Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, végre valami hír.
Azt hiszem az EP2 megjelenése után azt mondták, hogy az EP3-ról direkt késõbb fog csak info jönni, mikor már közelít a végleges változathoz, hogy ne járjanak úgy, mint az EP2-vel, hogy a trailerben látható dolgokból szinte semmi nem került bele a végleges játékba.
Narxis
Egyelõre még nem sokat tudni, sõt gyakorlatilag semmit, a Half-Life folytatásos regényének új részérõl, ám egy interjúban a Valve marketing igazgatója Doug Lombardi ejtett róla pár szót. Lombardi elmondta, hogy közel az idõ, mikor hivatalosan is bejelentik a Half-Life 2: Episode Three-t, s akkor persze már részletekkel is fog tudni szolgálni a játékról. Arra a kérdésre, hogy ez mikor történhet meg, úgy reagált, hogy a közeljövõben, de még mindenképpen idén. Egyes pletykák szerint a játék megjelenése 2009-ben várható – persze elõször még érkezzen meg a hivatalos bejelentés.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zomgzerg
semmivel se lehet tobbet erteni :]

megvan csináltam egy javitást és jo lett a hang. <#smile><#smile>
valaki játszot az 1 el??? abba mi volt a story??? mert van egy csomo dolog amit csak akkor lehet érteni ha az 1. vel játszotál. pl ki az az öltönyös csáko?
ha leszedem a steamet akkor a játékok is lejönnek?
viszont az alap HL2 beszédhangjával akármit cisnálok nemjo:S. már kezd az idegeimre menni <#falbav>. senkinek sem szarodott el a hang még igy? már a játékot is ujraraktam akkor a hangkártyát is és nemtom. de csináltam egy ojat ha steam-ot áthuztam a másik meghajtóra mert nem akartam ujrarakni és valamiért az orange box cdt se akarja olvasni a gép de akkor még nem volt fönt egyik hl se csak a team fortress és az még mindig hibátlanul müjödik. Nemtudja vki h mi lehet a gond????(hozzá teszem ez a mod se javitota meg a patcheket pedig a steam automatikusan fölrakja.)
Köszi, az volt....

Narxis
Jaaaa, keress egy kinyitható panelt asszem abba dobtam bele egy gránátot.

Az rendben van, de utána??

<#nemtudom><#nemtudom>

Narxis
Asszem az épület mellett egy autó platóján van gránátos doboz, kiveszed a gránátokat és bedobod az épületbe fent az ablakon keresztül asszem. Rég játszottam, szal nem biztos.

Segítsetek lécci, elakadtam a gémben!

A RadarCsali pályán vagyok, mikor a sok zombi és autóroncs között kell laposkúszni, majd bemenni egy épületbe, amibõl az automaták lõnek kifelé. Itt a gond, hogy nem tudom mit kellene tenni, hogy kijussak az épületbõl. Megtenné valaki, hogy leírja?

Köszönöm!

jozing
3 giga memó meg 6 gigás pakk? inkább maradok az oridzsinálnál, nekem az is bevált 😄

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

lol az elsö chapter 2. töltésénél visszadob a menübe és föl fed egy csomo uj chaptert de csak a Ravenholme-s ba enged be. Mi a fene van ezel?<#falbav><#falbav>
na most meg az elsö rendes töltésnél visszadob a meüben és fölfedi a chapterek egy részét de nem eenged egyikbe se belépni xD
Passz. Tudtommal csak a zenéket turbósították fel picit, bár nekem az nem tünt fel, sose figyeltem a zenére. Többi hang az maradt.
Talán próbáld azt is a menüben állítani.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha kilépsz a "Character Pimper"-el tudod átváltani a karaktereket. Bár alapba be van állítva a HDs karakterek. Egyszerû; az elsõ oldalon rögtön Alyx-ot állíthatod be. Elõször kattint a felsõsorban a fejeztet jelölõ Alyxra és akkor megjelenik miket tudsz választani. Rákattintasz amelyik tetszik és dupla kattintás a nagyképen és ki is cserélte. Utánna ha inditod akkor azaz Alyx lesz a játékban illetve olyan ruhában. Ha mindenhól az új Alyx kell, akkor fejezetenként állítsd be, különben a deafult Alyx lesz ott. Menett állásokba nem szól bele ez az átállítás, tehát kimented átállítod a karakter és akkor vissza töltve már az új lesz ott.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

de a hangja sajna mégm indig nemjo. valamiért a hl2 nek elmegy a beszédhangja már ujra raktam a drivert is és mégse :S
már jo lehet magas volt neki a grafika és megértem a "Runtime errort" letetem lowra menübe amint betöltöte visza raktam csillagosokra mert magasaban volt
Ne dx8 használj, megy dx9-el is. Azaz szerintem dx9 alatt nem is megy.

