10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8062 pontosan nem emlékszem de azt tudom hogy mikor rájöttem a helyes irányra akkor az a nagy dög nem fog kergetni vagyis nem is találkozol vele
a lényeg hogy az a nem jut eszembe a neve mindig végig veled legyen csak a liftes részeknél hagyd el de mindenképp hozasd le magadhoz a lifttel -
Bunker6230 #8061 Még el se tudok jutni a liftig, mert előtte pár lépéssel fagy ki mielőtt be tudnék szállni. És társam sincs akkor épp akivel mennék. A végigjátszásban is ez szerepel ahogy olvastam épp, hogy arra kell menni. -
#8060 ezzel én is sokat szívtam míg rájöttem nem arra kell menni sőt nem is azt kell csinálni amit eddig
amikor lemész a lifttel akkor hívd le a társadat a többit már ő fogja csinálni te csak mésu vele -
Bunker6230 #8059 [img=http://img175.imageshack.us/img175/7951/hl2e2.th.jpg] -
Bunker6230 #8058 Sziasztok!
Van egy kis gondom az EP2-vel. Még a játék eleje felé tartok, egészen pontosan a This Vortal Coil vége felé (második fejezet). Itt jön a bazi nagy guardian, ami kerget. Amikor már meglógnék előle és leugrok egy járatba ahol a lift van egyszer csak bejön egy hibaüzenet és kifagy a játék (restart kell). Akárhogyan próbáltam, mindíg ugyan ott ugyan azon a helyen pár lépésre a lifttől fagy ki. Memóriahibát ír, egy screenshotot is csináltam róla. Mi lehet a megoldása, mert már kivettem a ramokat, újraraktam a gamet is de semmi változás. Szerintetek mi lehet a gáz, illetve a megoldás? Előre is köszi a válaszokat! Itt a kép linkje:
Half Life 2 Episode Two hiba -
Bulics #8057 letöltöttem a lost coast ot de nem indul valami engine probléma miatt. nem tudtok segíteni? -
Bulics #8056 Megin egy kérdés hiába tudatlan vagyok. letöltöttem egy modot és bemásoltam a steam appsbaahogy irta de mikor rányomok akkor azt mondja hogy most fogod telepíteni a half life 2 jatékot.
nem tudtok abban is segíteni hogy hogy lehet modokat futtatni? köszi szépen -
#8055 Akkor viszont hogy aktiválta a játékot? ÉS hogyan jelentkezett be először? Ott van világosan a dobozon hogy Net kell (ha netről vette evidens), szal nem értem... -
#8054 Kivéve, ha mondjuk havertól írta vagy netcaffeból stb., viszont játszani otthon szeretne. -
#8053 Jah, miután egyszer megadtál neki egy accountot és nem jelölted ki a "Don't save account credentials on this computer" opciót a beállítások között. Ha soha nem jelentkeztél ba accounttal az adott gépen (vagy kijelölted az előbbit) akkor nem fog elindulni a Steam. -
#8052 Ez csak akkor megy, ha a password-öt megjegyzi, ergo nem kell mindig bepötyögni. De hát ha ide írni tudott, akkor belép, kipipálja hogy remember password és játszhat is offlineba. -
BBencze #8051 Nem jelentkezel be, elindítod Steamet látja nincs net mégkérdi fusson e Offlineba rákat és Gamel net nélkül. :D -
#8050 Csak net nélkül nehéz az accoutba bejelentkezni. -
#8049 Magyarul nem vetted meg :) BBenczénél ott a megoldás. -
BBencze #8048 Nem kell semmi crack...amúgy sincs, ha nincs net a Steam érzékeli és Offline módba is tudod futtatni. -
Bulics #8047 sziasztok, újra itt vagyok én meg a kérdéseim: olyan kérdésem lenne hogy van e olyan crack hogy internet nélkül tudjak majd hl2-zni, mert ugye az orange box csak internettel enged és szerintem ez kitolás, meg egyébként is megvettem az eredetit, úgy hogy nem feketézni akarok csak simán net nélkül játszani. köszi -
#8046 Nem tudom, feltételezik hogy az advisorok a vezetőik, illetve őkk az uralkodó faj. Az én elképzelésem szerint a combine FAJ nem harcol. Ők csak létrehoznak syntheket (pl strider) amik harcolnak, mint egy gép, illetve minden meghódított terület domináns fajait (fölödm az embereket) elnyomják és menipulálják, így jönnek létre a helyi eről, ami nálunk az Overwatch. Azt is tudjuk, hogy az Overwatch katonákat gyakran küldik "off-world assignment"-ekre.
