10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9063 Az pedig mekkora játék! :)
Reteszeld be az ajtót, amin be akarnak jönni, és rohanj, mint az őrült :) -
#9062 ok. -
#9061 A Call of Cthulhu Dark Corner az horrorjáték,tetszik is de a hoteles résznél befejeztem mikor kb. 20X kinyírtak. -
#9060 milyen horror? -
#9059 Aztán tényleg olyan jó ez? Most szereztem meg,mostanában kipróbálom.A horrort,sci-fit szeretem de a Dead Space-t és a Cthulhu Dark Cornert egy ponton abbahagytam mert ott mindíg elakadtam.Remélem ezt majd végig tudom vinni. -
#9058 Ez épp annyira egyértelmű, minthogy a trailerben 2009 szerepel. -
#9057 "Wake me up at the end of 2010. Ok now don't screw this up.. don't misplace the 1 and the 0 and it be 2100. Or make your 0 squished so she thinks its 2011. End of 2010."
Ebből teljesen ezt lehet levonni, ráadásul több külföldi oldal is kiterjesztette ezt az információt, hogy a játék 2010 végén megjelenik, amit a játék készítői nem cáfoltak, tehát ez egyértelmű.
-
#9056 Jól mondod: "vicces sorok", nem írt semmi olyat, hogy: the mod will be released in 2010, vagy bármi hasonlót. -
#9055 Pedig leírta, max te nem olvastad ki a vicces sorok között... -
#9054 "Azt nem, de azt igen, hogy idén jön."
Szó szerint azt sem írta le. -
#9053 Azt nem, de azt igen, hogy idén jön. Az, hogy ki mennyire veszi készpénznek az egyénre szabott, de ilyen alapon semmi sem biztos az égvilágon... :) -
#9052 Vazzeh, ne szivasd már állandóan a népet ezzel a hülyeséggel, egyáltalán nem írt semmi olyat, hogy "BIZTOSAN megkapjuk"... -
#9051 Tudom, de nem veszek mindent készpénznek... Csak bízom benne. :) -
#9050 A forumban kell keresni... -
#9049 nem látom -
#9048 Képzeldd, nem. A játék hivatalos honlapján írták ki. -
#9047 gondolom gamestar hírben olvastad:D -
#9046 Ez egyik készítő nyilatkozta, hogy az idei év végére BIZTOSAN megkapjuk. Ez elég kemény megfogalmazás ahhoz, hogy ne legyen igaz :) -
#9045 Remélhetőleg be is fejezik... :D -
#9044 Hatalmas játék lesz, már alig várom. -
#9043 Új BM:S képek! -
#9042 jobb gomb, uninstall. Vagy ilyen
A Steam okos, csak azt fogja törölni, ami az EP1-en kívül másnak nem kell -
#9041 Hogy tudom eltávolítani csak az Ep1 et? -
#9040 -
#9039 Az egyik Gabe Newell a másik tag nem tudom ki, a felirat pedig fake ps! -
newc22 #9038 Kik ezek?! Ilyet én is tudok csinálni! :D -
#9037 WTF? -
#9036 SOha. -
strebacom #9035 Olvasgass!!
-
#9034 le van írva, nem?
Egyetlen lövés. Gránát, rakéta, radiátor rendben. -
#9033 Nem használhatod. -
#9032 The One Free Bullet: van az a gép fegyver ami az útra van telepítve, azt sem használhatom?
Bizonyára nem használhatom, de jobb tudni :) -
#9031 Jaa, hogy ez csak egy HL mod lesz? Akkor nem szóltam. -
#9030 1. A Black Mesa: Source elkészítéséhez semmi köze nincs a Valve-nak, mivel egy másik csapat csinálja.
2. Augusztus elején, a játék hivatalos oldalán az egyik fórumtopikba beleírta az egyik készítő, hogy év végére biztosan megkapjuk... -
r4pt0r #9029 Black Messanak semmi köze a Valvehoz, és ha jól emlékszem erre az évre mondták. Nah persze sose lehet tudni. :D -
#9028 Semmilyen bejelentés nem volt ezzel kapcsolatban... A következő két Valve projekt ami megjelenik a L4D első részéhez egy DLC és a Portal 2. Többről nem volt szó még. HL-ról végképp semmi. -
#9027 Elvileg év vége körül... -
#9026 Miko jön máá a Black Mesa: Source? :F -
#9025 Az Ep 1-hez meg minek végigjátszás? Nincs benne olyan rész, ahol el lehetne akadni... -
#9024 egyébként meg minek?
Gondolom ezt is ízin nyomod, mint a HL2-t :)