10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• MerlinW
    c,d:)
  • TreDoR
    Ilyen lehetoségek nem szerepelnek a tippjátékban sorry :(
  • Jaka923
    Ep3: 2012
    BM: 2011
  • TreDoR
    Lehet szavazni, melyik jelenik meg elobb:

a, ep3 2020-ban
    b, bms 2020-ban
    c, ep3 soha
    d, bms soha

A nyertesek kozott egy eredeti L4D 86-ot sorsolok ki.
  • Ravkin
    Egyenlöre semmit nem lehet tudni róla, a Valve interjúkon kitérő válaszokat ad miközben a rajongók a játékot követelik.

A valve egyik vezetöje azt nyilatkozta hogy még ne temessük el a játékot.

Tehát valamikor biztosan meg fog jeleni, de persze az elsö infomorzsákig biztosan kétségbe fogják vonni.
  • Jaka923
    Még semmi hír róla, talán az E3-on 1 hónap múlva megtör a jég...
  • SZilaJMaGGoT
    Nem tudni semmi konkrétat, az is lehet, hogy nem lesz(már már valószínű)... :D
  • UnknownAsshole
    Nem vagyok bennfentes, szimplán csak szeretem a játékot ezért kérdezném meg itt, hogy tudni valamit a hármas epizód megjelenéséről ?
    Akárhol rákerestem ilyen 2008as dátumú posztokat találtam és semmi meggyőző infó.
  • Rony94
    Na ezekhez már tényleg sík hülye vagyok! na mindegy. Azért köszi.
  • kifli
    portnyitogatás routeren, tűzfal stb...
    Ilyesmiekt próbálj ki, a részleteket énsem tudom :)
  • Rony94
    De akkor hogyan kell? :D
  • kifli
    rosszul csináltok valamit
  • Rony94
    A Synergy-vel hogyan lehet coop-ban nyomni a Half-Life 2-t? Csak mert amikor a haverom csinál szervert, akkor próbálok rácsatlakozni, de azt írja nekem hogy "Connection failed". Valamit rosszul csinálunk? Vagy micsoda?
  • kifli
    sok játékmodvan történettel, ami nonprofit :D
  • MerlinW
    (CM oldaláról)

"Legal notice:

All soundfiles are from free soundtrack-teasers, re-arranged and remixed. If you encounter a copyrighted song, please contact me for removing the file.
    The new models are inspired by the uzilite Poser-Models and constructed after screenshots found in the DAZ3D library and cgsociety.org gallery."

Mellesleg, nem tudom miért zavar ez, pl. a Microsoft sem csinált szinte soha semmit, az elmúlt 30 év alatt, mindent vásárolt vagy lopott, mégsem hurrog senki.

Örüljünk (vagy ne), hogy van CM, használjuk, a jogi problémákat pedig hagyjuk rájuk. Nem mintha lettek volna az elmúlt 6 évben.

Egyébként gondolod, hogy a programozók nem egymás kódját használják fel a munkáikban? Minek dolgozzak valamin, amit más már megcsinált jól? Persze itt most az open source dolgokról beszélek.
  • SZilaJMaGGoT
    Igen, de ő azt mondta, hogy a cm készítői fejleszthetnének egy játékot. Egyébként non-profit ide vagy oda, elég amatőr dolog lopni a modelleket. De inkább hagyjuk, nyilván te máshogy látod, szóval ne is erőltessük ezt a vitát...
  • MerlinW
    De CM non-profit.
  • SZilaJMaGGoT
    Grebber játék fejlesztésről beszélt, nem non profit project-ről...
  • MerlinW
    Vedd meg a Poser-t, és azt csinálsz a modellekkel amit akarsz. Főleg non-profit céllal.
  • Malakai
    #788">OFF: SZilaJMaGGoT tudja megfelelően, nagyrészt. A Poser figurák renderelt eredménye felhasználható ahogy akarod, de a modelljei nem oszthatóak meg, még módosításokkal sem. Vagyis játékokban mint 3D-s karakter nem felhasználhatóak, legfeljebb pre-renderelt részeknek.
    Ez alól csak pár kivétel van, mert ez figuránként változhat, de ritkaság az eltérés.
  • SZilaJMaGGoT
    Sehol sem találom a hivatalos oldalon, h szabadon felhasználhatod a modelleiket. Ez véletlen, vagy valamit én csinálok rosszul? -.-
  • MerlinW
    Nem lopják.. használják.. Poser erre való:)
  • SZilaJMaGGoT
    Attól, hogy te nem ismered még a fakefactory-s arcok a poser modelleket lopják(karakterek).
  • Jim Morrison
    igaz, az ujaknak tetszik ez... de a legtobb regi jatekosnak sajnos nem. elveszett a regi feeling.
  • Jaka923
    Már aki így gondolja...
  • Jim Morrison
    es el is cseszik azt. (pl tf2)
  • grebber
    Most párhuzamosan viszem végig a game-et simán + cm moddal és közben nézem mit alkottak.Egyenlőre ez elég adag :D
  • lolSL
    hát van egy csomó jó mod amiben vannak új pályák. igaz az nem néz ki ilyen szépen általában :)
  • grebber
    Amiatt biztos nem, mivel nem tudom mi az a poser!

Csak jó volna ha nem csak a grafot csinálnák hanem összehoznának valami pár órás történetet.
  • SZilaJMaGGoT
    Azért tartod ilyen nagyra őket mert poserből kilopkodják a modelleket? :D
  • lolSL
    vagy egy vortigaunt :)
  • grebber
    Ezek a Cinematic modos arcok csinálhatnának über graffal egy "folytatást"a saját elképzelésük szerint.Akár még jó dolog is kisülhetne belőle
  • TSL16b
    Ez akár azt is jelentheti, hogy Alyx is irányíthatóvá válik. Már ha lesz még olyan játék, amiben benne van.
  • Jaka923
    Már hogyne lenne! HL 3-mal nem lenne érdemes befejezni ezt a történetet, amely amúgyis a végén jár.
  • lolSL
    én nem bánom, bármihez nyúlnak jobb játékot csinálnak belőle mint mások :)
  • Jim Morrison
    valve, mit varsz
  • SZilaJMaGGoT
    xDDD
  • MerlinW
    Nem lesz Ep3...
  • Jaka923
    Beb@szna, ha így lenne, finoman megmondva.
  • r4pt0r
    Akkor már tudom mit nem fogok megvásárolni. :D