Half-Life 2: Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez egy spekuláció, de ugye nem csak nekem tûnt fel, hogy az episode 2-ban említett hajó a Portal-ban minket "alkalmazó" cégé? 😄 Szóval lehet, hogy az EP3-ban lesz portal gun?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Valaki írhatna kis szösszenetet mi is volt ez!
Next PC upgrade: 2022
Annyi biztos nincs kiút 😄
Kurva nyomasztó és para a hangulat.FEAR nagy kedvencem de sehol nincs ehhez képest!!!!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Eredeti HL2 Orange box. Steam fut. Desura felrakta mod letöltve feltelepítve inditásnál kért valami SDK-t a Steam letöltötte indítom bejön a loading képenyõ amikor jönne be a menü tölt kicsit és kilép indoklás nélkül 😞
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amíg az alap verzióban egyszer sem haltam meg addig cm modba vagy 10 szer.
10.90 az utolsó,azt szedd😊
úgy döntöttem újra végigtolom a hl2 + epizódokat
melyik modot vagy modokat ajánljátok a játékhoz?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Én mondjuk biztos vagyok benne, hogy ha egyáltalán bele is fogtak az Ep3-ba, jó pár éve hozzá sem nyúltak. Az elmúlt 2 évben is a Portal 2-õn dolgoznak, L4D DLC-ken, az állandó L4D, HL javításokon, frissítéseken, extra tartalmakon, gigászi mennyiségû TF2 anyagon, TF marker-en, OSX portolásokon stb.
Tehát nem lusták, egyszerûen csak nincs napirenden az Ep3. És a terveiket olvasgatva még jó ideig nem is lesz, tehát kár ezen lovagolni.
[merlinw.org]
Vagy akkor ne ígérgessék az epizódos megoldást. Máshonnan egész játék jön ki három év alatt.
[merlinw.org]
1: nem chat 😄
2: ha van dombornyomott kártyád (Visa, MasterCard, stb), akkor kiválasztod, hogy mi kéne, purchase, megadod az adatokat, és ott fogod találni a MyGames közöt
3: csak azért írtak 2020-at, mert a valve 3 éve minden szarral foglalkozik, csak az EP3-mal nem. Pedig az volt a marketingduma, hogy az epizódos felépítéssel évente jön majd új rész
úgyhogy nem vagyok egy megszállott warezes <#smile>#smile><#nevetes2>#nevetes2>