Probálj állítani a grafikai beállításokon. Pl az árnyékot vedd le vagy kapcsolj ki valami effektet, aztán be lehet lõni mivel van baja. Az EP1 és EP2 indítható külön is próbáld ki azokat is.

meg még engine errort is ir:
failed to lock vertex buffer in CMeshDX8::LockVertexBuffer
Én is Xp-n nyomom. DirectX 9-el. Nálam nem reklamált semmiért. Annyi volt hogy telepítés elõtt beszólt hogy nincs 3giga ram-om (ja mert csak 2 van) akarom-e folytatni? Akartam. Simán indult, máson nem problémázott.

amikor töltöm be az elsö pályát ezt irja ki <#falbav>:
Runtime Error!
Program E😛rogr...
this application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. <#fejvakaras>.........( a többi nem érdekes, azt értem 😊)
directx 8 at akar azért nem enged játékot kezdeni? <#wow1> ez elégé érdekes mert xp-re nem is nagyon van dx8
Narxis
<#eljen>

akkor jo mert otta kommentekbe ojasmit irnak h a readme be van h lehet jelez h virusos a virusirto deh nem igaz. de akkor jo mert nekem is nodom van 😄 és az az egyik legjobb.
Én nem olvastam róla és nem is jelzett nálam (NOD32-t használok). Minden ilyesmit átnézek. De nagyon sokan használják mostanra ez tudti kiderült volna.

nem virusosak ezek a fájlok? <#guluszem1>
mert valamit irnak a honlapon h virust jelez.
svédcsepp
Episode pack 4 rugó(EP1+EP2+multi).Én megvettem.Szerintem megéri...És nincs kínlódás
<#eljen>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Snexi
valaki?

Snexi
ha letöltök egy mapot hogyan tudom kipróbálni?ide berakom:
C:\Program Files\Steam\steamapps\SourceMods
és utána?

hát nekem még mindig 11 el szedi 😄 és egyenként szedem. de majd probálkozok
Tegnap déután négy-öt körül kezdtem szedni, este már játszottam. Simán explorerrel egymás után.
Egyesével probáld, mert nálam reklamált, ha egyszerre akartam kettõt. Bár lehet ez nem számít.

Tegnap szedtem le. 350 alá nem is ment, de inkább 400 jött folyamatosan. Ezért vagyok kicsit meglepõdve.

ojan hamar? 😄 mikor szeted? nekem van amikor 15 KB/s van amikor 50KB/s de 50 nél nem volt magasabb a legkissebhez ir 7 orát flashgetel 😄 explorer-el meg méglassab
Igen elfut és nem is akadt. Ugyan az elején beszól, hogy 3g Ram illene, de csak folytasd. Viszont alapvetõen 64 bitesre írták így 32 kifagyhat. Már írják a patchet rá külön 32-nek, hogy rendessen kezelje a 2g-t.
Úgy néztem vátozó 32-n hogy fut valakinek. Van akinek semmi gond van akinél kifagy itt-ott. De lehet játszani a grafikai beállításokkal.
Nálam 32-n 2g rammal szépen ment, de még nem toltam olyan sokat, úgyhogy még fagyhat.

Uh nekem 1 óra/rész a teljes kb 4 óra volt, mert az utcsó (5-ik) csak pár száz mega.

Na itt egy kis youtube video errõl a betett mell löbögtetõs Jigglebones fizikáról.
Fakefactory Cinematic Mod 8, Jigglebones

elégé megdobja a gépkövetelményt akkor fogok röhögni ha akadni fog 😄 (persze ha lejön egyszer xD) 2 giga rammal és ati 2600 hd proval vajon fut? 😄
köszi. neked mennyivel jött és mennyi idö alat szeted le mert nekem nemjön 50 kiloval 😄
Hahaha,... hát igen, bár nekem inkább furcsa volt. De nem kötelezõ ezt a modelt betenni hozzá. Van egy külön progi benne, amit ha elindítasz kiválaszthatod Alyx hogy nézzen ki. Akár fejezenekén is beállíthatod és akkor automatikusan "átöltözik". olyan 5-6 model közül választhatsz. Van közte eredeti érintetlen Alyx meg HD Alyx na és ez a csaj többfajta ruhában. A többi karakter is állítható, de csak a HDs vagy az eredeti között (de nekik nincsenek egyéb variánsaik csak Alyxnek).
Ki van ez találva.

Ja és ettõl függetlenül simán elindíthatod az egészet normálisan is ahogy eddig, mert nem buzerál abba bele. A mentett állások is külön vannak.

Csak eredetire lehet rátenni (legalábbis ezt írják). Bár nem ráteszi, hanem mellé tehát nem ír felül semmit.
ITT megtalálod. Több mint 6 giga (5 részre bontva), de elég hamar lejön ahoz képest.

Narxis
Tetszik. ^^

gabber_saviola
mind ha én mondtam volna.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Seth
A te képeden lévõ Alyx modellnek nagyobb mellei vannak, viszont az arca szerintem csúnyább mint az eredeti ,túlságosan kurvásra csinálták😊

PSN ID.: Beegabor

Narxis
Jól néz ki! A grafika se rossz.<#vigyor>

te pontosan mejiket szedted le h igy felmodoltad? 😄 mert ez engem is érdekelne
ezt rá lehet rakni eredetire is ?
gabber_saviola
<#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Na még két kép. Ez nem saját screenshot mint az elõzõek, de tényleg így néz ki.