Half-Life 2: Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Megpróbálok beszélni Borggal, hogy kicsit hagyja szabadon az elsõ hétben a topikot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

még 1 óra... :)

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

janos666
Ez kicsit szomorú azért... <#lookaround>
De ezért csináltam egyet: http://dodo55.uw.hu/hl2ep1faq.php
Kandurex
<#vigyor><#vigyor>

Noninnyó
Milyen csend lett, senki nem mer beszélni semmirõl :-D

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Nem öreg ezaz FAQ egy kicsit?!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SZilaJMaGGoT
Esetleg lehetne csinálni FAQ-t és ott kitérni a tört steamekre...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sajnos el kell hamarosan mennem(boltba), de remélem visszaérek 19-re(az elsõk között akarok lenni :D).
artschi
szép banner <#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

B@dsector
Én ezt a visszajelzést kaptam tõlük -> várható m. ideje: 2006. június 23.

artschi
én is hasonlót olvastam korábban.

Felhívnám szíves figyelmét mindenkinek a fejlécben lévõ szövegre. A topik teljes szétspammelését elkerülendõ a warez témák mostantól tiltottak itt is. Akinek ez fáj, panaszt tehet, de nem itt. Aki nem tudja felfogni ezeket, az kényszerpihenõre fog menni.
mucsácsó
megelõztél a dologgal :)
DJ Skyline
arról nem tudni valami infót,hogy a dobozos verzió mikor lesz kapható itthon? cdgalaxison még csak "Hamarosan" kategóriában van a játék...

Kandurex
A maga 327db kommentjével erõs is ez :D

Lesz dobozos-crack is 1000%

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mucsácsó
persze, én is így gondolom, inkább várunk, de hosszabb és egybefolyó legyen, így kézzelfoghatóbb szerintem is... én is azthittem egyébként, hogy csak én vélekedek így errõl az epizódos felosztásról, de akkor úgylátom nem :)
szal osztom a véleményt Kandurex...
Kandurex
Ez a 5-6 óra játékidõ azért kicsit bosszantó nem? Még ha alacsony (budget) kategóriába is árulják. Valahogy én úgy vagyok vele, hogy egy hosszabb történetbe szívesebben kezdek bele, mint egy sorozatba. Erre a legjobb példa a mozi. Inkább elmegyek és megnézem mondjuk a Die Hard IV. -et (elvileg lesz), mint belekezdek egy újabb rüszü sorozatba.... vagy nem? <#fejvakaras>

mucsácsó
hát reméljük, és aztis, hogy az a mai update nem feketíti be ezt a dolgot...
mucsácsó
nagyon reménytelenül sötét vagy gyerek, bocs hogy ezt kell mondjam....
figyelj, nem fogják megvenni a crackerek csak azért, hogy kiírhassa valaki...
ha most arra gondolsz, hogy bezzeg a HL2, akkor arra volt is okuk, hogy legyen ilyen DVD-s telepítõs verzió, mert elég sokan fakenek vallják csóró EMPORiO verziót...
de viszont most "fel van törve, csomagolósan", akkor most minek szenvedjenek vele? fõleg hogy RELOADED meg a DEViANCE nem konyít semmit tudtommal a Steam rendszer töréséhez...
Bence94
Hali márcsak 1 óra 49 perc van hátra.már nagyon várom lehet hogy ma este vagy reggel le lehet tölteni warezosan.<#beka3><#beka3><#alien><#beka2><#violent><#gun><#nezze>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hát lehet én hülye vagyok,de nem értelek.Kiírod dvd-re a rar fileokat,és ha mondjuk 2 hónap mulva újra elõveszed,akkor az a problémád hogy újra ki kell csomagolni? (kb 3 perces mûvelet)

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Miért kéne újra felrakni? Attól, hogy unlockolódnak a chapterek, még kezdheted elõrõl is.
janos666
Kicsomagolod és a kibontáskor kapott mappát írod ki DVD-re? Aztán késõbb egyszerûen áthúzod a winchesterre? Vagy kiírod RAR-okban és a DVD-n rákattintasz, majd Winrar-al kicsomagoltatod a winyóra? Így sem tart sokkal tovább mint egy CD-n kiadott játék telepítése.
nem az , csak mikor többször szeretném végigvinni akkor ugye ujra fel kell rakni és nem fogom minden felrakásnál ujra kicsomizni ennnnnnnnyi
"mer ugy nem fogom h minden installnál ki kell majd csomagolni!"

