Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Lehet, de szerintem nem rokkan bele a topic. XD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

MerlinW
Ingyenes volt, május 24-ig😊

[merlinw.org]

Aquir
mióta tudjuk hogy a half-life 2 világában benne van az Aperture science, ezért elfogadható =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jaka923
Ezek a hozzászólások jobban mutatnának a Portal topikban, nem? 😊

Aquir
nem tudom melyikre gondolsz, de nekem nem volt gondom a prelude-al elsõre. Inkább örültem milyen ötleteket kellett megoldani

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

TreDoR
Nem azt mondtam, hogy nem lehet anélkül megcsinálni, csak jól jön. Én pl. arra a "maximális horizontális ugrásra" vagy nem tudom minek nevezem cuccra egy másik fan mappon jöttem rá, így nem kellett a preludenél még azzal is szarakodnom.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

kifli
kell, de az eredeti ingyenes 😊
Aquir
ohoh, a linkek??? harmatszálka de gyenge vagy 😄

Ne izgulj már tundibündi, megtaláltam azonnal, csak kurva lassúak a linkek.

Aquir
miért? megcsinálható

Aquir
ja.

Aquir
komolyan: csak 2 szót kell beírni a Googleba
portal, prelude
portal<--->prelude

ja nem, mert van Copy Past szóval még írni sem kell 😄

Aquir
márnemazértde
goooggllee????

FSpofon
A prelude elõtt érdemes ezzel melegíteni, egy fokkal szolidabb (és új boss van a végén 😛).

Arab money

RelakS
A prelude is 19 pályás, mint a normál portal. Viszont vannak benne olyan agyament 5letek, hogy nem tudom, milyen gombán edzõdött, aki kitalálta...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TreDoR
http://www.portalprelude.com/

...

Kell hozzá a portal, de mondjuk nem árt a prelude elõtt normálisabb fan mappokon edzõdni, mert portalról preludera váltani sztem kissé meredek lesz.

kell hozzá az eredeti?

linket!!!!!!!

kifli
igen ez igaz 😊
De ettõl függetlenûl, nagyon jól megcsinált mod a prelude, igényesek a pályák, a hangok, a történet. És valve szerintem a folytatást mutatja be.
Aquir
persze ez már nem a Valve története, mert mások munkája a prelude

kifli
le kell szedni a portal prelude nevû kiegészítõt, és azzal sokáig el lehet portálozni, azt az idõt mutatja be mikor még igazi tudósok figyeltek meg, és sokkal nehezebbek a pályák, és több is van.
Jaka923
A Portal 1 is nagy játék volt, csak azt tesztelésre használták fel, hogy hogyan viszonyulnak hozzá a játékosok. Az igaz, hogy a 2. rész jóval "nagyobb" lesz az 1-hez képest. Mindenesetre, még ott volt a Team Fortress 2 is az Orange Boxban, ami igazán "nagy" játék. Szóval simán el lehet képzelni az Episode 3-mat és a Portal 2-t, egy Orange Box 2-ben vagy bármely színû dobozban<#hamm>

A Portal 2 már "nagy"játék lesz, nem? Ilyesmit lehetett olvasni.

Narxis
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jaka923
Hát ideje is lenne. Lehet, hogy olyan lesz, hogy a Portal 2-vel lesz egy csomagban, mint az Orange Box esetén. Left 4 Dead 3-ról feledkezzenek el 3-4 évig, ahogy az Ep 3-nál tették<#boxer>

FSpofon

Arab money

morvaigaben
Remélem is 😊
Amúgy az idei E3-on biztos bejelentik...legalábbis szerintem. (egy Portal 2 és Left4Dead 3 mellett xD )

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Jaka923
Aquir
omnomnom

berczely
<#nyes>

RelakS
Humoros-aranyosból:
Hátha lesz ilyen az EP3-ban :}

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jaka923
Bocsánatot kérek!<#szomoru2>

TreDoR
Már modot sem lehet kérni torrenten, beszarás <#hehe>

FSpofon
buta of the day

Arab money

Narxis
lol

kifli
mi van hülyegyerek, cinematic mod ingyenes, a torrent nem egyenlõ azzal hogy warez, a készítõk rapdi-ra tették fel, onnan leszedni 9gb-t az szopás. Amúgy ha te tudnál olvasni, láthatnád hogy eredeti az összes hl2 rész (#8567) -.-"
Jaka923
Mi van hülyegyerek, nem tudsz olvasni??? A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDÕK!

FSpofon
torrentek:
cm10 full: http://www.gameupdates.org/details.php?id=3833
10.4 update: http://extratorrent.com/torrent/2227441/

Arab money

berczely
Meggyalázod a játékot... <#szomoru2>

Nekem anno Grebber adott egy linket ahonnal gyorsan jött...irj neki egy privit, hátha tudja még a cimet....én már nem emlékszem..<#fejvakaras>

kifli
na úgydöntöttem még1x végigjátszom a hl2 részeket cinematic modal 😊
valaki nem tud egy gyors torrentet vagy ftp-t? mert rapodról elég lassan szedi :S
Narxis
Steam cloud-ba tölti fel, tegnap is játszottam hl2-vel 2-3 órát aztán 10-15 percig szinkronizálta miután kiléptem.

FSpofon
majd javítják

Arab money

mooo
Hali!
AZ a problémám,hogy eltûntek a párbeszédek feliratai a játékból.
Pedig be van állítva az audio menüben.Elõször azt hittem a magyarítás miatt van,de miután leszedtem az angol feliratok se voltak,Újraraktam az egészet steam-el együtt és még mindig nincs,de azt vettem észre,hogy megjegyezte a beállításokat hiába töröltem ki mindent.Hogy lehet ki kitörölni a beállításokat?Hiába törlök ki bármilyen cfg-t valahonnan visszaállítja.
drogosgeci
planetphillip.com-on is van egy szép gyûjtemény
Csak ahogy olvasom a tegnapi engine update jó sokat tönkrevágott a modok közül, lehet várni a frissítésekre.

drogosgeci
Hát mennyi játékidõt vársz egy jó esetben 2 ember által fejlesztett modtól? Itt nem far cry 2 szinten kell összerakni a pályákat hogy húzol egy csíkot és ott egy út meg nyomsz egy gombot és ott egy ház, hanem kemény szerkesztés a feladat, és ezek még csak a pályák 😊

Van egy rakat jó kis mod, flesh, curse, outpost 16, korsakovia, joutomaa, red avenue, calamity, stb stb stb.. Sok jó van, végig kell próbálni 😄
Vagy a híresebbek mint a minerva vagy a research and development amikre a steam oldalon is van link.

MerlinW
Van konkrét ajánlott gyöngyszem? Ami nem ilyen 1 órás marháskodás? (Még egy mod-al sem játszottam, szal' nekem minden új😊)

[merlinw.org]

drogosgeci
Ott fõleg ezek a polírozott multiplayer modok vannak, az igazi gyöngyszem single modokat még mindig a moddbrõl meg fórumokból kell összevadászni sajnos.

MerlinW
A jobb modok letölthetõk steam-rõl is, ha a boltban a HL2 adatlapjának aljára görgetsz. Van vagy 20 nagy jó darab.

[merlinw.org]

FSpofon
itt fel vannak sorolva a megjelent modok, meg a készülõk is ha fent átállítod a filtert. nagy részük játszható ha bármelyik hl2 részt megveszed, de van pár amihez episode2 kell, ha egyet veszel akkor azt venném.

Arab money