10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• grebber
    Akkor ha a Cinematic mod 9.51-et felakarom rakni akkor kell szintén EP1 és EP2 is?? És melyiket teszi szebbé melyiket tudom szebben tolni,mert nem igen értem?!!
  • terribad
    episodeok kellenek ehhez is, mivel az episode 2 enginen fut az egész, meg keverve vannak a tartalmak a 3 között.

FAKEFACTORY CINEMATIC MOD V10
    Build 10.0 BETA1

TO PLAY THIS MOD, YOU MUST OWN HALF-LIFE 2 / EPISODE ONE / EPISODE TWO FULLY INSTALLED AND UNLOCKED! (= started at least once) YOU CANNOT PLAY THIS MOD WITHOUT EPISODE TWO CONTENT!
  • grebber
    Innen csak eljutsz a letöltésig
  • kifli
    a 10? mert én egyszer leszedtem a 8-at és nemtudtam feltenni mert kérte az epizódokat is :/
    am honnan tudom leszedni?
  • grebber
    Ez a Half Life 2 höz van!
  • kifli
    van olyan cinematic mod amit fel lahet tenni a hl2-re is? vagy mindenképpen kell az összes hl?
  • terribad
    végre van normális fejű alyx modell benne
  • grebber
    Most nézem már van Cinematic Mod 10 béta is!
  • grebber
    Valakinek sikerült ez a cinematic modot feltenni nem eredeti HL2-re?
  • terribad
    bármilyen valve sourceos játék jó hozzá, ingyenes hl2dm meg portal demo kivételével
  • miki10
    Sziasztok!
    a garry's mod 10-hez kell half life 2 ?
  • xido
    Kijött a cinematic mod 9.51 verziója...nem tudom ennek köszönhető-e,de végre nem fagy már ki a HD textúrás verzió pályarész töltés közben..
  • Metalmilitiakid
    Hello ! Az alap Half Life 2 vel kapcsolatban lenne kérdésem. Steamről töltöttem le a játékot (gift ként kaptam) és amikor elindítom , bejön a menü háttere homályosan lent a Loading... felirattal , aztán fél perc után bedobja a menü t de csak homályosan (nem lehet rá kattintani)Loading... felirat továbbra is látható és itt megáll az egész csak restartal tudok kilépni. Ugyanígy kaptam gift ben Ep 1 is az is lassan jön be de az működik(maga a játék 90 fps körül fut szóval bírja a gépem) és már végig is vittem . Ha valak itudja mi a megoldás lécci segítsen ! Előre is köszi !
  • Julius Caesar
    gyere be sg TF2 topikba, váárunk! http://www.sg.hu/listazas.php3?id=989138606

• Szuni
    Huszonvalahány giga volt cakk pakk, mire mindent (hat játék) feltett. Az hogy mennyit töltött még hozzá, nem tudom..
    Mondjuk azóta nem sokat aludtam, jó vétel volt. Ezen a steames dolgon azért lehetne javítani, mert egyrészt túl sok benne a reklám, másrészt ha kikapcsolom, akkor nem lehet játszani, iszonyat hülye megoldás ez. :(
    A Team Fortress- még nem próbáltam, egyelőre az alapjátékokat akarom végigvinni végre, mindhárom epizódot, de belekóstoltam a Portalba is már, eddig az a legjobb, ha az ötletet nézzük. A csapatjátéktól kicsit tartok, nyilván elkenik a számat rögtön, ebben nincs rutinom.
  • Julius Caesar
    jaja, nekem steames és amíg letöltöttem őket igaz, elsőre tf2 + hl2 volt, mer egyszerre 6-tal úgyse fogok gammálni, főleg h hl2-őt sorba akartam vinni, de team fortress2-ért megéri hidd el! találkozunk magyar szervereken, jó szórakozást!
  • akyyy
    Vagy megjelenés napján veszed meg a játékot, 18ért, vagy megvárod még nagyon olcsó lesz, több évesen, hogy aztán kb a tripláját tölscd le patch, és egyéb kiegészítők formájában:D
  • chooselee
    Hány GB lett a végeredmény?
  • Szuni
    Dobozosat. Négy és fél órán át pakolta a játéko(ka)t, meg töltögetett hozzá a steam rendesen. Minden megy szépen azóta, csak nagyon kiakasztott, hogy mi tartott ennyi ideig...
  • chooselee
    Steamen vetted meg, vagy dobozos?Szerintem, vagy magát a játékot, vagy frissítéseket tölti netről.Ha az összes játékot, akkor eltarthat egy darabig,kb 15GB lehet, vagy annál több is.
  • Dodo55
    Ja, megvan mi volt.
    3 php fájl végére valahogy beíródott valami iframe, valószínűleg azt érzékelte a google. Töröltem a kódrészleteket, és kértem a felülvizsgálatot. Elméletileg hamarosan jó lesz.
  • Narxis
    A(z) trackmania.hu címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi.
  • Dodo55
    Nekem simán behozza...
    Nem tudom mi van.
  • Szuni
    Nem, elég friss, egy hónapos max.
  • akyyy
    Gondolom szétgányolt windfosod van
  • Szuni
    Szóval akkor kérdeznék :)
    Tegnap megleptem magunkat egy eredeti Orange Box-szal. Normális, hogy három órája szüttyög a telepítő kb ?(minden (hat) játékot bepipáltam) Ráadásul azóta ~600 kb-tal tölt valamit a netről, nem értem mit..
    Enyhén illúzióromboló, végre ráérnék.. :/
  • Szuni
    A FAQ-val mi van itt fent? "Bejelentett támadó webhely"...
  • r4pt0r
    Én már annak is örülnék ha bármit csinálnának CSSvel mostanában semmi nem volt. Emlékszem amikor nejött a HDR azt is elkezdték de nem fejezték be. :D
  • Dodo55
    Nem kell érte fizetni, legalábbis még 2007-ben arról volt szó, hogy sima update-ként jön. A DOD:S tavaly meg is kapta már az update-et.
  • Julius Caesar
    ha steamen veszed nem kapsz CD kódot.

