Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
tört játékkal úgysem számolja az achievementeket, nincs értelme frissíteni
éegfeljebb a portalt mert annak megváltozott a vége pár hónapja

Arab money

Van lehetõség a játék frissítéseit megszerezni, vagy az állandóan updatelt játékot felrakják-e valahova?
Bocs, h itt kérdezem meg, de sokáig azt hittem, nem is adnak ki frissítéseket a játékhoz, amikor látom, h mindegyik részéhez jönnek, de csak a steamrõl.

Hát nagyon adott volt a történet.
Honnan szedted ezt a marhaságot?
Most találják ki a történetét az EP3-nak, ami azért is nagy falat, mert hosszabbat kell, látványosabbat, és olyan drámai történetet, ami kellõen illeszkedik az eddig történtekbe.
Ha végigviszed az ep2-ig az összeset, láthatod, h mennyi munkájuk volt vele.

FSpofon
steamben properties, local files / verify

Arab money

Egyikse, már megõrülök, most játszanám végig kb 15. jére 😄DDD És az "uccsóó" epizódnál meg hibák vannak... Majd mindjárt felveszem frapsel megmutatom 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

MerlinW
Kontroller, kormány nincs bedugva?

[merlinw.org]

Üdv, gondolom már lefutott dolog, de megoldást nem találtam....
Na szóval, héten arra vetemedtem hogy HL Source tól kezdve ep2 ig végig játszom, steam izzít hl source megvan, stb........ Orange boxot felteszem, ep2 t indítom elindul, happy, és játék közben ugrál az ember, ha mozgok nem de ha megállok akkor pattog nemis ugrál, nagyon idegesítõ.
Remélem tudtok valami megoldást erre.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

nekem a legnehezebb a lambda locatoros volt, hihetetlen hogy a water hazardon hagytam el a legtöbb rejtett helyet mikor az a kedvenc pályám egyike, guide nélkül csak 45/38 volt meg de sosem gondoltam volna hogy a legtöbbje water hazardon lessz <#vigyor> Zombie Chopper-nél a radiátor best weapon evarr <#eplus2>
hát ott nem keveset anyáztam az autós résznél hogy rohadna meg, fõleg mikor már megérkeztem a kis bázishoz legyõzöm a koptert erre az meg harc közbe a "biztonságba" helyezett kis törpét kirobbantotta valaholva és persze hogy utána mentettem <#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Jaka923
Ja, de a Get Some Gbrub sem piskóta

sv_unlockedchapters
DarkJedi
Legdurvább a Little Rocket Man az EP2-ben.. 😄

Jaka923
Ez a 2 achi semmi a Lambda Locatorhoz képest

Jaka923
Vigyázz, hogy az az 1 lövés, csak a lakatnál legyen

RelakS
hmm... rendes half-life 2-ben 1-2 hete még tudtam új játékot kezdeni akárhol. Most csak a legelején engedi O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bence94
én most 1 lövéssel próbálom végig tolni az ep1-et. látszik valve ilyenekkel akarja elfoglaltatni a népet, hogy ne jusson az eszükbe az ep3<#idiota><#falbav>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

berczely
Hú emberek jók ezek a HL2-es acsívmentek!

Megvan már a 2 legnehezebb is!
Keep Off The Sand! és a Zombie Chopper <#gonosz1>

chopin42
Episode Two's retail version was released on October 10, 2007...
2010et írunk. Ennyi idõ alatt garfikus motorral együtt 0ról meg lehet írni egy új részt, ezzel szemben itt már a történet a karakterek, sõt még a grafikus motor is adott volt... lol?

Dio2, SChez is jönnek kis fejlesztések, de közben haladnak még ha lassan is. Ezzel szemben a Valve lényegében nem sok mindent csinál.

Szóval itt nem erõforrás hiány van, hanem csak bambulnak naphosszat.

gman906
Szerintem azért hátráltatja a fejlesztõcsapatot, hogy még mindig egy 3 éve megjelent játék foltozásával kell foglalkozni, amikor alapjában nem volt olyan bugos a játék.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Ez nem baj, sõt dicséretes. De ez nem hátráltat senkit és semmit.

gman906
Az is baj, hogy a Valve túl sokat foglalkozik a régi játékaik fixelésével. Például a régebbi hl2 részeket szerintem már felesleges javítgatni, jók ahogy vannak.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

SZilaJMaGGoT
Kábé.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

chopin42
Egyébként mit is adoptt ki a Valve az orange box óta? LFD 1-2?

chopin42
Egyszerû példa: ha szarba lépsz, arról részben te tehetsz, hisz nem néztél a lábad elé. Viszont ha nincs szar, nem léptél volna bele...

SZilaJMaGGoT
Csak nem basznak arcon egy konzol porttal. A PS3 csak egy gép, nem tehet semmirõl, a kiadók/fejlesztõk hibája, hogy nem párhuzamosan fejlesztenek külön platformokra, hanem portolnak...

SZilaJMaGGoT
A source egy elavult szar. Még mindig egy 12 éves quake world-bõl átalakított engine. Lehet bele még lapátolni a shader effekteket, részletesebb modelleket, nagyobb textúrákat, stbstb., de attól technikai szempontból erõsen korlátolt az engine.

Azon meg nem tudom mért kell befosni, hogy jön ps-re is... Nem tök mind1? Lesz pc-n is, senki nem veszít semmit...

