Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
ez még ugyan tegnapi steam frissítés, de még jól jöhet bárkinek:

Wednesday May 31, 2006 - Steam client update released

In anticipation of the official release of Half-Life 2: Episode One tomorrow, Steam has just been updated to include some new features.

Friends (Steam's instant message client) officially released
We've been conducting a beta of Friends for the past few weeks, and it's now ready for prime time. Give it a try and add some friends to your list.

Steam game file fragmentation automatically detected and fixed
Our on-going goal with Steam is to improve the service we offer customers. One example of this is work we've done on performance optimization of level loads. By using information gathered from Steam clients, we found that the problem was actually the result of fragmented game cache files. Steam will now automatically detect and correct fragmentation, giving performance improvements on cache accesses of up to 600%. Rather than having to guess or estimate performance bottle-necks, Steam gave us the ability to precisely solve the real-world problem.

Out-of-date video drivers detected
Since Episode One takes advantage of many new Source engine features, we wanted to make sure that everyone had up-to-date video drivers. We've updated Steam's driver check, so if yours is old you'll get a message prompting you to update when you launch the game.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kirol
Köszi, néztem én itt régebben de nem találtam.
Illetve ezt én is láttam, de ezt felrakva a dátum 2005.12.08, vagyis amit eddig is használtam, itt pedig azt írják 2006 jan 24. Érdekes.

Szerk. Na azért felraktam. Eredmény: Nuku hang. Szuper!

Na tessék B@dsector a te embered <#vigyor>.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nem tudom én valahonnan leszedtem egy drivert XP-hez (szerintem hivatalos honlapról, de már nem emléxem). Azóta mindig azt teszem fel és nagyon jól szól.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

B@dsector
off: itt van driver neked
kirol
Amúgy ti honnan szedtek drivert? Nekem Audigy 2-m van, de alig adnak ki hozzá. A mostani is 2005 decemberi, de valami beta csak.<#szomoru1>

Sima SoundBlaster 5.1 rendszer egy normál SoundBlaster Live hangkártyával.

B@dsector
<#eplus2> milyen 5.1-es rendszered van?
RelakS
Inkább rakj dugót a gyerek fülibe, aztán hadd szóljon ^.^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Este 7 körül?
Itt vár a gépemen az aktíválásra. Akkor este tolom egy kicsit (míg a gyereket le nem tesszük aludni), mert a Half Life 2 hangjai olyanok, hogy csak is az 5.1 nyomom. Más progikat lehalkítom, ha a gyerek alszik, de a HL2 azon kevesek egyike aminek a hangja kell!! Amikor a repcsi eldübörög felettem a mélynyomó úgy dorombol, hogy öszekoccannak a poharak. Úgy hogy holnap fexek neki (rá) Alyx-ra igazán. <#vigyor>

Sheltem
Icc a vonderfúl déj!

Remélem este már toljuk.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Bence94
márcsak 12 óra van hátra itt

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

mucsácsó
azbasznabe, még 30 nap 😄
grizzly21
jaja megnéztem a forrást, szarul írták meg.

Biztos meggondolták magukat:"hagy várjanak még 30napot",,?+!?<#nevetes1><#nevetes1>

Nem indult újra, csak szarul van megírva.
A STEAM fórumon leírt idõzóna számítás szerint:

akinek megvan a PRE-LOAD annak 2006 június 1.-én este 7 óra körül aktválja a VALVE
a játékot. Csak gyõzzük kivárni. A számláló meg szerintem csak újraindult. NA jóccakát.

ÁÁÁÁÁ meghülyült a visszaszámláló 😄
De az eredeti is: http://ep1.half-life2.com/
artschi
köszi 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
zsír! 😊

RelakS
Akinek gond van a hitelkártyájával: Másnál is gáz van, szal valami általános hiba lesz

grizzly21
Hát nem tudom, én is megvettem a HL2t, és máig tartom hogy nagyon megérte, de most nem szándékozom ezt megvenni. multi ugysincs benne, vagy ha van akkor sem játszok vele (sokat). meg 6 ora játékidõ...az egy délután

SZilaJMaGGoT
Én EP1-et törtel fogom tolni, mer nem mondták, h lesz külön multi része... Meg most nincs is zsém.. Van összvissz 3 ezrem, de az meg piára kell osztálykirándulásra...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

mikisanzi
Nálam is a mastercardal ugyan ez van, de ezek szerint náluk van a hiba.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

DJ Skyline
én a HL2-t vagy 3x végigvittem! meg asszem törttel nem lehet multizni,de nem biztos,szal teljes mértékben megérte! remélem ez Ep1 is hasonlóan jó lesz! 😊

Hat dehamar 1szer vegigviszed a tortet, utanna minek megvenni?En eddig 1 jatekot sem vittem vegig 1nel tobbszor😄<#schmoll2>

DJ Skyline
ha lesz warez verzó,akkor elõbb azt próbálom ki,ha jó,akkor megveszem eredetiben! így volt a HL2-vel is!

