10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9023 Ott a youtube. Írd be: hl2 episode one walkthrough -
#9022 Hali
Van végig játszás videó az Ep1hez? remélem van olyat mint a HL2hez a HalfLife2_25735_HQ.avi -
strebacom #9021 ÁÁá közben megtaláltam....
-
#9020 steam toolsban töltsd le az összes source sdk-s cuccot -
strebacom #9019 A cinematic mod ezt irja ki miért.....orange boxra tettem fel....
-
strebacom #9018 cinematic -
#9017 Ez kurva jó! :D -
Dodo55 #9016 Lol, az MIT teleportációval kísérletezgetik, és most az időutazásra is találtak biztonságos módot :D
(Aki nem tudná Gordon Freeman is az MIT-n tanult, most meg kiderül, hogy ezek már évek óta teleportációs kísérleteket végeznek, már csak az a kérdés mi lesz a Black Mesa a valóságban, hova megy majd dolgozni ez a Lloyd? :)) -
#9015 Jah, bocs, pedig tuti olvastam itt is... :S -
#9014 #9004 :) -
#9013 Reménysugár(alien swarm topikba lett linkelve):
http://www.fpstime.com/2010/07/alien-swarm-half-life-2-episode-3-clues-found/ -
Gibor #9012 Ideje lenne :( -
#9011 Rise and shine Dr. Freeman! Rise and shine! -
#9010 Már rég kiderült, hogy fake -
Gibor #9009 Ez fake lenne? Bár igaz nem történt semmi E3on de akkoris a valve képe, még twitteren küldte a valve... -
#9008 Információból eddig, ha jól emlékszem 2-t adtak ki. Azt, hogy Gordon Freeman nem fog változni, ami valljuk be, még szerencse, illetve félelmetesebbé akarják tenni a játékot. Szó nélkül a játékot biztos nem fogják egyből kiadni, ilyen nagy játék révén az E3-on kell a bejelentésnek megtörténnie. Már, csak a kiadó/fejlesztő is ez mellett dönt, mert nagyobb reklámfogása lesz a játéknak. -
Gibor #9007 Hát jó is lenne, szeretem a meglepetéseket, főleg ha egy olyan hosszú részről lenne szó mint az alap hl2, mondjuk ep2 se túl rövid de 1délután alatt végig játszható. Ezt félre téve (: -
Dodo55 #9006 Van benne valami, azt mondta a Valve valamikor az EP2 után, hogy a megjelenés előtt nem fognak nagyon infot kiadni az EP3-ról, mert EP2-vel is az volt, hogy a trailer jeleneteinek nagy része végül be sem került a játékba. -
Gibor #9005 Lol, remélem az ep3 még ebben az évben váratlanul megjelenig :DDD De amúgy nem nagyon vagyok informált ep3 ról. A lényeg hogy a Valve bejelentette hogy záró epizód lesz az egész trilógiára? Mert sokszor olvastam hogy utolsó epizód stb... Ha igaz akkor nagyon elszomorító mert ettől jobb story nem létezik :D -
#9004 A nemrég megjelent Alien Swarm című játék SDK-jában, több Half-Life 2: Episode 3-ra utaló fájlra bukkantak... KATT! Nem nagy cucc az infó, de legalább azt mutatja, hogy az Ep3-mat csinálják és nem a sokak szerinti HL3-mat. -
#9003 én is csatlakozzak? -
#9002 Köszi! :) -
#9001 facebook -
#9000 Link vagy valami?
Vagy hogy keressek rá? :) -
#8999 Na megalakult a fecebook csoport tessék jönni csatlakozni:D -
strebacom #8998 És tényleg...kiment a fejemböl....nem baj inkább kétszer mint egyszer sem...
