10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• r4pt0r
    Mert közben rájöttek hogy mégsem az igazi ez a játékgyártás, és lehet nem EP3lesz hanem HL3amiben benne lesz az EP3is valahogy beleolvasztva.

Nem ez lenne az első ilyen fejlesztés.
  • Julius Caesar
    miért ne lenne EP3? már rágóta tudjuk hogy három episode lesz. a VALVe is megerősítette hogy 3 episode lesz, csupán még nem jelentették be a megjelenési dátumot.
  • Csak77
    Sztem már nem lesz EP3, hanem HL3 lesz majd.
  • Julius Caesar
    néhol már túlzó, alyx az orbitális csöcsökkel, ez a híd is... HL2 natúre jó, sztem fölösleges a klasszikusokhoz hozzányúlni.

persze, ha lesz újabb kiadása a source-nak hazsnálják ep3-ban, de a régieket sztem nem kell átírni. ez a véleményem, nekem nem tetszik.
  • Narxis
    Legalább lesz mit bámulni. :D
  • artschiatwork
    jó nagy segge van...
  • Jim Morrison
    2. kepen az az Alyx?
  • Narxis
  • werkfilm
    következőből ízelítő:

• grebber
    Mi benne a szánalmas? (Még nem volt lehetőségem kiprobálni)
  • Julius Caesar
    reméljük nem lesz olyan brutális, mint az a cinemamod. enyhén szólva néhol szánalmas...
  • akyyy
    történet persze hogy büntetni fog, hisz az utolsó epizód, ezután már csak hl3 jön ami még brutális lesz.
  • grebber
    Bármi lehetséges! Remélem tényleg szedd lesz a graf mint eddig volt!
    Ezt a cinematic 10-es cuccot beleimplantálhatnák :D
  • Bence94
    szerintem itt valami bazi büntetős évjátéka project megy! gondolok arra hogy a sourceot nagyon de nagyon feltuningolják esetleg készítenek egy újat source 2 vagy másnéven,történet is büntetni fog és még sorolhatnám...
  • zeli
    Jó lenne már, ha jönne. Remélem ütős lesz :)
  • Rip
    Csak rövidek, ahhoz képest, hogy mennyi ideig dolgoznak rajta.
  • chooselee
    + a HL részek minősége is jóval átlagon felüli!
  • terribad
    legalább más minőségi játékokat adnak ki közben évente.
  • kifli
    vagy csak a szokásos tempójukban dolgoznak, am én azt vártam hogy az epizódokkal majd évente kijön egy rész ugyanazzal a motorral és mindenki boldog de nem :/
  • grebber
    Miért késik annyit a Half Life Episode 3?

Mert nincs elég pénz a kasszában. A Steam alig hoz valamit a konyhára, sőt mostmár oly válságos a helyzet a Valvenál, hogy a szaunát és a biliárdtermet is el kellett zárni a kényelmes, házimacskává vált fejlesztők elől.

Komolyra fordítva a szót. Gabe Newell szépen befürdött az epizód alapú tartalmakkal, ahogy eddig mindenki. Az Escapist Magazine szépen megkérdezte Gabi bácsitól, hogy mi az álláspontjuk az Episode Three kapcsán. Amire azt válaszolta, hogy nem válaszolhat, különben az alkalmazottai eladnák a szerveit a feketepiacon. Ezt nem mondta, de mivel túl nagy a csend a Valvenál, ezért csak arra tudunk következtetni, hogy valami bazinagy projekten dolgoznak.

info: Hardwired
  • kifli
    nem azt nem találtam mert én mindig a fülkében keresem azmeg kint van a kis erkélyen :)
  • jackcsabi
    Jaa azt hittem azt már meghúztad :S
  • kifli
    nabasszameg megvan az a szar kar amivel a darut be kell indítani :)
    kerestem de nem vettem észre :S
  • kifli
    továbbmegyek de vége az útnak
    úgy akadtam el hogy kb 3x estem neki mire sikerült, ha meguntam akk befejeztem és legközelebb megint nekiestem és csak sikerült :)

• jackcsabi
    Ha kijátszottad akkor hogy akadtál el?:D
    Na az a lényeg hogy a kép jobboldalán lévö deszkákon kell továbbmenni...
  • kifli
    itt mi az istent kell csinálni? (2x kijátszottam a hl2-t de itt mindig elakadtam :/)
  • akyyy
    Szerintem bőven elég lenne akár egy HL2-es motorral csinálni játékot, már az is kurvajó lenne:D de mivel már ott az ep2-es motor, azzal is lehetne, erre megint azzal megy az idő hogy uj motor, és kapunk egy 10percest storit:(
  • Julius Caesar
    az azért lesz jó, mert már a cryengine se döcög mindig gépemen, ami alig egy éves, és anno súlyos tízezrekbe került. de sztem kamu... HL3-ig sztem max kozmetikáznak. szóval érdekes lesz...
  • werkfilm
    Ráadásul akitől írja h származik az info az az ember LA környékén se volt, másik interjúban említették hogy épp nem a valvenál dolgozik hanem külön egy kisebb projecten.
  • werkfilm
    http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=14

"After a good day at E3, me and some mates went out around the town, found a lovely bar to hang out in, and while being there, we met another group of people that worked for VALVe having a night out too! I managed to get hold of some info... A certain V**** employee told me some very pleasing news that can ease everyone."

hihető sztori :]
  • terribad
    mi lesz június végén?
  • grebber
    "A steampowered.com fórumain nemrég felbukkant egy bejegyzés, ami közvetve Valve alkalmazottaktól származik a szerző elmondása szerint. A Half-Life 2 Episode 3 meg nem nevezett források szerint a Valve játéktörténetének legnagyobb mérföldköve lesz, az előző részek ehhez képest szinte semminek minősülnek. Az új jövevény már a Source Engine 2.0-val fog érkezni, amely egy teljesen újonnan fejlesztett grafikus motor. Ebből kifolyólag óriási ugrásra készülhetünk a grafika, hangok és a gameplay minőségében. Enyhén szólva is túlzás az a kijelentés, mely szerint az új Source engine akár 3x szebb lesz, mint a legújabb CryEngine. Szomorú, hogy az E3 2009 alkalmával ebből nem mutattak semmit, de Június végén jó eséllyel már többet tudhatunk."

info: Cybergen

Erre hogy ilyen szép lesz külön befizetek!
  • Julius Caesar
    de erned ez a vindóz
  • artschi
    viszont értesíteni is fog, ha megtalálja a megoldást a problémádra
  • jackcsabi
    Én is erre gondoltam
  • akyyy
    Szerintem azért, mert valami nem működik:D
  • miki10
    Sziasztok!
    nem tudjátok miért írja ki ezt amikor el akkarom inditani a garry's mod 10-et?
  • terribad
    9, hd, 51
    hd addon nem kötelező, és 64 bites oprendszer kell hozzá + 4gb ram
  • grebber
    Még annyi hogy aki már feltette ezt leírná a menetét pontosan hogyan kell milyen sorrendben felrakni őket?

Cinematic Mod V9 BASE
    Cinematic Mod 9.51
    Cinematic_Mod_V9_HD Addon

• terribad
    az egészet