10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9383 Majd márciusban, vagy idén, vagy jövőre. -
strebacom #9382 Mi van már a Black Mesa-val....ennek nézz utánna.... -
#9381 Andrew Ramadge over at news.com.au decided to start his Portal 2 conference call with Valve by asking about Half-Life 2: Episode 3.
The call was with Valve writers Chet Faliszek, Erik Wolpaw and Jay Pinkerton
Here's how it went:
When is Half-Life 2: Episode 3 coming out?
"We’re not prepared to talk about that at the moment."
"Nice try!"
"It is a nice try!"
Is it coming out?
(Silence for about 5 seconds)
"What, huh?"
"We can’t hear you."
"You’re breaking up."
(Lots of laughter)
As soon as the topic of conversation moved back to Portal 2, the phone line mysteriously fixed itself. -
strebacom #9380 -
#9379 Sebastian EP1 mod, Barneyval karöltve harcolunk -
#9378 Rebel story mod tölthető -
#9377 nekem sem tetszik így, hl2-be a sima zombik nemegészen így rohangáltak :D -
#9376 Ég és föld ezért nem jó. Olyan mintha a Dragon Aget össze keverném a Mass Effecttel egy kis filmbe, hát nagyon béna lenne. -
#9375 a zombikat a l4d-ből lopták, bekeverték a 2 valve játékot :D -
#9374 Jó jó de a zombikat miatt csak elmegy, nem kelletek volna bele mert nagyon nem igy néznek ki ha nem tudják rendesen megcsinálni akkor felesleges bele egy olyan dolog ami nem is létezik a játékba.
Először is hogyha egy filmet akarnának csinálni a HLból annak 100%ba ugyan olyannak kell lennie mint az eredeti történetnek és csak akkor fog tetszeni a fanoknak és azoknak akik legalább egy kissé is ismerik a HL univerzumot.
Mert engem azok a film adaptációk amik nagyban eltérnek azok nagyon nem tetszenek és szerintem ezzel ti is igy vagytok.
Elég tré lenne hogy a világ leges legjobb játékának ha egyszer lesz és biztos lesz filmje azt elrontsák mert az nagyon gáz lenne szerintem. -
#9373 Van sok jó mozifilm(adaptációk is), csak körül kell nézni(nem a magyar kereskedelmi csatornákon :D). Nem pont egy HL mozi váltaná meg a világot szerintem... :) -
#9372 Látványos, de túlzottan elvitték a témát... :D -
strebacom #9371 Na ebböl kéne valami faxa mozifilm, de hát a népnek a Harry Potter kell.....
-
#9370 elkészült a half-life film: Beyond Black Mesa
-
#9369 és egy új multiplayer: kingdoms collide
-
#9368 2 mostanában megjelent single player mod:
Joutomaa v2
The Citizen Part II -
#9367 én most jutottam odáig, hogy befejeztem a nightmare house 2-t, hátőőő, kurvajó volt :D
Én ezért még fizettem is volna, de nem találtam a weboldalukon donate ikont :D -
#9366 #9357 -
#9365 Akkor holnap már tudunk BMSezni? -
strebacom #9364 -
#9363 Csak vicceltem =D Nem tudom mire gondoltak ezek, össze vissza keverik a ****-t+! -
Gibor #9362 Délibáb. -
#9361 Erre én is kíváncsi vagyok. -
strebacom #9360 ÓÓ -
#9359 2012 januárra gondoltak xD -
strebacom #9358 Igaza van én is olvastam.....
de hiszem ha látom.....
-
#9357 A legutolsó "hivatalos" hír az volt pár hete az egyik black mesás szinkronszínésznőtől, hogy az év első 2 hónapjában semmilyen hírre vagy beszámolóra a fejlesztés állapotáról ne számítsunk, mert annyira el vannak foglalva a fejlesztők, hogy a saját fórumukra belépni nincs idejük. -
Gibor #9356 Ezt te hol olvastad? :D Kész csoda lenne ha megjelenne. -
#9355 Nah, mi történt? Eddig mindig év végét mondtak. Újítottak? -
#9354 BMS elvileg kedden jelenik meg. -
#9353 na meg van EP2 0.89euro -ert :DDDDDDDDDD
most mar mehet ez a geci Nightmare House 2 gond nelkul :P -
#9352 Majd elhiszem, ha végigvittem -
#9351 A gameinformer (ahol a valve elsőként tette tavaly a portal 2 és dota 2 bejelentéseket) szerint idén jön a HL3. -
#9350 jovannnnna :D olyan voltam mint a rossz gyerek.. add uram de rogton :DDDD
lemaradtam errol a HL2 kiegeszitorol, ramjott, hogy most azonnal ki akarom probalni, gyorsan megvettem HL2 -ot de annyira lassan szedte hogy FFFUUUU... nC -rol meg lejott se-perc alatt. csak hat nem tudtam, hogy kell az eredeti :D -
#9349 most nézem, mit művelsz... Hát normális? :D
Várd meg, még lecsorog az eredeti szerintem. Megéri. -
#9348 ep2 kell hozzá -
#9347 Mondjuk nyilván van hozzá külön acc-ja mind1... -
#9346 Azt hogy? Oo -
#9345 Ha törttel baszakodsz bebukhatod az eredetit is. ;) -
#9344 akkor rohadjon meg :D
koszi! :)