10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
runner78 #2138 ha a magyaritást kérded, akkor:
http://www.cheatland.hu/hl2/
még nem probáltam... -
#2137 Valaki hallott már valami gyarításról? Vagy kezdjem le én? -
#2136 hát azért a komment részéből nem vágtam mindent -
#2135 Felinstallálod, majd a Start menüből Valve / Half-Life 2 Episode One-ra katt. -
babus #2134 Szia,megvan ez a verzió de,hogyan indul?? -
miki90 #2133 csumi all!
ezt a verziot honnan lehet letölteni:
Half-Life 2 Episode One-NoGRP ??? -
FLeK0 #2132 Half-Life: Source -
#2131 Bocs,hogy ide irok,de itt vannak a legfrissebb HL2 hozzászólások
Állitólag kiadták a half life1-et a hl2 motorjával..Szeretném tudni mi annak a pontos cime mert baromi sok verzió és mod létezik a HL1ből is.
Előre is thx
bye -
#2130 Eddig hárman töltötték le a magyarítást...
Nem értem minek... ez abszolút minimális szint az angol nyelvtudásban, amit a Half Life diktál... -
#2129 krva strider szopat rendesen :D
A túszmentő akció sem semmi :D Csak mi a faxért nem lehet előre zavarni őket, hogy amíg iszkolnak, addig én fedezem a valagukat? -
#2128 Jobb lenne magyarítással? -
Bagoly81 #2127 mi a baja? normálissan végig vittem gond nélkül. más!:?
mi a története ? tudja valaki? csak szavakat értek az meg nemelég :( -
#2126 nah végig vittem a sima HL2-őt újból, és végre értem mi a csavar az Episode One elején :-))) Ugye jön értünk G-Man, és elvisz magával - a sima HL2 végén.
De az Ep1 úgy kezdődik hogy jönnek a Vortgauntok, és leteleportálnak a Citadella lábához :)) Így már fullosan összeállt a kép, kérném az Episode Two-t, htx! -
deda #2125 és ezt te honnan csípted le? Nekem Provision van és az sajna fos, ugyanúgy mint Zadeus-nak -
deda #2124 Nem hiszem, hogy a Valve eldobja magától a legnagyobb fejőstehenét... -
#2123 A játéknak semmi baja, a hiba a te készülékedben van sajnos. Textúrahiba. Megoldás: winrar-al tömd ki (ha esetleg nem azzal tetted volna), és/vagy tedd fel a javítást
(ha dx8-as karid van: Half.Life.2.Episode.One.VTX.FiX.READ.NFO-iND, ha így se jó, akkor: Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON). Ha még ekkor se jó, akkor passz. -
#2122 hy!
Nektek is ilyen lilás szinű a játék??:S amikor abba a tornyba vagyunk..akokr -
#2121 Tudom, de shotgunnal viszonylag macerás :D Mire felocsúdtam, és váltottam vlna gravity-re, addigra meg eldurrant -
FLeK0 #2120 Az csak egy vicc volt (hl 2, hl2 6, hl3 18). -
#2119 Az a kijelentés amugy nagyon erős volt hogy 18 évre lenne szükség a HL3-hoz.
Hát akkor nemtudom mit csináltak volna ennyi idő alatt mivel szinte minden adott graf engine (max ezzel annyi hogy tovább kell fejleszteni) szóval nemértem hova gondoltak! -
#2118 Miért ne lenne, csak nem biztos, hogy pl. te (vagy akár én) élni fogsz még akkor. -
FLeK0 #2117 Sose volt arrol szo, hogy lesz hl3. Most 3 epizodrol van szo, a kovetkezo masfel evre. Ha bevalik, akkor igy folytatjak, ha nem akkor maskepp, lesz meg tobb hl jatek, nem kell aggodni. -
#2116 Tényleg igaz, hogy nem lesz HL3?
Mer akkor elég nagy gáz van:( -
FLeK0 #2115 ki lehet venni a kezebol a granatot es eldobni :) -
#2114 Én is ezzel nyomom. Akár eredetiről van, akár nem, jól működik ez a lényeg. -
#2113 A sötét cucc végétől én is idegrohamot kaptam, mire felért a lift. Az egy dolog, hogy folyton lekapcsolt a lámpám (bár legalább gyorsan töltődik), de a végén beszálltunk a liftbe, és épp a shotgun volt a kezembe. Csak annyit láttam, hogy egy zombine odajon, *bip*...*bip*..*bip*bip*KABOMMM!* és 40-re csökkent az egészségem -
FLeK0 #2112 nem a "dobozos vátozatból "készült"", hanem az emporios valtozatnak csinaltak egy sajat installert -> nuke! -
strebacom #2111 Tudom,tudom a téma kerülendö, csak segiteni szeretnék: van ez a Half.Life.2.Episode.One.PROPER.DVD.iSO verzió állithatom, hogy ez jó a dobozos vátozatból "készült"(rendesen telepítös változat), és nincsennek benne hibák, tessék kipróbálni, persze az eredeti a legjobb az biztos!!! -
#2110 Bocs,hogy ilyen béna vagyok!
Akkor sem sikerül és mivel nem vagyok nagy játékos,lehet,hogy nem is fog!
Milyen botrányos dolog ez! -
#2109 LOL na ez már tényleg.Ilyen rövid gamehez is csalást pff.
Vannak ám világitó hirtelen nemjut eszembe a neve rudak + a lámpád bőven elegek azok. -
#2108 Nekem nem sikerül,mindíg kialszik a lámpám és szétkapnak!
Örökéletet hogyan lehet bekapcsolni? -
#2107 Amíg kettőt gondolsz vége is a játéknak és te még le akarod rövidíteni??? -
#2106 Hát pedig egyátalán nem volt abban semmi nehéz.Csak arra kell figyelni nehogy a csajt lezuzzák meg lelöni akik jönnek semmi nehéz nincs benne! -
#2105 Mentés helyett, ha nagyon nem boldogulsz akkor ott a pálya végére írd be az örökéletkódot, aztán ha a lifttel felértél akkor kikapcsolod, oszt jóvan. -
#2104 Úgy látom ott fogok megrohadni! #2100 -
strebacom #2103 Ebben olyan hogy lövöldözés NINCS, csak ha te lövöldözöl na olyan van..........
Na de majd a PREY abban lövöldözhetsz kedvedre................. -
#2102 -
heyho21 #2101 Hello!tudna vmi mentést adni, mondjuk onnan ahonnéd már van vmi lövödözés is! :D -
#2100 Valaki nem tudna adni egy mentést az után amikor a sötétben várni kell a liftet és jön a sok bogárfejü zombi vagy mi!
Sehogy sem sikerül átmennem azon a részen,béna vagyok!
Légyszi ,már két napja ott szívok!
-
#2099 Báááh! A sötét epizódban többször is megdermedt a játék... Olyan volt, mintha lefagyott volna, de egyszer tudtam folytatni a játékot... Túlmelegedésre semmi nem utal