Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A GCF 594 MB
Kandurex
Aligha, a bocs elfogadva.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Müködik az nforce.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mucsácsó
jahoksa, vágom 😊
hmm, kíváncsi vagyok amúgy mikor lesz a release...
PROViSiON biztos majd gondoskodik róla, szerintem lehet hogy még ma éjszaka tájt, de ha nem, akkor reggelre lesz, így volt a SiN Episodesszal is 😊
amúgy mekkora lesz a game mérete, errõl tudunk valamit?
igen ezt elismerem kicsit durva voltam ezért bocsi Kandurex de te is kitettél magadér😄DDDDD
A ban 1 hét alatt jár le, azért mondtam, hogy lehet, hogy az utolsó mondatáért csak 1 hét lesz 2 helyett 😄
mucsácsó
vagy 3, mert már most 2 hét 😄

amúgy köszi miki, dehát Kandurex is nagyon jó fej, csak tudni kell normálisan vele beszélni 😊
2 hét, de asszem az utolsó mondatodért cserébe talán 1 hét lesz 😄
mucsácsó
loool 😄
na már 2 warnod van miki<#vigyor><#vigyor><#idiota><#idiota><#idiota>
😄DDDDDDDDDDDD
LOOOL Stephen Blood
Ez eddig a legdurvább Vérpistike név ami hallottam<#vigyor>
mucsácsó
aha, csak ez pont nem úgy volt, mert nem mondom melyik warez oldal fórumán izgultunk együtt a többiekkel, úgy, hogy már 8. SA topic lett nyitva (mind1ik olyan 105. oldalon zárt be 😄)
szal mindenki ott pattogott, hogy nekik sem jön be...
mucsácsó
hát nem kicsit volt leterhelve az NFOrce, de még a megjelenés elõtt, egész éjszaka, egyszerûen 20 frissítésbõl bejött jó ha 1x, mert annyira sokan nézték, és le volt terhelve...fõleg mikor jött az a bizonyos *Map pack*, hogy bizony valamelyik csapatnak megvan már a SA PC-re 😄
akkor is mi volt...
janos666
Az is egy dolog ám ha neked nem frissül az nforce terhelés miatt, lehet hogy más országokban élõknek még nem is lassul.
mér mi volt amikor a GTA SA megjelent?
mucsácsó
uraaaamattyáááám 😄DDDDDDDDDDDDD
mucsácsó
nameg pár nap múlva, nemsokára pont 1 éve, hogy a GTA: San Andreas...akkor milyen cirkusz volt, jóóó ég, soha nem fogom elfelejteni 😄
janos666
Azt azért ne tagadjuk hogy a HL2 megjelenésekor teljesen halott volt. Nem attól halt meg, már elõtte is picivel, aztán a "Bocsi, karbantartunk" szöveg alá volt kiírva, hogy "Igen, megjelent az Emporio HL2"
mucsácsó
meg vissza is vehetnél a hangnemedbõl, mert nem tudod kinek jár a pofád...
(amúgy 1 warn sztem kevés az ilyen viselkedésért, én adtam volna 3-at is 😛P)
mucsácsó
azért nincsen ekkora játék a HL2 EP1, hogy leterhelje az NFOrce-ot...egyáltalán nincsen....még ha HL3 lenne akkor elhinném 😄
Kandurex
A tévirányos sületlenségeidet nem itt kellene terjeszteni. Egyrészt fogalmad nincs, hogy mi baja a nforce -nak, másrészt a fennállása óta 2 játék fogta meg, de az se leállás szinten, csak lassította.

Az egyik a Doom 3, sajnos aznap kiment az egyik raid vezérlõ az nforce szerverébõl, aminek köszönhetõ, hogy a sok Stephen Blood egybõl beállította a saját lólátás módjára, hogy bizony a nagyszámú érdeklõdés okozta a vesztét. A másik HL2, itt nem volt gubanc csak némileg lassabban lehetett frissíteni.

bigfoot
a gépigény mennyit fog változni?lehet errõl tudni vmit?

janos666
Mindegy, Maddox sem isten, amíg 128 bites kódolás van a GCF-eken addig nincs mit kivarázsolni belõlük.
dede
Kandurex
Semmi köze a kettõnek egymáshoz.

nforce megin nem jön be a kurva anyát!!!
megin nagy játék nforce megn eltünt!!
nektek??
mucsácsó
jah, nálam is megvolt 3-4 hete 😉
THX! Qurvára várom már ezt a gamát már bemelegítés képpen végigtoltam a hl2-t 😄DD
Mert csak este 7 után leszenek decryptelve a fájlok!
hi, és is star-steam-mel szedtem le és nem megy😞. A hl2-t is ezzel szedtem le és az simán megy. Meg volt a driver frissítés de mégsem megy😞((. Ezt írja ki: episodic\gameinfo.txt is not a vaild format Megnéztem a txt fájlt és semmit nem derûl ki belõle(értelmetlen duma van benne). Nektek sem megy vagy csak nállam van hasonló hiba???
egyébként itt nem volt banner? vagy rosszul emléxem...

janos666
Bocs az offért, de rérgi szép idõk, kis nosztalgia... <#vigyor2>
Néha felenged, néha nem.
hehe ok ok😄

janos666
Ki hegeszzti mostanában a Steam-Downt? HellBosst még mondhatni ismertem, de már õ is csaló volt, akik utánna jöttek csak gányolták a Steam-Downt és szart se ért. Az viszont biztos hogy DarkMan istenesen megcsinálta régebben a Dark-steamet, azt még akár eredeti accounttal is használtam volna, mert jobb ovlt mint az eredeti (amelett hogy ingyenes volt minden játék). De ma már eredeti HL2-vel CS:S-zek. Az a P12 se képes már felegedni legális CS:S szerverekre üres acconttal, ugye? Az a móka végetért az utólsó Dark-Steammel...
Nekem SteamDown P12 van, azzal se volt gond. Én is remélem, hogy 19:00-kor se lesz gond vele.
Jól van na, most keltem fel, mert este dolgoztam, nem látok én még ki ilyenkor a fejemböl rendesen, de amúgy én már tegnap este végignyomtam, tényleg 6 óra volt.....DDDDDD.PPPPP<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>

Nálam a star-steam gördülékenyen vette a frissítést, remélem az este nem lesz vele gondom....
Úristen emberek😄 lol nemlátjátok, hogy nevetõ és hasonló jeleket tettem😄DDD
de akkor egy példa: 😄 = <#nevetes1> ez pedig 😛 =<#crazya>

Én nem tudom, miért frissült????<#conf><#conf><#conf>

Ja, akkor még 24óra "wait please"!!<#wilting><#wilting>

janos666
Volt valami bug? Amiatt frissült a Steam?
Ja és emberek akinek sikerül aktiválni este, tenne fel képeket, hogy hagy csorogjon a nyálunk, meg egy rövid"elsö benyomás"infót!!!<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

janos666
4:40 + 1 óra míg maddoxék nekifekszenek, még 2 óra mire magyar emberhez eljut, még 6 óra mire letöltöm, és még 1 óra mire maddoxék kinyomják az összecsapott crackjükhöz a fix-et (ahogy az már csak lenniszokott náluk) és akkor holnap este felé már játszhatok is vele. <#vigyor2>
janos666
Még ki se adták, van addig még 1-2 óra...

Sziasztok!

Gondoltam benézek és megkérdem végignyomta e már valaki?!😄DD 😛

artschi
messze van még 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Még 5 óra.
DJ Skyline