10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#8983 sztem csak azért mert nem FPS nézetbe látod/hallod hanem fix álló helyről.
meghallgatnád az eredeti hangfájlokat az is sterilnek hallatszódna mert ugye a progi kódolja le, hogy most az 5.1-es térből honnnan szóljon a hang:D -
#8982 hmm...
Breen fasza. Alyx jó. Eli jó. Még Barney-ra is ráfoghatjuk. De a többi... olyan ... steril... -
-
#8980 az a vicces hogy a szereposztást nézem az a matus györgy tiszta breen xD -
#8979 Nem találok szavakat!Ez k*rva jó lesz! -
elég szépen haladnak -
#8977 F*szság, az a tört verzió amelyik számolja az achikat (pacsteam) updateli is magát. -
#8976 Te vagy a warezos neked kéne tudni. A valve nem tölti fel sehova ha jól tudom... -
gregtom6 #8975 mellesleg engem nem érdekelnek az achievementek... -
gregtom6 #8974 A Portal megvan eredetiben:)
és törttel is számolja az achievementeket, jobb, ha tőlem tudod. Csak jó változatot kell beszerezni.
De a frissítésekkel ellátott játékot feltöltik vhova? -
#8973 tört játékkal úgysem számolja az achievementeket, nincs értelme frissíteni
éegfeljebb a portalt mert annak megváltozott a vége pár hónapja -
gregtom6 #8972 Van lehetőség a játék frissítéseit megszerezni, vagy az állandóan updatelt játékot felrakják-e valahova?
Bocs, h itt kérdezem meg, de sokáig azt hittem, nem is adnak ki frissítéseket a játékhoz, amikor látom, h mindegyik részéhez jönnek, de csak a steamről. -
gregtom6 #8971 Hát nagyon adott volt a történet.
Honnan szedted ezt a marhaságot?
Most találják ki a történetét az EP3-nak, ami azért is nagy falat, mert hosszabbat kell, látványosabbat, és olyan drámai történetet, ami kellően illeszkedik az eddig történtekbe.
Ha végigviszed az ep2-ig az összeset, láthatod, h mennyi munkájuk volt vele. -
#8970 steamben properties, local files / verify -
Gibor #8969 Egyikse, már megőrülök, most játszanám végig kb 15. jére :DDDD És az "uccsóó" epizódnál meg hibák vannak... Majd mindjárt felveszem frapsel megmutatom :D -
#8968 Kontroller, kormány nincs bedugva? -
Gibor #8967 Üdv, gondolom már lefutott dolog, de megoldást nem találtam....
Na szóval, héten arra vetemedtem hogy HL Source tól kezdve ep2 ig végig játszom, steam izzít hl source megvan, stb........ Orange boxot felteszem, ep2 t indítom elindul, happy, és játék közben ugrál az ember, ha mozgok nem de ha megállok akkor pattog nemis ugrál, nagyon idegesítő.
Remélem tudtok valami megoldást erre. -
Ry0K3N #8966 nekem a legnehezebb a lambda locatoros volt, hihetetlen hogy a water hazardon hagytam el a legtöbb rejtett helyet mikor az a kedvenc pályám egyike, guide nélkül csak 45/38 volt meg de sosem gondoltam volna hogy a legtöbbje water hazardon lessz Zombie Chopper-nél a radiátor best weapon evarr
hát ott nem keveset anyáztam az autós résznél hogy rohadna meg, főleg mikor már megérkeztem a kis bázishoz legyőzöm a koptert erre az meg harc közbe a "biztonságba" helyezett kis törpét kirobbantotta valaholva és persze hogy utána mentettem -
#8965 Ja, de a Get Some Gbrub sem piskóta -
Dodo55 #8964 sv_unlockedchapters [jó nagy szám] -
#8963 Legdurvább a Little Rocket Man az EP2-ben.. :D -
#8962 Ez a 2 achi semmi a Lambda Locatorhoz képest -
#8961 Vigyázz, hogy az az 1 lövés, csak a lakatnál legyen -
#8960 hmm... rendes half-life 2-ben 1-2 hete még tudtam új játékot kezdeni akárhol. Most csak a legelején engedi O_o -
#8959 én most 1 lövéssel próbálom végig tolni az ep1-et. látszik valve ilyenekkel akarja elfoglaltatni a népet, hogy ne jusson az eszükbe az ep3 -
#8958 Hú emberek jók ezek a HL2-es acsívmentek!
Megvan már a 2 legnehezebb is!
