10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#2378 Megvan a hiba.Az egyik néger csávó beszorult a vonatszerelő csarnokban ezért
nem futtatódott le a következő script:( má most visszatöltöttem és jó. -
Robbb #2377 Ez nem volt vicces. Más valaki :) -
FLeK0 #2376 Ez igy hangzik helyesen:
Megveszem a játékot, ráindítok a játékra, bekonfigurálom, aztán el tudom indítani az új játékot (New game). -
#2375 Nálad a pont!
A 20 lövés nem egyenlő a 20 találattal, néha célozni is kell, így sikerült 4-ből! -
Robbb #2374 Sziasztok! Ráindítok a játékra, bekonfigurálom, aztán nem tudom elindítani az új játékot (New game). nem csinál semmit, semmi hibaüzenet, csak megmarad az opció és kész. Tud rá esetleg valaki gyógyszert? köszi -
Hoz_Hun #2373 Akkor bug. Gondolom szépen rá is vezeted a rakétákat a lézerrel, tehát valószinüleg nem az a gond. Kezd újra a chaptert, jobb ötletem nincs. -
#2372 Rakétavetővel próbálkoztam, természetesen 20x 3x, majd utánna mással -
#2371 huh a nyilpuskkával és sörétessel nem mész semmire, rakétavető kell neki ahogy az elöbb le van írva, azt kéri a kicsike.. :) -
Hoz_Hun #2370 "nyílpuska és a sörétes"?!? Rakétevetővel próbálkoztál?
Nekem is kb 4 lövésből megvolt. -
#2369 Megszórtam messziről vagy 20x / kukából/ majd teljesen közelről 3x és nem pusztul, pedig fullosak voltak a találatok.
nyílpuska és a sörétes is belement. -
#2368 Hát nem tudom nálad mi a baj én belelötem 4-et azt fel is robbant. -
#2367 Mentés volna valakinek, mert ez a PÁNCÉLOSVACAK nem akar megpusztulni.
Pedig lőttem bele vagy 20-t.
eddig az én mentésem -
veri5 #2366 köszi szépen!
-
#2365 Azért mert ebbe a szöveg nem magyar INENN szedd le és ezt rakd fel akkor a szöveg is magyar lesz. -
veri5 #2364 Van egy bibim.Bemásolom a magyarosítást a recource mappába és a menü magyar a gameben a feliratok meg nem.Az élet kijelzőnék is magyar de a többi nem.Mé? -
veri5 #2363 thx! -
#2362 10.oldalról kopizva a link
menű magyar kiírások magyar, gond nélkül megy.
A leírása is csomiba! -
veri5 #2361 Magyariosítás van hozá?ha van honnan tom leszedni? -
#2360 Barny egyedül van és ha a páncélos egybe akkor nem indul?
Eléggé furcsa, hogy a páncélos kerekei mellé is megyek , akkor is eltalál.
Viszont szétesni nem akar!
Majd lövök többet! -
#2359 Hát elvileg amikor mész vissza barnyhoz a következő csoportért ott kell lennie a téren a rakétás kocsinak azt kell szétlöni és utánna jönnnek a civilek. -
#2358 Még szerencse hogy jól fut...pff.Egyébként a tiédnél jóval gyengébb gépen is tökéletesen fut...szóval felesleges volt felvágnod :) -
FLeK0 #2357 barneyhoz menjel vissza -
#2356 Melyik járműről van szó? Hol vannak a városlakók?Engem senki se támad ha visszamegyek a térre. Sztem ez valami bug lesz mint régen volt az AI kikapcs. mert semmi se történik itt.. -
#2355 Azzal jól el lehet szórakozni, hogy kilövöd a raksit, de még időben ki kell dugnod a fejed, hogy irányt tudjon váltani a kocsi felé, különben szétkenődik a falon a mögötte lévő épületen :) -
#2354 Jó szerintem is zárjuk le itt a vége|
jojo: Visszamész a térre előkapod a rakétavetőt és a piros pontot a járműre tartod amig a rakétád be nem csapodik ezt eljátszod asszem 4-5-ször és már fel is robbant és utánna jönnek is utánnad a városlakok. -
Gabe18 #2353 "Mert a teren levő rakétalövőt nem lehet kilőni"
A járművet?Azt ki lehet. -
#2352 Nekem gond nélkül megy a game 1280x1024-s felbontáson.
AMD3700+, GigaByte alaplap, ATI X800 extrém, 2x1Gb ram, 250Gb winc.
Sajna a menekítésbe kell segédkezni, de énis itt vagyok elakadva!
Mit kell tenni? Mert a teren levő rakétalövőt nem lehet kilőni, a fickó nem hajlandó átjönni a többiekhez, oszt így ez uncsi!
De Barni az nem jön! -
#2351 Vissazmész oda ahonnan jöttél. Ahol Barney is van. És szépen áthozod megint az embereket. ezt addig amig nme jön Barney is. -
#2350 valaki nem tudja 2244-re a választ? én se jutok ott tovább.nincsennek sehol városlakók. -
#2349 nah végre kimondta.. nehéz szülés volt :) -
#2348 Azt kihagytad hogy most nem érdemes megvenni, így DX10 előtt... de sztem ezt zárjuk le. Sorry ha leugatásnak vetted, nem annak szántam. -
#2347 Jó tegyük fe összekuporgatok rá valahogy megveszem ja de ez igy nem jó mert hát már pci express kell (tudom hogy van agp-be is de akkor már pci-t érdemes venni)akkor új alaplap új proci és már ott is van 80000 Ft-nál -
#2346 nem "legugattam" csak reagáltam erre: Egyébként nem mindenkinek tellik ám ATI 50000XTXGT-re... mert ahogy Fleko is irta a 6600GT már "ingyenkártya"... nem csucs minőség, szal egy ilyen "gagyi" kártyán elmegy sokkal szebben, nem kell ide ATI 50000XTXGT.... -
#2345 Csak h vmi jót is irjunk ide. a játék nagyon jó, végigtoltam teccik minden tök jóó alig várom a folytatást. -
#2344 1et értek... -
#2343 De mondjuk itt meglátszik az emberi értelem hogy berakok egy képet már egyből kap rajta "jaj de jó nekem sokkal jobb van hát legugatom hülyegyereket" -
#2342 Hasonlitsd már össze az én gépemet a tieddel:
Gigabyte 7N400 Pro2 Rev2 - AMD Sempron 2.8 - Excalibur Radeon 9600 256 MB - TwinMos 512/400 DDR PC3200 - Take MS 512/400 DDR PC3200 CL 2.5
Talán kicsitt régebbi tecnologia mint a tied és valahogy nekem nem megy ugy rajta a HL2. -
#2341 30k mióta ingyenkártya? -
FLeK0 #2340 pedig az mar ingyenkartya kategoria -
#2339 Átfogalmazom amit mondani szeretett volna: nem mindenkinek telik 6600GT-re...nem az volt a témája hogy van e rajta élsimítás vagy sem, ezen kár lovagolnod. Amúgy azt meg csak az veszi észre aki észre is akarja imho