10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#2098 a preloados se sokkal nehezebb :)) -
#2097 kösz csak akkor valoszinüleg kevertem a preloadolással na mind1 akkor menek azt megveszem :) -
FLeK0 #2096 legalabb masfel percig tart, es meg kell nyomni 3x a next gombot, meg le kell masolni egy 25 karakteres sort a dobozrol. nehez bizony! -
#2095 Hi all! ha megveszem eredetiben Nehéz neten regisztrálni? valaki irja le nekem hogy müxik a regelés aki csinálta már... -
#2094 Kitolva 3x-ra is -
#2093 Nem kell feltétlenül letörölni, elég kikapcsolni. Ezt a Steam-Original.reg elindításával lehet megtenni, így visszaáll az eredeti(=angol) nyelvre a Steam, és vele együtt az összes alatta honos játék. Ezt a hibát egyébként a magyarítás 1.02-es változata elvileg már nem produkálja.
A napokban, talán már holnap megjelenik egy béta (kommentárok nélküli) változat az Ep1 magyarításából. Később jön a teljes, reményeim szerint a Steam-szövegek frissítéseit is tartalmazó változat.
-
#2092 #1571 -
Thonsen #2091 PLS HELP
áálandóan kilép játél közben!!
hibaüzenettel:
rune time error:....
pls help me -
deda #2090 nem tudom hogy kell lehívni a console-t! Próbáltam hozzárendelni a -console paramétert, de nekem nem a hl2.exe-vel, hanem egy start.bat nevezetű fájllal indítja a játékot! Ott meg nem akarja az igazságot. :-( -
Bagoly81 #2089 valaki leirná nekem hogy kezdödik a története ennek a résznek!?:) jolenne ha lenne hozzá magyarositás.. -
N3rg4l #2088 Hogyanléehet letorolni a magyarositást a játékrol???mert nekem nemmegy -
#2087 ok köszi -
#2086 menj vissza a következő csapatért, asszem 4x kell fordulnod -
#2085 Elakadtam az utolsó chapterban, ott ahol kisértem az embereket és odaérek egy ablakhoz ahol látom h egy csaj lövöldözi a repülő "fényképezőgépeket", és a "sarlókat". (nemtom mi a nevük:). A csaj aki kisér meg beállt egy géppuska mögé. És ha odamegyek hozzá azt mondja h menjek vissza az ajtóhoz. Itt mit kell. Itt a kép ahol most vagyok:
-
#2084 Bocs a warezolásért, ez lesz az első és utolsó:
szal éjszaka leszedtem a 4.-én kiadott nogroup-os dvdiso-t. Tök jó, van rendes install, meg minden. Mondom biztos kéri majd a steam-et, meg hogy aktiváljam, és megszívom vele. Erre semmi. Simán indul, pedig nem kell crackelni, nem kér semmit, faszán fut :-). Lehet, hogy a Vengeance-s alap HL2 steam-mentesítése hat erre is? No mind1, lényeg, hogy működik, mehet dvd-re :-).
-
#2083 Senki nem tud megoldást a #2073 -as HSZ-re? -
Bagoly81 #2082 platfprm error: module failed to initalize <-- ez mi? nemakar elindulni ez a kecske. -
#2081 Aha! azokat már szétdobáltam,csak hamar kialszanak!
Mindegy,próbálkozom tovább!
Azért köszi! -
#2080 van ott a földön egy ilyen vörös füstöt eregető fényjelző, arra lőj rá, és akkor látsz is valamit. Amúgy pedig meg kell várni amíg lejön a lift, és addig túl kell élni, más nincs. -
#2079 Nincs valami ötlet ,hogy hogyan lehetne megcsinálni könnyebben azt a részt ahol sötétben vagyok és várom a liftet!Áramot benyomtam,de mindíg kinyírnak a zombik!T@k@m tele van már!
? -
strebacom #2078 Kijött egy fix az akadozásra és dadogásra:
Half-Life 2: Episode One STUTTER FIX -
HitKaszaMan #2077 Én most szedem az update 1-et a játékhoz talán az majd segíta tárgyak hiányos textúráin! -
#2076 Van hozzá. Steam-en szedd le.