-
#8997 A nagy részüket megcsináltam, aranyra még nem sikerült mind:) -
#8996 ja, a speciális kihívásokat (Portal, idő, lépés) meg sem tudom csinálni -
#8995 Kihívás az értelme és az újrajátszás lehetősége:) Mondjuk pl. Left4Dead-ben és a multi játékokban több értelme van, hiszen nem mind lehet egyedül megcsinálni. Portal-ban is jók voltak az acsik. -
#8994 Emlékeim szerint egy hete privátban ugyanezt megírtam neked..:) -
strebacom #8993 -
#8992 Én max. a TF2-ben nyomultam az achievement-ekre, mert ott fegyvereket lehetett velük feloldani (nemtudom mostanában, hogy van), a többi játéknál nem látom értelmét :/ -
#8991 beraktak egy csomó "kitüntetést", amit el kell érni. Valamit megkapsz csak azzal, hogy simán játszol a játékkal, pl a Zero-point Energy (szerezd meg a gravity gun-t a Black Mesa East-ben), viszont van sokkal szemetebb, amihez gondolkozni kell, vagy ügyesnek kell lenni, pl Lambda Locator (találd meg az összes lambda zsákmányt a Half-life 2-ben)
Az ep1-ben is aranyos a The One Free Bullet (Játszd végig az Episode One-t pontosan egy lövéssel. Pajszerrel, gránáttal, rakétával, gravity gunnal ölni szabad) -
strebacom #8990 "achievement" ez mit jelent, mivel lesz több a játék....
Ird már le légyszi!!!
-
#8989 most, hogy az achievement-ek miatt végigtoltam megint a hl2-t, már érzem, hogy az eredeti történet milyen hosszú, és hozzá képest az ep1 milyen rövid volt :/
A HL1-ben meg először szó szerint táncoltam a zenére, amikor a HEV Suit-ot felvettem :D Aztán meg ugráltam, és dörömböltem az ajtón, hogy engeggyetekkivaze, ez itt mindjárt robban! Majd a romos folyosókon nem kicsit leforrázva tébláboltam :] -
#8988 Soha egyetlen egy játék se fogja már megismételni azt az érzést bennem amit még kiskoromba a HL1 adta:D
este 9-10 felé, szombat este, lent nézik heti hetest, én fent full sötétbe elindítok egy hl.exe-t, végigmegyek a vonaton, meg kis laborba, veszek kólát autumatából, ruhát fel, be abba a hülyeségbe és BUMM :D
léptem is ki egyből nem mertem játszani vele:D
aztán később megmutattam haverknak az meg elkezd beleszaladni a semmibe huhúúú:DDDDD
meg mikor egy jó óra elment azzal, hogy lehet kijutni játék elején a fuggővasutból -
#8987 Semmivel sem átgondoltabb, max. egyszerűbb, azért nincs benne annyi hiba. -
#8986 Azért a HL átgondoltabb mint a lost, de mivel túl epic-re vették a történetet, lehet nem tudnak elég epic befejezést kitalálni és ezért húzzák... -
#8985 Jó, akkor én vagyok a hülye, hogy a józan paraszti eszemmel azt gondoltam, a történet (legalább nagyvonalakban) előre meg van írva. De akkor elnézést eme hülye gondolatmenetért. (Valóban jobb manapság ilyen Lost szinten előre gondolkodni, ott is volt 7 vagy mittomén hány évad, a végére már el is felejtettek dolgokat az emberek, amik a 3-4ben érdekelték őket,szerintem a készítők se tudtak már kínjukba mit kitalálni). Más részről szerintem a valve se olyan hülye, hogy csukott szemmel kezd el autót vezetni, aztán ki tudja hol lyukad ki. Egyébként 3 év alatt profi ha egy brigád csak a sztorival foglalkozik, akkor is kész kellene lenniük (szerintem). Szóval mondjuk ki,lehet marhaságot írtam, de majd kíváncsi leszek hogy ha egyszer véletlen kijön, hogy végig lehet-e majd vinni 10 óra alatt, vagy esetleg maradnak a standard 4-6 óránál (10 óra alatt értsd: sétálsz benne...) -
#8984 akkor nézd meg jobban a videókat. A nagyban ahogy mászkálnak a karakterek, mászkál a hang is velük