10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• DJ Skyline
    én se sietem el,már nem is tudom hány napja vagyok a vízzel teli teremben...:)
  • HitKaszaMan
    Én meg még csak 1. pályán vok, most ugrottam át egy szakadékon sprintelve!És már 2napja tolom a gamet!Én tényleg nem sietem el a dolgot
  • DJ Skyline
    ok bocs :\
  • FLeK0
    1 hete jott ki es nuked.
  • DJ Skyline
    kijött egy új verzió! "Half Life 2 Episode One PROPER DVD iSO"
  • Noninnyó
    Nemtom, nem vittem végig még gyorsan, én is szeretek elidőzni a pályákon, jól megnézek mindent.
  • BiG G
    Én nem vártam hogy azt mondja :) Kb 2 mp után kilőttem a pcsába a tv-t :DD
    A főmenüben énis legalább 10 percig ültem és hallgattam a szónoklatát, aztán meguntam, és belevetettem magam a sztoriba :))
  • armageddon666
    Nekem azt mondta hogy mikor fejezni már be?
    De az is teccet hogy mondja (Izzy, ahogy Eli szolitotta) "I am not a Public speeker..." (kb. olyasmi hogy: nem vagyok egy nagy szónok) és utána dumál 1 órát XD
  • BiG G
    sokat bénáztam, bevallom :DDD pályánként 10+ quickload megvolt :))) de így is jobban kiélveztem mint aki 1,5 óra alatt kivégzi ;-(

Armageddon: Dr. Kleiner beszédét én is meghallgattam, de még a főmenüben :)) Számítottam rá hogy visszamegyünk a City17-es laborba is, ahol a HL2 kezdődött, vagy az East Black Mesa-ba, de sajnos nem :((

Fleko: azt énis, mert idegelt, aztán Alyx mondja hogy "tényleg nincs időnk tévézni" :DDD
  • FLeK0
    en osszetortem a tv-t es alyx orult neki :)
  • armageddon666
    én nem számoltam XD de nem volt hosszu :( még Dr. Kleiner "rövidke" beszédét is végighallgattam a TVn :D (a kivetítőset nem mert akkor ott ugye sietünk szal nem illett volna a storyba ;))
  • szaharin
    Hat azert 12 ora..ejj:D Ha normalis tempoban haladsz 4 ora alatt vegigviszed..Ha gyonyorkodni akarsz, akkor 5-6;) De azert 12.:D Azmar valami:)
  • BiG G
    de most abban mi a jó ha gyorsan végigpörgeted? Én vagy 10-12 órát elidőztem az epsiode one-nal, kiélveztem minden egyes percét, és hagytam hogy átjárjon a HL feeling, mert az jó
    Ha olyan gyorsan végigtolod akkor nincs időd gyönyörködni a grafikában, és pusztuló városban (én pl sokat nézegettem az egyre jobban omló citadellát, mert minden pályával egyre jobban esett széjjel), nincs időd meghallgatni Alyx vicces kommentjeit, és kiélvezni a hasonló dolgokat :)
    Így is rövid a game, nemhogy még gyorsabban is zavarjam le, hát még mit nem...
  • Doki17
    Mennyi idő alatt vitted végig nekem eddig a legjobb 1 óra 51 pecr volt közepes szinten.
  • HitKaszaMan
    Köszönöm, azóta nekem is eszembe jutott a vid.kártya driver frissítés, és már jó catalist 6.5-tel!Vki nem tud adni egy torrent linket ahonnan a sima Half-Life2-őt leszedhetném?Köszi u.i.:Nem kell google ismertetőket küldeni!!!
  • Noninnyó
    Ma végigtoltam a sima HL2-t (szuper volt megint), holnap jöhet az EP1 immárom 3x-ra. Nem tudom megunni a HL2 világát.
  • panzerkorps
    az én bajom a szokásos, pármásodpercenként akad :(
  • FLeK0
    azert megy, mert ebben sm2.0-as hdr van, igy meg birjak a kartyak.
  • Legion
    Kicsit vissza kellett venni a videokartya orajelet, az volt a gond.
    Most hogy megy, kiprobaltam a HDR-t AA-val es csodak csodaja ugy nez ki mukodik. Pedig eddig mindenhol azt olvastam hogy nem megy a ketto egyutt. Az oblivion setupjaban is vagy ez megy vagy az.
    Na gyorsan veigig is nyomom..
  • vg
    Akit érdekel, Episode 1 első 15 perce... Ime!
  • artschi
    driver frissítés?
  • HitKaszaMan
    Szal, az a bajom hogy játékba belépek, és egy időután kidob egy hibaüzenettel amin ez olvasható:Internal Driver error in IDirect3DDevice 9::Present() .Kérem aki tudja mi a baj az segítsen!Kössz
  • armageddon666
    akkor ha beteszem HDR full-t meg AA4*-t akkor nem fog müxeni a HDR???? ezt észre sem vettem...
  • Legion
    A driverfrissites azt jelenti, hogy osszevissza egymasra tettem drivereket??
    Azert en se ma kezdtem..
    Alapbol hulyenek kell nezni az embert ha feltesz egy kerdest?
    A 10-ik restart meg azer volt mert a program szarakodott, nem a frissitesek miatt.
    Ezert irtam, hogy a tobbi jol megy, nem volt meg ilyen gondom, es hogy masnak voltak-e...
    A HDR valoban nem megy AA-val, en is ezen bosszankodok.

