10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Csibe001
    Jó de én arra asszociáltam, hogy Steam-et kikapcsolta de a provision-nek köze nincs a steam-hez tudtommal.Szóval elnéztem :)
  • FLeK0
    azt irta, hogy nem hasznalta a steamet mikozben jatszott, hogy elkerulje a rendes accountjanak a letiltasat.
  • Csibe001
    "HL2-EP1-et nem vettem meg, steam nélküli változatát szedtem le"- Csak ezért gondoltam.
    Lehet én értem félre de azt hittem, hogy a SteamCafe-s GCF-es úton jáccott vele.
    De most hogy újraolvasom, lehet hogy a Provision-ös verzióval jáccott?De akkor miért írta a Steam-et??
  • FLeK0
    mi koze az ep1nek az accountjaihoz?
  • Csibe001
    Akkor ez lesz a baj sztem.De így tudtál jáccani az EP1-el?? O_o
  • Doki17
    Értem kösz a gyors választ.
  • FLeK0
    csak addig vagy serthetetlen amig tart egy-egy szoveg.
  • Doki17
    Nektek se lesz sérthetetlen komentary modba vagy csak nálam van a hiba.
  • scorpeeon
    Nem simán a steamen belül regeltem még1t, miért?
  • Csibe001
    SteamCafe-val csináltál kamu accountot?
  • scorpeeon
    Lenne egy "kis" problémám, aki tud, légyszi segítsen! Szóval az van, hogy a HL2 nekem eredetiben megvan CS:S-el együtt, mind2 játék be van regelve a steam accountomhoz. A HL2-EP1-et nem vettem meg, steam nélküli változatát szedtem le, de amikor játszottam, figyeltem, hogy ki legyen kapcsolva a steam: biztos ami biztos. Erre most csatlakoznék a steamhez, erre kiírja h account name vagy jelszó nincs rendben. Megpróbálom még1szer, akkor sem jó. Regeltem egy másik steam accountot, azzal belépni belépett, bár csak demókkal engedett játszani természetesen, de ezzel is kiderült, hogy nem a steamnek van átmeneti baja. Először arra gondoltam, hogy biztosan letiltották az accountot, mert valahogy érzékelték, hogy EP1-eztem, de ez nemtom mennyire valószínű, hiszen egyrészt itt többen is játszottak ugyanúgy warezosan az EP1-el, mégsem jelezte még senki, hogy ilyen gondja lenne, másrészt amikor rámentem, hogy elfelejtettem a jelszavamat, nem azt írta ki, hogy nincs ilyen account, hanem kiküldte rendesen az e-mailt, amiben benne volt egy kód amit beírok arra a helyre, viszont alatta a secret answerre meg nem emlészem már, valószínüleg még anno regelésnél csak úgy rácsaptam a billentyűzetre, azt meg ki nem találom... Szóval ilyenkor mit lehet tenni? A CD kulcs megvan a HL2höz, át lehet ezt ruházni valahogy egy másik accountra, vagy mit lehet tenni?
    Nagyon nem akarom emiatt megvenni mégegyszer a játékot...
  • FLeK0
    akkor frissitsd.
  • deutsch
    Abit Radeon 9600XT, a driver verziószáma: v5.6
  • strebacom
    Driverek frissitése,directx frissités és mindenböl a legujjabb ez a lényeg, vagy ha húzod a gépet mindent vissza venni, alapra......
    Nincsen semmi baj ezzel a game-el, sokat irják, hogy nem akad meg néha de ez hülyeség, csak szépítenek(vagy vakok). tökéletes ilyen és kész!!!(VITA NINCS!)
  • gregtom6
    PLEASE HELP:nemtom miért,de kb fél óra hl2ep1 játék után kilép az asztalra,utána,ha visszatöltöm,néhány textúra fekete lesz,és ha tovább megyek,lefagy.Ilyenkor általában a hangok egy része is elmegy.Ezt a problémát csak a gép újraindításával tudom megoldani.Csak hát így ezt élvezni nem lehet,és a gépnek se tesz jót.Örülnék a segítségnek,eddig az összes hl-t végigvittem,nem akarom ezt kihagyni.
    ui:nekem nincs magyarítás feltéve.

• TSL16b
    A magyarításban csak a két .reg fájl futtatása esetén történik változás a registryben, pl. a Steam-Original.reg kiüríti a Steam nyelvbeállítását tartalmazó kulcsot (ezzel visszaáll eredeti állapotába, angolra), a Steam-Hungarian.reg beleteszi a "hungarian" értéket. A "nem indul" esetet nem csak a magyarítás okozhatja, de a "platform modules" tartalmú hibát tényleg megkapod, ha a Steam nem tudja betölteni a nyelvi fájlokat.

Erre kétféle megoldás létezik: az egyik az, hogy beállítod eredetire (üres), és akkor nem is keresi (ezzel "leszedted" a magyarítást), a másik az, hogy odateszed neki, hogy megtalálja. Ha fenn vannak a _hungarian.txt végű fájlok, az különösebb bajt nem okoz, legfeljebb a helyet foglalják. Hogy pontosan hol kellene lenni ezeknek, azt én sem tudom, érdemes minden szóba jöhető helyre bemásolni őket, amíg el nem indul rendesen, és kiganézni a fölöslegeseket. Úgy tűnik, megint csavartak egyet a dolgon, most nyomozgatom.