dodo55: ha lesz új motor update CSS-hez én tuti nem fogok érte fizetni. amúgy jött nemrég ki multicore updat TF2-hö. nekem 96GT E4500 @ 2,66ghz és 2gb 800mhz DDR2 ram (hyperX) és 180FPS körül van 1440x900 minden hiogh, hdr meg 2xAA, 8xAF. 32 slotos szerón durvább tűzharcban ~100fps. de sztem még lehetne optimalizálni. igaz, amióta van source már sztem agyonlett optimalizálva.

egyelőre az is jó lenne, ha CSS-nél kijavítanák, h minden szerveren NE más legyen a hitbox... mert néha elég érdekes. TF2-ben meglepően már nincsenek akkora hitreg bakik.
  • grebber
    Na elküldte a haver a gamet ajándékba amit vett steam-en.
    Ott is van nálam de még nem tölthetem mivel csak 14.-én lesz aktív.
    Van olyan hogy termék aktivlálása és ott írja cd key kell hozzá.Na ezt mikor kellene/kellett volna kapnom mert ilyen nincs sehol ??
  • grebber
    Oké akkor megadom neki az accountomat!
  • Dodo55
    Az Orange Box megjelenése előtt ígérték már az új motort...

És nem annyira értelmetlen, mert:
    -Multithreading/multicore kihasználás(bár azt mondják nem működik valami jól, meg nincs is még teljesen engedélyezve)
    -Achievementek(kész van már rég állítólag)
    -Jobb netcode(egyrészt kevésbé eszi a gépet multiba sok playerrel, legalábbis TF2-ben alig van FPS különbség üres/teli szerver között, másrészt meg a hitreg is jobb valamivel)
    -Szebb effektek(mindig is DX9-es volt a régi Source is, csak új effektek vannak a v10(OB alpha) verziótól kezdve)

Az mondjuk tény, hogy lehet számítani legalább átlag -10-20 FPS-re egy régebbi gépen, viszont stabilabb lesz, tűzharcban nem fog kevesebb, mint a felére esni, mint a jelenlegi verzióban, TF2-ben 10-15-nél többet sosem esett nekem. Szóval akinek meglesz az átlag 60, az már örülhet, mert az 45-50 alá ritkán fog menni. Most meg az van, hogy felmegyek cpl_mill-re, azt 4 playerrel 200 FPS, 10 playerrel már csak 80.

És CSS-hez nem is kéne akkora content update, mert csak a Source 2007 fájlok kellenek, úgyhogy akinek fent van a gépén valami OB-s játék, az örülhet majd, mert szerintem párszáz megával meg lehet majd úszni.

Bár ha L4D engine lesz, akkor ahhoz már lehet vannak újabb content fájlok, nem tudom.
  • Julius Caesar
    ha megveszed steamről/CD kulccsal aktiválod a játékot, akkor rögzíti az adott acchoz. így csak arra vedd meg és ott aktiváld ahol használni akarod, mert máshol nem fog működni.

werkfilm: ahhoz új motornak is jönnie kéne minimum sztem. egy kozmetikázott source-ra értelmetlen kiadni csét (annyi hogy sima sorce DX7-es, source orange box meg DX9-es). majd source nextgen-re lesz talán.
  • grebber
    Köszönöm!Akkor rábeszélem!
  • Narxis
    Be kell lépni a te Steames accodba és az ő bankkártyájával vásárolni. Aztán hazamész, belépsz az accodba és letöltöd a játékot a gépedre.
  • grebber
    Steam-el kapcsolatba lenne kérdésem. (Még soha nem vettem ott semmit)Lenne egy game amit megvennék ,de ezért az 1-ért nem akarok bankkártyát csináltatni. Ha haveromnak mondom hogy vegye meg nekem és letölti magának akkor ha én elhozom tőle a fájlokat én tudom futtatni vagy kellene az ő steam-es accountja vagy hogy van ez hogy müködik?
  • jackcsabi
    Synergybe is lehet játszani a rendes történetet, régen haverokkal úgy toltuk.
  • BBencze
    Itt nézz körül jó sok mod van,régen mintha co-op modot is láttam volna.
  • kifli
    tudtok valami jó co-op modot hl2-höz? találtam olyat hogy synergy de ott ilyen hülye mapok mennek, nekem olyan kéne hogy az eredeti mapokon többen lehessen menni