Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éegfeljebb a portalt mert annak megváltozott a vége pár hónapja
Arab money
Bocs, h itt kérdezem meg, de sokáig azt hittem, nem is adnak ki frissítéseket a játékhoz, amikor látom, h mindegyik részéhez jönnek, de csak a steamrõl.
Honnan szedted ezt a marhaságot?
Most találják ki a történetét az EP3-nak, ami azért is nagy falat, mert hosszabbat kell, látványosabbat, és olyan drámai történetet, ami kellõen illeszkedik az eddig történtekbe.
Ha végigviszed az ep2-ig az összeset, láthatod, h mennyi munkájuk volt vele.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Na szóval, héten arra vetemedtem hogy HL Source tól kezdve ep2 ig végig játszom, steam izzít hl source megvan, stb........ Orange boxot felteszem, ep2 t indítom elindul, happy, és játék közben ugrál az ember, ha mozgok nem de ha megállok akkor pattog nemis ugrál, nagyon idegesítõ.
Remélem tudtok valami megoldást erre.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
hát ott nem keveset anyáztam az autós résznél hogy rohadna meg, fõleg mikor már megérkeztem a kis bázishoz legyõzöm a koptert erre az meg harc közbe a "biztonságba" helyezett kis törpét kirobbantotta valaholva és persze hogy utána mentettem <#idiota>#idiota>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Megvan már a 2 legnehezebb is!
Keep Off The Sand! és a Zombie Chopper <#gonosz1>#gonosz1>
2010et írunk. Ennyi idõ alatt garfikus motorral együtt 0ról meg lehet írni egy új részt, ezzel szemben itt már a történet a karakterek, sõt még a grafikus motor is adott volt... lol?
Szóval itt nem erõforrás hiány van, hanem csak bambulnak naphosszat.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Azon meg nem tudom mért kell befosni, hogy jön ps-re is... Nem tök mind1? Lesz pc-n is, senki nem veszít semmit...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Pár éve amúgy érdekes még 2 threadre is alig tudták átoptimalizálni a Source-t, asszem csak úgy sikerült nekik, hogy csináltak egy server threadet, ami a fizikát, meg az AI-t, scripted sequenceket számolta, meg egy client threadet, ami a grafikai renderert vezérelte, meg az inputot figyelte. Asszem egyedül a particle rendszert sikerült talán függetleníteni megfelelõen.
Tulajdonképpen hülyeség az egész multithreading egy olyan programhoz, ahol egyetlen kimenetet kell kiszolgálni(magyarul kliens oldali programok), ugyanis lehetetlen tökéletes szinkronizációt elérni a threadek között, mert nem lehet pont úgy kiosztani a számításokat, hogy azok pont egy idõben készüljenek el, ennek hiányában meg egy thread kénytelen várni a másikra, hogy folytathassa a számításokat, ha ugyanaz a feladat van szétosztva több threadre.
Az órajel viszont egyenesen arányos a számítási teljesítménnyel, és ne mondja már senki, hogy nem lehetett volna mára már kiküszöbölni a netburst architektúra melegedési, és stabilitási problémáit(amiért a 90nm-es technológiát okolták, de hol van már az...), ami megakadályozta, hogy 10GHz körül tudjon mûködni egy P4, mert eredetileg az volt a cél, és ha nálam ég és föld van a gyári 3.2GHz és az általam beállított 3.85GHz között, akkor bele se merek gondolni mire lenne képes a procim 10GHz-en.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Arab money