10224

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
rakd fel a desura klienset, azon belül lehet modokat letöltögetni, kényelmesebb mint a moddb-ről vadászgatni meg tömörítgetni, csak egyelőre nincs túl sok fent. -
Ezt hogy lehet feltelepíteni? Rámegyek de semmit nem csinál! -
Micsu #9301 hi
úgy döntöttem újra végigtolom a hl2 + epizódokat
melyik modot vagy modokat ajánljátok a játékhoz? -
Konzolba ai_disable 0 -
Na fene, meg is van a gond. A magyarítás volt a ludas. Letöröltem és jó lett. -
Tegnap a Steam akció keretei között megvettem a Half-Life: Source-ot. A Tentacle-s részig minden rendben volt, majd onnan kiírja, hogy AI Disabled, amitől egyszerűen ledermednek az ellenfelek. Neten utánanéztem és olvastam, hogy a tört verzió hibája, de ez ugye eredeti. Valaki nem tud megoldást? -
Nah, akkor már félúton jársz
-
három éve türelemmel vagyok 
-
Fúúú bazki azt hittem a BMS-ről van szó... XD Valamit elnéztem... -
Ilyet mondani egy Half-Life-ra, hogy hobbi project... LOL -
tudomásom szerint a hl2 és a l4d részeket másik fejlesztőcsapat csinálja, szal nem kell összekeverni az egyik játékot a másikkal... és legyél türelemmel. -
nem mondhatod hogy nem próbálták meg 2 megjelent résszel. de ez nem jött be a dolog az embereknek. sokkal alacsonyabb pontszámokat kapott mint a többi játékuk szokott, nyilván belátták hogy ennek nincs értelme, és csinálnak egy méltóbb folytatást (vagy vmit amit jobban el lehet adni a konzolokon, mert ott szinte nem is ismerik még Gordon nevét.). -
Azért jobb mintha kiadnának valami szar HL részt... -
de azért nagyban verték a mellüket, hogy epizódos megoldással milyen fasza mert így FÉL!! vagy 1 évente tudnak kiadni új részt... -
Hú ezt régebben láttam csak elfelejtetem a nevét. :D Most kipróbáltam, igen jó szerintem, 1-2 helyen meg is ilyedtem...De a legjobb mod amit eddíg próbáltam. -
Második résznél tart és cseppet jobban leköti az embereket mint egy singleplayer HL:)
Én mondjuk biztos vagyok benne, hogy ha egyáltalán bele is fogtak az Ep3-ba, jó pár éve hozzá sem nyúltak. Az elmúlt 2 évben is a Portal 2-őn dolgoznak, L4D DLC-ken, az állandó L4D, HL javításokon, frissítéseken, extra tartalmakon, gigászi mennyiségű TF2 anyagon, TF marker-en, OSX portolásokon stb.
Tehát nem lusták, egyszerűen csak nincs napirenden az Ep3. És a terveiket olvasgatva még jó ideig nem is lesz, tehát kár ezen lovagolni. -
Már bocs, de a Left 4 Dead hányadik résznél tart? Ha azt az energiát a HL2 epizódokba ölik, már rég egy méltó befejezésen dolgozhatnának, amire én inkább a Half-Life 3 nevet adnám.
Vagy akkor ne ígérgessék az epizódos megoldást. Máshonnan egész játék jön ki három év alatt. -
Én inkább azt mondanám hobbi project, és nem áll módukban napi 12 órát foglalkozni vele... -
Olyan FEAR beütésű, de tetszetős!Köszi! -
Attól, hogy mi átlagemberek nem tudunk a projectről szinte semmit, még folyhat, sőt folyik a fejlesztés rendesen. Ha egy normális befejezést akarsz majd kézhez kapni akkor légy türelemmel ez nem egy call of duty rész, hogy minden évben kiadnak 1et és szarabbnál szarabb részek jönnek ki évről évre. 1-2 év nem elég egy játék elkészítéséhez, főleg ha ez a hl2 befejezéséről fog szólni. Ha akartak volna akkor már rég kiadhattak volna egy gagyi befejezést, mert a motor már megvan hozzá csak egy olyan történet kell hozzá amiről még 50év múlva is fognak beszélni. -
Ezt a modot próbáljátok ki. Fincsi. -
ukika:
1: nem chat :D
2: ha van dombornyomott kártyád (Visa, MasterCard, stb), akkor kiválasztod, hogy mi kéne, purchase, megadod az adatokat, és ott fogod találni a MyGames közöt
3: csak azért írtak 2020-at, mert a valve 3 éve minden szarral foglalkozik, csak az EP3-mal nem. Pedig az volt a marketingduma, hogy az epizódos felépítéssel évente jön majd új rész -
2020???
Tényleg?
Az durva -
O.o
-
ja
és hogy történik ez a vétel?
csak azért mert még új vok steamen -
2020 -
csak 1 kérdés
Mikor jön ki a 3? -
most 1600 forint az EP1 a steamen, de jövő héten indul az év végi leárazás, akkor lehet még kevesebb lesz. ennyit egy végigjátszásért is igazán ki lehet fizetni. -
amelyik játékokat nagyon szeretek(imádok), megveszem eredetiben
úgyhogy nem vagyok egy megszállott warezes
-
és bocsánat, de hiába mondják, hogy vedd meg eredetibe, de én csak ki szeretném egyszer játszani... nem tok vele neten játszani, mert nincs netes verzió... 
-
Ne haragudjatok a warez kérdés miatt -
3000 FT?
-
Azt írták másutt, hogy az eredetinél is van hiba, ezért inkább letöltöttem az EP1-et, de kiírja Engine Error: platform error: module failed to initialize -
Gibor #9270 OrangeBox 3k... Nem sok érte. -
sziasztok
lenne egy kérdésem...
tudom, hogy ez eléggé furán hangzik, de honnan lehetne elérni ingyen a Half-Life 2 Episode One-t?
Steamen nem tudja valaki elküldeni?
Mert néztem, hogy eléggé drága...
-
ez arra jó hogy egy lefordított mod, ami elindul, csak bele kell tenni a saját pályáidat, modelljeidet stb van pár minta benne
ne gondolj far cry féle szerkesztőre :) -
Hát nekem semit sem lehet benne csinálni...valaki nem próbálja ki hogy nála mit lehet csinálni? Hátha rájön valamire...még angol leírást sem találtam amúgy. -
Ha van is biztos nem magyarul :D -
A kommentelőknek tetszik:) Nincs hozzá mellékelve valami leírás?:) -
Izéé...kipróbáltam. Én semmi szerkesztési lehetőséget nemtaláltam benne. Ha az új játékra megyek akkor simán bedob egy jukba ahol zuhanok egy csomót majd le esek és meghalok. Mentéseknél meg bevan téve egy rész abból amikor a ep2ben kocsikázunk...és ennyi. :/