10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Narxis
    jó neki :D
  • Bagoly81
    CHUCK NORRIS már végig vitte a Half life 2 - EPISODE 3-at , kétszer is.
  • morvaigaben
    Szerintem még idén jön L4D3, meg az Ep3 csak PS3-ra...
  • TreDoR
    Motmár viszont felesleges várni az ep3-ra. 2011-ben portal 2, 2012-ben gondolom L4D3, utána meg már mindegy lesz
  • Bence94
    miért ne lenne? most csak a nagy az ünnep mert a valve ps3-ra is fog készíteni játékot...
  • TreDoR
    Na azon viszont meglepődtem volna, ha bejelentik, hogy PC-re nem lesz portal 2.
  • gman906
    lesz pc re is. Ugyanakkor fog megjelenni.
  • Csak77
    Nem lesz pc-re Portal 2, csak ps3-ra. Pedig egész jól lehet gamepaddal lenni, semmi gond nincs vele. probáld ki valahol.
  • TreDoR
    Mármint mit nem? Portal 2 ki fog jönni PC-re is, steam meg van. Egyébként meg el nem tudom képzelni, milyen lehet poratlozni gamepaddal, még ha a PC-s változatba kikapcsolja a player a portal funnelt, már az is eléggé megnehezíti a játékot.
  • Csak77
    valaki hl3 konzol exluzírva tippelt... közel volt hozzá. Mondjuk, gondoltam, hogy nem csinálnak már semmit pc-re. Várható volt.
  • gman906
    Nem baj, talán majd a következő E3-on
  • Narxis
    LOL ez ám a nagy meglepetés.
  • Dodo55
  • gman906
    Viszont azt el kell ismerni, hogy a source engine még mindig tud újat mutatni.
  • TreDoR
    Hát igen, lassan nem lesz értelme gépet fejleszteni :/ Nem értem, hogy a hardware gyártók miért nem szponzorálják a játékfejlesztőket, hogy PC-re is csináljanak cuccokat, r*hadtul nagyot fognak bukni, ha ez így megy tovább. CS-hez meg 1-2 népszerűbb multi FPS-hez nem kell erőmű.
  • FSpofon
    nem valószínű hogy emiatt, nézd meg az összes többi mostanában bejelentett játékot, mind 2011 tavaszra lett tolva. egyszerűen fosnak hogy a kinect meg a ps move elszívja majd a teljes vásárlóerőt karácsony előtt, jobb egy biztosabb nyugis hét később.
  • gman906
    + megkockáztatom, hogy azért nem lesz idén portal 2, mert a team fele portolhat ps3-ra. Eddig a valve mindig előnyben részesítette a pc-t és lenézte a ps-t. De úgy látom, hogy egy kis pénz könnyen változtat az állásponton. Lehet, hogy a pc-s játékoknak tényleg leáldozott.
  • gman906
    Nagy meglepetés: Portal 2 és Steam a PS3-ra. Gratulálok VALVE...
  • r4pt0r
    Negyedét? Aha jól van aludj tovább. :D
  • FSpofon
    lehet nem jutnak vele 1-ről a kettőre, abból meg már tanultak hogy nem jó ötlet korán beszélni valamiről
    blizzard is kapja most a savat hogy a wow kiegből is kivették a beítért dolgok negyedét :)
  • Bence94
    nem tudom, hogy van pofájuk nem mondani semmit az új hl-ról ? még annyira ajnározták ezt az "epizódos" megoldást mert "olyan fasza csak 1 vagy fél évet kell várni és kijön"...remélem egy picike info lesz legalább...
  • MerlinW
    A pénz nagy úr:)
  • FSpofon
    kell 3. is neki

• Jaka923
    Gabe Newell majd pont a csajokat nézi, mi?
  • berczely
    Hát ... sztem nekik mind1 hogy az E3-on vagy a Valve műhelyben tétlenkednek... E3on vannak csajok!
  • Jaka923
    Hát, de a semmiért minek mennének el az E3-ra?
  • berczely
    Oda kéne menni azt felgyújtani az egész Valve standot!
  • SZilaJMaGGoT
    Én nem vennék rá mérget. :D Majd mondanak valami olyasmit, h "portal 2's release date delayed, but it will be much better than that you can just imagine"... :D
  • Jaka923
    Úgyis fognak szaftos infókat mondani, csak faszért kell szivatni a népet
  • FSpofon
    Csak az eredeti rendezvényük marad el, amit hónapokkal ezelőtt jelentettek be az újságíróknak. Ez az, ami helyett ígérték a meglepetést, ez a rendes E3 standjukon tartandó bemutatón lesz, és a portal 2-vel kapcsolatos, amit elhalasztottak jövőre. Ez volt a két aperture science közleményben, és az emailes elmarad megerősítés (“Just a quick note to clarify the Monday Press Event at the Regal Theater is completely cancelled. Please do not head over there expecting to see us.”) is az eredeti rendezvényre vonatkozik, nem a meglepetésre vagy a bemutatójukra.

Amit ezen kívül irogatnak a különböző online újságok, az találgatás, meg az idióta shoppolt képekből generált fake hírek.
  • Rage47
    Talán valami lesz, de a meglepetés rendezvényük elmarad, ami eddig Portal 2 lett volna ugye.
  • Zoli007
    Én most egy kicsit elkeveredtem a dolgok között. Most akkor mi fog kiderülni az E3-on? Semmi/valami?
  • FSpofon
    A legelső hír is pontosan ugyanez volt, csak azt az ilyen gamestaros nem túl képzett ""újságíróknak"" nem sikerült felfognia, ezért közölniük kellett a tényként is.
  • Hellsing47
    Elmarad a nagy bejelentés
    minek mennek egyáltalán ki?
  • Zoli007
    Igen, én. Nincs más lehetőség a falumban értelmes áron. Illetve most már van ADSL is, de tavaly nem volt.
  • TreDoR
    Lehet, nemtudom.
  • FSpofon
    már 300 és negyed éves átlagot néznek de nem lassítják már valójában, akármennyit is tölc
  • TreDoR
    Nekem UPC-nél elvileg az van, asszem 250 giga a havi korlát, utána belassítják a netemet (bár még sose léptem ezt át).
  • Jaka923
    Létezik olyan manapság, hogy valaki korlátos netet használ? Évekkel ezelött volt a mobilinternet GB-ra korlátozva, manapság már abból is egy csomó korlátlan szolgáltatást nyújt
  • Zoli007
    Értlek én. A korlátos netet kellene törvénnyel tiltani.