10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• RelakS
    Ennek az is lehet az oka, hogy ruhatöltők a citadellában vannak, meg a legvégén. Közbülső helyen nemigen emléxem ilyesmire.
  • Nohab
    Üdv azt szeretném kérdezni ,hogy az első részben mikor vannak a ruhák feltöltői és a elsősegély csomagok. Mert én csak két elsősegélyt láttam az elején utána már nem. Lehet ,hogy a karim a hibás? fx 5200. A 2.2 javítót már felraktam az update 1 et pedig töltöm... Ez egybefüghet azzal is ,hogy amikor megy le a lift az első leeső darabot nem látom.
  • FLeK0
    nem
  • zolo
    Most hogy végigvittem a játékot döbbentem rá,hogy milyen rövid:(((Kötekedés,de nem úgy volt hogy Alyx-el is nyomulhatunk?
    ha véleményt kéne mondani,nekem a chapter 4 tetszett legjobban.A korházas rész nagyon cool volt.
    Már akarom a folytatást!!!4
  • Hoz_Hun
    Élőben nekem is jobban kéne (természetesen). De 20 dolcsiért csak ennyit kapunk...
  • BiG G
    az életben szebb (természetesen) :)
  • Hoz_Hun
    Jamil Mullen. Őróla mintázták Alyx Vance karakterét (mármint külsőleg természetessen, a hangja Merle Dandridge, jellem meg by Valve)

• MagyaR
    Hi! Eredeti steammel nem lehet azokkal a gamekkal nyomulni amiről a faqban szereplő 2 progival leszedtem a titkosítást? Elromlott az eredeti accountom nemtom mi miatt :(. Amúgy most jut eszembe! Eredeti gcf-eknél is hatásos ez a 2 progi?

(Elég ha vki privátba válaszol, mert nagyon is jól látom a piros betűket fennt) :).
  • TSL16b
    Könnyű kideríteni, hogy a magyarítás okozza-e, egyszerűen visszaállítod angolra a Steam-Original.reg futtatásával, és úgy is megnézed. Ha továbbra is rossz, akkor talán fontprobléma lehet, a játék a Tahoma betűtípust használja feliratozásra, és saját fontból teszi ki a főcímet és a HUD részeit. Esetleg egy képernyőmentést (alapból F5-tel készít a screenshot mappába képet) mutathatnál, hátha látott már valaki ilyen bajt.
  • Travelos
    megint van valami bajom, szóval bekapcsoltam a feliratozást, de a karakterek olvashatatlanok, szétesnek.
    egyébként felraktam a magyarítást, de nem hiszem, hogy ehhez van valami köze.
    most mi a gáz?
  • Travelos

kösz!
  • Seth
    Oh my god.....az nem textúrahiba hanem egy feature
    kapcsold ki a commentary módot és eltűnnek
  • Travelos
    sziasztok, nekem az a gondom lenne, hogy amikor az elején kiszabadít dog a sziklák alól, akkor utána ilyen kis párbeszédpanelek lebegnek e levegőben, szóval valami textúrahiba van.
    ami érdekes, hogy a múltkor, mikor megnéztem nem volt ilyenem, most meg van.
    Provision változatom van update 1-el.
    mi lehet a gond?
  • Noninnyó
    Menj vissza Barney-hoz, és legalább 5-6 csapat embert kell ide átmentened.
  • zolo
    [IMG][/IMG]
    Innen hogyan kell továbbjutni???
  • BiG G
    ezt a marketingesek mondták, elképzelhető hogy csak a hivatalos bejelentésig nem akarják "bevallani"
  • bigfoot
    Még idén megjelenik a Half-Life 2: Episode Two!
    Platform: PC Típus: Érdekesség
    Dátum: 2006.06.17. Író: fojesz

A héten megjelent PC Gamer címlapsztorival ellentétben a Valve határozottan állítja, hogy még idén megjelenik a Half-Life 2 második kiegészítése.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a PC Gamer legfrissebb számából érdekes információk derültek ki a készülő Half-Life 2: Episode Two-ról, az FPS-király második adalékáról. A srácok állítása szerint a játék csak jövő tavasszal jelenik meg, holott a Valve eredetileg a 2006-os év végét jelölte meg boltba kerülési dátumnak. A 1UP.com munkatársai interjúra hívták Doug Lombardi-t, a cég egyik fejesét. Ő a dolgok tisztázása végett kijelentette: "Az Episode Two nem fog késni, valószínűleg még idén karácsonykor meg tud majd jelenni."
  • reménytelen
    Parancsikonnál -console paraméter, aztán utána játék megállít ESC-kel, és ott van a konzol.
  • serito
    A consolt, hogy tudom előcsalni? Kéne egy kis örökélet, fegyverek stb.
    Köszi
  • zolo
    Kösz mindenkinek a segítséget,sikerült feljutnom a felszínre.
  • reménytelen
    Jah, és Alyx elég jó céllövő, csak sajnos vaksötétben nem lát semmit. Nagyban növeli az esélyeidet, ha úgy taktikázol, hogy rávilágítasz néhány zombira, mert akkor ő szétlövi őket.
  • markastor
    Meg a robbanó hordók, illetve palackok is jó szolgálatot tesznek.
    "Burn them!" :)
  • Halfer
    Annyit hozzátennék, hogy mikor mész vissza a lifthez a feladat elvégzése után, akkor addig tartanod kell a frontot. Hagyj Alyx-nek is és akkor nem halsz meg hamar. Egy idő múlva szól Alyx, hogy megérkezett a lift, akkor sprint!
  • Muki100
    Felkapcsolod a biztosítékot és túléled. Legalábbis megpróbálod. A lift le fog érni, addig muszáj zombiznotok a sötétben :)
    sprint, lámpa, flare, shotgun ezekkel simán elleszel lent.
  • Etienne9
    Szevasztok! Tud valaki v.milyen bug_fix-ről, vagy akármilyen patch-ről, mivel amikor feljövök a lifttel és előttem a város, akkor 1 perc után szétesik a kép! De lehet, hogy drivert kell frissítenem. 9600XT-m van 5.11-es driverrel!
    Ha valaki segítena, akkor hálás lennék!

