10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• SZilaJMaGGoT
    Párszor már ki lett vesézve, hogy mivel csak egy szabadidős munka így valszeg sosem fog elkészülni, ahogy a kismillió többi sem.
  • Malakai
  • Jaka923
    Én is megértem őket, csak hát ezzel a tempóval nem hiszen, hogy valaha is 100%-ot fog mutatni. Főleg úgy, hogy már a lelkesedés is nyilván kiment a szinkron rendezőiből.
  • strebacom
    Meg ezzel a Black Mesa-val is mi lehet hogy ennyire húzzák???
  • MerlinW
    Mert a hivatásos színészeknek van jobb dolguk is, minthogy ingyen dolgozzanak:) Teljesen megértem őket:)
  • Jaka923
    Már 3 éve készül hozzá ez a szinkron, és még csak 37%-on áll.
  • Bulics
    Hát igen a STALKER Clear sky szinkronjánál fényévekkel jobb...
  • Narxis
    Mondjuk így belehallgatva egy idő után már egész jó. Meg lehet szokni és azért látszik, hogy komolyan vették a szerepük.
  • Narxis
    lol...
  • strebacom
    Szarok én mindenféle buzimódra, ez a lényeg ez készüljön el, amit nagyon eltaláltak az a képen:

Link!!
  • Narxis
    :DDD
  • sirdond
    ez kész :D
  • lolSL

• kifli
    legalább opencl-t használnának :D
  • MerlinW
    Nekem nincs NV-m de ezzel a procival hasít a fiziksz NV nélkül is:)

Itt olvastam
  • grebber
    Erről hol olvastál?
    Nem mellesleg és várom nekem nv-m van:D Bár ha cpusat akkor nincs mitől félni!
  • MerlinW
    Nekem tetszik. Szép is és hangulatos is a szuper aláfestőzenék miatt.

• JaSoN HuNTeR #9566
    szerintem nagy hülyeség ez a Cinematic mode vagy mi. :S
  • MerlinW
    Nem tudom, de CM11-be physx-et akarnak tenni a hülyék...
  • grebber
    Kíváncsi vagyok meddig csinálgatják még ezt a cm modot!
  • MerlinW
    Valamit ti csináltok rosszul, mert nekem megy.
    SourceMod könyvtárba telepítettétek?
  • SZilaJMaGGoT
    Valami miatt akkor is szar... -.-
  • MerlinW
    Először is ki kell venni a Steam-et az autorun-ból. És minden mást ami nem periféria/rendszeralkalmazás.
    Másodszor: amikor indítod a Cinematic módot, ne fusson a steam
    Harmadszor, a magyar felirat konyvtárát csak be kell másolnod az CM könyvtárába:

\Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM10\ep2_hungarian

Ami így néz ki:

ep2_hungarian\resource:
    FILE closecaption_hungarian.dat
    FILE ep2_hungarian.txt
  • RelakS
    5 perc?! Írnál adatokat a gépedről?

És amúgy ja, elég gáz, hogy ha már kiadnak valamit lemezen is, nem adják meg neki a módját, még ha a régi jó kis könyves leírások/díszdobozok ma már nem divat
  • Bulics
    Meg nem azért de teljesen természetes (és ez most nem steam) hogy ha veszel egy eredeti 2 lemezes játékot akkor az egyik lemez papírtokban van mert kispórolták a 2cd-s dvd tokot. Nem tudom de már más játékkal is jártam így..
  • Bulics
    Jó, nem érdekel, akkor is utálom.. vagy 20 perce próbálom felrakni az ep 2-t.. akkor én vagyok hulye.
    Ráadásul a magyarítást sem tudtam felrakni nemtom miért, múltkor ment.
    Plussz vagy 5 percel (nem túlzok) lassabban indul a gépem a steam miatt...
  • Gibor
    Működik, móka miki de megoldható.
  • kifli
    régen volt warezzal működő, aztán hajóltudom má nemmegy, mondjuk azóta már meglett az összes rész, úgyhogy mindegy :)

cs.rin.ru-n lehet ezügyben nézelődni...
    vagy nemtudom pacsteam hogyankezelné le a cuccot, azt is nagyon rég használtam már...
  • MerlinW
    Méghozzá eredeti változat. Warezzal tudtommal nem megy.
  • cikasz
    Le van irva a readme-ben miért nem olvasol vazze?

SOFTWARE REQUIREMENTS:

- Fully installed STEAM Client; You can't start the mod without STEAM running.
    - Fully installed and unlocked HL2 / EP1 / EP2; Make shure, you have started these games in the past.
  • Angel309
    Még valami kell a cinematichoz az alap játékok?
  • kifli
    egyetértek, sőt milyen szar lenne már, hogyha a könyvet nem kéne magaddal vinned, hanem bárhol olvashatod nem?
  • MerlinW
    Ühüm
  • Angel309
    Szevasztok skacok lenne egy olyan kérdésem hogy a Cinematic modot ha leszedem az az alaphoz és az EP-1-2-höz is jó?
  • MerlinW
    A lenti képpel kapcsolatban; esetleg ismerd meg a programot amit használsz, mielőtt neked áll feljebb. A tudatlanság nem mentesít a hülyeségtől... vagy a háztartási/műszaki cikkek is mind "rohadtak", azért mert nem olvasod el a használati utasításukat?
  • mooo
  • TSL16b
    De a hivatalnok közben körülnéz a lakásban, telepít egy pár poloskát, és neked mindezt meg kell engedned, különben nem olvashatod a könyvet, akkor sem, ha neked szétesve is megfelelne. Ha már ferdítünk.
  • RelakS
    Igen, rohadt steam. Milyen már, hogy automatikusan kijavítja a hibákat, hogy jobb legyen a játékélmény... Most komolyan! Milyen lenne már, hogy ha veszel egy könyvet, be kéne jelentened a hivatalnál, és ha többen tapasztalják, hogy kezd a varrás szétesni benne, hirtelen kijönne a következő olvasásnál egy hivatalnok, és gyorsan újrakötné neked, hogy ne essen szét a kezedben, neked meg várni kellene a munkájára...
    Tisztára szemetek, nem?
  • Bulics
    Már soxor írtam de most ismét kell: Rohadt Steam! Komolyan megéri illegálisan letölteni mert mindennel együtt kevesebb a tökölés vele mint a steammel meg az ezerévig tartó frissítéseivel... ki kérte? De komolyan milyen lenne már hogy megveszel egy könyvet és be kéne jelenteni a hivattalban hogy olvasni szeretnéd, mire ők rendben de először átírjuk hogy jobb legyen jöjjön vissza 2 nap múlva....
  • MerlinW
    A szomorú valóság, sokan inkább kajára és számlákra költi a pénzét. Nem mindenki tud 50-100-150k-t költeni luxusra.