Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Mint 3DRealms Duke Nukem. Shadow Warrior, Prey. Kiadóként õk adták ki pl. a May Payne-eket is. Ne felejtsük el, hogy elõtte Apogee-nak hívták õket és akkoriban letettek az asztalra játékot (pl.: Rise of the Triad). Többek között mint kiadó is jók voltak, õk adták ki pl. az id Software cuccokat is, mint Wolf3D, Commander Keen és hasonló nagy alkotásokat.

[merlinw.org]

Rage47
azért van ott még egy Shadow Warrior meg Prey 😊
MerlinW
Valve a Steam-bõl él, tehát továbbra is PC/OSX illetve hamarosan a Linux lesz prioritásban.

[merlinw.org]

kifli
én régi xbox-on toltam cs-t havernál, aszem a cs:cz 😊
SZilaJMaGGoT
Jó de a 3dRealms nem sokat tud felmutatni az el nem készült project-jén kívül... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TSL16b
A harmadik rész mellé felvesznek még egy soha el nem készülõ projektet, a DNF-et? Vapourware-ben akarnak a legnagyobb királyok lenni? Steamjük már van hozzá... 😊

FSpofon
csak pc túlzás 😊

Arab money

samsung123
Természetesen nem lesz konzol exkluzív tartalom!(remélem) csak nagy hangsúly lesz a konzolokon és a grafika és egyéb technikai adotságokban idomulni fog hozzá. FONTOS hogy a pc jol támogatott maradjon, hiszen CS is eddig is csak pc re jelent meg valószinû ezután is az marad. DE alegtöbb pénz a konzolban van és biztos hogy nyitni fog Valve!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

SZilaJMaGGoT
Jah, de konzol exklúzív tuti nem lesz, mivel a "steam" a fõ platformjuk, fõleg, most, hogy a mac kompatibilitásra is hajtanak, sztem a pc mint platform marad egy darabig(a konzolok mellett persze).

FSpofon
jah én is ezt mondom, vagyis hogy nagy ívben leszarhatják a régi pc-s réteget, legfeljebb telesírnak pár ezer kommentet a steam fórumba ami sehova se vezet.

Arab money

SZilaJMaGGoT
Vannak öregrókák akik még mindig az 1.6-ot tolják, és ahogy meg van a cs:s réteg, úgy az új cs-nek is meg lesz a maga generációja...

FSpofon
cs-sek örökké azzal a cs-vel fognak játszani amit megszoktak, semmivel nem lehet õket elrángatni onnan (vagyis pénzzel lehet mint kodiakot, de a valve a pénz akarja, nem adja 😄)

Arab money

SZilaJMaGGoT
Szerintem azt akarta mondani, hogy alapból multi-platform tervezik, és konzolokra is jól lesz optimalizálva. 😊

TreDoR
Biztos, hogy nem konzolokra fogják elsõdlegesen tervezni, leginkább a CS miatt, mivel annak egy az egyben PC-n kell megfelelõen mûködnie (gamepad itt szóba sem jöhet), különben bukják a CSseket (nem éppen kevés playerrõl van szó).

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

samsung123
logikusan végiggondolva a Valve tevékenységét. biztos Half-Life3 új grafikus motorral érkezik, ez a konzolokra optimalizál uj alapokon nyugvó lesz. akkor kiadnak egy uj CS-is ezzel a motorral. tény hogy a sorce motor elavult és már tulfícsörözött, emiatt fut optimalizálatlanul, miközben más játékok már jóval szebbek tõle(konzolon értem) mivel mindent utólag raktak bele. source2 motor nem lesz sokkal szebb(full dinamikus árnyékok, szebb txtúrák, több poligon estleg) ha nem inkább komlexebb, nagyobb terek több tereptárgy(élõ lélegzõ világ) és ami alegfontosabb komlexebb fizika..aza nemcsk hordó felborul hanem, kifinomul (nem scriptelt) fák, házak tereptárgyak rombadöntése, átalakítása(egységesen mindenen a lényeg). ez a megvalósítható lenne és idejük is volt rá bõven! az EP3 valszeg még a mostani motorral fog futni, és kb 2-3 év mire kijön a HL3, mivel 3-4 év mulva uj konzolok lesznek, amit nem várnak meg mivel(vagy kitudja)a most fejlesztett motorjuk(valszeg fejlesztik) már megint elavult lesz és ujbol az lenne mint most, hogy foltozgatni kell a futerenext-gen konzolokhoz.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Narxis
hét ez mekkora kép már... 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FSpofon

Arab money

gman906
érdekes, hogy sosem mentik le a weblapot amikor ilyen történik. az oldalon persze nincs semmi úgyhogy valszeg fake.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Jaka923
Áh, az uccsó link nem jó! Elárulom: Duke Nukem

Jaka923
Újabb dolgok a meglepetésrõl...

