Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
driver kell másik, ha nem a legujabb akkor az kell...
milyen vga-d van ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

RelakS
Milyen videókártyád van? Az egész olyan minõségre, mint a Quake2 O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Narxis
Eredeti?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

PJack
egyébként érdekes mert amikor elõre megyek ilyen és villog (megjegyzem rohadtul idegesítõ) de ha hátranézek teljesen normális.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Narxis
Menj tovább.

PJack
namost izé.. mi lehet a gond?

tonyr
igaz... max spoiler-ként irják le, bár nemtudom minek leirni, hisz aki végigtolta az tudja, aki nem az meg nemhiszem h kiváncsi a végére...
ja és a hl2ep3-rol meg minden találgatni, ill fake hireket terjeszteni, amikor majd ebben a honapban jön ki info/video...

#7253 kérésre törölve(véletlen spoiler miatt), van aki még gondol azokra is, akik 1 év után sem játszottak még az EP2-vel, és nem szeretné lelõni a végét 😊
Nem tudom ki vagy, de mindenhol téged látlak mostanában, és kezdenek egyre idegesítõbbek lenni a beszólásaid...

Jim Morrison
<#szomoru1>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

motyodlee
óafenébe<#violent>
elnézést mindenkitõl<#wow3>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

PJack
spoiler rulz. köszi<#vigyor>
épp most kezdtem el.

tonyr
miii ezt honnan veszed ? :'(
gordon az örök tulélö... 😊

Jim Morrison
<#szomoru1>bazzz...akkor már tudom mi lesz a vége 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akyyy
<#banplz> spoiler powaa

amugy nekem nem tetszett ez a befejezés.

hl1-nek meg a 2, ep1nek is jobban bejött.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tonyr
hát vmi studios segitséget is kaptak azé...
hl2hun

jaa...hogy ez fan-made és nem hivatalos kiadói?😊..akkor oké,házi keveréssel még jó is lehet,mert a fan odafigyel legalább a hasonló hangázsra,ha nem is áll rendelkezésre magasan képzett színész hangja
tonyr
igaz, nade gondolom nagy fanok csin a szinkront, és remélhetöleg jo lesz, mivel mindent beleadnak, asszem januárban jön bemutato hogy milyen is lecc...

mazohista😊..el nem akarom képzelni,milyen hangot adnának pl.hl2 elején,mikor megérkezel a pályaudvarra és olyan klasszul beszélnek a maszkos rendfenntartók😊
tonyr
^^ hát nemtom... nekem minden jöhet ami hl...

na pont egy ezer éve hl fan fogja elkerülni a szinkront jó messzire,pláne hogy jól sikerült fan-felirat is van minden részhez<#hehe>
zomgzerg
kötelezõ elkerülni ^^

tonyr
rem jövöre tényleg kijön, ill olvastam hiv oldalon h coop is lecc benne.. na ez lecc ám a jo, 2-3 freeman-nel végigtolom haverokkal 😛 csak jönne már... ill a hl2 szinkronosan jövö nyár körül jön, az is kötelezö minden hl fannak

zomgzerg
gs sux

Seth
Na húzzál innét demostaztánnyomban te GS-hater legalja <#idiota>

Személy szerint ha látom hogy youtube logó ott van a videón,akkor rákattintok a videóra és megnyitja a youtube-ot,szóval ott nézem inkább én is.

PSN ID.: Beegabor

Narxis
Nekem igazából mindegy, de abban egyetértek, hogy szar GS. 😄

akyyy
de inkább a youtube nélzettségét növelném, mint a szar GS-ét (ráadásul youtubon lehet választani szebb minõség között mint valami szar embedesnél (jójó, ott is meg lehet oldani hogy a szebbik minõséget teszik be de itt nem az van)

megfelelõ érv vagy húzzak a píbe?😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Narxis
Jah.

Seth
tökugyanaz

akyyy

Narxis
Baszki, ez kurva jó!

Seth
Állati, alig várom

Ezt szívesen végigtolom majd megint!Micsoda feeling áááá,felelevenítem majd amikor haveromnál annó(mivel nem volt gépem még) az elejét vagy 5* végigjátszottam! 😊 Mindig elõrõl,mentést nem ismertük! 😛
HL2:BLACK MESA

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

jozing
ez mekkora csalás. hardon viszem Hl2-õt és a nova peospektes pályán mikor bemegyek elkezd lõni egy dropship. és akkor jön még egy, enyhén cigánymod.- semmi fedezék vagy élet... cigányság ...

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

jozing
az vagy azt jelenti h a merevlemezen a swap fál területein van hiba, vagy a memóriád egyik cellája hibás. esetleg csak simán bekrapált szoftveresen a source. nekem is egy-kétszer kiírja HL2 (csak a sima vmi okból...), de mikor memtestet ráuszítottam a modulokra nem volt hiba.

ui: számold át decimálisba az értéket. ha az érték nagyobb mint a memóriád mérete akkor a merevlemez virtuális memója a hibás!

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Seth
ITT vagy?
Nézd meg a videót hátha segít

Na most miért lett feleakkora a hsz-em, és miért nem jelennek meg a képek? Ez így szuper, mert kábé nem derül ki, hogy mi a problémám...
Sziasztok! Egy problémával állnék elétek, ami az Epsiode Two kapcsán merült fel nálam; remélem, találok megoldást.