Ah,az csomo ido, addig vagy letoltom, vagymeg probalom megvenni, remelem sikerul😞<#fejvakaras>

Csak kihozzák majd dobozosban is.
Amugy valszeg Provision...<#rolleyes>
De en meg akartam venni, de nemvoltjo a bankkartya, hat mit tegyek😞

😄DD<#nevetes2>Steam baratunknal mar fenttvan😄

Ok, az után 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

steam
Vajon ki teszi majd fel elöször? Emporio vagy Provision barátunk? 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mucsácsó
sütiii 😄
jó ötlet <#wink>
de hamarosan lejár<#nyes>
Felraktam.
Itt a visszaszámláló (javascript) forráskódja:
Felrakni sajnos nem tudom, mert nem vagyok mod 😄
<script language="JavaScript">
TargetDate = "06/01/2006 10:00 AM";
BackColor = "";
ForeColor = "";
CountActive = true;
DisplayFormat = "<nobr>%%D%% Days,</nobr> <nobr>%%H%% Hours,</nobr> <nobr>%%M%% Minutes,</nobr> <nobr>%%S%% Seconds</nobr>";
FinishMessage = "Half-Life 2: Episode One has been released.";

function calcage(secs, num1, num2) {
s = ((Math.floor(secs/num1))%num2).toString();
if (s.length < 2)
s = "0" + s;
return s;
}

function CountBack(secs) {
if (secs < 0) {
document.getElementById("cntdwn").innerHTML = FinishMessage;
return;
}
DisplayStr = DisplayFormat.replace(/%%D%%/g, calcage(secs,86400,100000));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%H%%/g, calcage(secs,3600,24));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%M%%/g, calcage(secs,60,60));
DisplayStr = DisplayStr.replace(/%%S%%/g, calcage(secs,1,60));

document.getElementById("cntdwn").innerHTML = DisplayStr;
if (CountActive)
setTimeout("CountBack(" + (secs-1) + ")", 990);
}

function putspan(backcolor, forecolor) {
document.write("<span id='cntdwn' style='background-color:" + backcolor +
"; color:" + forecolor + "'></span>");
}

if (typeof(BackColor)=="undefined")
BackColor = "white";
if (typeof(ForeColor)=="undefined")
ForeColor= "black";
if (typeof(TargetDate)=="undefined")
TargetDate = "12/31/2020 5:00 AM";
if (typeof(DisplayFormat)=="undefined")
DisplayFormat = "%%D%% Days, %%H%% Hours, %%M%% Minutes, %%S%% Seconds.";
if (typeof(CountActive)=="undefined")
CountActive = true;
if (typeof(FinishMessage)=="undefined")
FinishMessage = "";
putspan(BackColor, ForeColor);
var dthen = new Date(TargetDate);
var dnow = new Date();
dnow.setDate(31);
dnow.setMonth(4);
dnow.setFullYear(2006);
dnow.setHours(11);
dnow.setMinutes(52);
dnow.setSeconds(10);
ddiff = new Date(dthen-dnow);
gsecs = Math.floor(ddiff.valueOf()/1000);
CountBack(gsecs);
</script>
artschiatwork
skacok! a korábbi linkbõl valaki fel tudná rakni a visszaszámlálót bannerba? 😊

Hmmm, kikapcsoltam a tûzfalat meg ilyesmit. Mást nem.

Restartolt? Nekem nem.

Mást tuti nem csináltál?
így sem jó 😞

Feltettem (kb. 1Mb volt), aztán mondta, hogy restart jön. OK. Gép elindul, Steam elindul és ugyan az... 😞
köszi! 😉
RelakS
Én asszem üresen szoktam hagyni, vagy benyomok egy szóközt

Probáld meg azt, amit a #195-ben írtam. Nekem úgy már jó.

De, én is a saját megyénket írtam, be és elfogadta.

Olvasd el a #176-ot, pont ez volt nekem is. DE MÁR JÓ!!

Én ezt csináltam: kikapcsoltam a Steam-et. Megnyitottam a Steam honlapját, katt-katt a pre-orderre. Amikor kijön, hogy van-e Steam-em akkkor azt válaszoltam nincs! Akarom-e installálni? - Persze! Letöltöttem, hagytam feltenni magát (ugyanoda) és utánna minden rendesen müködött. Meg is vettem már 61% jár a letöltés.

Hat "siman" 😄 Dehat megsemjo, mert a vegen kiirja, hogy nemjo..😞

Én addig az oldalig el sem jutok pedig 1 napja próbálkozok. Hihetetlen. Neked simán ment?
Hmm, talan..State/Provenc ide mitirjak?😄 beirtam somogy azt kesz, de az biztos nemjo😄

RelakS
Biztosan jól töltötted ki? Próbálj valami mást venni vele weben keresztül, hogy engedi-e? Egyébként lehet, hogy a bankkártyát kiadó cég vacakolt valamit