10224

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Mi a fene. :D Ezt ki kell próbálnom! :D -
Mod készítő mod:) -
Ez mi lehet? -
Akkor ezekszerint semmi megoldás a problémámra? Nemár hogy csak nekem van ilyen. o.O(megint) -
jójó
bocsi..
csak azért küldtem két helyre, hogyha azon nem lenne senki, akkor emitt lehet hogy igen...
mind1
azért köszi -
Már válaszoltunk a másik topikban 9 perce nem olvastad? -
császto!
lenne egy kérdésem én vmi half lofe 2-vel jáccottam...
az lett a vége, hogy a Citadellai Nagyportált elpusztítottuk és nagy robbanás...
G-man megjelent, beszélt és vége(készítők listája...)
és kiványcsi lennek, hogy ezek az "episodes" mik, mert olyan részek vannak benne, amivel nem találkoztam...
és az lenne a kérdésem, hogy ezek az "episodes"-ek mik?
A folytatása?
Kösz előre is! -
Vagy csak a 10.40-ben van? Nemvágom. -
Mondtam, hogy nekem a legújabb van. -
#9199 -
Visszatérve a CM-ra. Én 90%ban csak azok miatt a fasza hangulatú dinamikus árnyékokér akartam kipróbálni, szerintem tényleg sokat dob rajta. Erre nincs benne. Van valami amiről nemtudok?... -
91,2 :D -
Nekem nincs is annyi hely. :D
-
Az enyém 270:) -
Éssss....itt valaki ért a Hammer editorhoz?
-
Úgy értem magyar fórum. :/ -
Van :)
Itt meg sok cikk a kezdéshez. -
Esetleg van olyan is ami nincs kihalva? -
sdk topik -
Hát néztem tutorial videót erről a hammer editorról. Egyszerűen SEMMI nem olyan a videóban ami nálam. Megcsinált a videóban egy kockát és egyből volt rajta ilyen textúra meg lehetett látni. Nekem nincs semmi textúra és nekem kattinthatnom kellett job klikk create gombot, hogy megcsinálja, neki meg nem. Ez most mitől van??? -
42giga pontosan xD -
Nemgyőzök mit letörölgetni a steam mappa már töb mint 35giga. o.O -
vagyis azon belül a hammer editor. sdk-ban van majdnem minden amivel össze lehet rakni egy játékot. -
azaz -
Nézegettem itt a kellékeknél van ilyen "Source SDK" Ez a HalfLife 2 map editorja? Vagy ha nem meik az én honnan szerethetném be? Kipróbálnám már. -
Azt megnéztem, elég gyenge. -
Akkor lásd következő hsz. -
Ez mi? Nem lehet letölteni. Legalábbis nekem nem engedi. -
Off:
HL Opposing Force kérdés:
Miért van az hogy a sima HLben a HECU[Hazardous Environment Combat Unit] megölik a civileket,öröket és Gordonra vadásznak mig
az Opforba a HECU nem bántja a BS személyzetét +segítenek és teljesen máshogy van|||ezt például nem értettem :S -
Oh.. mindenesetre jó anyag:) -
Ez egy fake hl3 map pack:
http://www.moddb.com/games/half-life-2/addons/fake-episode-3-maps-half-life-2-ep2 -
Asszem ez volt az -
általában a modokat a steamapps/sourcemods-ba kell tenni aztán steam újraindítás után ott lesz a játékok közt. -
Ez nekem marhára tetszik. Le is töltöttem, de hogy lehet vele játszani? Be kell rakni valahova, vagy mit hogy? -
nem az ep3-ból tolt, még a hl2-höz csináltak havas pályákat, eredetileg ott kezdődött volna a történet.
missing information modban benne van talán, sok HL2-ből kimaradt résszel együtt. -
Azt akarod azzal mondani, hogy 2004 novembere körül már toltál egy kis részt az Ep3-ból? Kicsit hihetetlennek tűnik... -
#9223 -
Ezt a képet még az E3 előtt hozták nyilvánosságra és rögtön ki is derült, hogy fake. -
Júniusban. -
Amúgy ezt mikor irták?