Most elõször játszom a játékkal, és most jutottam ki a bányából, ahol a Vortigauntok gyógyították Alyxot, meg ugye ott voltak az Antlionok járatai is, na mindegy. Szóval most jutottam ki innen tudjátok; ez az a hely, ahol a nem is olyan távolban látszódik egy híd, amin éppen haladnak át a Combine-osok. Volt itt egy-két földet dobbantó gépezet, támadtak az Antlionok, és egyszercsak a bányajáratokból kiszabadult egy Antlion Guard és egy Antlion Guardian. Miután legyõztem õket (hosszú harc árán), a Vortigaunt, aki velem tartott azt mondta, hogy mindjárt elvezet egy jármûhöz, kövessem csak. Egy bibi van azonban: meg sem moccan. Sem õ, sem Alyx, csak állnak egyhelyben:

Ez azért nagyon gáz, mert pár méterrel arrébb van egy lift, ami körül van egy kerítés és egy lezárt kapu. Ahhoz a lifthez kéne bejutnunk, de ahhoz ki kéne nyitni a kaput. Ez az a hely:

A kaput a sárga generátor nyitja, ám nem mûködik, és valószínûleg (mint a játék során eddig is) a Vortigauntnak kéne megjavítania, de õ és Alyx továbbra is csak a dobbantógép mellett áll:

Ez így elég gáz, mert nem tudok sehova sem menni:-(( Perceken át rohangáltam fel-alá, hátha egyszer elindulnak, körülbelül háromszor körbenéztem a területen, de nem találtam semmit és senkit. Ez az egyetlen út, mármint az ajtó kinyitása, de a Vortigaunt meg sem moccan. Persze, pislog, meg néha el-elejti, hogy "Lead us!", vagy hogy "Follow!", de nem jön utánam. Kérlek, ha más is tapasztalt ilyet, és tudja a megoldás, az mindenképp mondja el, hogy mit csináljak, mert így nem tudok továbbmenni a játékban:-((

Köszi elõre is!
Rip
Én "következõ mûvelet"-re emlékszem.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

RelakS
" memória területen nem végezhetõ el a következõ fájl : read"

Ki volt az az észkombájn, aki ezt a hibaüzit ferdítette? -.-

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Colton
vááááááááá nagyon szépen köszönöm végre folytathatom ezt a korszakalkotó játékot nagyon thx!!!!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
ja a steamet? sry megnézem most úgy thx.

Colton
Sziasztok megnéztem a faq-t és az volt erre a válasz hogy töröljem a magyarosítást amit én nem raktam fel -.-' valaki esetleg tudna segíteni?

zomgzerg
nem kellett volna magyarra állítani a steamet

Colton
A képet nem tudtam beszurni de irok egy ilyet:

" memória területen nem végezhetõ el a következõ fájl : read"

Colton
Sziasztok lenne egy kérdésem:
Megvettem az orange boxot ami tartalmazza a half life 2 -t + a 1,2 episodest. eddig mûködött a hl2 de most elöször azt írja ki hogy:
"Platform error:module failed to initalize." leókézom és utána már egy hosszabb szöveg jön be:
(képet szúrok be)

svédcsepp
Akad 1-2 játék,aminek olyan varázsa van,hogy évente 1× vagy 2× minimum végigtolom.Na a hl ,de fõleg a hl2 is ezek közé tartozik.Mondjuk a sin-t is rendesen letudták az elsõ episode-al
Remélem nem leszek nyugdíjas,mire kijön az ep3 <#ejnye1><#idiota>
De így látatlanba is egyértelmû,hogy a lef 4 dead teljesen más atmoszféra.Persze ettõl még lehet majd nagy sikere...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

EnZsolt
Már ne haragudj, de ez hülyeség, különben honnan a fenébõl tudná, hogy ki Gordon Freeman, mik azok az idegenek, amik az arcodra akarnak ugrani, honnan jöttek? Persze G-Man kiléte azóta is homály 😊

Azért elképzelem a bejelentést. Left 4 Dead befutott, mindenki örül.
Valve egyik fejese kiáll és azt mondja: Hölgyeim és Uraim, lesz Episode 3! Köszönöm a figyelmüket. Remélhetõleg valami sejtelmes trailer is kíséri a dolgot, amiben persze, hogy legyen benne: G-Man, Alyx, pajszer 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

azért nem hallunk az ep3 rol mert megvárják h a lef 4 dead befuson és utána mondanak akár mit is az ep3 rol 😄
Narxis
A Valve egyik munkatársa volt olyan kedves, és nyilatkozott a Half Life sorozat legújabb részének fejlesztési problémáiról. Következzen egy részlet a vele készített interjúból:

Mikor hallhatunk majd a harmadik epizódról legközelebb? A fejlesztési idõ elég hosszúnak tûnik az elsõ két részhez képest.

"Igen, mikor legközelebb Gordon bõrébe bújhattok, az egy kicsit odébb lesz mint, a Half-Life 2 vagy az utóbbi kettõ rész kiadása."

Nem jelentitek be, vagy mutattok belõle valamit?

"Lehet, hogy az év végén teszünk egy bejelentést."

Mit gondolsz a részek közti idõkülönbségrõl? Van elõnye a hosszabb várakozási idõnek?

"Azt hiszem a mi filozófiánk az volt, hogy közel hat évig fejlesztettük a Half-Life 2-t és több mint 40 millió dollárt fektettünk bele, arról nem is beszélve hogy a cég 80 százaléka egy jó darabig azon a játékon dolgozott. És az egyszerûen túl sok volt,s enki sem szeretné ezt megismételni. A Half-Life 1 kevesebbe került, és vagy két évig tartott az elkészítése. A második rész hat évünkbe és sok pénzünkbe került, ha azt az ösvényt követnénk, a további fejlesztések még drágábbak és hosszabbak lennének. Amit mi szerettünk volna, az egy másik megoldás. Gyorsabban szerettük volna kiadni a játékokat, és nem szerettünk volna 40 vagy 50 millió dollárt kockáztatni, mert annál a pontnál már olyanok vagyunk hogy: Jézusom el kell adnunk 2 millió példányt vagy nekünk annyi..."