10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9103 moar
-
#9102 Azt a rohadt! o.O -
#9101 új cinematic mod készül:
-
#9100 Megmondta, csak azért nem segítesz, mert te se tudod, ismerd be!
ui: de most már sztimmel játszik így laza 5 év után, most már érti. -
Gibor #9099 a kettő egy és ugyan az.... -
#9098 2003-tól van Steam szóval bukta :) -
#9097 Igen, de gondoltam az nem "aktiváló kulcs" hanem cd kulcs, vagy muttudomén. De mindegy mostmár tudom, hogy az az aktiválás. -
#9096 Amikor "megvetted" a játékot, telepítés elött fel kellett rakni a Steam-et, majd ott aktiválni kellett a kulcsot. És ezután a Steamet minden alkalommal el kellett indítani, ahányszor játszani szeretnél. Úgyhogy ne tégy úgy, mintha nem is tudnál az egészről semmit... -
#9095 Erőlködik a franc. Nem értem mit kell itt keverni...
De mind1 most már értem, ha felvan telepítve akkor már aktiválva van. Sosem értettem a steam túlbonyolított bizbaszait. -
#9094 Hát ez tényleg FAIL. De még, hogy erőlködik ráadásul... -
#9093 ahoz, hogy feltelepítsd a half-lfie 2-t kell a steam is. -
#9092 azt se tudtad..
most hadd ne nézzem már meg neked hogy már az első hl2 kiadás _magyar_ útmutatóján is hányszor szerepel a steam szó :D -
#9091 És, hogy játszol a steames játékaiddal steam nélkül? Szerintem párszázezren kiváncsiak lennének a megoldásodra. -
#9090 Én hazudok? Aha ja, persze, hazudok...mindegy akkor mond azt, hogy te sem tudod. Amikor még a sima half life 2-t megvettem aztsem tudtam miaz a steam, elvoltam nélküle hidd el...És a warezolás ellen vagyok...de mind1, elvégre "hazudok". -
#9089 ha eredeti lenne akkor értenéd.
na menjél máshova hazudozni meg a warez bajodról kérdezősködni. -
#9088 De miért kéne aktiválni? Egyátalán hogyan kell azt? Nemértem az összefüggést a módok és a steam között. -
Gibor #9087 Ha a Steamen aktiválva van mind a három játék akkor menni fog. -
#9086 Mindegyik eredeti csak külön lettek megvéve. Hiába orange boxot seholsem találtam. :S De akkor így menni fog? -
BBencze #9085 Ugye nem warez verzió? Arra nem fogsz tudni telepíteni modokat. -
#9084 Úgy van, hogy van a D:/ és azon külön külön Half life 2, Half life 2 Episode One, Half Life 2 Episode Two. Ha így mondjuk a modot feltelepítem egy külön mappába pl D:/Cinematics Mod így működni fog? -
#9083 Nem steames, sima. Mind a 3 külön. -
kri555 #9082 Ha Steames akkor szerintem simán telepítsd fel, mert külön helyre telepíti a modot -
#9081 Hi
Már marhára jól néz ki a cinematics mod, elképesztő és fel akarom tenni, de nekem úgy vannak meg a részek, hogy külön külön. Így hogy tudnám megoldani a feltelepítését? -
#9080 Ha nem rakod a kukába amit levert akkor így is úgy is megver! -
#9079 sün :/ -
#9078 Keménykedik a közeg ebben a játékban-fejbedobtam sörösüveggel-erre megkergetett és elvert :) -
#9077 Krva jó! -
strebacom #9076 EZ..volt már....
-
#9075 Az Ep 3 már évek óta be van jelentve :) -
#9074 Portal 2, DOTA, TF2/CSS updatek + legalább 2 bejelentetlen project
1.5 hónap múlva meg wowozni fognak :D -
#9073 Miért amúgy mit csinál mostanság a Valve? -
#9072 Najah, én is gyanítom, hogy új vízekre készül evezni a valve... :) Csak fejlesztenének már engine-t, mert egy 12 éves quake world-el nem húzhatják még 6-12 évig... :/ -
#9071 Akkor legyen Half Life 4. Nekem tökmindegy. :D -
#9070 Miután egyik sincs bejelentve, ezért még az is lehet, hogy egyik sem lesz:) -
#9069 Azt mondták nem lesz, már csak HL3. -
#9068 Miért ne lenne? -
#9067 Akkor már episode 3 nem is lesz????????????????????????????????????????????????? -
#9066 De király lenne, ha végre lenne Half Life 3! -
#9065 simán. -
#9064 Túl jó hogy igaz legyen? Ingyé, na ne vicceljünk :D