10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9543 Neked egy komplett gépcserére van szükséged, nem csak egy videókártyára. El sem hiszem, hogy 2011-ben van ilyen, aki egy végtelenül elavult gépet használjon, pláne nem játékkal próbálkozzon. -
terwet #9542 már tervbe van az új kari, viszont nagyon-nagyon tetszik a mod, és nem tudok mással játszani csak azzal :/ szted elbaszom vele a gépemet, ha kékhalált kapok játék alatt meg összeomlik a videókarim? :// -
#9541 én váltanék... a mai gamervilágban igen kevésnek tűnik a 32 mb-os kártya... utoljára a Matrox G400-am volt 32 megás, az is 10 évvel ezelőtt... -
terwet #9540 na közben felraktam a GMOD-ot a nem túl erős gépemre, viszont játék közben kifagyott és kiírta, hogy a videókártya meghibásodása miatt indítsam újra a gépet, vagy valami ilyesmit, meg kékhalálom is volt... A vidikarim egy SiS 32 MB-os kártya. sztetek várjak új vga-ra, vagy nyomathatom, nem lesz gond belőle? -
#9539 És a semmiért csinálnak ekkora ugye .. aha---> biztos hogy nem kamu! -
#9538 "miért bannolták egyből az usert"
Semmi szánalmas nincs ebben. Ott a cikkben tisztán és érthetően. Mert törvényt sértett azzal, hogy közzétette más önéletrajzát, a tulajdonos engedélye nélkül. Az érintett pedig pert indíthatna a Valve ellen, ha az kint hagyja a dokumentumot. Ez a jogszabály nálunk is él.
Teljes mértékben megérdemelte a "user" amit kapott, illetve azt is amit kapni fog, hiszen ahogy írták is, amennyiben előkerülnek az adatai, megy érte a hatóság is. -
#9537 Warez HL2-ővel már nem sokra mész szerintem, lévén kb 500 frissítés jött hozzá az elmúlt 9 év alatt, amit szerintem nem nagyon találsz meg a neten. -
terwet #9536 Hali. Megszereztem a sima Half Life 2-t, ráerőszakoltam a gépemre (1.3-as proci, 480 RAM, 32 Mb vidikari) viszont nem tudom állítani a videóbeállításaimat, mert amint Apply-ra megyek, ledob hibaüzivel... Játék közben is csinálja mikor úgy tartja kedve... Kérdésem a következő: lehet valamilyen módszerrel orvosolni, vagy ne nyírjam tovább a kártyámat? Am jó lenne valami megoldás, mert marhára tetszik a game.
A válaszokat előre is köszi! -
#9535 Ez mekkora szar ha kitaláció miért bannolták egyből az usert.Szánalom.
Faszt titkolják a gyökerek! -
#9534 UPDATE: Doug Lombardi a Valve-tól reagált a híresztelésre és a lehető legtisztábban így fejezte ki magát: "Ez egy totális kitaláció (kivéve Mike Dussault nevét, aki valóban létezik)"
Marad a remény, semmi más.
-
r4pt0r #9533 Hiszem ha látom. :P -
#9532 Half-Life 3 készül, Episode 3 és 4 elkaszálva? -
#9531 Canvas Episode 2 mod -
#9530 Na néha valamiért elindul valamiért nem. Nem értem :(
Már csak egy bajom van, hogy nem magyarul indul :( -
#9529 CM könyvtárából a Launcher_HL2.exe-vel indítod? -
#9528 Sziasztok.
Használ valaki itt FAKEFACTORY CINEMATIC MOD V10-et?
Letöltöttem, telepitettem, de leáll a hl2.exe amikor inditanám :(
eredeti a hl2-m.
köszi
-
#9527 hivatalosan be lett jelentve, számomra már létezik :D -
Gibor #9526 De ez még nem jelent meg :) -
#9525 OLVASS :) -
Gibor #9524 Androidra nem találtam TS programot, mármint amivel beszélgetni is tudok. -
#9523 ígyvan, énis erre gondoltam :D
bár valszeg szifon és android lesz a platform amire jön, wp7-re nem valószínű, ugye azon live van...
így viszont úgynézki váltanom kell visza androidra, mert azon megvan minden wp7-en meg jósok app nincs ami kell (vpn, mumble, mostmár ts3 is, meg lesz steam valószínűleg, így bárhonnan tudok ts-ezni meg stb...) -
#9522 ja, nekem is van pár steam appom, de egyik sem tökéletes... az lenne jó, ha lehetne chatelni -
#9521 "Steam for mobile devices."
húú ez de kéne, legalábbis a friends :D -
#9520 Gabe interjú
Tartalom:
No new Episode Three information.
Steam as a social platform.
Steam for mobile devices.
Source SDK and Portal 2 Authoring Tools
DirectX 9, 10, 11
Will GoldSource be released under GPL
Portal 2 ARG
Valve’s first steps into a non-fps genre.
Ideas and backstory behind the Crowbar.
What Gabe and Kutta do in their free time (besides knives). -
#9519 :DDD -
#9518 :D -
#9517 :DD -
bcrics #9516 -
#9515 Gondolom te is utánaolvastál...
Valve üzletpolitikája, hogy minden évben legyen legalább egy címe (ezt 12 éve tartja is). Minden terméküket a munka megkezdése után 6 hónappal jelentik be (+- 1-2 hónap ha beleesik valamilyen ünnep, nagyobb rendezvény , stb) és amennyire tartható 8 hónappal bejelentés után adják ki.
Ha esetleg odáig jutnál, hogy saját céget alapítasz (előre is bocs a személyeskedésért, de ezt kötve hiszem), rájössz, hogy ha összevissza csinálsz bármit is, éhen döglesz. -
#9514 senki se ismeri az ütemtervüket, összevissza dolgoznak azon amit jónak látnak :) -
#9513 EP3 tuti nem lesz, - ahogy lejjebb is linkelték már - Valve nem készít több epizódot. Ha lesz is még valaha HL, akkor az a HL3 lesz, ami a cég általános ütemtervét ismerve 2013 vége előtt nem várható. -
#9512 komolyan mostmár bekaphatnák a faszomat, várok már egy ideje, a beígért ep3-omra, nemsokára eléri azt a szintet mint duke nukem, de még az is elkészül végül... -
#9511 Valve will not be showing off any of their titles at this year's E3.
:( -
sirdond #9510 -
#9509 Ó, az lesz a jópofa ha a HL egyjátékos, sztorivezette játékmenetére is ráhuzzák ezt a modellt és havonta (+2 hó késés) kiadnak egy 5 perces játékmenetet HL-hez. :D -
#9508 hivatalos, nem lesz episode 3 -
Bulics #9507 A Half life azt jelenti hogy a fél életed várakozással telik mire kiadjuk -
sirdond #9506 hehe, azért ez durva :D
http://imgur.com/a/nvlmu -
#9505 várunk -
#9504 Lehet, hogy ez a helyes megoldás, de hogy lehetne bizonyítani?