Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Azt se bánnám ha csak simán az új engine-jüket prezentálnák játék nélkül... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

grebber
Akkor még jobb HL3 ennyi<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

SZilaJMaGGoT
Engem nem lepne meg ha semmit nem haladtak volna azóta. Külön részleg foglalkozik TF2-sapkák tervezésével, szal kábé ilyen dolgokra mennek az erõforrások... 😄

Jaka923
Egy ilyen esetben inkább hallgatna szerintem, minthogy hazudjon...

berczely
Mert szerinted majd elmondja az igazat az E3 elõtt?
Ilyen egyszerû lenne?

Ravkin
Lehet hogy hülyeségnek tartjátok amit mondok de :

Elég erõs gyanúm van hogy hl ep3/ hl3 at tartotogat a valve. Egyrészrõl, emlékezzünk csak vissza hogy annak idején amikor kijött az episode two, a valve nem tagadta hogy már dolgoznak a folytatáson, tehát már akkor javában folyt a munka a forgatókönyv valószínûleg már az asztalon volt, azóta eltelt már 3 év, eléggé meglepõdnék azon ha azóta nem haladtak volna elõre semmit.

Másrészrõl ami a többi játékot illeti, portal már annak idején sem volt egy standalone nagy játék, a valve ezért is csapta bele az orange boxba. Majdnem ugyanez a helyzet az l4d vel is, a játék maga jó elismerésem a valvenek, de mégiscsak multis mapok vannak benne amit persze a legkönnyebb összerakni. Ez az is mutatta hogy a megjelenés utáni 3-4 hónappal drasztikusan csökkentették az árát, a nagyágyúkhoz képest pl Mass Effect 2 vagy Modern farware, amiknek még mindig a csillagos egekben van az ára.

Tehát azért valljuk be, a valve nagyágyúja sohasem a left 4 dead vagy a portal volt, ez utóbbit ha jól tudom nem is a valve fejleszti, az õ játékuk mindíg is az half life 2 volt, ami éppen megérett a folytatásra.

Persze lehet hogy tévedek, de ez az én véleményem.

Windows 7

kifli
gondoltam rá, majd megpróbálom, csak tegnap fél 3 kor má nem volt kedvem elkezdeni egy régebbi mentést 😄
berczely
Próbáltad már azt hogy egy régebbi mentést visszatöltesz, hátha úgy jó lesz!?

kifli
igen
berczely
Eredeti?

TSL16b
Mondta valaki, hogy kellemes lesz a nagy meglepetés? <#hehe>

Bence94
hát ha nem ep 3 vagy "3" lesz akkor én megutálom a valvét eléggé...évek óta semmi info.remélem ha igen akkor új vgay nagyon kipofozott motor lesz alatta.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

morvaigaben
Vagy épp azért mondta hogy fake, mert ha már egyszer meglepi akkor minek árulja el hogy télleg EP3? 😛

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

SZilaJMaGGoT
Vagy TF3. Vagy egy új opposing force, csak most a combine-al kell avelni... <#idiota>

FSpofon
hát attól hogy az a kép amit kérdeztek tõle fake még bármi lehet 😊

Arab money

Jaka923
Még van esély rá, hogy kijön a Portallal együtt, de Newell Úr "fake" hozzászólása visszavett a lelkesedésbõl 😞

FSpofon
4. negyedév
de ezt még akkor írták oda amikor nem a portal2 volt bejelentve idei valve megjelenésnek

Arab money

biomage
EPISODE 3: 2010 Q4 TALÁN
Q4?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Jaka923
Ne már!

TreDoR
Nem. Azt majd késõbb kell Nova Prospect elõtt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

kifli
felmentem, má mindent mindenfele voltam de semmi 😄
Azokat a szarokat a tengerparton, amik távoltartják azokat a repülõ geciket nem kelett volna kikapcsolni?
grebber
"A Valve nagyfõnöke, Gabe Newell ezt a pletykát most cáfolta, ugyanis nemrég bejelentette a Halflife2.net fórumán, hogy a kikerült kép hamisítvány, a beígért meglepetés ugyanis nem az Episode Three lesz, vagy azzal kapcsolatos dolog. Hogy mirõl lesz szó, azt majd megtudhatjuk a kiállításon, azonban ha sem a Portal 2, sem az EP3 nem lesz kint, akkor már csak a Left 4 Dead 3 marad, hacsak nem kezdtek új project-be a srácok.
Június 14-én kiderül."

