10224

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
a következő team fortress 2 patch után jelenik meg -
Valszeg Half-Life 2:Episode 3 lesz a címe. -
EP3-ról valaki valamit tud? -
strebacom #9180 Ja ez lemaradt....bocsi..FAROK:::
ui. imádom a régi Pesti Embereket..akik szuper módon hárították el a rjuk... -
strebacom #9179 Mé köll neked mindig válaszolni...
-
tőccsé Zen könyvet torrentrő és rilakszájjá:) -
strebacom #9177 OK.... hagyjál mán Bazdmeg....
-
Mert nem tudta, hogy nincs benne az újban? -
strebacom #9175 Nem lehet megcsinálni.....akkor minek tetted fel????
-
Forcee #9174 vagy lehet valami addont v frisités szerezni a Character Piperhez? mert ami benne van a 10.40 ben az nincs benne a 10.90ben és ugyan igy forditva xd -
Forcee #9173 csak a v100-as ok vannak benne -
Forcee #9172 fölraktam a 10.94-et ez megy is de nemlehet valahogy mecsinálni h a régebbi skinek is benne legyen a Character Pimperben? -
Hotfix nélkül nem indul el, ha fut a Steam, tehát ki kell lőni. 94-es hotfix után már megy Steam-el is. Valamint először frissíttesd a HL2-őt a legfrissebb verzióra Steam-el. -
Forcee #9170 de am ujraraktam ugy h elinditottam az összes részt és mentetm egyet de még mindig ugyan azt irja ki. szal megprobálom fölrakni a 10.90 et ahoz van valami hotfix ahogy itt lejebb olvastam. -
Forcee #9169 narancsos ládám van :D de már mondom régen ment az összessel -
A dobozos narancs doboz is steames. -
Steam-es HL2/EP1/EP2 vagy Orange Box-od van? Mert csak a Steam-essel megy. -
Forcee #9166 most telepitettem föl az egészet akkor inditgasam el az öszeset és csináljak 1 savet mindbe? :D oszt reinstall? xD egész délután azt raktam föl szal sztem addig elmek filmet nézni :D -
Valamelyik játékot hiányolja a mod. -
Forcee #9164 szasztok
nemtudjátok meglehet valahogy oldani h a cinematic mod 10.40-et ellehet e inditani 32 es rendszereken is? mert én kapok egy ien hibaüzenetet amikor megprobálom elinditani:
MountAppFilesystem() failed: You don't gave all GCFs needed to play this game.
nemtudom h mit jelent a hibaüzenet xD de ugyan ezen a gépen jáccotam még a 10.10 es verzioval és annak semmi baja nemvolt csak a grafikával kellet jácani mert 2 giga ramnál sokszor kifagyott. -
Én magyar vagyok és szeretem ha valamit értek is tehát magyarul van.(angolt ugye csak minimálisan)
-
húú de fontos, hogy magyar legyen. azt kell ugye kiírnia, hogy:
Reccs -
Na már megy csak sikerült megoldani.
Kitöröltem az összes closecaption nevű fájlt a Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM10\hl2\resource\ mappából és csak a magyart hagytam meg és a hungarian végződést átírtam englishre így már magyar a felirat! -
Akkor ezzel nincs gond pedig.
De tegnap elkezdtem másolgatni a nyelvi fájlokat máshova nem csak a főkönyvtárba és a menü az már magyar ,de ezzel nem sokra megyek mert a szövegek még mindig angolok!
Még görcsölök kicsit.Nem szeretném újra leszedni az egészet.
De azt nem tudom anno akkor hogy volt magyar mikor ezek a magyar mappák ott sem voltak. -
<DIR> bin
<DIR> Character Pimper
<DIR> config
<DIR> ep2
<DIR> ep2_german
<DIR> ep2_hungarian
<DIR> episodic
<DIR> episodic_german
<DIR> episodic_hungarian
<DIR> hl2
<DIR> hl2_german
<DIR> hl2_hungarian
<DIR> platform
<DIR> reslists
1 933 996 ClientRegistry.blob
371 fakefact.ini
311 296 FFeam.dll
237 Donate.URL
216 064 Konfigurator.exe
98 304 hl2.exe
55 808 Launcher_EP1.exe
55 808 Launcher_EP2.exe
55 808 Launcher_HL2.exe
24 005 Readme_CM10.txt
258 048 SetACL.exe
11 File(s) 3 009 745 bytes
14 Dir(s) 10 834 522 112 bytes free
-
strebacom #9158 Már töröltem az egészet....kevés hely van az SSD-n...
-
Ezek az élet nagy talányai sajnos :(
Képet raknál be hogy néz ki neked a CM főmappája? -
strebacom #9156 Hát nálam faxán ment a fájlokat bemásoltam abba a mappába ahol a pl.:episode_german is volt , a steamet magyarra állítottam, majd kiléptem belöle, és az egészet a startmenü, CM10 mappában levö ikonnal indítottam... -
Bár mondjuk az is érdekes hogyha EP1 vagy EP2-ot indítanám a cinematic modosat mindig csak az alap HL2 indul el szóval tökömtudja mi van.
-
strebacom #9154 No akkor ha magyarra van állítva a steam akkor lépj ki belöle, és a cm-et a start menüböl inditsd...próbáld meg.... -
Nem értem miért nem jó:( sehogy nem lesz ez magyar :(
Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM10\mappába ott van a 3 magyar mappa ,steam is magyarra van állítva de nem lesz ez magyar. -
strebacom #9152 A konfigban sosem fog megjelenni, ha valamit állítasz benne akkor mindig angolra vált a steam is ,ne babráld vazze a mindent bemásolsz , a steamet magyarra lövöd és már magyar is leaz a game, ja és remélem a start menüböl másolod az ikonokat az asztalra......vagyis innen inditod a CM-et... -
Így van! Minek kéne történnie? Konfiguratorban nem jelenik meg a magyar nyelv és a játék sem lesz magyar. -
strebacom #9150 Na ne szopass, egyszerü...az alábbi fájlokat bemásoloda a CM mappájába oda ahová a többi hasonló is van....
-
Felraktam ezt az új CM modot.Régivel magyarul játszottam.Miután az új felkerült minden angol és sehogy nem tudom magyarrá tenni:(
Hogy kell? -
Ennyi, meg is oldották:) Köszi az infot. -
CM mod 10.93 Bugfix
CM10.93 Update (68 MB)
- Added support for spanish audio language
- Fixed startup crash with STEAM ingame overlay enabled
- Fixed (hopefully): "MountAppFilesystem() failed:You dont´t have all GCFs needed to play this game."
- Fixed: Missing LoRes Combine
- Fixed: Some Missing dialogue
-
strebacom #9146 Érdekes az EP1-ben hiába állítom át Alyx-ot, mégis az alap jelenik meg,miért??
-
strebacom #9145 Hol van az???
a CM10 mappában?? -
Konfigban állítsd lejjebb a bloom-ot és nem lesz ennyire spotlámpa effektes a játék:)