Hozzáteszem arról is a PS3 tehet, hogy ami konzolra jön ki elõször, annak atomerõmû PC kell, mert nem fogják a nagy nehezen 7 threadre optimalizált kódot újraírni, hogy 2 threaddel(Dual Core, HTT, stb) is jól fusson.

Pár éve amúgy érdekes még 2 threadre is alig tudták átoptimalizálni a Source-t, asszem csak úgy sikerült nekik, hogy csináltak egy server threadet, ami a fizikát, meg az AI-t, scripted sequenceket számolta, meg egy client threadet, ami a grafikai renderert vezérelte, meg az inputot figyelte. Asszem egyedül a particle rendszert sikerült talán függetleníteni megfelelõen.

Tulajdonképpen hülyeség az egész multithreading egy olyan programhoz, ahol egyetlen kimenetet kell kiszolgálni(magyarul kliens oldali programok), ugyanis lehetetlen tökéletes szinkronizációt elérni a threadek között, mert nem lehet pont úgy kiosztani a számításokat, hogy azok pont egy idõben készüljenek el, ennek hiányában meg egy thread kénytelen várni a másikra, hogy folytathassa a számításokat, ha ugyanaz a feladat van szétosztva több threadre.

Az órajel viszont egyenesen arányos a számítási teljesítménnyel, és ne mondja már senki, hogy nem lehetett volna mára már kiküszöbölni a netburst architektúra melegedési, és stabilitási problémáit(amiért a 90nm-es technológiát okolták, de hol van már az...), ami megakadályozta, hogy 10GHz körül tudjon mûködni egy P4, mert eredetileg az volt a cél, és ha nálam ég és föld van a gyári 3.2GHz és az általam beállított 3.85GHz között, akkor bele se merek gondolni mire lenne képes a procim 10GHz-en.
Az hiányzna még, azt biztos, hogy akkor kapott volna a Steam akkora DDOS-t, hogy belepusztul. De igen, látszik, hogy már itt is a pénz az úr, Newell(vagy Carmack, de mindketten kb egy véleményen voltak) pár éve még a programozók rémálmának nevezte a PS3-at.
TreDoR
Hát ebben lehet valami, egyre termetesebb az ember.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

JaSoN HuNTeR
Gabe Newell egy nagy DG. Inkább hamburgerre és pizzára költi a pénzét és nem arra hogy csinálná a HL2ep3at.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Narxis
jó neki 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

CHUCK NORRIS már végig vitte a Half life 2 - EPISODE 3-at , kétszer is.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

morvaigaben
Szerintem még idén jön L4D3, meg az Ep3 csak PS3-ra...<#idiota>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

TreDoR
Motmár viszont felesleges várni az ep3-ra. 2011-ben portal 2, 2012-ben gondolom L4D3, utána meg már mindegy lesz <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Bence94
miért ne lenne? most csak a nagy az ünnep mert a valve ps3-ra is fog készíteni játékot...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TreDoR
Na azon viszont meglepõdtem volna, ha bejelentik, hogy PC-re nem lesz portal 2.

gman906
lesz pc re is. Ugyanakkor fog megjelenni.

Nem lesz pc-re Portal 2, csak ps3-ra. Pedig egész jól lehet gamepaddal lenni, semmi gond nincs vele. probáld ki valahol.

TreDoR
Mármint mit nem? Portal 2 ki fog jönni PC-re is, steam meg van. Egyébként meg el nem tudom képzelni, milyen lehet poratlozni gamepaddal, még ha a PC-s változatba kikapcsolja a player a portal funnelt, már az is eléggé megnehezíti a játékot.

valaki hl3 konzol exluzírva tippelt... közel volt hozzá. Mondjuk, gondoltam, hogy nem csinálnak már semmit pc-re. Várható volt.

gman906
Nem baj, talán majd a következõ E3-on <#falbav><#falbav>

Narxis
LOL ez ám a nagy meglepetés.<#gonosz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#levele>
gman906
Viszont azt el kell ismerni, hogy a source engine még mindig tud újat mutatni.

TreDoR
Hát igen, lassan nem lesz értelme gépet fejleszteni :/ Nem értem, hogy a hardware gyártók miért nem szponzorálják a játékfejlesztõket, hogy PC-re is csináljanak cuccokat, r*hadtul nagyot fognak bukni, ha ez így megy tovább. CS-hez meg 1-2 népszerûbb multi FPS-hez nem kell erõmû.

FSpofon
nem valószínû hogy emiatt, nézd meg az összes többi mostanában bejelentett játékot, mind 2011 tavaszra lett tolva. egyszerûen fosnak hogy a kinect meg a ps move elszívja majd a teljes vásárlóerõt karácsony elõtt, jobb egy biztosabb nyugis hét késõbb.

Arab money

gman906
+ megkockáztatom, hogy azért nem lesz idén portal 2, mert a team fele portolhat ps3-ra. Eddig a valve mindig elõnyben részesítette a pc-t és lenézte a ps-t. De úgy látom, hogy egy kis pénz könnyen változtat az állásponton. Lehet, hogy a pc-s játékoknak tényleg leáldozott.

gman906
Nagy meglepetés: Portal 2 és Steam a PS3-ra. Gratulálok VALVE...

Negyedét? Aha jól van aludj tovább. 😄

FSpofon
lehet nem jutnak vele 1-rõl a kettõre, abból meg már tanultak hogy nem jó ötlet korán beszélni valamirõl
blizzard is kapja most a savat hogy a wow kiegbõl is kivették a beítért dolgok negyedét 😊

Arab money