10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Csibe001
    Én arra lennék kiváncsi, hogy hogy tud egy videó akadni??Azért nem gyenge a gépem, szóval ezért nem értem.
  • FLeK0
    A minosegnek ara van ez esetben is.
  • Csibe001
    Nekem is akadt de nem hinném, hogy codec probléma lenne.Inkább valamiért a HD videjók akadnak :( De egy videonak minek kell iszonyat erős gép? O_o
  • berlinboy6329
    Ja,azt tom HD-nél csinálja ezt.De hát csak videó.Miért ne bírná a kraim?Megértem hogy játékot nem visz fullon,de hogy videót?Akkor vid.kari nélkül filmet se lehet nézni?LOL.
  • FLeK0
    ez is lehet, vagy rossz/regi codec, sokminden.
  • armageddon666
    lehet hogy azért mert HD videjó és nem birja a karid vagy nemtommmid. legalábbis valahol valaki ezt irta... ha hülyeség akkor kiemelném még1szer: nem én irtam!
  • FLeK0
    frissitsd a media playert
  • berlinboy6329
    Na,,leszedtem,végigtoltam,jöhet a többi.' dolgot nem értek a végén:Mi a retekért akad a hang az utolsó muvi végén,ahol bemutatja mi lesz a 2. részben,de a kép szép,a hang meg nagyon gané[email protected] csak itt,hanem amit leszedek trailereket vannak olyanok ahol szintén ilyen ganaj a hangja.Mitől lehet?
  • lord nihilus
    köszike
  • armageddon666
    a támogatást me ugy gondoltam... hanem akkor ugy irom hogy pl. a lugujabb drivert a legujabb karira optimalizálják.
  • janos666 #2288
    1: Én azóta húzom ezt a kis szar VGA-t hogy megvettem kb 1,5 éve.
    2: Nekem 2-vel több FPS-t dob a Video Stress Test az 91.31-es driverrel (az XG féle v2 tweak gyűjteménnyel), mint amit akármelyik 8x.xx-esse adott.
    3: A támogatáslista maga annyi hogy beírsz2 sort a .ini fileba és máris támogatja a kártyád a driver.
    4: Az újabb driverek azért is jobbak mert pl. nem csak az új 3D-s játékokhoz igazítják, de a videólejátszást is hangolgatják (új hardversen gyorsított post-processing filterek a szebb képért, stb.)
  • BiG G
    parancsolj:

hl2.exe -steam -game episodic

amugy egyszerűbb ha csinálsz a hl2.exe-nek egy parancsikont az asztalra, és megadod neki a dolgokat paraméteresen...
  • lord nihilus
    akinek bat-fájllal indító hl2 ep.one-ja van kimásolná ide a tartalmát? naon hálás lennék érte
  • armageddon666
    nem átcseszések. csak pl egy GF2höz nem kell felrakni a legújabb drivert, ami már a 7900-t támogatja (elsődlegesenn). 6600GThez a legjobb amit a CS2HUn a FEARhez ajánlottak. 84.21es. a baj az hogy ebből nincs modified és igy alapbol nem lehet benne Override Refresh Rates-t... ezért cseréltem le egyre amit meg Oblivionhoz ajánlottak ám Video Stress tesztben csökkent az FPS kb. 3-mal. húzni meg nem szeretném mert nem akarom idő előtt cserélni és ezek a kényes cuccok elég könnyel leégnek :D
  • MagyaR
    Ezek a videó driverek mekkora átcseszések! Sorra raktam fel a legújabbakat és csodálkoztam rajta, hogy egyre jobban akad a hl.

Főleg ezen a legújabbon valami siralmas volt! Azt gondoltam eggyet és felraktam egy régebbi 66.93-at, persze amikor be akartam lépni figyelmeztetett a steam, hogy nem a legújabb driver van fennt, ezért baj lehet a gameval, azt elindítottam és nem hazudok, hogyha azt mondom, hogy 2-szer olyan gyors lett.

Pedig ahonnan leszedtem a legújabb drivert, azt írta ki, hogy az én kártyámra is jó (pedig már régebbi).

