10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• GoKu x
    Ez azzz mindenki tapsolja meg h milyen faxa gépe is van és h milyen gráffal jáccik, ez az minden elismerésem.
  • armageddon666
    hát ezz elég ronda. nincs rajta élsimítás.... amugy nem kell HLhez übererős kártya... én configomon ANISO16*, AA4*, HDR full, minden Maxon, Color Correction is bevan asszem kapcsolva, egyedül a Wait for Vertical Synchron van kikapcsolva...
  • Doki17
    Nem lett jó a link
    ITTa helyes
  • Doki17
    Nem ugy gondoltam hogy konkrétan a Half-life-al van a gond hanem a hűtéssel.
    Szedd le ezt a Programotés vedd le vele a memoria frekvenciáját amennyire csak lehet hátha segít valamit.
  • Doki17
    Ez ez a beállitás:
    Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4

Egyébként nem mindenkinek tellik ám ATI 50000XTXGT-re.
  • NeoMaN
    nyiha, ez milyen graf beállítás????
    minimum mínusz??
    :P
  • sz4bee
    Dehát nemcsak ezzel a játékkal van gond.Sztm is a meleg gépemmel van a gond.Néha magátol ujraindul vagy elmegy a képe.Sztm ez a nemjo hütés miatt van de nemnagyon értek hozzá lehet neked van igazad.Mert mondjuk a HL2 simán ment és nemhiszem hogy nagyon más lett volna a gépigyény
  • Doki17
    Ez memoria gond egyértelmű vegyed le a memoria ferkvenciáját teljesen és akkor meg kéne oldodnia de ha utánna se lesz jobb akkor gyüthetsz egy újra (mondjuk inkább ne igy legyen, talán nem fog tönkremenni soha)
  • sz4bee
    Jolvan köszi.Mások is ugyan ezt mondták majd valahogy megoldom a hütést és végre játszhatok.
  • FLeK0
    akkor valoszinuleg tulmelegszik a kartya, hutsd jobban ha meg mentheto, ha nem akkor vegyel ujat.
  • sz4bee
    Senki se tud ebben a problémában segiteni nekem?Már olvasgattam vissza is és semmire se jutottam.Még az omega drivert is felraktam.Ati radeon 9800pro kértyám van.Az még itt a baj hogy nemcsak a Half-Life 2 Episode One játékkal van a gond hanem más játéknál is.Segitsetek!köszi
  • Nohab
    Üdv menny ide töltsd le ezt és létni fogod a töltőket:http://rapidshare.de/files/22241308/vtxFIX.rar.html
    ezt nem én töltöttem fel ne engem dícsérj...
  • sz4bee
    Valaki tudja mi a megoldása annak a problémának amelynél a képen fehér,kis pontok jönnek elő?Ha valaki tudja e probála megoldását az legyenszives irja le nekem.Köszönöm szépen
  • armageddon666
    jah... meg kilóg a lila bugyija...
  • Doki17
    Alyxnak black mase-ás polója van észrevettétek már
  • crazyclone
    értem csak kiváncsi vootam
  • Muki100
    ha nem iddqd akkor nem tudom :)
    google
  • serito
    Megnéztem, ott DX9-et mutat. Na mindegy játszom tovább majd meglátom.
    Ja még valami, hogy lehet örök életet megadni?
  • Muki100
    Az elején nincs belőle sok. Meg tudod nézni hogy DX9en fut -e a játék:
    Options->Video->Advanced és ott a jobb alsó sarok.
  • serito
    Nálam van egy kis gond: Aláírásban látszik a konfigom, a problama a következö:
    Minden rendben textúrák... csak két apróság hiányzik. Az életerő és védőruhát feltöltő egységek a falról. Már megyek vagy 30 perce, de még egyetlen ilyennel nem találkoztam.
    Ez is DX8-as Probléma. Úgy tudom a 9800pro tudja a DX9-et.
    Hogy melyik verzsön van meg azt nem tudom.
  • Muki100
    Az ep1et mégis hogy képzeled onlineba? A HL2DM létezik az alap Half-Life2-vel.
  • crazyclone
    az ep1-et lehet online-ba warezzal nyomulni???
  • nud
    köxi
  • NeoMaN
    vissza kell szaladni a hídon, amikor visszahúzódik a gömb
  • nud
  • nud
    itt mi a rákot kell csinálni?
  • RelakS
    Ja, meg jónéhány felbontást elfelejthetsz. PL a HL2-nél az alacsonyabb 16:9 arányút...
  • Magiszter
    Elég lett volna annyit mondani hogy tévedek
    De így belegondolva (kávé után) tényleg.

