10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• runner78
    ha a magyaritást kérded, akkor:
    http://www.cheatland.hu/hl2/
    még nem probáltam...
  • Magiszter
    Valaki hallott már valami gyarításról? Vagy kezdjem le én?
  • bigfoot
    hát azért a komment részéből nem vágtam mindent
  • Noninnyó
    Felinstallálod, majd a Start menüből Valve / Half-Life 2 Episode One-ra katt.
  • babus
    Szia,megvan ez a verzió de,hogyan indul??
  • miki90
    csumi all!
    ezt a verziot honnan lehet letölteni:
    Half-Life 2 Episode One-NoGRP ???
  • FLeK0
    Half-Life: Source
  • svédcsepp
    Bocs,hogy ide irok,de itt vannak a legfrissebb HL2 hozzászólások
    Állitólag kiadták a half life1-et a hl2 motorjával..Szeretném tudni mi annak a pontos cime mert baromi sok verzió és mod létezik a HL1ből is.
    Előre is thx

bye
  • ILLNeo
    Eddig hárman töltötték le a magyarítást...
    Nem értem minek... ez abszolút minimális szint az angol nyelvtudásban, amit a Half Life diktál...
  • RelakS
    krva strider szopat rendesen :D

A túszmentő akció sem semmi :D Csak mi a faxért nem lehet előre zavarni őket, hogy amíg iszkolnak, addig én fedezem a valagukat?
  • TSL16b
    Jobb lenne magyarítással?
  • Bagoly81
    mi a baja? normálissan végig vittem gond nélkül. más!:?

mi a története ? tudja valaki? csak szavakat értek az meg nemelég :(
  • BiG G
    nah végig vittem a sima HL2-őt újból, és végre értem mi a csavar az Episode One elején :-))) Ugye jön értünk G-Man, és elvisz magával - a sima HL2 végén.
    De az Ep1 úgy kezdődik hogy jönnek a Vortgauntok, és leteleportálnak a Citadella lábához :)) Így már fullosan összeállt a kép, kérném az Episode Two-t, htx!
  • deda
    és ezt te honnan csípted le? Nekem Provision van és az sajna fos, ugyanúgy mint Zadeus-nak
  • deda
    Nem hiszem, hogy a Valve eldobja magától a legnagyobb fejőstehenét...
  • Noninnyó
    A játéknak semmi baja, a hiba a te készülékedben van sajnos. Textúrahiba. Megoldás: winrar-al tömd ki (ha esetleg nem azzal tetted volna), és/vagy tedd fel a javítást
    (ha dx8-as karid van: Half.Life.2.Episode.One.VTX.FiX.READ.NFO-iND, ha így se jó, akkor: Half.Life.2.Episode.One.UPDATE.1-PROViSiON). Ha még ekkor se jó, akkor passz.
  • Zadeus
    hy!
    Nektek is ilyen lilás szinű a játék??:S amikor abba a tornyba vagyunk..akokr
  • RelakS
    Tudom, de shotgunnal viszonylag macerás :D Mire felocsúdtam, és váltottam vlna gravity-re, addigra meg eldurrant
  • FLeK0
    Az csak egy vicc volt (hl 2, hl2 6, hl3 18).
  • grebber
    Az a kijelentés amugy nagyon erős volt hogy 18 évre lenne szükség a HL3-hoz.
    Hát akkor nemtudom mit csináltak volna ennyi idő alatt mivel szinte minden adott graf engine (max ezzel annyi hogy tovább kell fejleszteni) szóval nemértem hova gondoltak!
  • kirol
    Miért ne lenne, csak nem biztos, hogy pl. te (vagy akár én) élni fogsz még akkor.
  • FLeK0
    Sose volt arrol szo, hogy lesz hl3. Most 3 epizodrol van szo, a kovetkezo masfel evre. Ha bevalik, akkor igy folytatjak, ha nem akkor maskepp, lesz meg tobb hl jatek, nem kell aggodni.
  • The FlashBack
    Tényleg igaz, hogy nem lesz HL3?
    Mer akkor elég nagy gáz van:(
  • FLeK0
    ki lehet venni a kezebol a granatot es eldobni :)
  • Noninnyó
    Én is ezzel nyomom. Akár eredetiről van, akár nem, jól működik ez a lényeg.
  • RelakS
    A sötét cucc végétől én is idegrohamot kaptam, mire felért a lift. Az egy dolog, hogy folyton lekapcsolt a lámpám (bár legalább gyorsan töltődik), de a végén beszálltunk a liftbe, és épp a shotgun volt a kezembe. Csak annyit láttam, hogy egy zombine odajon, *bip*...*bip*..*bip*bip*KABOMMM!* és 40-re csökkent az egészségem
  • FLeK0
    nem a "dobozos vátozatból "készült"", hanem az emporios valtozatnak csinaltak egy sajat installert -> nuke!
  • strebacom
    Tudom,tudom a téma kerülendö, csak segiteni szeretnék: van ez a Half.Life.2.Episode.One.PROPER.DVD.iSO verzió állithatom, hogy ez jó a dobozos vátozatból "készült"(rendesen telepítös változat), és nincsennek benne hibák, tessék kipróbálni, persze az eredeti a legjobb az biztos!!!
  • dante3
    Bocs,hogy ilyen béna vagyok!
    Akkor sem sikerül és mivel nem vagyok nagy játékos,lehet,hogy nem is fog!
    Milyen botrányos dolog ez!
  • grebber
    LOL na ez már tényleg.Ilyen rövid gamehez is csalást pff.
    Vannak ám világitó hirtelen nemjut eszembe a neve rudak + a lámpád bőven elegek azok.
  • dante3
    Nekem nem sikerül,mindíg kialszik a lámpám és szétkapnak!
    Örökéletet hogyan lehet bekapcsolni?
  • Halfer
    Amíg kettőt gondolsz vége is a játéknak és te még le akarod rövidíteni???
  • grebber
    Hát pedig egyátalán nem volt abban semmi nehéz.Csak arra kell figyelni nehogy a csajt lezuzzák meg lelöni akik jönnek semmi nehéz nincs benne!
  • BiG G
    Mentés helyett, ha nagyon nem boldogulsz akkor ott a pálya végére írd be az örökéletkódot, aztán ha a lifttel felértél akkor kikapcsolod, oszt jóvan.
  • dante3
    Úgy látom ott fogok megrohadni! #2100
  • strebacom
    Ebben olyan hogy lövöldözés NINCS, csak ha te lövöldözöl na olyan van..........
    Na de majd a PREY abban lövöldözhetsz kedvedre.................
  • Kmarha
  • heyho21
    Hello!tudna vmi mentést adni, mondjuk onnan ahonnéd már van vmi lövödözés is! :D
  • dante3
    Valaki nem tudna adni egy mentést az után amikor a sötétben várni kell a liftet és jön a sok bogárfejü zombi vagy mi!
    Sehogy sem sikerül átmennem azon a részen,béna vagyok!
    Légyszi ,már két napja ott szívok!

• RelakS
    Báááh! A sötét epizódban többször is megdermedt a játék... Olyan volt, mintha lefagyott volna, de egyszer tudtam folytatni a játékot... Túlmelegedésre semmi nem utal