Mért,minden nap fel akarod tenni a gépre újra,vagy mi a baj ezzel a megoldással?

DJ Skyline
nekem a HL2 úgy van meg warez verzsönben,hogy csak felkell másolni a DVD tartalmát gépre,és kész,semmi crack,semmi install...de akár DVDrõl is játszhattam volna,csak úgy lassabban töltött volna...

látom hülyék voktok hozzá
nem értitek ha provision feltöri akkor azt hogy az anyámba irom ki CD-re vagy DVD-re???????????????????????????????????????????????????????????????????
mer ugy nem fogom h minden installnál ki kell majd csomagolni!
és a PROViSiON-onoshoz honnan lenne crack észlények???!!
janos666
Nem, ellenõrzi a hl2.exe hogy fut-e a Steam, az pedig akkor ad engedélyt indulni a játéknak ha ellenõrizte az accountod. Vagyis kell egy crackelt engine.dll ; filesystem_steam.dll ; és egy steam.dll. Utóbbi már kész, ugyanazt használják 1 éve. Az engie ma frissült Steamen és még kódolt a HL2:Ep1-hez való része, így azt majd akkor kezdik feltörni ha megjelet.
janos666
Mit kell mutatni a Provision Sin Episodes 1-et? Az tuti van.
A HL2:Ep1-en még nincs mit törni, mert a valve még csak kódolt GCF-eket engedett ki a házából. Amíg azokról nem veszi le a titkosítást a Steam addig érdektlen adathalmaz. Azt a titkosítást meg évekig tartana feltörni ami a GCF-eken van...
De ha a Provision már megcsinálta,akkor a Reloaded vagy a Deviance minek foglalkozzon vele?Van azoknak elég másik...

mucsácsó
pf bazdmeg, te azt hiszed hogy csak a két fõgrp tud törni....
PROViSiON szerinted mit csinált? meg mit akarsz rajta törni baszod? Steam rip az egész, annyi a védelem rajta, hogy a Steamet is el akarja indítani...
Hogyha sokan preloadolták, akkor nem biztos, hogy lehalnak.
A decrypt key elküldése meg nem hiszem, hogy túl nagy megterhelés lenne a szervereknek. Szerintem az egész preloadot azért találták ki, hogy ne legyenek a megjelenéskor annyira terheltek a szerverek.
ok. semmi gond.:D
artschi
bocs, lehet, hogy tévedtem, a Provision verzióján kívül nincs más asszem. sorry.

Artschi: igen télle? akkor mutasd má meg hogy hol van RELOADED v DEViANCE
grizzly21
mindent feltörnek:)

ami PROViSiON-os azt még sose törték fel !
vagy igen?
artschi
khm, fel...

jovanna nem kell egyböl betámadni
tudjátok naon jol hogy hogy értem!!!
majd HA kijön a GAME akkor!!
mé szted feltörték már a SiN Epsidoes-t nagyokos?
artschi
kíváncsi vagyok, mennyire lesznek lehalva a Valve szerverei este 7-kor...

tekk

DJ Skyline
:DD
kisem jött még,mit törjön fel?

mucsácsó
hova törje már, még meg sem jelent, majd este....
artschi
.gcf állományokat tölt le a steam neked a gépedre, ezek tartalmazzák a játékokat.

csak azt nem értem mér nem töri fel a RELOADED vagy a DEViANCE a játékot!
mi az a GCF??
artschi
már csak 2 óra 49 perc <#idiota>