10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Jaka923
    Minden HL2 modhoz kell a Steam.
  • PeeTeR
    Nightmare House 2 elinidithato valahogy steam nelkul?
    megvettem HL2 -ot de annyira lassan tolti hogy inkabb leszedtem tort -et :D

van ra mod valahogy vagy mindenkeppen kell az eredeti a steam miatt?
  • RelakS
    valahogy utálom azt a részt
    Legutóbb nem sikerült csont nélkül megoldani :D
  • lolSL
    ep2-re készült el a technológia hogy ne csak scriptelt rombolás legyen, szerintem megérte várni , jó volt az a strider fight :)
  • RelakS
    a lenti videót

Kerestem is azt a részt, mikor a Strider felrobbantja a fél épületet, aztán nem volt benne a játékban :/
  • KaszaN
    Mit?
  • RelakS
    ezt úgy mondod, mintha annak idején nem láttam volna ;)
  • Micsu
    segített, thx
  • KaszaN
    Hát nemtom, mind1. Arra gondoltam, hogy a source engine tök jól kezeli a dinamikus árnyékokat, akkor mért nem használják. Irtó hangulatos vele, legalábbis amit a cinematics modban láttam és ami csak nálam nem működött.
  • TreDoR
    Keress rá half life 2 beta vagy half life 2 leak néven.
  • KaszaN
    Tudom, hogy HL2. De nézd meg, tök durván néz ki, jobban mint az ep2 volt. És azért gondoltam valhol fentvan mert az első demonstrációs pályát is lelehetett tölteni.
  • lolSL
    steamben a Tools alatt rakd fel az összes source sdk-t is
  • Micsu
    sajna gond van a cinematic moddal, nem undul

MountAppFilesystem failed: You don't have all GCFs needed to play this game

frissen installált orange box, eindítottam az alap játékot és a 2 epizódot is

5let?
  • lolSL
    jah ez még talán a legelső bemutatóból van, vagy 1.5 évvel a megjelenése előtt
    sok minden megváltozott végül :D

• RelakS
    hehe, ez még egy nagyon régi HL2 videó, nem EP3 :D
    Még áll a Citadel, ha jól megnézed, meg azért az EP2-ben City17 igen csak romokban áll
  • KaszaN
    Ezt nemigazán értem.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem spekuláció, a borealis az aperture-é ott van rajta egy aperture-ös konténer is. Bár a sztorit összevonják az ep3-ba kétlem, hogy lesz portal gun.
  • lolSL
    persze 3 év alatt már simán átírhatták a storyt, és játszódhat egy sivagatban is :)
  • lolSL
    jah van még 2:

• lolSL
    ezen az egy rajzon kívül még semmit se mutattak belőle.

• ba32107
    Sziasztok, keresgéltem kicsit a neten... az lehet hogy az episode 3-ről semmit sem találtam? Nemhogy egy trailert, de még egy szemernyi információmorzsát sem. Nem tudunk róla semmit? Sztori, karakterek, megjelenés...

És ez egy spekuláció, de ugye nem csak nekem tűnt fel, hogy az episode 2-ban említett hajó a Portal-ban minket "alkalmazó" cégé? :D Szóval lehet, hogy az EP3-ban lesz portal gun?
  • lolSL
    ja
  • KaszaN
    Ezt lelehet valahonnan tölteni?

• laca133
    hmm.. történt valami?
    Jajj csak megint, azok az átkozott ismétlések..
  • strebacom
    Black Mesa Elhalasztva.....Megint!!!!

• SZilaJMaGGoT
    Sztori nagyvonalakban:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már nem emlékszem pontosan de a doki vagy megölte a feleségét/barátnőjét vagy az ő hibájából halt meg, szóval a csaj szellem az a doki nője és bosszút akar állni a dokin. A zombikat és egyéb szörnyeket pedig az elméd befolyásolásával kreálja. Erre van az a nagy gép amit szét kell verni. Ezzel a szörnyes mizériájával tulajdonképpen elbarikádozza magát előled, mert téged a nő szelleme forszíroz, hogy megöld a dokit. Mert ha nem vadászod le a dokit akkor ő megöl téged ugyebár. Ezért van úgy az egyik befejezés, hogy a doki kinyitja neked a kijáratot és azt mondja szabadon elmehetsz, de ha ki mész akkor megöl a szellem. Ha lemész a dokiért akkor pedig meg kell küzdeni vele.
  • grebber
    Na meglett a másik is. De még így sem értem. Dokinak a valakijével történt valami és tovább nem tudom :(
    Valaki írhatna kis szösszenetet mi is volt ez!
  • SZilaJMaGGoT
    2 féle befejezés van.
  • SZilaJMaGGoT
    Már mért ne lenne kiút? :O
  • grebber
    Na végére is értem nagyon jó volt bár nem tudom miről szólt :D
    Annyi biztos nincs kiút :D
  • grebber
    Na nem tudom mi volt a baja de már jó.Azta kegyetlen.Bazki ilyeneket tudnak a modderek csinálni eszméletlen.
    Kurva nyomasztó és para a hangulat.FEAR nagy kedvencem de sehol nincs ehhez képest!!!!
  • KaszaN
    Én feltelepítettem és indítottam. :S
  • grebber
    Hát nekem ez a Nightmare-es mod nem akar működni :(
    Eredeti HL2 Orange box. Steam fut. Desura felrakta mod letöltve feltelepítve inditásnál kért valami SDK-t a Steam letöltötte indítom bejön a loading képenyő amikor jönne be a menü tölt kicsit és kilép indoklás nélkül :(
  • grebber
    Nekem jól megy most és 8800GT-vel is szépen ment szóval nem olyan vészes a gépigény!
  • xido
    ja hogy nem csak graf.update,hanem ai-t is emelték durván?:)
  • Micsu
    és jól fut mert elég brutkó gépigény ír
  • grebber
    Azért jóval nehezebb a CM mod mint az alap.Múltkor mondom csinálok összehasonlító videót mennyivel szebb a CM mint az alap verzió ugyanazon a részen megpróbálva ugyanúgy menni és akkor jól lehet látni mi a téma.
    Amíg az alap verzióban egyszer sem haltam meg addig cm modba vagy 10 szer.
  • xido
    8 giga:)

10.90 az utolsó,azt szedd:)
  • Micsu
    thx már szedem is
  • xido
    fake factory cinematic mod:)