10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8102 Synergy... -
#8101 Nincs valami coop mod a gamehez? -
#8100 A trailerben is szerepel a 2009-es év. -
#8099 ha nem tudsz róla ne mondj valótlant :D
amúgy: http://www.blackmesasource.com/ http://twitter.com/BlackMesaDevs -
Bagoly81 #8098 mért vannak hírek? én nem tudok róla szvsz idén nem jön. -
#8097 Nekem is december rémlik, remélem sikerül tartaniuk. (: -
#8096 eredetileg idén. -
#8095 Naééés a Black Mesa: Source mikorjönmááá. -
Bagoly81 #8094 hü ha átletztem baszva. nembaj.
team fortress miatt vettem sosem játszottam még vele -
#8093 Mi az a 4e???
1990+990 a game ha házhoz rendeled! -
Bagoly81 #8092 heheyy hl orange box 4e 4. eredeti gémem :D -
r4pt0r #8091 Vagyis kb a DNFel együtt fog kijönni. :D -
#8090 Jövő őszre ígérték az első komolyabb infokat(videok, képek stb.). -
#8089 Én legutóbb a Mistake Of Pythagoras-t próbáltam, nekem nagyon tetszett. Nem a legprofibb mód, néhány helyen fura a megvalósítás de ötletes és jól ellehet lenni vele :) -
#8088 Mikor lesz már EP3 bakker! -
#8087 Jah, főleg az tetszett, amikor pár hónapja az egyik steam update bontotta a netkapcsolatot. A Valve meg csak annyit írt, bocsi elb*sztuk... -
#8086 Van valami nagyon jó mod amit érdemes majd felrakni??
(Moddbn vagy sok száz nem akarom mindet átnyálazni!) -
#8085 Ez valami vallási tétel (vö. dogma)? Mulattató a Steam tökéletességébe vetett hit. -
#8084 Bár nekem nem volt semmi hibám az ereetivel, de elhiszem, hogy nálad gond van. Nézd meg, hogy frissek-e a driverek, főleg VGA, DirectX. Jobbat nem tudok. Steampowered-en olvastam, hogy még antivirusok is bekavarhatnak ilyen hibát(pl. Kaspersky). -
BBencze #8083 -
#8082 Tehát aki megveszi, annak fagy, aki letölti annak meg nem. jeah! -
#8081 Na kedden jön az orange box 3000ft-ot most már megér szerintem.
Végre kiprobálhatom a cinematic 10 modot.Bár olyan rég toltam HL2-vel állítom felse fog tűnni hogy szebb lett vagy valami változott volna! -
#8080 Ezen a fórumon is ezzel küzdött valaki, aki úgy oldotta meg, hogy a fal felé nézve ment tovább. Az ott látható kép egy az egyben ott készült, ahol a tiéd. -
Bunker6230 #8079 Én nem akarok leszólni senkit, de ha bunkó választ ad, mire számít? Azt fogom tenni, amit tanácsolsz, köszönöm a tipped! -
#8078 Az, hogy nem jött hozzá fél éve update nem azt jelenti, hogy nincs olyan hardware vagy software ami miatt ne fagyhatna. "Ezt benézted." -
BBencze #8077 Akinek eredeti Steames frissített Ep2je van annak nem lehet fagyás, ezért ajánlom neked, hogy ahelyet h másokat szólsz le inkább rakd újra a gamet a Steam-el együtt. -
Bunker6230 #8076 Mindenkinek megy akinek normális ez ep2je, Te írtad. Akkor nekem miért nem megy? Egyébként meg nem értem a kijelentésedet, mindenkivel kapcsolatban vagy és napi szinten érdeklődsz hogy milyen az egészsége és megy-e az ep2je vagy mi? -
#8075 Mindenkinek megy akinek normális az ep2je és nem torrentelt.
Az egy dolog hogy minden nap jön update, hiszen javítani kell folyamatosan. De ep2höz már vagy fél éve nem jött. Ezt benézted. -
BBencze #8074 Igen de a mostani 2 utolsó update teljesen felesleges mivel L4D2höz jött. -
#8073 Az, hogy neked ment nem jelent semmit, nem véletlen, hogy hetente jön update steamhez, hol ez szar rajta, hol meg az. -
#8072 Akkor vagy a gépeddel van baj, vagy valami turpisság van azzal az "orange packal".
Mert nekem tökéletesen ment és nem volt fagyás. -
Bunker6230 #8071 Ja tényleg... Mégis értetted miről van szó nem? :) -
BBencze #8070 az Orange BOX -
Bunker6230 #8069 Rosszul gondolod, mert eredeti Orange Packot vettem az Electroworld-ben. A lényeg hgy kifagy, mindíg ugyan ott.
Megpróbálok másfelé menni, hátha tovább jutok, de mint írtam a végigjátszásban is ez az útvonal szerepel. -
#8068 caps véletlen maradt bent
nem volt kedvem átírni
és igen -
#8067 Szóval akkor törttel játszotok gondolom. Ha normálisan megveszed nincs semmi ilyen probléma, akármerre mehetsz. Vicces lenne ha ez alapból így lenne...
Capsot meg kikapcsolhatod nyugodtan, nem lesz érdekesebb amit mondasz attól, hogy naggyal írod.. -
#8066 elolvastam és nekem is így volt mert rossza az irány -
#8065 ÉN IS TÖBBSZÖR NEKIFUTOTTAM ÉS ITT MINDIG ELAKADTAM AZTÁN EGYSZER MÁSFELÉ MENTEM ÉS NEM KELLETT EZT CSINÁLNI -
#8064 Figyelj már ide... olvasd el elöször mi a baja. Nem nem tudja merre kell menni, hanem bejön egy hibaüzenet és lefagy a játék -
#8063 Na most jön a még viccesebb rész. El kell érned egy tárnát úgy, hogy a nyomodban van egy hatalmas őrző antlion, de NEM szabad megölnöd. Ezt csak úgy lehet kivitelezni, ha egyik kis járatból a másikba futsz át. A folyósókon csak akkor mászkálj, ha feltétlenül szükséges. A végén egy bedeszkázott kis benyílóba kell bemenni
NA EZT A RÉSZT NEM KELL MEGCSINÁLNI