új kép valve honlapján:
link

bejelölve fontosabb dolgok:

na vajon...kire is hasonlít?
link

no comment

TreDoR
Jah, L4DMMO XDDDD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Narxis
Nem lepõdnék meg ha valami MMO lenne, abban látják a pénzt sokan.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SZilaJMaGGoT
HÁt én úgy érzem valami irdatlan nagy baromsággal fog gabe elõállni amitõl majd a hajamat tépem... :/ De bár ne úgy lenne... :/

berczely
Hát lehet hogy majd teleanyázzuk a topicot.<#nyes>

SZilaJMaGGoT
Nagy csalódás lesz még ebbõl már most látom... 😄

Jaka923
Pontosan 😊

morvaigaben
Ha mégis, sztem a Valve elõ tud rukkolni valami egyedivel...de ez úgyis EP3 lesz 😛 XD

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

kirol
Nem, mert ahhoz ötlet kellene!
Eredeti játék meg nem nagyon van mostanság.

SZilaJMaGGoT
Dehogynem, csak lövésem sincs mit tud a valve még kitalálni... 😄

Jaka923
Nem, mert az nem lenne olyan nagy meglepetés

MerlinW
Az is lehet, hogy egy teljesen új projekt lesz, erre nem is gondoltatok?😊

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Én is arra gyanakszok ha lesz egyáltalán... 😄

Jim Morrison
tf2 jo, meg egy csomo update jon. szerintem hl3 lesz nem ep3, mert aztan olyan lenne mint a lost.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SZilaJMaGGoT
Igen tudom, ebben erõsítettelek meg, illetve fejeztem ki egyetértésem... 😄

TreDoR
Igen, ezt írtam.

SZilaJMaGGoT
Új CS biztos, hogy a köv. enginnel lesz csak... 😊

TreDoR
Esetleg még szóba jöhet egy újabb counter-strike, bár ahhoz is új grafikus motor kéne. Mondjuk ha mégis az lesz, akkor gondolom utána jön a hl3, ahogyan a cs:s/hl2 esetében is volt.

SZilaJMaGGoT
Jah és az engine sem tehet arról, hogy valaki nem tudja használni... 😄

SZilaJMaGGoT
De most arról az epic tehet, ha valaki nem tudja használni az engine-t? 😄 Sokan azért licenszelik mert azt hiszik az már önmagában is siker ha ezzel az engine-el dobják piacra a játékot. De ez bármilyen engine-re igaz lehet.

Bence94
hát de pont ez az mindenki meveszi de egy balfasz hozzá hogy normálisan megcsinálja a játékát.egyedül az epicnél volt a jó.hatalmas gépigényük van mindenek szinte kivétel nélkül...jó azért van egy-két kivétel.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SZilaJMaGGoT
Te mirõl beszélsz? UE3 jelenleg a legjobb engine. Az, hogy néhány fejlesztõ annyira balfasz, hogy nem tud mit kezdeni egy jó engine-el az már az õ bajuk. Ez olyan, hogy hiába veszl 30000ft-ért rajz eszközöket ha nem tudsz rajzolni/festeni. A kidolgozottságnak semmi köze nincs az engine adottságaihoz, a shader effektek pedig ki/be kapcsolhatók.

Bence94
azért ennyire én sem vagyok hülye 😄 Úgy tudom, hogy a procit nagyon szereti a játék nem ? Más:Jelenleg nincs egy normális motor sem a piacon szerintem...az ue 3 nekem nem nagyon jön be mert tiszta effekt az egész de közben semmi nincs kidolgozva rajta.Várom, hogy az id mit alkot meg a crytek bár félek emiatt a konzolosodás miatt...

SZilaJMaGGoT
Azért mert nem okos döntés portolni. Egy bizonyos funkció akkor fog tökéletesen szuperálni ha az a kezdetektõl bele van tervezve az engine-be.

SZilaJMaGGoT
Egy engine nem csak nagy felbontású textúrák és magas poligon számú modellek kezelésébõl áll. 😄 +Az sem mind1, hogy amit látsz azt milyen sebességgel jeleníti meg. +Még sok más technikai kérdés felvethetõ. A source legnagyobb fogyatékossága szerintem, hogy még mindig túl kicsi területet tud megjeleníteni elfogadható sebesség mellett...

Bence94
a másik, hogy nem tudom páran miért mondják, hogy a következõ konzolokra lesz csak új motor ? A source alapból pc-re született és onnan portolták át.

SZilaJMaGGoT
Azért nem fut túl jól konzolokon, mert nem egy multiplatform engine-nek lett tervezve... Pont errõl ugatok, hogy a source nem egy jól átgondolt engine, ahogy már az elõdje sem volt az, de a maga idejében azért megállta a helyét.

Bence94
mostanival az a bajom, hogy a textúrák nagyon gyengék benne.a mostani frissítésben nem tudom mit csináltak a grafikával mert bekerült a ver high opció de én nem látom szebbnek csak mósön blúrt raktak bele meg elvileg többmagos kezelést...

FSpofon
minek írjanak új enginet? ez se fut túl jól már a konzolokon
a rondaságait meg eltakarják köddel meg ilyenekkel és kész

Arab money

SZilaJMaGGoT
Ha tanulnak a hibáikból, sokkal átgondoltabb engine-t írnak átgondoltabb eszközökkel és akkor nem lesz gond(azaz nem kell 3-4 év, max 1-2)... 😊

Bence94
bámulhatnád kb.2x 5 percben a source 2-t (beszarok ha tényleg ez lenne gyorsan le is védetem 😄) és akor majd mondják, hogy "khmm õõ és egy igen ismert játékunkban lesz majd látható olyan 3-4 év múlva...