Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
portal, prelude
portal<--->prelude
ja nem, mert van Copy Past szóval még írni sem kell 😄
goooggllee????
Arab money
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
...
Kell hozzá a portal, de mondjuk nem árt a prelude elõtt normálisabb fan mappokon edzõdni, mert portalról preludera váltani sztem kissé meredek lesz.
De ettõl függetlenûl, nagyon jól megcsinált mod a prelude, igényesek a pályák, a hangok, a történet. És valve szerintem a folytatást mutatja be.
Arab money
Amúgy az idei E3-on biztos bejelentik...legalábbis szerintem. (egy Portal 2 és Left4Dead 3 mellett xD )
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
cm10 full: http://www.gameupdates.org/details.php?id=3833
10.4 update: http://extratorrent.com/torrent/2227441/
Arab money
valaki nem tud egy gyors torrentet vagy ftp-t? mert rapodról elég lassan szedi :S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
AZ a problémám,hogy eltûntek a párbeszédek feliratai a játékból.
Pedig be van állítva az audio menüben.Elõször azt hittem a magyarítás miatt van,de miután leszedtem az angol feliratok se voltak,Újraraktam az egészet steam-el együtt és még mindig nincs,de azt vettem észre,hogy megjegyezte a beállításokat hiába töröltem ki mindent.Hogy lehet ki kitörölni a beállításokat?Hiába törlök ki bármilyen cfg-t valahonnan visszaállítja.
Csak ahogy olvasom a tegnapi engine update jó sokat tönkrevágott a modok közül, lehet várni a frissítésekre.
Van egy rakat jó kis mod, flesh, curse, outpost 16, korsakovia, joutomaa, red avenue, calamity, stb stb stb.. Sok jó van, végig kell próbálni 😄
Vagy a híresebbek mint a minerva vagy a research and development amikre a steam oldalon is van link.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Arab money