10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Jaka923
    Neked egy komplett gépcserére van szükséged, nem csak egy videókártyára. El sem hiszem, hogy 2011-ben van ilyen, aki egy végtelenül elavult gépet használjon, pláne nem játékkal próbálkozzon.
  • terwet
    már tervbe van az új kari, viszont nagyon-nagyon tetszik a mod, és nem tudok mással játszani csak azzal :/ szted elbaszom vele a gépemet, ha kékhalált kapok játék alatt meg összeomlik a videókarim? ://
  • artschi
    én váltanék... a mai gamervilágban igen kevésnek tűnik a 32 mb-os kártya... utoljára a Matrox G400-am volt 32 megás, az is 10 évvel ezelőtt...
  • terwet
    na közben felraktam a GMOD-ot a nem túl erős gépemre, viszont játék közben kifagyott és kiírta, hogy a videókártya meghibásodása miatt indítsam újra a gépet, vagy valami ilyesmit, meg kékhalálom is volt... A vidikarim egy SiS 32 MB-os kártya. sztetek várjak új vga-ra, vagy nyomathatom, nem lesz gond belőle?
  • grebber
    És a semmiért csinálnak ekkora ugye .. aha---> biztos hogy nem kamu!
  • MerlinW
    "miért bannolták egyből az usert"

Semmi szánalmas nincs ebben. Ott a cikkben tisztán és érthetően. Mert törvényt sértett azzal, hogy közzétette más önéletrajzát, a tulajdonos engedélye nélkül. Az érintett pedig pert indíthatna a Valve ellen, ha az kint hagyja a dokumentumot. Ez a jogszabály nálunk is él.
    Teljes mértékben megérdemelte a "user" amit kapott, illetve azt is amit kapni fog, hiszen ahogy írták is, amennyiben előkerülnek az adatai, megy érte a hatóság is.
  • MerlinW
    Warez HL2-ővel már nem sokra mész szerintem, lévén kb 500 frissítés jött hozzá az elmúlt 9 év alatt, amit szerintem nem nagyon találsz meg a neten.
  • terwet
    Hali. Megszereztem a sima Half Life 2-t, ráerőszakoltam a gépemre (1.3-as proci, 480 RAM, 32 Mb vidikari) viszont nem tudom állítani a videóbeállításaimat, mert amint Apply-ra megyek, ledob hibaüzivel... Játék közben is csinálja mikor úgy tartja kedve... Kérdésem a következő: lehet valamilyen módszerrel orvosolni, vagy ne nyírjam tovább a kártyámat? Am jó lenne valami megoldás, mert marhára tetszik a game.
    A válaszokat előre is köszi!
  • grebber
    Ez mekkora szar ha kitaláció miért bannolták egyből az usert.Szánalom.
    Faszt titkolják a gyökerek!
  • berczely
    UPDATE: Doug Lombardi a Valve-tól reagált a híresztelésre és a lehető legtisztábban így fejezte ki magát: "Ez egy totális kitaláció (kivéve Mike Dussault nevét, aki valóban létezik)"

Marad a remény, semmi más.
  • r4pt0r
    Hiszem ha látom. :P
  • grebber
    Half-Life 3 készül, Episode 3 és 4 elkaszálva?
  • grebber
    Canvas Episode 2 mod
  • cikasz
    Na néha valamiért elindul valamiért nem. Nem értem :(
    Már csak egy bajom van, hogy nem magyarul indul :(
  • MerlinW
    CM könyvtárából a Launcher_HL2.exe-vel indítod?
  • cikasz
    Sziasztok.
    Használ valaki itt FAKEFACTORY CINEMATIC MOD V10-et?
    Letöltöttem, telepitettem, de leáll a hl2.exe amikor inditanám :(
    eredeti a hl2-m.
    köszi

• kifli
    hivatalosan be lett jelentve, számomra már létezik :D
  • Gibor
    De ez még nem jelent meg :)
  • kifli
    OLVASS :)
  • Gibor
    Androidra nem találtam TS programot, mármint amivel beszélgetni is tudok.
  • kifli
    ígyvan, énis erre gondoltam :D

bár valszeg szifon és android lesz a platform amire jön, wp7-re nem valószínű, ugye azon live van...

így viszont úgynézki váltanom kell visza androidra, mert azon megvan minden wp7-en meg jósok app nincs ami kell (vpn, mumble, mostmár ts3 is, meg lesz steam valószínűleg, így bárhonnan tudok ts-ezni meg stb...)
  • Jim Morrison
    ja, nekem is van pár steam appom, de egyik sem tökéletes... az lenne jó, ha lehetne chatelni
  • kifli
    "Steam for mobile devices."

húú ez de kéne, legalábbis a friends :D
  • MerlinW
    Gabe interjú

Tartalom:

No new Episode Three information.
    Steam as a social platform.
    Steam for mobile devices.
    Source SDK and Portal 2 Authoring Tools
    DirectX 9, 10, 11
    Will GoldSource be released under GPL
    Portal 2 ARG
    Valve’s first steps into a non-fps genre.
    Ideas and backstory behind the Crowbar.
    What Gabe and Kutta do in their free time (besides knives).
  • Narxis
    :DDD
  • Jim Morrison
    :D
  • artschi
    :DD
  • bcrics
  • MerlinW
    Gondolom te is utánaolvastál...

Valve üzletpolitikája, hogy minden évben legyen legalább egy címe (ezt 12 éve tartja is). Minden terméküket a munka megkezdése után 6 hónappal jelentik be (+- 1-2 hónap ha beleesik valamilyen ünnep, nagyobb rendezvény , stb) és amennyire tartható 8 hónappal bejelentés után adják ki.

Ha esetleg odáig jutnál, hogy saját céget alapítasz (előre is bocs a személyeskedésért, de ezt kötve hiszem), rájössz, hogy ha összevissza csinálsz bármit is, éhen döglesz.
  • lolSL
    senki se ismeri az ütemtervüket, összevissza dolgoznak azon amit jónak látnak :)
  • MerlinW
    EP3 tuti nem lesz, - ahogy lejjebb is linkelték már - Valve nem készít több epizódot. Ha lesz is még valaha HL, akkor az a HL3 lesz, ami a cég általános ütemtervét ismerve 2013 vége előtt nem várható.
  • kifli
    komolyan mostmár bekaphatnák a faszomat, várok már egy ideje, a beígért ep3-omra, nemsokára eléri azt a szintet mint duke nukem, de még az is elkészül végül...
  • lolSL
    Valve will not be showing off any of their titles at this year's E3.

:(
  • sirdond
  • Malakai
    Ó, az lesz a jópofa ha a HL egyjátékos, sztorivezette játékmenetére is ráhuzzák ezt a modellt és havonta (+2 hó késés) kiadnak egy 5 perces játékmenetet HL-hez. :D
  • lolSL
    hivatalos, nem lesz episode 3
  • Bulics
    A Half life azt jelenti hogy a fél életed várakozással telik mire kiadjuk
  • sirdond
    hehe, azért ez durva :D
    http://imgur.com/a/nvlmu
  • Jim Morrison
    várunk
  • TSL16b
    Lehet, hogy ez a helyes megoldás, de hogy lehetne bizonyítani?