Nos, ezt csak érdekességképp mondom. Szal aki esetleg régebbi kártyával nyomul annak ajánlom a 66.93at (persze ha geforce van, és nem atija)
  • RelakS
    Konkrétan onnan indul, ahol a HL2 végződött
  • berlinboy6329
    Ezek az epizódok részei az Redeti történetnek?
  • ibrik
    A játék verziója?
    A részletes gépkonfig? (beleértve a táp kapacitását is...)
    Milyen a proci hűtése?
    biztos már kérdezték, de ha megadnátok a választ, akkor nagyon örülnék. A játék állandóan kilép, újraindítja a gépet. Mi a teendő?
    Előre is köszi
  • nud
    hy!a játék elje fele mitt kelcsinálni,mikor Alyx-t otthagyjuk,és a hidakat kell aktiválni,míg végül bekapcsolunk 1 nagy energiagömböt...
    felmentem a legtetejéhez,de nemtom merre kéne menni.
  • RelakS
    :D Akor minden oks mostmár, igaz? :)

(a képet meg rosszul linkelted)
  • drH
    Áh. Olyan lyukba raktam a roncsot, ahova nem kellett volna, elnéztem a nagy harc közepette... Pf... :-)
  • drH
    Jah... ettől függetlenül sem találom a negyediket,ha kell egyáltalán, bár asszem kicsit pihentetem. Már biztos csak a fától nem látom az erdőt... :-)
  • RelakS
    A pályákat készítők oktattak ki kétszer :) Szó szerint így írták, hogy egy nyugis, meg egy kevésbé nyugis oktatás volt "elrejtve", majd jön a parkolóház, amiben kamatoztatnod kell a tudást.
    Az első ilyen már nem is tudom, hogy hol volt, a második meg asszem ott, mielőtt bementél a parkolóba, és a gravigunnal belehajítottál egy moszkvicsot az egyik bogáralagútba.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Itt a feladat: Találsz a földszinten egy járgányt, azt belökdösöd az egyik likba. Találsz az emeleten egyet, azt belökdösöd egy másikba, majd egy rács mögött találsz egy trabit is (vigyázz a zombine-al), kinyitod a rácsot, majd belökdösöd a 3. likba

Ja, és csak 3 lyuk van :)
  • drH
    Nem tudom, ki oktatott ki kétszer, de nem baj.. :-p Nem is tettem volna fel a kérdést, ha a négy lyukra nem csak három autóroncs jutna... Azért köszi.
  • drH

Itt egy kép.
  • RelakS
    Előtte már legalább kétszer kioktattak téged, hogy ha bogár likat látsz, akkor milyen szeretetcsomagot pakolj bele. Tedd itt is, csak az egyik "szerszámhoz" macerásan fogsz eljutni...
  • RelakS
    Yéé, tényleg van egy shoti a kezében

(csak viccel, ő is tudta, miről van szó)
  • drH
    Azt hiszem öregszem. Már másodszor akadok el a játékban.. :-( A parkolóházas résznél, egy háromszintes garázs, a földön özönlenek a lyukakból a bogarak, zombi már egy szál se, két szintet lehet felfelé szaladni, és fent balra az egyetlen nyitható rács, amit idő hiányában nem tudok kinyitni, mert vagy akad,, vagy a bogaraktől nem lehet. Help. zölden világít a rács mögött az EXIT tábla, gyanítom, arra a kiút, de nem bírom kinyitni a rácsot.
  • ZakRob
    Amit Alyx tart a képen.
  • RelakS
    Miféle shotgun?
  • Kmarha
    No, valami elromlott nálam. Semmi újat nem telepítettem a gépre. Viszont most elő-előferdül hogy se szó, se beszéd, kidobb az asztalra, vagy elcsikozódik a kép és lefagy a játék.

Egész eddig semmi baja nem volt... :S
  • Nohab
    Ja szerintem is jó a shotgun!
  • ZakRob
    Azé..

• Nohab
    Pontosan az volt. a levegőben zöld és piros fények voltak de már nem. Ja és az elején még a menüben is volt fekete-lila textura... Köszi.
  • Nohab
    Megoldottam. Köszönöm annak aki fel rakta a RapidShare re a 10 megás javítást
  • RelakS
    Egy alaplapi integrált karesszal már láttam olyat, hogy egyes objektumok egyszerűen nem jelentek meg. Pl már az elején a fém rácsot tartó lécek, meg a szirten lévő akadályok
  • zolo
    Ahol nincs feltöltő,ott biztosan van sok-sok doboz,amiben találsz életet.Nálam egy darab grafikus hiba nem volt,pedig régebbi a videókártyám.A provision verzióval játszok én is,és a kisebb updatet használom.És tökéletes.
  • RelakS
    Ott sincs lépten-nyomon...,
  • Nohab
    Hát pont a citadellában vok. Na mindegy letöltöm az összes frissitést valamelyik csak segíteni fog ha nem akkó a három rész befejeztével megrendelem (legalább hosszabbnak fog kinézni)