Console-ban ír ki valami hibát? -
#2075 Igen mert a felvonót letépi egy darab szemét. kapj el egy olyan energiagolyót a gravitygunal, néz fel, és lökd vele félre a lezuduló nagydarab szemeteket. Nem egyszerű rész. -
deda #2074 nincs ehhez valahol egy bugfix? Mert iszonyat bugos a játék, nem látszanak az élettöltők, néhány tárgy sem... Van hogy csak úgy tudok továbbmenni hogy látom a piros fényt a gomb helyén, az legalább ott van. -
#2073 Hali emberek.
Nekem lenne egy érdekes problémám (mondjuk inkább dühítő).
Mégpedig az hogy nem működik a cl_phys_timescale parancs. ha leviszem 0-ra akkor ugyananyni örténik mintha 1-en van. Tehát nem működik. A sima HL2- ben még csont nélkűl bevette és a hatása az volt hogy minden éppen mozgó objektum ami használ fizikát megállt. Mintha megfagyott volna az idő. Valaki esetleg tudja a megoldást? Mármint azt hogy hogy lehetne megint működőképessé tenni ezt a parancsot?
Előre is köszi mindenkinek. -
#2072 lehet irányítani a kiltt rakétát?basszus ezt nem tudtam.. -
matkovec #2071 sziasztok tudnaltok nekem segiteni ? elakadtam a elso atlacos felvonon a csajszival felvono hirtelen elkezd sujjedni es a jateknak vege -
#2070 A Far Cryban nekem pl. SM3.0 módban és HDR-el 2X AA mellett átlátszó a falak fele, de 4X AA mellett semmi gond, virít a HDR is meg az élek is simák és SM3.0-ban marad. Ez VGA drivertől meg a játk motorjától is függ, de szerintem ha SM3.0-ban fut a source akkor nem a SM2-es HDR-t adagolja neki, azt már a Hl2 megjelenésekor bevezethették volna, SM2-vel lassú a HDR-jük, 3-al meg tűrhető (de még mindíg látható hogy sokat eszik bekapcsolva, nem úgy mint a Far Cry ahol teljesítményben szinte észre se vezed ha ki-be kapcsolod és a pályát se kell újra betöltenie hozzá mert nem eszik meg ennyi RAM-ot) -
#2069 Pedig nem nehéz. Állj a lőszeres doboz elé közvetlenül, az nem omlik le. Az egérrel lehet irányítani a kilőtt rakétát, lehet vele trükközni. Tök jó móka. -
#2068 üdv.
Bár a sima half life 2-ben is elég nehezemre esett lelőni azt a repülő szerkezetet (nem tudom mi a neve):) a világítótoronyból, most viszont egyszerűen lehetetlen nekem a faházból.szinte beomlik az egész,elbújni sem tudok.van valami titka,hogyan lehetne lelőni,mert nekem mindíg mellémegy a rakéta,és utána álltalában már máshova fog csapódni.csak néha tudom pontosan eltalálni,viszont az életem elég hamar elfogy.. -
#2067 szerintem végigviszem mégegyszer a HL2-őt, el is kezdtem leszedni a DigitalZone-os finalt :-)) -
HitKaszaMan #2066 Kössz a tippet DJ Skyline!:) -
#2065 válasz gombtól balra ott van a privát!:) -
HitKaszaMan #2064 És hogyhogy te itt?Már nem elég jó a ...?(Bocs az offért, ezt muszály:)) -
HitKaszaMan #2063 :)Tök jó vannak itt ismik is "Halfer":) -
#2062 Persze, azért köszöntem rád "kasza" :) -
HitKaszaMan #2061 Hy Halfer!Te az a Halfer vagy akit ismerek? -
#2060 Én akárhogy akartam késleltetni hogy a végére érjek 2 nap volt a gém :((( Majd talán elkezdem újra, mert nem bírom ki nélküle! -
#2059 Hi Kasza :D