Amúgy a driver-ekkel kapcsolatban meg tudom ajánlani az omegadrivers.net -et. Sok játéknál az ő driverjeik muzsikálnak a legjobban. A Hl2-vel nem tudom még nem próbáltam de ha vége a melónak kiprózálom és elmondom mit mívelt.

ON (féleség): Az EP1-be nem lehet valahogy belevarázsolni az Anti-metter Canont? Mármint kézi használatra. (az azaz ágyu ami a striderek (háromlábú óriásbigyó) hasán fityeg és ha lő vele akkor ott kő kövön nem marad)
  • takraj
    Lásd PS2....milyen lassú proci van már benne, mégis (viszonylag) szép grafikát ad. Egy hasonló sebességű PC nem nyújtana ennyit. ;) + Ott a DVD lejátszó. Nem hinném, hogy baromi gyors proci van benne, de egy 700-as PC-n szaggatnak a filmek, DVD lejátszón meg nem. ;)
  • RelakS
    Egy célhardver mindig gyorsabb, mint a számítógépeden bármilyen szoftver
  • Magiszter
    Ezek szerint ha nagyfelbontású HD-t akarok nézni akkor nem elég a 3,2-es intel és a gf6600gt? Ez viszont szerintem marhaság. Mert ugyebár egy HDTV nem lehet jobb/gyorsabb mint egy számítógép. Vagy tévedek?
  • RelakS
    ezek a trailerek vacak 7000kb/sec-esek. Érdekes módon az elején akadt az egész EP2 trailer, de amióta leszedtem a WindowsBlinds-et, azóta nincs ilyen gondom.
  • FLeK0
    Nezd meg itt.
  • berlinboy6329
    De jó.Akkor b@xh@tom az egészet.H.264 kodek az van mivel CCCP kodek pack van fenn.Kurv@ kártya.Ha legaláb úgy adnák h bárki meg tudná fizetni az jó lenne.Majd jövőre ott éesznek a dx10-es karik,azok ugyan mennyi zsék lesznek?Nem baj,valahogy jövőre be kell szereznem 1 gépet.Dual alaplap,2+3000-es AMD,1 dx 10-es kari,2GB DDR(2?)RAM minimum.De ez a HD tököm.Áhhh.nem lehet semmivel normálisan lejáccani?Mert néztem 5-6 lejátszóval,de hol a kép,hol a hang akadt.
  • FLeK0
    http://www.apple.com/trailers
    http://www.apple.com/quicktime/guide/hd/
  • armageddon666
    ez kicsit off de tudsz helyet ahonnan ilyen szép nagy felbontású HD videót tudok leszedni?
  • janos666 #2302
    A HD videókat csak a Geforce 6 illetve Radeon X és afölötti VGA-k tudják hardveresen kódolni, és azok is csak a 3-4 hónapnál újabb driverekkel, de nagy felbontásnál még oda is erős CPU kell melléjük (és 1280-as felbontású HD videóhoz nem elég egy 6200-as gef6, kell legalább egy 6600gt, 1920-ashoz meg egy 6800). Ha kissebb VGA-d van akkor baszott nagy CPU kell közepes felbontású HD videóhoz is, ilyen ez a H.264 kodek, viszont a képminőségre tényleg rálehet fektetni, dehát nem is túl rég lett bevezetve, ez a jövő HDTV-inek és HDDVD-inek a kodekje...
  • DonnieBrasco
    5 óra alatt végignyomtam, pedig én aztán minden vagyok, csak powergamer nem. Max 10 EUR-t érdemes érte kiadni...
    A játék szuper, semmi új, a HDR pedig tényleg szép (bár kicsit túlexponált :).
    Várom a folytatást :)
    Ja, FPS 30-70 között, 30 alá nem esett, 1280x1024, "mindenmaxon - 6xAA 16XAF, HDR), mindez X850XT-n.

DB
  • Csibe001
    Nekem pedig: AMD 2400+, 1.5 Gbyte DDR, GeForce6600GT.
    Lehet proci??Mert az ugyanaz ahogy nézem :)
  • berlinboy6329
    Hát nekem 2.4-es AMD Athlon XP-m van 768MB RAM,meg 1 gyengécske 9600 radeon.