarihoz megkaptam a Black Box-ot. De a Steam a következõ hibát írja ki:ERROR Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll
Nem tudjátok mi lehet a gond?
www.gportal.hu/bioshock
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
HalfLife2 Offshore

"Everything that happens, happens for a reason"