Next PC upgrade: 2022

berczely
Menny fel a háznak a tetejére hátha akkor beindul a script!<#hehe>

Narxis
thx<#worship>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kifli
ez ottvan, ahol jön rád egy nagy rakat manhack, meg kell emelni a vízszintet, hogy átjuss egy másik kamrába, ahol a víz alatt szét kell törni pár deszkát, hogy nagy kábeldobok a víz tetejére emelkedjenek, és arról kiugorhass 😛
kifli
ep3 hírére, meg hogy mostmár cinematic modot ki tudom próbálni, úgy döntöttem végig játszom megint az öszes hl2 részt, hl2-be el is jutottam már odáig, hogy az autos küldi fele megvan, megérkezek a kocsival egy bázisra, ahol kapok egy rakétavetõt, csakhát megkapom, kimegyek az udvarra és semmi, hallom a gép hangját amire lõnöm kéne de csak nem jön, mit kéne csinálnom?
Zavaró hogy már 3x vagy 4x végigvittem és nemtudom mit kell csinálni 😄
Jaka923
Fel kell másznod a létrán, majd fordulj meg rajta és ugorj rá arra a csõre. Onnan rá kell menned egy feljebb levõ szintre, amit biztos láttál már. Elmész azokhoz a barnás színû csövekhez, lejjebb ugrálsz rajtuk, majd találni fogsz egy szelepet, ami megemeli a víz szintjét...

Több képet....

Ez nekem nem mond semmit..bövebben légxszi......

Narxis
hl2

Narxis
Itt elakadtam skacok, hogyan tovább?<#help>

Jaka923
😄DDDDDDDDDDDDDDD

berczely
SZilaJMaGGoT
Igen USA-ban egy napon jelentek meg.

TreDoR
Az nem egy napon jelent meg a hl2vel?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

SZilaJMaGGoT
Hát azt mondom ne a HL2-õt vedd alapul hanem a source-ot magát. Ha emlékszik még valaki a Vampire The Masquerade Bloodlines címû source motoros játékra, az tudja, hogy a megjelenésekor jóformán játszhatatlan volt. És nem csak a fejlesztõk hibája volt, hanem a korai source eszméletlen bugos volt. Azért volt már akkor is elavult(és most is), mert még mindig egy erõsen módosított quake world engine. Azért mondom, hogy egy teljesen újragondolt engine-el rúghatnak labdába.

RelakS
omg? O_O

1 biztos: A FarCry-t én a Doom3-mal együtt játszottam :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jaka923
A Far Cry fél évvel korábban jelent meg a Half-Life 2-nél

Jaka923
Nekem nem rémlik ilyen. A frissítés óta egyszer már végigtoltam, de nem találtam új helyszínt...

MerlinW
Most olvasgattam, fene tudja.. lényegtelen. Egyébként nekem is feltûntek új játékszakaszok, de lehet hogy én is csak rég játszottam vele😊

[merlinw.org]

RelakS
meg csak az episode-okban, nem?

Az eredeti HL2-ben nem láttam grafikai javulást, viszont meg mernék esküdni, hogy bekerült egy új pályarész O_o (bazinagy csarnokban kell fel-alá rohangálni és kombájnt ölni, rögtön a szennyvízalagutak után, és a sniperes sarok elõtt, ahol Barney-t kell megmenteni.)
Bár lehet, csak én vagyok lökött...

MerlinW
A HL2 régebbi, viszont nemrég az Orange Box alá tették a 2007-es Source motort. Ettõl függetlenül a textúrák maradtak, így az eredmény max az effekteken látszódik.

[merlinw.org]

RelakS
?!
A Far Cry nem jóval a HL2 után jelent meg? Meg azért a FC-ban részletesebbek a textúrák, meg csilli-villi HDR, meg franc tudja.

Ettõl függetlenül még mindig teljesen jó a source

berczely
<#taps>

ÓÓÓÓó a jó isten áldjon meg benneteket...hét tényleg ez volt az az szaros osd.....húú erre nem is gondoltam.....
Nagyon köszönöm.....no ezért iszom ma egy jó pohár vörösbor az egészségetekre...

<#worship><#worship><#worship><#pias>

berczely
Azt a cuccot kapcsold ki ami mutatja neked ott az adatokat pirossal a sarokban!Lehet bezavar!

gman906
Azt azért nem mondanám, hogy a source már a megjelenésekor elavult volt. Akkoriban a fizikai motorja egyedülálló volt + grafikában is odavert szerintem az akkori etalonnak, a Far Cry-nak.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Lehet <#lama> vagyok, de most nem ugrik be mi is az az "overlay".....
<#zavart1><#zavart1>

FSpofon
kapcsold ki ezt az overlayt
meg minden szart ami bezaravhat vga drivernek

Arab money