Breen egyszer mondja is, hogyha a "trans-human" kísérletek nem úgy sikerülnek (tehát hazsnálhatatlan katonák lesznek) akkor az emberi fajt is felszámolják.
Simán lehet, hogy a combine már beolvasztott számtalan szokást, technológiát magába, de úgy tűnik mégis csak van egy uralkodó (réteg). Egy olyan birdoalmat, mely sok külön fajból állna, de egyik sem uralkodik, hamar szétesne, tehát valószínűsítem még is csak van központi hatalom, még ha nem is őrizte meg eredeti formáját.
Meg persze a Combine Overworld kinézete is sok mindent elárult sztem. -
#8045 Pedig elég sokat kellett ugrálni Xenben. Ha egy játékban/filmben/könyvben szerepel teleportáció és időfagyasztás akkor az sztem általános, ha már belerakták. A Combineoknak úgy tudom nincsen eredeti faja, hibridekből áll az egész. -
#8044 Nem tudjuk hogy Xenen milyen törvények uralkodnak, lehet hogy ott nem működtek ezek a dolgok. Azt se tudjuk a G-Mannek milyen hatalma van, és azt se hogy a Combine eredeti faja és az Overworld milyen erős. Annyi nyitott kérdés van.
De van benne valami, amit mondasz. -
#8043 A Vortigauntok teleportálgatnak, befagyasztják az időt, lenyomják Gmant, de persze a Xent ért Combine invázió ellen tehetetlenek voltak... Erre persze lehetne az a kifogás, hogy Nihilanth miatt nem tettek semmit, de ha annyira intelligensek, sz*rtak volna Nihilanth fejére amikor egy sereg éppen lerohanja őket. -
#8042 Kifejtenéd?
Nem mintha nem hemzsegne a logikai hibától a játék, de :D -
#8041 Ez a rövid intro is elég volt, hogy egy drasztikus logikai hibával hazavágja a hl történetét. -
#8040 Igen, most viszem újra, most hogy látom megvan. De Ep1 eleje nem hagyott bennem mély nyomokat, főleg mert olyan rövid. Szerencsére ep2 azért jobb, de reméljük ep3 még olyanabb lesz. Eddig sztem sima HL2 a legjobb rész. Imádom... Holnap végigtolom ep1-et meg ep2-őt is elkezdem :) -
#8039 -
#8038 A Vortigauntok, de mindez benne van az ep1 introjában. -
#8037 Ahha. Gordont meg g-man rakja oda? -
#8036 Rögtön utána kezdődik(max 1-2 nap).Gordont kikotorja Dog a törmelék alól. Alxy-ot meg a vortigountok teleportálták el -
#8035 Amúgy nekem nem teljesen világos, a HL2 végén berobban a citadel teteje, megjelenik a G-Man és gordont sztázisba rakja. Akkor az ep1 a HL2 vége után mennyi idővel játszódik? ÉS alyx hogy menekül meg? -
#8034 Az egész játék nem realisztikus, sztem teljesen felesleges azon gondolkozni, hogyan járhatnak ilyen vagy olyan ruhákban. -
#8033 Indiában, csak ide teleportálják. Érted? -
#8032 Naja, meg egy olyan világban, ahol kaját alig kapsz, valszeg lenne kapacitás ilyen ruhákra.
btw, kaját hol termelnek? -
Prof William #8031 Alyxban pont az a volt a jó hogy reális csaj volt. Egy elnyomott világ,elnyomott koszos, büdös retro városában ahol az utcára kimerészkedő emberket legkomolyabban ellenőrzik ilyen ruhában flangálni kész öngyilkosság lenne. Még akkor is bevinnék kihallgatásra ha nem lenne ellenálló. -
BBencze #8030 #8014 ez a "film" -
#8029 Őőőőő mi? Milyen film? -
Csak77 #8028 Mert mindenki(játék portalok) erről(Half Life 2) a filmről beszél már 2 éve, azért. Ha nem látod a kapcsolatot, az a te bajod. -
#8027 HA lesz. Ez itt a kulcs szó(kapcsolat). -
Dodo55 #8026 Minden update ingyenes lesz(ha lesz). Legalábbis ezt mondták, valamikor 2007-ben... -
#8025 Miért lenne vírusreklám?
dodo55: CS:S rááférne a netkód optimalizálás, grafika engem ott nem nagyon érdekel. (Mondjuk érdekes h dust1-nél a HDR kivakítja a szemem, többi mapon meg nincs semmi). HL2-őt is updatelhetnék, d epl pénz nem adnék ki 3 új textúrára meg pár új effektre. Mondjuk eddig nem nyúltak hozzá, és szerintem már nem is fognak. -
#8024 bízok* :) -
#8023 de azért remélem meglessz a film.én bíok benne