10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9263 Mi a fene. :D Ezt ki kell próbálnom! :D -
#9262 Mod készítő mod:) -
#9261 Ez mi lehet? -
#9260 Akkor ezekszerint semmi megoldás a problémámra? Nemár hogy csak nekem van ilyen. o.O(megint) -
#9259 jójó
bocsi..
csak azért küldtem két helyre, hogyha azon nem lenne senki, akkor emitt lehet hogy igen...
mind1
azért köszi -
#9258 Már válaszoltunk a másik topikban 9 perce nem olvastad? -
#9257 császto!
lenne egy kérdésem én vmi half lofe 2-vel jáccottam...
az lett a vége, hogy a Citadellai Nagyportált elpusztítottuk és nagy robbanás...
G-man megjelent, beszélt és vége(készítők listája...)
és kiványcsi lennek, hogy ezek az "episodes" mik, mert olyan részek vannak benne, amivel nem találkoztam...
és az lenne a kérdésem, hogy ezek az "episodes"-ek mik?
A folytatása?
Kösz előre is! -
#9256 Vagy csak a 10.40-ben van? Nemvágom. -
#9255 Mondtam, hogy nekem a legújabb van. -
#9254 #9199 -
#9253 Visszatérve a CM-ra. Én 90%ban csak azok miatt a fasza hangulatú dinamikus árnyékokér akartam kipróbálni, szerintem tényleg sokat dob rajta. Erre nincs benne. Van valami amiről nemtudok?... -
#9252 91,2 :D -
#9251 Nekem nincs is annyi hely. :D -
#9250 Az enyém 270:) -
#9249 Éssss....itt valaki ért a Hammer editorhoz? -
#9248 Úgy értem magyar fórum. :/ -
#9247 Van :)
Itt meg sok cikk a kezdéshez. -
#9246 Esetleg van olyan is ami nincs kihalva? -
#9245 sdk topik -
#9244 Hát néztem tutorial videót erről a hammer editorról. Egyszerűen SEMMI nem olyan a videóban ami nálam. Megcsinált a videóban egy kockát és egyből volt rajta ilyen textúra meg lehetett látni. Nekem nincs semmi textúra és nekem kattinthatnom kellett job klikk create gombot, hogy megcsinálja, neki meg nem. Ez most mitől van??? -
#9243 42giga pontosan xD -
#9242 Nemgyőzök mit letörölgetni a steam mappa már töb mint 35giga. o.O -
#9241 vagyis azon belül a hammer editor. sdk-ban van majdnem minden amivel össze lehet rakni egy játékot. -
#9240 azaz -
#9239 Nézegettem itt a kellékeknél van ilyen "Source SDK" Ez a HalfLife 2 map editorja? Vagy ha nem meik az én honnan szerethetném be? Kipróbálnám már. -
#9238 Azt megnéztem, elég gyenge. -
#9237 Akkor lásd következő hsz. -
#9236 Ez mi? Nem lehet letölteni. Legalábbis nekem nem engedi. -
#9235 Off:
HL Opposing Force kérdés:
Miért van az hogy a sima HLben a HECU[Hazardous Environment Combat Unit] megölik a civileket,öröket és Gordonra vadásznak mig
az Opforba a HECU nem bántja a BS személyzetét +segítenek és teljesen máshogy van|||ezt például nem értettem :S -
#9234 Oh.. mindenesetre jó anyag:) -
#9233 Ez egy fake hl3 map pack:
http://www.moddb.com/games/half-life-2/addons/fake-episode-3-maps-half-life-2-ep2 -
#9232 Asszem ez volt az -
#9231 általában a modokat a steamapps/sourcemods-ba kell tenni aztán steam újraindítás után ott lesz a játékok közt. -
#9230 Ez nekem marhára tetszik. Le is töltöttem, de hogy lehet vele játszani? Be kell rakni valahova, vagy mit hogy? -
#9229 nem az ep3-ból tolt, még a hl2-höz csináltak havas pályákat, eredetileg ott kezdődött volna a történet.
missing information modban benne van talán, sok HL2-ből kimaradt résszel együtt. -
#9228 Azt akarod azzal mondani, hogy 2004 novembere körül már toltál egy kis részt az Ep3-ból? Kicsit hihetetlennek tűnik... -
#9227 #9223 -
#9226 Ezt a képet még az E3 előtt hozták nyilvánosságra és rögtön ki is derült, hogy fake. -
#9225 Júniusban. -
#9224 Amúgy ezt mikor irták?