• Eagle16
    Áh köszönöm!!!remélem így menni fog.Csak azt nem értem hogy mi köze van az alap honosításának a kiegészítőhöz mivel teljesen más mappában van és ugye az ep 1 müködik önmagában is.Na most jó gyorsan végigviszem az alapot(csak bemelegítésnak kezdtem el újra)leszedem az egészet és úgy próbálom meg újra.
    Így már nem kavarhat be semmi.(Remélem)
  • HunnernesKonge
    igen, az alapét
  • Eagle16
    Sziasztok!
    Lenne egy nagyon fontos kérdésem,a FAQ-ban láttam is rá a választ de nem igazán értem.Fenn van az alap HL2+honosítás.Feltettem az Episode One-t is,de akkor meg kiírja hogy Error: module failed to initialize
    Na most a FAQ-ban le van írva hogy szedjem le a honosítást.Ezek szerint az alapét kell leszedni?Mert az EP1 hunjáról még nem tudok.Légyszi válaszoljon vki!!!
  • armageddon666
    olvastam hogy HDR nem megy AA-val. ez igaz? vagy mi van azzal ha a 2 együtt megy?
  • FLeK0
    ha ossze-vissza egymasra tettel drivereket, akkor nem csoda ha igy viselkedik.
  • Legion
    En megvettem a jatekot, de rohadtul bugosnak tunik, igaz hogy meg csak most probaltam ki de aszittem az agyam eldurran.. Driverfrissites 10-ik restart utan mar kezdett elegem lenni. Radeon x1800xt-m van, minden progi gyonyoruen megy vele, a HDR-esek ism, persze azok AA nelkul. Ez is mekkora baromsag, HDR ide vagy oda azert AA nelkul nem az igazi. Na mindegy pl. az Oblivion rohadt jol nez ki HDR-el 1280*1024-ben..
    Ez meg allandoan megfagy amikor allitok valamit a grafikan, ha kilepek nem rakja vissza az asztal felbontasat, csak 1024*768-ban megy normalisan, stb.. Eleg sok progi fent van a gepen, de egyikkel se volt meg ilyen gond. Tapasztalt valaki hasonlot?
  • Halfer
    de azok csúnyák, ajánlom a Fraps nevű progit
  • gaspy
    thx
  • Promi #2026
    Half-Life 2 Episode One\episodic\screenshots
  • ffxi
    F5 bill-vel és a játék könyvtárába rakja, most hirtelen nemtom hová pontosan.
  • gaspy
    Hy
    screenshotot hogy tudok csinálni?
    wlőre is thx!
  • Promi #2023
    En vegigtoltam semmi bajom nem volt vele.
  • chicken chaser
    Köszi a tippet, már próbálkoztam ezzel, csak eddig még nem sikerült... Na most akkor nekifekszem mégegyszer!
  • Kmarha
    A FAQ-ban ez áll: "Ebből a verzióból hiányoznak bizonyos DirectX 8 textúrák és modellek, ezért akiknél DX8 módban megy a játék, azoknál hiányozhatnak bizonyos textűrák és modellek"

Rendben, ez világos hogy mit jelent. De az biztos, hogy DirectX 9 alatt nem lépnek fel ilyen hibák? (gondolok itt arra, hogy bizonyos változatokban mindenféle textúra hibádzik és hiányzik)
    Még jó pár nap hogy otthon kiprobálhatom a jó gépemen, itt most csak a lakótárs régi, vacak kis vasán nyomhattam egy kicsit. DirectX 8 alatt, egyszerüen játszhatatlan a hiányzó textúrák miatt. Szeretném ha valaki megnyugtata, hogy jobb DX mellett nem lesz vele gond.

:)
  • grebber
    Kicsit gondlokozz!

Ott az a kék hordó vidd be a süllyedő palló alá és ezáltal már nem fog elsüllyedni!
  • chicken chaser
    sziasztok!

http://iaro.srv.hu/kep/hl2_2006-06-09_23-40-47-90.bmp

itt akadtam el. A kart lehúzva kinyílik a szemközti ajtó, ám áram kerül a vízbe, ami nem túl egészséges... hogyan lehet átjutni? PLS HELP! THX!