10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9223 Játszottam is vele anno:)
(HL2 megjelenése után kiszivárgott egy pre-alpha, amiben a képen látható havas terep volt benne egy épülettel és pár ellenféllel) -
Király... Kezd elegem lenni :)
Amúgy ezt ki látta már? =D -
#9221 "Attention Loyal Black Mesa Fans!
Feeling blue about the lack of updates? Clinging desperately to low resolution prop screenshots occasionally uploaded on the wiki? Tired of being cruelly mocked by the rest of humanity for your unwavering faith in "the final victory"?
Never fear. While it's true that Black Mesa and Ep3 are in a tight contest for "Most Anticipated Half-Life Game That Nobody Even Knows is Alive or Not" you don't have to agonize over it anymore.
What I'd do is this. Get some very, very powerful sedative.. like crush a pack of sleeping pills up and dump it in your Spaghettios. Then write a note that says "Dear Mom. Wake me up at the end of 2010." Ok now don't screw this up.. don't misplace the 1 and the 0 and it be 2100. Or make your 0 squished so she thinks its 2011. End of 2010.
Then eat your Spaghettios."
natedgreat3 (Lead Developer) -
#9220 erős félreértelmezés az a fordítás, de ezt már kitárgyaltuk a topicjában a nyáron :)
csak az valószínű, hogy valami hírt fognak adni a modról úgy 3 hónapon belül. -
#9219 Innen. -
#9218 Ezt honnan másoltad? -
#9217 mondjuk mert utána garantálnak maguknak egy elég jól fizető állást tetszőleges fejlesztő stúdiónál :) -
#9216 ''A napokban azonban Nathan Ayres a csapat vezető animátora megnyugtatta a kedélyeket azzal, hogy a játék ez év végén meg fog jelenni. Így legyen!"
December van és semmi Hír róla... Tavaly is ezt mondták. -
#9215 Mert miért érné meg nekik? Kb akkora munka elkésziteni azt mint a Half-Life2 őt. -
#9214 Lassan 1 éve nem nyúltak a BM-hez a készítők. -
strebacom #9213 "nem fog megjelenni"-miért ????
-
#9212 meg Operation Black Mesa és BSS nincstelensége is aggaszt :( -
#9211 Ez legyen a legkisebb gond... Nagyobb baj a BM, meg az Ep3 körüli nincstelenség. -
#9210 Opposing Force 2
=D Ez se készül el soha... -
#9209 nem fog megjelenni. -
#9208 Szóval....semmi ötlet? :/ -
#9207 Kiknél?:) -
#9206 Örökké nem húzhatják... -
#9205 Náluk ez a bevett szokás. -
strebacom #9204 2009-ben is ezt mondták, hogy decemberben jön....és jött...neeem...
-
#9203 Idén jön, vagy nem. -
strebacom #9202 A Black Mesaról van már valami hír, vagy csak kamu az egész....
-
#9201 Akkor most mi van? Megint egy bug ami csak nálam van? Vagy valamit be kell kapcsolni, hogy legyenek... -
#9200 A legújabb van. -
#9199 valszeg azéé mert 10.40 után került bele ez az árnyék effekt, megoldás, szedd le a legújabbat... -
#9198 ilyen árnyékokat hogy lehet benne csinálni? Me nekem nincsenek ilyenek benne. :S -
#9197 nincsenek benne a modellek, de ez nem is hiszem hogy működik már a mostani HL2-vel. -
#9196 Már egyszer lentebb feltettem de akkor mégegyszer. Mi ez a FakeFactory Cinematic Mod 10.0 LE (Light Edition)??? -
#9195 Na kipróbáltam ezt a cinematics modot végre, hát ebben 1-2 helyen láttam olyan árnyékokat mint amiket a videóban láttam. Mi a fene van?:S -
#9194 -
#9193 fail timing -
#9192 linket plz :/ itt 22. -
#9191 Na most jó a patchtől, eddíg. Köszi. :P -
#9190 el volt előtte indítva mind3 hl2 game? rakd fel a 10.94 patchet is. -
#9189 Nos, már jó régóta terveztem, hogy letöltsem és ma végre lejött. Feltelepítettem kemény 2és fél óra alatt. És nem működik.... Elindítom bejön a menü meg a loading felirat allul, majd az eltűnik és azt a homályos hátteret bámultam 10percig és semmi. Mi a fene lehet????????????????????? -
#9188 Egy kérdés. Van ilyen cinematics mod light edition. Csak ebbe vannak benne a dinamikus árnyékok? Azok igen tetszenek benne. Mostmár lassan lejön a v10.90, ebben vannak? -
#9187 Magyar szinkron meg 37,3%....sosem lesz kész. -
#9186 Steam-en az Orange Box 5,75€ holnap 19:00-ig. -
#9185 most volt egy nagy. mit akarnak meg elbaxni? >/ -
#9184 Valószínű.