thx
  • zolo
    Elakadtam a játékban és a segíségeteket szeretném kérni.Megpróbálom leírni hol járok,remélem megértitek majd.:)
    A parkolóházban vagyok és eljutottam egy részhez ahol k**vára sötét van és van egy lift,ami nem műkszik.Találtam egy biztosíték ládát,de az se megy és miután probálkoztam vele,mindenhonnan zombik jönnek,iszonyat sokan.Itt találkoztam először olyanokkal,ami csupa cson és bőr.Hogyan kell továbbjutni?Mert az életem is,meg a töltény is kifogy.
    Angolul nem tudok(németet tanulok)és a végigjátszást így nem tom használni.
  • Evogordon
    Most olvastam én is... Hú ez a VALVE :)
  • FLeK0
    mondjuk a hldm:source-al is ugyanezt csinaltak, ugyhogy nem nagy meglepetes. csak akkor ne jelentettek volna be fel eve.
  • FLeK0
    nevetseges.. elvileg az a hl2dm jatekmod amirol szo van mar reg kesz van, csak ugy latszik hogy inkabb varnak vele egy evet hogy noveljek az ep2. erteket..
  • artschiatwork
    Half-Life 2: Episode Two Részletek! - Anyáááám!!
    [2006. június 16. @ 13:47 - Berkenye]
    Hát igen, hallotam már "fikázó" véleményt a Half-Life 2: Episode One-ról, mondván, hogy túl rövid, illetve nincs elég újítás benne. Nos, kaptunk néhány friss információt, amelyek a PC Gamer magazinból származnak.

Kapunk egy új fegyvert (Strider buster), új helyszíneket (rakéta siló, erdő, aknamező), új járműveket, még összetettebb, fizikán alapuló rejtvényeket, új gravity gun módot, új multiplayer módot és több nyílt téren játszódó csatát több ellenféllel. Az egyetlen gond, hogy az eredetileg 2006. végére tervezett megjelenés eltolódik 2007. tavaszára. Hivatalosan ezt még nem erősítették meg, de kezdhetjük készíteni a zsepit...

gamestar.hu
  • reménytelen
    Ja, és persze a telepítési útvonal mindenkinél különböző, úgyhogy a sajátot kell beírni.
  • BiG G
    Nincs külön exe-je az Episode One-nak, mivel csak egy kiegészítő. Vagy csinálsz neki egy batch-fájlt amivel indítod, vagy a parancsikonos megoldást alkalmazod, ahogy azt leírtad te magad is egy hozzászólással előbb.
  • reménytelen
    Újratelepítéssel megoldottam, de most beírom, hogyan kell, ha esetleg másnak is ilyen problémája lenne:

A parancsikon "cél" mezőjében ennek kell szerepelnie:
    "D:\Half-Life 2 Episode One\hl2.exe" -steam -game episodic
  • reménytelen
    Nekem már nincs fent a sima Half-life 2. Mégis, ha a játék főmappájában lévő "hl2" exét futtatom, a játék sima Half-life 2-ként indul. Hogyan kell Episode One-ként elindítani? Hol van az az exe? Vagy valamit át kell írni a parancsikonnál?
  • Magiszter
    Köszi akkor ott kérdezem (bár szerény véleményem szerint ez is HL2 topik, ezért a kérdés ide is jó. De akkor kérdezem a másikban)
  • Evogordon
    Nah én is végigvittem... És nagyon nagyon tetszett.
  • BiG G
    rossz helyen kérdezed, ez kell neked
    Amúgy szerintem felmegy, de nem 100.
  • Magiszter
    Lenne egy csúnya kérdésem:
    A HL2 "biztonsági másolatához" fellehet valahogy erőszakolni a Garry's Mod-ot? Annyira nem fontos mert 2 hét múlva megveszem az eredetit (Platinum Collection???), csak érdekelne hogy ehhez a "speciális verzióhoz" lehetséges-e? (me a FAQ-ban azt mondja hogy nem). Van valakinek valami infója róla?
  • FLeK0
    elloptak az accountod vagy te elfelejtetted, steam support tud segiteni.
  • scorpeeon
    igen provisionról van szó... szóval, mit lehetne tenni? Abban sem vagyok biztos, hogy mi a probléma...