10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#9583 Párszor már ki lett vesézve, hogy mivel csak egy szabadidős munka így valszeg sosem fog elkészülni, ahogy a kismillió többi sem. -
#9582 -
#9581 Én is megértem őket, csak hát ezzel a tempóval nem hiszen, hogy valaha is 100%-ot fog mutatni. Főleg úgy, hogy már a lelkesedés is nyilván kiment a szinkron rendezőiből. -
strebacom #9580 Meg ezzel a Black Mesa-val is mi lehet hogy ennyire húzzák???
-
#9579 Mert a hivatásos színészeknek van jobb dolguk is, minthogy ingyen dolgozzanak:) Teljesen megértem őket:) -
#9578 Már 3 éve készül hozzá ez a szinkron, és még csak 37%-on áll. -
Bulics #9577 Hát igen a STALKER Clear sky szinkronjánál fényévekkel jobb... -
#9576 Mondjuk így belehallgatva egy idő után már egész jó. Meg lehet szokni és azért látszik, hogy komolyan vették a szerepük. -
#9575 lol... -
strebacom #9574 Szarok én mindenféle buzimódra, ez a lényeg ez készüljön el, amit nagyon eltaláltak az a képen:
Link!!
-
#9573 :DDD -
sirdond #9572 ez kész :D
-
-
#9570 legalább opencl-t használnának :D -
#9569 Nekem nincs NV-m de ezzel a procival hasít a fiziksz NV nélkül is:)
Itt olvastam -
#9568 Erről hol olvastál?
Nem mellesleg és várom nekem nv-m van:D Bár ha cpusat akkor nincs mitől félni! -
#9567 Nekem tetszik. Szép is és hangulatos is a szuper aláfestőzenék miatt.
-
#9566 szerintem nagy hülyeség ez a Cinematic mode vagy mi. :S -
#9565 Nem tudom, de CM11-be physx-et akarnak tenni a hülyék... -
#9564 Kíváncsi vagyok meddig csinálgatják még ezt a cm modot! -
#9563 Valamit ti csináltok rosszul, mert nekem megy.
SourceMod könyvtárba telepítettétek? -
#9562 Valami miatt akkor is szar... -.- -
#9561 Először is ki kell venni a Steam-et az autorun-ból. És minden mást ami nem periféria/rendszeralkalmazás.
Másodszor: amikor indítod a Cinematic módot, ne fusson a steam
Harmadszor, a magyar felirat konyvtárát csak be kell másolnod az CM könyvtárába:
\Steam\steamapps\SourceMods\FAKEFACTORY_CM10\ep2_hungarian
Ami így néz ki:
ep2_hungarian\resource:
FILE closecaption_hungarian.dat
FILE ep2_hungarian.txt -
#9560 5 perc?! Írnál adatokat a gépedről?
És amúgy ja, elég gáz, hogy ha már kiadnak valamit lemezen is, nem adják meg neki a módját, még ha a régi jó kis könyves leírások/díszdobozok ma már nem divat -
Bulics #9559 Meg nem azért de teljesen természetes (és ez most nem steam) hogy ha veszel egy eredeti 2 lemezes játékot akkor az egyik lemez papírtokban van mert kispórolták a 2cd-s dvd tokot. Nem tudom de már más játékkal is jártam így.. -
Bulics #9558 Jó, nem érdekel, akkor is utálom.. vagy 20 perce próbálom felrakni az ep 2-t.. akkor én vagyok hulye.
Ráadásul a magyarítást sem tudtam felrakni nemtom miért, múltkor ment.
Plussz vagy 5 percel (nem túlzok) lassabban indul a gépem a steam miatt... -
Gibor #9557 Működik, móka miki de megoldható. -
#9556 régen volt warezzal működő, aztán hajóltudom má nemmegy, mondjuk azóta már meglett az összes rész, úgyhogy mindegy :)
cs.rin.ru-n lehet ezügyben nézelődni...
vagy nemtudom pacsteam hogyankezelné le a cuccot, azt is nagyon rég használtam már... -
#9555 Méghozzá eredeti változat. Warezzal tudtommal nem megy. -
#9554 Le van irva a readme-ben miért nem olvasol vazze?
SOFTWARE REQUIREMENTS:
- Fully installed STEAM Client; You can't start the mod without STEAM running.
- Fully installed and unlocked HL2 / EP1 / EP2; Make shure, you have started these games in the past.
-
Angel309 #9553 Még valami kell a cinematichoz az alap játékok? -
#9552 egyetértek, sőt milyen szar lenne már, hogyha a könyvet nem kéne magaddal vinned, hanem bárhol olvashatod nem? -
#9551 Ühüm -
Angel309 #9550 Szevasztok skacok lenne egy olyan kérdésem hogy a Cinematic modot ha leszedem az az alaphoz és az EP-1-2-höz is jó? -
#9549 A lenti képpel kapcsolatban; esetleg ismerd meg a programot amit használsz, mielőtt neked áll feljebb. A tudatlanság nem mentesít a hülyeségtől... vagy a háztartási/műszaki cikkek is mind "rohadtak", azért mert nem olvasod el a használati utasításukat? -
#9548 -
#9547 De a hivatalnok közben körülnéz a lakásban, telepít egy pár poloskát, és neked mindezt meg kell engedned, különben nem olvashatod a könyvet, akkor sem, ha neked szétesve is megfelelne. Ha már ferdítünk. -
#9546 Igen, rohadt steam. Milyen már, hogy automatikusan kijavítja a hibákat, hogy jobb legyen a játékélmény... Most komolyan! Milyen lenne már, hogy ha veszel egy könyvet, be kéne jelentened a hivatalnál, és ha többen tapasztalják, hogy kezd a varrás szétesni benne, hirtelen kijönne a következő olvasásnál egy hivatalnok, és gyorsan újrakötné neked, hogy ne essen szét a kezedben, neked meg várni kellene a munkájára...
Tisztára szemetek, nem? -
Bulics #9545 Már soxor írtam de most ismét kell: Rohadt Steam! Komolyan megéri illegálisan letölteni mert mindennel együtt kevesebb a tökölés vele mint a steammel meg az ezerévig tartó frissítéseivel... ki kérte? De komolyan milyen lenne már hogy megveszel egy könyvet és be kéne jelenteni a hivattalban hogy olvasni szeretnéd, mire ők rendben de először átírjuk hogy jobb legyen jöjjön vissza 2 nap múlva.... -
#9544 A szomorú valóság, sokan inkább kajára és számlákra költi a pénzét. Nem mindenki tud 50-100-150k-t költeni luxusra.