10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• lolSL
    Nightmare House 2 és az smod készítőinek új modja: Underhell, a felvezető epizód már letölthető.

• artschi
    Igaz, de én az EP3-mal kapcsolatban vontam le következtetést, nem az emberrel kapcsolatban :P
  • r4pt0r
    "nem tetszik neki" pontosan nem tetszik neki hogy nincs mit csinálnia. :P
  • MerlinW
    Ugyan már.. miért hagyja ott az ember az állását?

1. nem tetszik neki.
    2. jobb ajánlatot kap.
    3. költözés.

Nem kell ezt túlbeszélni.
  • artschi
    Ebből 3 következtetést vonok le az EP3-mal kapcsolatban:

- nem lesz és azért ment el
    - elkészült az EP3 ráeső munkálataival és nem tartottak több igényt a munkájára és arcára
    - elkészítette, nem tetszett a fejeseknek és azért küldték el -> talán lesz EP3 valamikor, csak más zenejével és arcával.
  • kifli
    nem volt munkája, a hl részekhez csinálta a zenéket :D
  • wantonly
    Hmm... De miért lépett le?

• lolSL
    Távozott a Valve-tól Kelly Bailey, Gordon arca, és az eddigi összes HL rész zeneszerzője.

• MerlinW
    Jah, késő/korán volt, bocs:) Úgy értettem tartalmazza-e a box a CM-et, illetve, hogy Steam-ről lehet-e tölteni. Nem tudom miért, ne kérdezd. Előfordul a képzavar hajnalban:)
  • Malakai
    Ez válasz, thx!
  • kifli
    Mivel a dobozos orange box játékaid is bekerülnek a steam accodra, és semmi különbség, a dobozos és a steamen vásárolt verzió közt ezek után így megy.
  • Malakai
    És mert nem hivatalos, hanem egy 3rd party mod (mint a modok 99%-a) akkor nem lehet ezt megkérdezni mivel kompatibilis, vagy ez most miért? o_0
  • MerlinW
    CM nem hivatalos, semmi köze Valve/Steam-hez. Letölteni csak a saját oldaláról (sem) lehet - azaz torrent és egyéb fájltároló/megosztó helyről, lévén ~10GB.
  • Malakai
    Cinematic Mod (10) megy retail Orange Boxal, vagy csak steamről töltögetettel?
  • lolSL
    a 'tegnapi' egy általános válasznak tekinthető ami mindig elhangzott amikor vki rákérdezett a hl3ra. csak egy full alap portal2 interjúból lett kiragadva.
  • Jaka923
    Kicsit érdekes, hogy tegnap érdekes válaszokat kaptunk az EP 3-mal kapcsolatosan, ma meg leakciózzák csak az EP 2-t... Holnap már esetleg be is jelentik az EP 3-at?
  • kifli
    pc humorból,, hogy az előző vidivel szembe, valami ide tartozó is legyen :DDD

• JaSoN HuNTeR #9406
  • artschi
    Ep.2. a Steam-en most 1.5 euródba fájna...
  • JaSoN HuNTeR #9404
    Én azthittem hogy az anyukája!
  • TreDoR
    Nem, Gordon Eli Vance nagynénje.
  • JaSoN HuNTeR #9402
    szóval Eli Vance gordon Fia? XD
  • wantonly
    Nálam működik, gondolom a "kicsomagol és indít" verzió miatt van.
  • pgyuri86
    Sziasztok.
    Nem tudja valaki hogy a HL2 EP 2-ben miért nem tudom 16:9-re átállítani a képarányt? Természetesen a monitor 16:9-es. A sima HL-ben gond nélkül átállítja. Nem telepítős verzió, csak kicsomagol és indít...
  • JaSoN HuNTeR #9399
    De kijöhetne már, nagyon nagyon ideges leszek ha nem legalább 20óra játék időt kérek minimum ennyi év után,
    nagyon rossz lenne hogyha kiszúrnák a szemünket 5óra játék idővel 4 év alatt..
  • SZilaJMaGGoT
    :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én is csak olvastam, akkor bocs...
  • JaSoN HuNTeR #9396
    Szerintem csak szivatnak. Gordon dugja meg szépen Alxyot XD
  • SZilaJMaGGoT
    Nem alyx faterja a fia, hanem Eli Vance(alyx faterja) apjának az apja. Ha visszamegy a múltba és megkefél egy néger nőt, lesz egy félvér fia aki nemzi Eli Vance-t akinek lesz egy Alyx Vance nevű lánya.
  • TreDoR
    Hagggyad máár, ez már évekkel ezelőtt is f*xság volt, a név meg a government man-ból jött. De ha tényleg ezzel állnak elő, én kidobom a kukába az ep3-t.
  • JaSoN HuNTeR #9393
    Alxy néger... És akkor meg annak a faterja Gordon fia? XDXD
  • JaSoN HuNTeR #9392
    DE azt nem értem hogy hogyan lehet a déd apja XD
  • SZilaJMaGGoT
    +G(ordon Free)man
  • SZilaJMaGGoT
    Pedig elég egyértelmű... :D
  • JaSoN HuNTeR #9389
    szerintem G-man nem hasonlit Freemanre :D
  • JaSoN HuNTeR #9388
    De gáz :D:D Ilyen hülyeséget...
  • TreDoR
    WTF?
  • lolSL
    :DD
  • berczely
    Valve: Pillanatnyilag nem tudunk beszélni az Episode Three-ről

"a dimenziók között utazgató G-Manről fog szólni, aki nem más, mint Gordon Freeman a jövőből. Valamint - állítólag - ő Alyx Vance dédapja is."
  • strebacom