Jut eszembe, egy kis segítségre volna szükségem. Ha van itt valaki, aki nem idegenkedik némi parancssoros bűvészkedéstől, és van egy legális, teljesen frissített Episode One-ja, azt kérem, hogy zörrentsen rám egy privátban. Szeretném, ha a legálissal is jól működne a magyarítás.
  • Spaw
    Nekem is eredeti volt,amire magyarítás felrak(hogy jobban megértse a sztorit).Aztán megun,uninstall hl2 is meg steam is,de azok a k*rva reg.bejegyzések fentmaradtak.Aztán jött a hl2eo ami ugye pont emiatt nem indul.Csak tanulságként írtam le,mert okos ember más kárán tanul.Ugye?
  • armageddon666
    ja hát akinke nem eredeti... (mint nekem :D)
    én majd ha mind3 kijön megveszem őket.
  • wid22
    Nem a magyaritás tórlése a gond ha nem indul hanem maga a magyaritás. Hogy melyik könyvtárba mit kell rakni mert a redmi nem egyértelmü nincsenek olyan könyvtárak amire hivatkozik pl steamapps nincs nekem.
  • armageddon666
    nemtom miért pedig magyaritás readmejében is benne van aszzem hogy hogyan kell törölni...
  • gregtom6
    PLEASE HELP:nemtom miért,de kb fél óra hl2ep1 játék után kilép az asztalra,utána,ha visszatöltöm,néhány textúra fekete lesz,és ha tovább megyek,lefagy.Ilyenkor általában a hangok egy része is elmegy.Ezt a problémát csak a gép újraindításával tudom megoldani.Csak hát így ezt élvezni nem lehet,és a gépnek se tesz jót.Örülnék a segítségnek,eddig az összes hl-t végigvittem,nem akarom ezt kihagyni.
  • Spaw
    Kis segítség azoknak akiknek még mindíg nem indul:A hl2 magyarítás reg.bejegyzéseit is törölni kell.Lehet hogy ez mehetne a faq-ba,mert van akinek nem egyértelmű.
  • drH
    Köszönöm szépen, ez lemaradt.. :-)
  • drH
    Túlkombináltam biztos, de tíz perce csak lövöldözünk rájuk.. Azt hittem, valami olyasmi a feladat, hogy védjem Alyx hátát, míg ő ajtót nyit, pf.:-( Asszem akkor betöltöm megint az állást..
  • ZakRob
    Azt a kék ugráló izét tarts oda Alix-nak, hogy átbuherálja olyanná mint a másik.
  • Seth
    Mindkét gurigát meg kell bűvöltetni Alyx-el
  • drH
    Hm, biztos kicsit láma vagyok meg fáradt, de elakadtam. A szoba zárva, mi meg csak kerülgetjük egymást, meg azt a két sz.rt. :-( Bug, vagy én nem vettem észre valamit?? Nem értem, miért nem történik semmi...
  • ibrik
    Milyen VGA-d van? Milyen driver van fent?
  • deutsch
    Sziasztok, egy kis segítség kéne!
    Amikor elakarom inditani a játékot, és betölti az első fejezetet mindíg ezt írja ki: "Internal driver error in IDirect3DDevice9::Present" majd kiugrik a játékból.
    Mit csináljak hogy elinduljon?
    Half.Life.2.Episode.One-PROViSiON van meg.
  • DJ Skyline
    egyszerű, állítsd vissza a ventit ahogy volt,és ha úgy is fagy,akkor a magyarítás a szar
  • ZakRob
    Most egy kis dilemmában vagyok. Felraktam a magyarítást és 3X kifagyott a játék, de az is lehet, hogy a videokártya hűtése kevés, mert éppen ma piszkáltam lejebb a venti fodulatát és túlmelegszik. Jó lenne rájönni melyik lehet.
  • RelakS
    Commentary mode alatt ti sem váltok sérthetetlenné?
  • Blave
    jo semmi már rájöttem
  • Blave
    Végre kijött rendes iso válozat, de ha elinditom a gamet akkor csak a hl2 vel lehet nyomni hogy lehet átkapcsolni az episode one ra?
  • strebacom
    Tökéletes a magyaritás teljesen nyugodtan kipróbálhatjátok!!!!!
  • Magiszter
    Lesz fejlemény. De hogy mikor és mi, az még kérdéses. Ugyanis még 2 projectben vagyok benne. És csak meló után tudok bármit is csinálni aktívan.
  • BiG G
    hát ez esetben kíváncsian várom lesz-e fejlemény :)
  • Boroskóla
    Na akkor ezért nemtaláltam, THX.
  • Magiszter
    Miért lenne agyament az 5let? Egyzserűen csak egy kicsit átalakítom a játékot. Már csináltam hozzá egy két modifikációt. És most a fegyverekre száltam rá.
  • Magiszter
    A Hang beállításoknál. (érdekes ötlet volt a készítőktől)