10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
Boroskóla #2178 Lehet hülye kérdés, de ebben hol lehet bekapcsolni a feliratozást mert az istennek se találom ? -
Egyáltalán lehet ilyet? O_o
Amúgy meg ha igen, akkor valószínűleg ugyanott lesz ahol a HL2-ben volt, már ha onnen szedted ezt az agyament ötletet... -
#2176 Lehet nem a megfelelő topik, de:
Nem tudja valaki hogy a HL2EP1-ben hol lehet a fegyverek tüzelési sebességének adatait állítani? Szeretném gyorsabbá tenni az smg-t és ahhoz kellene.
Előre is köszönöm. -
babus #2175 Ugyan azt irja ki mint a Provosionnál.WinRaR-ral ki tömöritettem Alcohol-ból telepitettem.Most letöröltem ujra felraktam de semmi,már egy kicsit unom az egészet. -
#2174 Elrontottam a linket szal magyaritás ITT!!! -
#2173 itt a magyaritás:
HL2E1HU.v1.02.B1.zip------ez :)
Ilyen sem volt még velem h elöbb meglett volna a magyaritás mint maga a játék...LOL :D
-
#2172 Az 5letem csak abból jön, hogy ha elindítom az utolsó fejezetet, akkor restartol a játék. Vagy később fogja magát, és elindítja az Episode two-t? -
FLeK0 #2171 Kulon lesznek, kulon meg lehet venni azt amelyiket akarja az ember, csak a tortenet lesz folytatasos 3+ reszen at. -
#2170 Tudom, csak lehet, hogy nem külön progik lesznek, hanem a végén egyetlen nagy egész, nem? -
FLeK0 #2169 tv-ben lattal mar sorozatot? baratok kozt? lost? ez olyan lesz. -
#2168 végignyomtam :)
A vége nagyon gonosz! Meg jól látom, hogy az episode two és one egyetlen játék lesz? (coming soon fejezet) -
#2167 kösz;) -
babus #2166 Úgy csináltam ahogy a 2135-ben irtad,ennyi. -
#2165 nem csetelsz. próbáld meg 1ben összefoglalni.... -
babus #2164 Köszi de igy sem indul,Engine Error nincs valami ötleted? -
#2163 Nemkell szaladgálni sehova ott van a láda onnan csak kilépsz visszalépsz hogy elne találjon! -
FLeK0 #2162 es nem lepattan hanem az APC pancelja esik szet..
-
FLeK0 #2161 vegtelen lovedek van a ladaban -
#2160 apc -
#2159 az pac-töl, -
#2158 magyarul mindíg vissza kell (vhogy) szaladgálni töltényekért? -
#2157 Hát pedig megmurdál egy idő után már nemtudom hány lövedék kell neki! -
#2156 melyik részét lőjem? -
#2155 ha nem hiszed csinálok róla movie-t...ha tényleg nem hiszed
-
#2154 komolyan...rélövök, és lepattan róla -
#2153 azt is próbáltam...lepoattan róla... -
#2152 Na mégis mitkéne vele ha tüzel rád na vajon mit??
Agyonlöni rakétavetővel ennyi! -
#2151 Hali...elakadtam, annál a résznél, amikor el kell "kísérni" az emberkéket a vasúthoz. A mesterlövészt már kiiktattam, viszont az apc-vel nemtom mit kell csinálni (páncélos kocsi)... Azt mondja hogy szerezzem meg, de ott vagyok rajta-alatta-mellette és sehogy nemtom megszerezni... vagy valamit félreértettem? Helpplease! -
#2150 Mert elirtam véletlenül azért: Magyaritasok.hu -
#2149 Nemsokára onnan (a Magyarítások Portálról) is leszedheted, amikor a végleges elkészül. (Az általad említett cím nem található, még ékezetek nélkül sem.) -
FLeK0 #2148 Pedig ezt a forditast ugyanaz csinalta, mint a HL2-et, igy szerintem megbizhato a minosege. Legrosszabb esetben le kell torolni, az 5 masodperc. -
#2147 Nekem pl a magyarításik.hu elég hivatalos amig ott nincs fenn az episode 1 forditása vagy a gamehunteren nemszedem le! -
Ferencz István #2146 Szar a DVD vagy mi? -
Ferencz István #2145 Hát azt én is tudom, de MITŐL LEHET? -
#2144 attól hogy nem tudta a program behívni a Launcher.dll-t. [ért hozzá ;)] -
Ferencz István #2143 Hy all!
Haveromnak megvan a HL2 - Episode One és olyan problémája van hogy nem indul. Indításkor ezt írja ki neki: Failed to load the launcher DLL! Ez mitől lehet?
-
FLeK0 #2142 hivatalosan sosem lesz magyar forditas valve jatekokhoz. -
#2141 Majha hivatalosan is bejelentik akkor letöltöm ez valami szar lehet! -
#2140 én nem kockáztatok a magyarításokkal mert van néhány elég hülye fordítás :\ -
strebacom #2139 Jó a magyaritás, mit jó,KIVÁLÓ igy már teljesen más a játék!!!