10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• MerlinW
    Játszottam is vele anno:)

(HL2 megjelenése után kiszivárgott egy pre-alpha, amiben a képen látható havas terep volt benne egy épülettel és pár ellenféllel)
  • JaSoN HuNTeR #9222

Király... Kezd elegem lenni :)

Amúgy ezt ki látta már? =D
  • MerlinW
    "Attention Loyal Black Mesa Fans!

Feeling blue about the lack of updates? Clinging desperately to low resolution prop screenshots occasionally uploaded on the wiki? Tired of being cruelly mocked by the rest of humanity for your unwavering faith in "the final victory"?

Never fear. While it's true that Black Mesa and Ep3 are in a tight contest for "Most Anticipated Half-Life Game That Nobody Even Knows is Alive or Not" you don't have to agonize over it anymore.

What I'd do is this. Get some very, very powerful sedative.. like crush a pack of sleeping pills up and dump it in your Spaghettios. Then write a note that says "Dear Mom. Wake me up at the end of 2010." Ok now don't screw this up.. don't misplace the 1 and the 0 and it be 2100. Or make your 0 squished so she thinks its 2011. End of 2010.

Then eat your Spaghettios."

natedgreat3 (Lead Developer)
  • lolSL
    erős félreértelmezés az a fordítás, de ezt már kitárgyaltuk a topicjában a nyáron :)
    csak az valószínű, hogy valami hírt fognak adni a modról úgy 3 hónapon belül.
  • JaSoN HuNTeR #9219
    Innen.
  • Jaka923
    Ezt honnan másoltad?
  • lolSL
    mondjuk mert utána garantálnak maguknak egy elég jól fizető állást tetszőleges fejlesztő stúdiónál :)
  • JaSoN HuNTeR #9216
    ''A napokban azonban Nathan Ayres a csapat vezető animátora megnyugtatta a kedélyeket azzal, hogy a játék ez év végén meg fog jelenni. Így legyen!"

December van és semmi Hír róla... Tavaly is ezt mondták.
  • JaSoN HuNTeR #9215
    Mert miért érné meg nekik? Kb akkora munka elkésziteni azt mint a Half-Life2 őt.
  • MerlinW
    Lassan 1 éve nem nyúltak a BM-hez a készítők.
  • strebacom
    "nem fog megjelenni"-miért ????
  • JaSoN HuNTeR #9212
    meg Operation Black Mesa és BSS nincstelensége is aggaszt :(
  • Jaka923
    Ez legyen a legkisebb gond... Nagyobb baj a BM, meg az Ep3 körüli nincstelenség.
  • JaSoN HuNTeR #9210
    Opposing Force 2

=D Ez se készül el soha...
  • JaSoN HuNTeR #9209
    nem fog megjelenni.
  • KaszaN
    Szóval....semmi ötlet? :/
  • MerlinW
    Kiknél?:)
  • Jaka923
    Örökké nem húzhatják...
  • TreDoR
    Náluk ez a bevett szokás.
  • strebacom
    2009-ben is ezt mondták, hogy decemberben jön....és jött...neeem...
  • TreDoR
    Idén jön, vagy nem.
  • strebacom
    A Black Mesaról van már valami hír, vagy csak kamu az egész....
  • KaszaN
    Akkor most mi van? Megint egy bug ami csak nálam van? Vagy valamit be kell kapcsolni, hogy legyenek...
  • KaszaN
    A legújabb van.
  • kifli
    valszeg azéé mert 10.40 után került bele ez az árnyék effekt, megoldás, szedd le a legújabbat...
  • KaszaN
    ilyen árnyékokat hogy lehet benne csinálni? Me nekem nincsenek ilyenek benne. :S
  • lolSL
    nincsenek benne a modellek, de ez nem is hiszem hogy működik már a mostani HL2-vel.
  • KaszaN
    Már egyszer lentebb feltettem de akkor mégegyszer. Mi ez a FakeFactory Cinematic Mod 10.0 LE (Light Edition)???
  • KaszaN
    Na kipróbáltam ezt a cinematics modot végre, hát ebben 1-2 helyen láttam olyan árnyékokat mint amiket a videóban láttam. Mi a fene van?:S
  • Jim Morrison
  • lolSL
    fail timing
  • Jim Morrison
    linket plz :/ itt 22.
  • KaszaN
    Na most jó a patchtől, eddíg. Köszi. :P
  • lolSL
    el volt előtte indítva mind3 hl2 game? rakd fel a 10.94 patchet is.
  • KaszaN
    Nos, már jó régóta terveztem, hogy letöltsem és ma végre lejött. Feltelepítettem kemény 2és fél óra alatt. És nem működik.... Elindítom bejön a menü meg a loading felirat allul, majd az eltűnik és azt a homályos hátteret bámultam 10percig és semmi. Mi a fene lehet?????????????????????
  • KaszaN
    Egy kérdés. Van ilyen cinematics mod light edition. Csak ebbe vannak benne a dinamikus árnyékok? Azok igen tetszenek benne. Mostmár lassan lejön a v10.90, ebben vannak?
  • KaszaN
    Magyar szinkron meg 37,3%....sosem lesz kész.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Steam-en az Orange Box 5,75€ holnap 19:00-ig.
  • Jim Morrison
    most volt egy nagy. mit akarnak meg elbaxni? >/
  • Jaka923
    Valószínű.