Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyáltalán nem fikáztam, csak leírtam pár bakit: meglönek valakit, hátából kifröccsen vér, de elõl semmi nem látszik.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
néhány diszlet álarc, kék háttér, és ennyi.
bár nemtudom azok a vonatok nem néznek ki rosszul.
de azért bár baki befigyel amire figyelhettek volna😛
de amugy nem rossz.
itt is lehetne ilyet csinálni ha BC engedné hogy forgassunk odabent😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
itt 5:35-tõl nézd
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
tényleg semmi megoldás? nem akarom az egész chaptert átugrani...
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Am vannak beépített bugok a chetek miatt hogy egy ponton nem tudsz továbbmenni és ezek sajna elõjönnek néha csalás nélkül is :S
Anyit már próbáltam regedittel átirni az englisht hungarianra de akkor elsem indult a játék.
tudom hogy talán a leghíresebbek a lift bugok a hl2ben, de erre mi a megoldás?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Szeretném feltenni a magyarítást, vagy a HL2- ultimate editionhoz, vagy a külön lévõ NONESTEAM verziokhoz.
Elsõ esetben nem történik semmi (a steamapps könyvtárba próbáltam másolni).
nonesteam -nél megtaláltam, hol vannak ezek a nyelvi fileok (hl2\resource), de hiába másolom be a magyart, szintén nem történik semmi.
Valahogy paraméterezni kéne, hogy a magyarul induljon ? (hiszen van ott gyárilag sokféle, német, francia, stb, de azokat se tudom menüböl kiválasztani)
Plz. segítsetek.
Your face. Your ass. What's the difference?
What are you waiting for? Christmas?
Die, you son of a bitch!
ಠ_ಠ
nem tudsz a duke nukem 3D-hez olyan oldalt ahol le vannak írva a szövegei amit szokott tolni? 😄
ಠ_ಠ
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egyébként Duke-ot is egész jól lehet egérrel tolni, de arra az Unreal alatt szoktam rá :] ... asszem O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
PSN ID.: Beegabor
[merlinw.org]
pl.: What r u waiting fo'? Christmas?
Die Bitch!
I'm gonna kick ur ass!
ಠ_ಠ
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
Wolfenstein 3D (1992 PC)
És még volt egy C64-es a Wolf elõtt aminek a címe nem ugrik be.
[merlinw.org]
<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
báár sokan itt azt hiszik a hl 2 van csak, elõtte meg nem volt még élet se.