10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• lolSL
    a következő team fortress 2 patch után jelenik meg
  • Jim Morrison
    Valszeg Half-Life 2:Episode 3 lesz a címe.
  • Szasza20
    EP3-ról valaki valamit tud?
  • strebacom
    Ja ez lemaradt....bocsi..FAROK:::

ui. imádom a régi Pesti Embereket..akik szuper módon hárították el a rjuk...
  • strebacom
    Mé köll neked mindig válaszolni...
  • MerlinW
    tőccsé Zen könyvet torrentrő és rilakszájjá:)
  • strebacom
    OK.... hagyjál mán Bazdmeg....
  • MerlinW
    Mert nem tudta, hogy nincs benne az újban?
  • strebacom
    Nem lehet megcsinálni.....akkor minek tetted fel????
  • Forcee
    vagy lehet valami addont v frisités szerezni a Character Piperhez? mert ami benne van a 10.40 ben az nincs benne a 10.90ben és ugyan igy forditva xd
  • Forcee
    csak a v100-as ok vannak benne
  • Forcee
    fölraktam a 10.94-et ez megy is de nemlehet valahogy mecsinálni h a régebbi skinek is benne legyen a Character Pimperben?
  • MerlinW
    Hotfix nélkül nem indul el, ha fut a Steam, tehát ki kell lőni. 94-es hotfix után már megy Steam-el is. Valamint először frissíttesd a HL2-őt a legfrissebb verzióra Steam-el.
  • Forcee
    de am ujraraktam ugy h elinditottam az összes részt és mentetm egyet de még mindig ugyan azt irja ki. szal megprobálom fölrakni a 10.90 et ahoz van valami hotfix ahogy itt lejebb olvastam.
  • Forcee
    narancsos ládám van :D de már mondom régen ment az összessel
  • TreDoR
    A dobozos narancs doboz is steames.
  • MerlinW
    Steam-es HL2/EP1/EP2 vagy Orange Box-od van? Mert csak a Steam-essel megy.
  • Forcee
    most telepitettem föl az egészet akkor inditgasam el az öszeset és csináljak 1 savet mindbe? :D oszt reinstall? xD egész délután azt raktam föl szal sztem addig elmek filmet nézni :D
  • TreDoR
    Valamelyik játékot hiányolja a mod.
  • Forcee
    szasztok
    nemtudjátok meglehet valahogy oldani h a cinematic mod 10.40-et ellehet e inditani 32 es rendszereken is? mert én kapok egy ien hibaüzenetet amikor megprobálom elinditani:

MountAppFilesystem() failed: You don't gave all GCFs needed to play this game.

nemtudom h mit jelent a hibaüzenet xD de ugyan ezen a gépen jáccotam még a 10.10 es verzioval és annak semmi baja nemvolt csak a grafikával kellet jácani mert 2 giga ramnál sokszor kifagyott.
  • grebber
    Én magyar vagyok és szeretem ha valamit értek is tehát magyarul van.(angolt ugye csak minimálisan)
  • akyyy
    húú de fontos, hogy magyar legyen. azt kell ugye kiírnia, hogy:
    Reccs
  • grebber
    Na már megy csak sikerült megoldani.
    Kitöröltem az összes closecaption nevű fájlt a Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM10\hl2\resource\ mappából és csak a magyart hagytam meg és a hungarian végződést átírtam englishre így már magyar a felirat!
  • grebber
    Akkor ezzel nincs gond pedig.
    De tegnap elkezdtem másolgatni a nyelvi fájlokat máshova nem csak a főkönyvtárba és a menü az már magyar ,de ezzel nem sokra megyek mert a szövegek még mindig angolok!
    Még görcsölök kicsit.Nem szeretném újra leszedni az egészet.
    De azt nem tudom anno akkor hogy volt magyar mikor ezek a magyar mappák ott sem voltak.
  • MerlinW
    <DIR> bin
    <DIR> Character Pimper
    <DIR> config
    <DIR> ep2
    <DIR> ep2_german
    <DIR> ep2_hungarian
    <DIR> episodic
    <DIR> episodic_german
    <DIR> episodic_hungarian
    <DIR> hl2
    <DIR> hl2_german
    <DIR> hl2_hungarian
    <DIR> platform
    <DIR> reslists
    1 933 996 ClientRegistry.blob
    371 fakefact.ini
    311 296 FFeam.dll
    237 Donate.URL
    216 064 Konfigurator.exe
    98 304 hl2.exe
    55 808 Launcher_EP1.exe
    55 808 Launcher_EP2.exe
    55 808 Launcher_HL2.exe
    24 005 Readme_CM10.txt
    258 048 SetACL.exe

11 File(s) 3 009 745 bytes
    14 Dir(s) 10 834 522 112 bytes free
  • strebacom
    Már töröltem az egészet....kevés hely van az SSD-n...
  • grebber
    Ezek az élet nagy talányai sajnos :(
    Képet raknál be hogy néz ki neked a CM főmappája?
  • strebacom
    Hát nálam faxán ment a fájlokat bemásoltam abba a mappába ahol a pl.:episode_german is volt , a steamet magyarra állítottam, majd kiléptem belöle, és az egészet a startmenü, CM10 mappában levö ikonnal indítottam...
  • grebber
    Bár mondjuk az is érdekes hogyha EP1 vagy EP2-ot indítanám a cinematic modosat mindig csak az alap HL2 indul el szóval tökömtudja mi van.

• strebacom
    No akkor ha magyarra van állítva a steam akkor lépj ki belöle, és a cm-et a start menüböl inditsd...próbáld meg....
  • grebber
    Nem értem miért nem jó:( sehogy nem lesz ez magyar :(

Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM10\mappába ott van a 3 magyar mappa ,steam is magyarra van állítva de nem lesz ez magyar.
  • strebacom
    A konfigban sosem fog megjelenni, ha valamit állítasz benne akkor mindig angolra vált a steam is ,ne babráld vazze a mindent bemásolsz , a steamet magyarra lövöd és már magyar is leaz a game, ja és remélem a start menüböl másolod az ikonokat az asztalra......vagyis innen inditod a CM-et...
  • grebber
    Így van! Minek kéne történnie? Konfiguratorban nem jelenik meg a magyar nyelv és a játék sem lesz magyar.
  • strebacom
    Na ne szopass, egyszerü...az alábbi fájlokat bemásoloda a CM mappájába oda ahová a többi hasonló is van....

• grebber
    Felraktam ezt az új CM modot.Régivel magyarul játszottam.Miután az új felkerült minden angol és sehogy nem tudom magyarrá tenni:(
    Hogy kell?
  • MerlinW
    Ennyi, meg is oldották:) Köszi az infot.
  • grebber
    CM mod 10.93 Bugfix

CM10.93 Update (68 MB)

- Added support for spanish audio language
    - Fixed startup crash with STEAM ingame overlay enabled
    - Fixed (hopefully): "MountAppFilesystem() failed:You dont´t have all GCFs needed to play this game."
    - Fixed: Missing LoRes Combine
    - Fixed: Some Missing dialogue
  • strebacom
    Érdekes az EP1-ben hiába állítom át Alyx-ot, mégis az alap jelenik meg,miért??
  • strebacom
    Hol van az???
    a CM10 mappában??
  • MerlinW
    Konfigban állítsd lejjebb a bloom-ot és nem lesz ennyire spotlámpa effektes a játék:)