Keep Off The Sand! és a Zombie Chopper -
#8957 Episode Two's retail version was released on October 10, 2007...
2010et írunk. Ennyi idő alatt garfikus motorral együtt 0ról meg lehet írni egy új részt, ezzel szemben itt már a történet a karakterek, sőt még a grafikus motor is adott volt... lol? -
r4pt0r #8956 Dio2, SChez is jönnek kis fejlesztések, de közben haladnak még ha lassan is. Ezzel szemben a Valve lényegében nem sok mindent csinál.
Szóval itt nem erőforrás hiány van, hanem csak bambulnak naphosszat. -
#8955 Szerintem azért hátráltatja a fejlesztőcsapatot, hogy még mindig egy 3 éve megjelent játék foltozásával kell foglalkozni, amikor alapjában nem volt olyan bugos a játék. -
r4pt0r #8954 Ez nem baj, sőt dicséretes. De ez nem hátráltat senkit és semmit. -
#8953 Az is baj, hogy a Valve túl sokat foglalkozik a régi játékaik fixelésével. Például a régebbi hl2 részeket szerintem már felesleges javítgatni, jók ahogy vannak. -
#8952 Kábé. -
#8951 Egyébként mit is adoptt ki a Valve az orange box óta? LFD 1-2? -
#8950 Egyszerű példa: ha szarba lépsz, arról részben te tehetsz, hisz nem néztél a lábad elé. Viszont ha nincs szar, nem léptél volna bele... -
#8949 Csak nem basznak arcon egy konzol porttal. A PS3 csak egy gép, nem tehet semmiről, a kiadók/fejlesztők hibája, hogy nem párhuzamosan fejlesztenek külön platformokra, hanem portolnak... -
#8948 A source egy elavult szar. Még mindig egy 12 éves quake world-ből átalakított engine. Lehet bele még lapátolni a shader effekteket, részletesebb modelleket, nagyobb textúrákat, stbstb., de attól technikai szempontból erősen korlátolt az engine.
Azon meg nem tudom mért kell befosni, hogy jön ps-re is... Nem tök mind1? Lesz pc-n is, senki nem veszít semmit... -
Dodo55 #8947 Hozzáteszem arról is a PS3 tehet, hogy ami konzolra jön ki először, annak atomerőmű PC kell, mert nem fogják a nagy nehezen 7 threadre optimalizált kódot újraírni, hogy 2 threaddel(Dual Core, HTT, stb) is jól fusson.
Pár éve amúgy érdekes még 2 threadre is alig tudták átoptimalizálni a Source-t, asszem csak úgy sikerült nekik, hogy csináltak egy server threadet, ami a fizikát, meg az AI-t, scripted sequenceket számolta, meg egy client threadet, ami a grafikai renderert vezérelte, meg az inputot figyelte. Asszem egyedül a particle rendszert sikerült talán függetleníteni megfelelően.
Tulajdonképpen hülyeség az egész multithreading egy olyan programhoz, ahol egyetlen kimenetet kell kiszolgálni(magyarul kliens oldali programok), ugyanis lehetetlen tökéletes szinkronizációt elérni a threadek között, mert nem lehet pont úgy kiosztani a számításokat, hogy azok pont egy időben készüljenek el, ennek hiányában meg egy thread kénytelen várni a másikra, hogy folytathassa a számításokat, ha ugyanaz a feladat van szétosztva több threadre.
Az órajel viszont egyenesen arányos a számítási teljesítménnyel, és ne mondja már senki, hogy nem lehetett volna mára már kiküszöbölni a netburst architektúra melegedési, és stabilitási problémáit(amiért a 90nm-es technológiát okolták, de hol van már az...), ami megakadályozta, hogy 10GHz körül tudjon működni egy P4, mert eredetileg az volt a cél, és ha nálam ég és föld van a gyári 3.2GHz és az általam beállított 3.85GHz között, akkor bele se merek gondolni mire lenne képes a procim 10GHz-en. -
Dodo55 #8946 Az hiányzna még, azt biztos, hogy akkor kapott volna a Steam akkora DDOS-t, hogy belepusztul. De igen, látszik, hogy már itt is a pénz az úr, Newell(vagy Carmack, de mindketten kb egy véleményen voltak) pár éve még a programozók rémálmának nevezte a PS3-at. -
#8945 Hát ebben lehet valami, egyre termetesebb az ember. -
#8944 Gabe Newell egy nagy DG. Inkább hamburgerre és pizzára költi a pénzét és nem arra hogy csinálná a HL2ep3at.