10224

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Nightmare House 2 és az smod készítőinek új modja: Underhell, a felvezető epizód már letölthető.
-
Igaz, de én az EP3-mal kapcsolatban vontam le következtetést, nem az emberrel kapcsolatban :P -
r4pt0r #9421 "nem tetszik neki" pontosan nem tetszik neki hogy nincs mit csinálnia. :P -
Ugyan már.. miért hagyja ott az ember az állását?
1. nem tetszik neki.
2. jobb ajánlatot kap.
3. költözés.
Nem kell ezt túlbeszélni. -
Ebből 3 következtetést vonok le az EP3-mal kapcsolatban:
- nem lesz és azért ment el
- elkészült az EP3 ráeső munkálataival és nem tartottak több igényt a munkájára és arcára
- elkészítette, nem tetszett a fejeseknek és azért küldték el -> talán lesz EP3 valamikor, csak más zenejével és arcával. -
nem volt munkája, a hl részekhez csinálta a zenéket :D -
Hmm... De miért lépett le? 
-
Távozott a Valve-tól Kelly Bailey, Gordon arca, és az eddigi összes HL rész zeneszerzője.
-
Jah, késő/korán volt, bocs:) Úgy értettem tartalmazza-e a box a CM-et, illetve, hogy Steam-ről lehet-e tölteni. Nem tudom miért, ne kérdezd. Előfordul a képzavar hajnalban:) -
Ez válasz, thx! -
Mivel a dobozos orange box játékaid is bekerülnek a steam accodra, és semmi különbség, a dobozos és a steamen vásárolt verzió közt ezek után így megy. -
És mert nem hivatalos, hanem egy 3rd party mod (mint a modok 99%-a) akkor nem lehet ezt megkérdezni mivel kompatibilis, vagy ez most miért? o_0 -
CM nem hivatalos, semmi köze Valve/Steam-hez. Letölteni csak a saját oldaláról (sem) lehet - azaz torrent és egyéb fájltároló/megosztó helyről, lévén ~10GB. -
Cinematic Mod (10) megy retail Orange Boxal, vagy csak steamről töltögetettel? -
a 'tegnapi' egy általános válasznak tekinthető ami mindig elhangzott amikor vki rákérdezett a hl3ra. csak egy full alap portal2 interjúból lett kiragadva. -
Kicsit érdekes, hogy tegnap érdekes válaszokat kaptunk az EP 3-mal kapcsolatosan, ma meg leakciózzák csak az EP 2-t... Holnap már esetleg be is jelentik az EP 3-at? -
pc humorból,, hogy az előző vidivel szembe, valami ide tartozó is legyen :DDD
-
-
Ep.2. a Steam-en most 1.5 euródba fájna... -
Én azthittem hogy az anyukája! -
Nem, Gordon Eli Vance nagynénje. -
szóval Eli Vance gordon Fia? XD -
Nálam működik, gondolom a "kicsomagol és indít" verzió miatt van. -
pgyuri86 #9400 Sziasztok.
Nem tudja valaki hogy a HL2 EP 2-ben miért nem tudom 16:9-re átállítani a képarányt? Természetesen a monitor 16:9-es. A sima HL-ben gond nélkül átállítja. Nem telepítős verzió, csak kicsomagol és indít... -
De kijöhetne már, nagyon nagyon ideges leszek ha nem legalább 20óra játék időt kérek minimum ennyi év után,
nagyon rossz lenne hogyha kiszúrnák a szemünket 5óra játék idővel 4 év alatt.. -
:D -
Én is csak olvastam, akkor bocs... -
Szerintem csak szivatnak. Gordon dugja meg szépen Alxyot XD -
Nem alyx faterja a fia, hanem Eli Vance(alyx faterja) apjának az apja. Ha visszamegy a múltba és megkefél egy néger nőt, lesz egy félvér fia aki nemzi Eli Vance-t akinek lesz egy Alyx Vance nevű lánya. -
Hagggyad máár, ez már évekkel ezelőtt is f*xság volt, a név meg a government man-ból jött. De ha tényleg ezzel állnak elő, én kidobom a kukába az ep3-t. -
Alxy néger... És akkor meg annak a faterja Gordon fia? XDXD -
DE azt nem értem hogy hogyan lehet a déd apja XD -
+G(ordon Free)man -
Pedig elég egyértelmű... :D -
szerintem G-man nem hasonlit Freemanre :D -
De gáz :D:D Ilyen hülyeséget... -
WTF? -
:DD -
Valve: Pillanatnyilag nem tudunk beszélni az Episode Three-ről 
"a dimenziók között utazgató G-Manről fog szólni, aki nem más, mint Gordon Freeman a jövőből. Valamint - állítólag - ő Alyx Vance dédapja is." -
strebacom #9384