Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énis vmi õszrõl hallottam

Nem tudom, de e honap vegen esedekes az ati uj generacios kartyaja, amivel mar a HDR-es dolgok is gond nelkul fognak futni, de biztos van par mostani csucskartyanak is 512-es valtozata.

Azert mert Gordon nem latja magat a jatkeban, ahogy eddig se.

Most egy nem témabeli kérdés, de mivel te eddig minden kérdésemre válaszoltál remélem erre is tudsz: (de azér más is válaszolhat ha tud)

Most a magyarországi boltokban, azt ati radeon x800 256 megás kártya a legjobb ati amit kapni lehet.

De hallottam valami x850xl-rõl ami 512 megás. Nemtom, hogy csak külföldön lehet-e kapni, vagy még nem jelent ki, de akkor az lenne a kérdésem, hogy mikor fog 512 megás ati kártya kijelenni, amit nálunk is lehet majd a boltokban kapni, és mi lesz a neve?

Ugyanis jólenne ha karácsonyra beszereznék egy ijet.

Akkor mér csak alyxot mutatják a trailerbe, ahogy öldösi a bogarakat meg a nemtom miket? 😄

Sheke
de talán

Le Parkour

Gordonnal fogunk menekulni kifele a varosbol, ezt mar leirtak.

Szntem úgy fog kezdõdni, hogy túléltük a robbanást, gordon eltûnt, és amikor mutatták a trailerben, hogy azon a helyen vagy egy olyan vonatban, ahol a robbanás volt, gondolom titokba kisunyizol onnan.

Vagy lehet, hogy össze-vissza fog ugrálni az idõben, vagy nemtom.
De lesznek benne hangyalesõk ezekszerint, meg valamilyen új félelmetes zombi féle, ami ember alakú.

Idéznék: I found him!
2. amikor nézelõdik a vonatban, azt mondja, hogy stalkers. És akkor elõjön egy szörny.

Ennyi

Ezt nem hiszem el.

Mér írják, azt hogy nem tudni kivel kell menni, amikor az egész trailerben alyxet láthatjuk ahogy lövöldözik? 😄D

Ja és azt megjegyezném, hogy azt írták, hogy még nem lehet tudni, hogy kivel megyünk.

De szntem tuti nem gordonnal.

Gondoljatok a blue shiftre meg az opposing forcera!

Vazeg. Én akartam belinkelni

Seth
jobb klikk, mentés másként

PSN ID.: Beegabor

Seth
Szeptemberbe jön ki nem?

Akkor egy trailernek már ideje lenne.

Sheke
tom láttam és a sniper azt hallottam az is lesz de nem a felhúzós snipa hanem a sorazos

Le Parkour

Ketlem, a hl2 is azon az aron van most is amin kiadtak haromnegyed eve.

Gondolom lemegy 5000 huffra 1-2 hónap alatt.

Feltehetoen 7-8 ezer Ft korul indul, mint mas kiegeszitok.

És azt nem lehet tudni, hogy mien áron? Mivel csak kieg. biztos nem lesz annyi mint a hl2.

Én meg pont karácsonyra akarok 512 megás atit majd (ami õsszel jön ki asszem)
De tok várni 1 hónapot.

ibrik
Inkább november - a 3D Gamers szerint.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

kirol
Én úgy tudom ,hogy a Half Life 2: Aftermath szeptemberben jön.

Ez még mindig így van??

Az a fegyver biztos benne lesz, amit kivágtak a hl2bõl.
Az a rohamkarabély. A bétaverziójába még benne is volt.

Én úgy hallottam, hogy alyxel, és az elkezdett szálakat lezárják, de viszont újakat nyitnak benne.

Ha igaz, hogy 1/3ad annyi idõ kell hozzá, nehogy eztis 10 000 huffér árulják, mer 5nél többér nem veszem meg 😄.
(Azér vok kénytelen megvenni, mer a hl2 is eredetibe van meg, és akko inkább legyen meg a hl sorozat eredetibe, minthogy e célból külön töltögessem)

Sheke
lesznek ebbe új fegyverek?

Le Parkour

Sheke
akkor ugyanúgy freemannal

Le Parkour

Nem3sis At Work
nem

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Sheke
igaz hogy ebbe majd alyxxal kell menni

Le Parkour

Laky
én se azt mondtam, hogy abban a percben csinálták az interjút

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

már nem azért, de ezt már majdnem két hete bejelentették:
http://www.sg.hu/cikkek/36450

http://www.sg.hu/cikkek/36583

rezsofiz
Hát ja, elég gáz ha azt tekintjük hogy maga a HL2 is elég gyorsan végigtolhato volt

sazl : c

Pyx
kiegészítõnek teljesen jó sztem

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

PLackó
1/3-ad idõ?<#szomoru1>

Laky
szal, a PC-s újságban elõbb jelentek meg a hírek (természetesen rosszul 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
"A játék természetesen a Steamen fog megjelenni, de kapható lesz dobozos formában is"
ezt Doug Lombardi nyilatkozta, a PC-s újság (PC Action) hírei után, hogy tisztázza a játék megjelenésével kapcsoltos dolgokat

"Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot"
...
Az újságból az alábbi információk voltak megtudhatóak a folytatásokat illetõen:

Aftermath:
• Az E3-on bemutatják a következõ hónapban
• Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot
• A végig játszáshoz kb 1/3- idõ kell mint a HL2-höz.
• A megjelenés 2005 õszére várható

ez az interjú elõtt jelent meg

tehát az interjú elsimította a dolgokat/pletykákat

rezsofiz
ojeah.

sazl : c

DJ Skyline
ezt nem értem...lehet én vagyok a hülye...
" A játék természetesen a Steamen fog megjelenni, de kapható lesz dobozos formában is"
"Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot"...
most akkor melyik!?<#idiota>

Bandew
JIPPÍÍÍÍ!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Laky
Half-Life 2 folytatódik

A Planet Half-Life egy interjút készített a Valve egyik vezetõjével Doug Lombardi-val azért, hogy a Half-Life2 folytatása körüli pletykákat tisztázza végre. Ami sikerült is! Lombardi az alábbiakat nyilatkozta:

„A Half-Life 2: Aftermath megjelenése késõ nyárra tehetõ! A történet Gordon Freeman kalandjaival folytatódik onnét ahol a HL2-vel abbamaradt. A játék természetesen a Steamen fog megjelenni, de kapható lesz dobozos formában is! Az E3-on nem fogjuk még bemutatni!
A Half-Life2 XBox verzióját is megtekinthetik az érdeklõdõk a Microsoft sátrában az E3-on, bár a játék csak Augusztusban fog megjelenni XBox-ra.”

Az interjút kiváltó elõzmények ››

A Geme Meca új képeket kapott a Half-Life2 folytatásáról abból a célból, hogy azokat bemutathassa. A képeket a Kóreai Steam kiadó adta közzé.

Kép 1
Kép 2

Ezen kívül ezgy német Számítástechnikai újság a PC Action fõcímben hozta le a Half-Life 2: Aftermath-ot, beharangozóan a hamarsan várható megjelenés reményében

Újság

Az újságból az alábbi információk voltak megtudhatóak a folytatásokat illetõen:

Aftermath:
• Az E3-on bemutatják a következõ hónapban
• Csak Steamen keresztül lehet majd beszerezni, nem tervezik a dobozos változatot
• A végig játszáshoz kb 1/3- idõ kell mint a HL2-höz.
• A megjelenés 2005 õszére várható