10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Narxis
  • Csak77
    Szerintem soha. Virusreklám az egész.
  • Narxis
    Ez kurva jó pajti! :D Mikor lesz már kész ez a film?:D
  • Dodo55
    Úgy volt pár hónappal EP2 után jön.

Aztán mindenki csak várt, ha jól emlékszem kb 1 év múlva jött a DOD:S update, és feltűnt egy CS:S beta is a szerverkeresőben(A DOD:S update is először beta-ként futott), de nem lett belőle azóta se semmi.

Ahhoz képest ígérték HL2, EP1, CS:S és DOD:S-hoz, de eddig csak a DOD:S jött... És már eltelt pár év.
  • Dodo55
    De az csak az EP1... Inkább a sima HL2 lenne jó.
    EP1-ben alapból van HDR, de HL2 még ha támogatja is, a pályák nem HDR-re vannak compile-olva, ezért berakhatod azokat is EP2 alá(elvileg), de attól még HDR nem lesz, max a detail textúrák, meg a dinamikus árnyékok. De HDR nélkül fényhatások nem hinném, hogy jobbak lesznek.
  • pajti
    nemtom x'D
  • TreDoR
    Töltsd be az ep1 mappjait ep2-ben
  • HeadHunter86
    Ebbe mi az új? :D
  • pajti
  • HeadHunter86
    Cinematic modot próbáltam. Karakterek rondák. A többi nagyon jó és szép, mindaddig amíg erőműved van. Ugyanis a Source motor nem alkalmas ekkora textúrák megjelenítésére. 2giga Rammal egy 32 bites OS hipp-hopp szétfagy.

Ami miatt ide látogattam az az, hogy láttam egy konzolos EP1 videót. Amiben, volt dinamikus fény. Valaki világosítson fel a VALVE a PC verziót miért nem tuningolta fel EP2 szintűre? Ep1-nek és a sima Hl-t is simán felupdtetelhettek volna, ahogy a cinematic modban is megoldották a dinamikus fényeket.
    Szégyelljék magukat a VALVE-esek. Fostos L4D-re van idő...
  • kirol
    Hát ja, hogy mit b@szódnak vele ennyit. Szerintem már rég törölték.
  • Facek
    Nekem is sokkal jobban tetszett az eredeti ezert se raktam fel, mikor kitoltam ujra az egesztol az ep2-ig. Igazan johetne mar az ep3!
  • Seth
    Egy szajhát csináltak a tényleg aranyos Alyx-ből

Az összehasonlító képeknél jól látom, hogy a tuningoltban több az fps? Szóval felrakom akkor nem lesz semmiféle teljesítmény romlás?
  • zozyk
    A kiscsaj aranyos lett szerintem:

• BBencze
    Sztem ronda!
  • Seth
    Ha ezen a képek alapján kéne döntenem,akkor maradnék az alapnál :)
  • zozyk
    Cinematic Mod 10/alap:

• genory
    Minek cheatot használni, elrontod vele a játékélményt!
  • Bulics
    Helló eredeti orange boxom van de nem mennek a cheatek, pedig be irtam a -dev et stb. mi lehet a gond?
  • genory
    Már sikerült,köszönöm!
  • werkfilm
    nézd meg a játékot indító parancsikont, a hl2.exe" után legyen ott hogy: -steam
  • genory
    véletlenül rányomtam a küldésre.:) Ez a teljeshibaüzenet: Unable to get IFilesystem interface from filesystem factory. Miért nem indul? Vista para?
  • genory
    Feltelepítettem a HL2-őt és nem indul el a game. Ezt a hibaüzenetet írja vista alatt: Unable to get Ifilesystem interface from
  • gregtom6
    Na most elvileg fel tudom telepíteni, fel kellett oldanom róla a tiltást, és a kompatibilitási módot kellett xp sp2-re rakni...
    Na meg sikerült oldani a szinkront...Hát nem lenne különösebb bajom vele, csak nem tiszta...Olyan, mintha víz alól beszélnének...Jó, az eredeti is hasonló volt, de ez eléggé az érthetőség rovására megy...
  • gregtom6
    A felirat megy magyarul, azzal nincs gond, a szinkron nem megy, ami elvileg létezik...
  • TSL16b
    Erről lehetne bővebben? Az elképzelés az volt, hogy a steam.magyaritasok.hu-ról egy zip fájlba csomagolva tudod letölteni az általad választott játékok magyar nyelvi fájljait. Ezeket a megfelelő helyre kell kibontani, és a Steamet magyarra állítani.
  • gregtom6
    Csak az a gond, hogy onnan ha leszedem, csak unpackingol, és semmi nem jön be.
  • werkfilm
    szedd le a magyaritasok.hu-ról, ott nem hiszem hogy vírusos lenne. van ott szöveges fordítás magyar textúrákkal meg szinkron is.
  • gregtom6
    :D Szted nem használok vírusirtót? De nem tudhatom biztosra, h pl a Nod32 kivédi-e xy vírust, másik vírusirtót meg NEM TEHETEK fel.(nem engedélyezett)
  • werkfilm
    ingyenes antivirus a microsofttól
  • gregtom6
    Még nem néztem, de nem tölteném le addig, amíg biztosra nemtom, h vírusos-e.
    Ugyanis a laptopot át fogják nézni, és nem szívesen vírusoznám össze...
  • werkfilm
    ott vírusos?

lesz róla hír mindenhol ha elkészül sztem
  • gregtom6
    És találtam szinkront a Half life 1-hez. Kérdésem, hogy honnan tudom letölteni vírusmentesen a HL1 szinkronját, valamint hol tudok nézni mintát belőle, h mennyire amatőr v profi.

És a HL2 szinkronja elkészült már? Vagy még nem?
  • TSL16b
    Fáradékony M.I.-re gyógyír: itt.
  • Rip
    Jobb klikk a nevén, majd Delete local content.
  • Bulics
    új kérdé hogy törlöm le a hl2? mert nem látok unistall-t, de kéne a hely a hl2 ep1-nek.
  • gregtom6
    Üdv. Most tettem fel notebookra az alap HL2-t, és olyan gondom van vele, hogy néhány helyen beszürkülnek a textúrák, még messze se kell állnom tőlük. Olyan, mintha csak 1-1 textúra ködben lenne, ha teljesen mellé állok, akkor kitisztul...

Másik gond, hogy nekem még egy olyan hl2 van meg, amiben benne van a CS:S, HL1:S is, és Néha azt írja ki játék közben, hogy Node Graph: Out of date..., és mentés visszatöltésekor kikapcsol az M.I.. Ezt anno megoldottam vhogy, de már nem emlékszek, hogy. HELP!
  • werkfilm
    nekem portal törlésnél kitörölte a tf2hez szükséges engine fájlokat is egyszer, nem tudom javították-e már.
  • RelakS
    Szerintem a steam-nek van annyi "esze", hogy csak azokat a fájlokat törli, amit másik programja nem használ.
  • Psziho Apu
    Sziasztok !
    Lenne egy nagy problémám 2 éve vettem a hl2 s közben elfelejtettem a belépő jelszómat,a régi freemail-es jelszót is elfelejtettem ahová ha kérném elküldik az új jelszót de mivel nem tudok belépni a freemailra így nem tudom megnézni. hogy tudnák új jelszót kérni, egy új email címre?